kohati tundub nagu suht ok grafa aga samas mõnes videos on tekstuurid justkui aastast 1999.
Eks proovima peab kindlasti
Eks mõned vanemad videod ongi ca 10 aasta tagused. Vaevalt, et keegi väga loodab DNF'ist super realistliku gameplay/graafikat. Viimaste teaserite põhjal võiks oletada, et tuleb selline tore fps nagu esimene osa oli omal ajal.
Selle peale sai naerda küll _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Germany's ratings board, the USK, has assigned Duke Nukem Forever an 18 rating with no cuts or edits. In other words, the German version will be uncensored!
Additionally, the German version of Duke Nukem Forever will be playable in both German and English. Hail to the king, baby!
Pitchford vist ei usu Duke'ile kriitikute poolt kõrgeid hindeid. Samas tema jutus on tõesti point. See mäng müüb ilusti mõned miljonid, olenemata kõigest.
Igatahes homme First Access Clubi demo. Loodan, et mu arvuti Duke'i välja kannatab sest muid variante peale Steami demo tarvis valida ei antud.
"With the Duke Nukem Forever demo just around the corner for members of the First Access Club there, Gearbox Software and 2K Games are thrilled to announce that the First Access Club benefits don't stop there!
Any First Access Club member who has registered as of today will receive the very first downloadable Duke Nukem Forever multiplayer add-on pack for free when it's released!* Surprise!
Thanks again for all of your support, and always bet on Duke!
*Platform availability and eligibility is subject to local laws and regulations."
Kontrollige oma mailboxe. First Access Club demo koodid saadeti laiali
Spoiler
Kurja küll, oleks pidanud sisse magama natuke mitte 8:00'iks tööle ronima
Oleks saanud tirima panna asja. 7:59 on kiri tulnud. First Access leht on küll jõle aeglane. _________________ Imperfection is perfect
kust sa selle koodi täpselt said?
ilma normaalse accound managemendita leht ja alati kui midagi on saadetakse link.
oma first access codega ei õnnestu mul atm kuidagi sisse logida. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
kust sa selle koodi täpselt said?
ilma normaalse accound managemendita leht ja alati kui midagi on saadetakse link.
oma first access codega ei õnnestu mul atm kuidagi sisse logida.
Ilmselt leht nüüd koomas pikemat aega. Vedas, et see aeg arvuti taga just olin ja täna varem ärgata otsustasin.
http://www.dukenukemforever.com/access leheküljel tuleb oma kood ja e-posti aadress panna, siis logib sisse ja näitab demo võtit. Võti läheb Steami.
OT: Elioni 100Mbs net ruulib Steamist tirimisel :)
Spoiler
_________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Gameplay on sama, mis 15 aastat tagasi. Käid ringi, kollid hüppavad välja, lased nad maha. Suurele kollile kütad lihtsalt piisavalt kaua rakette molli, mingisugust trikki asja juures ei ole.
Noh, "quick time event" on lõpus, aga see on arvutimängudes rohkem negatiivne omadus. Kui oled kõik ära tapnud või õige sündmuse ära näinud, saad edasi minna, enne takistab sind mingi skriptitud takistus.
Mängitavus on lihtsalt nii labane, et paratamatult loob suure osa muljest ikkagi ka visuaalne külg. Ja see on lihtsalt kole. Kui sellel mängul ei oleks DNF nime küljes, siis istuks see 10-15€ sildiga
poes riiulis ja mitte keegi kurat ei räägiks sellest midagi.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Gameplay on sama, mis 15 aastat tagasi. Käid ringi, kollid hüppavad välja, lased nad maha. Suurele kollile kütad lihtsalt piisavalt kaua rakette molli, mingisugust trikki asja juures ei ole.
Noh, "quick time event" on lõpus, aga see on arvutimängudes rohkem negatiivne omadus. Kui oled kõik ära tapnud või õige sündmuse ära näinud, saad edasi minna, enne takistab sind mingi skriptitud takistus.
Mängitavus on lihtsalt nii labane, et paratamatult loob suure osa muljest ikkagi ka visuaalne külg. Ja see on lihtsalt kole. Kui sellel mängul ei oleks DNF nime küljes, siis istuks see 10-15€ sildiga
poes riiulis ja mitte keegi kurat ei räägiks sellest midagi.
Minu ootused olid senise materjali najal väga madalad ning nagu öeldud, demo neid ei ületanud. Duke3D-d sai teismelisena piisavalt taotud, ka leveleid tehtud jms, nii et mängu idee ei ole mulle võõras. Aga vaadake, millist käkki nad aastal 2011 täishinnaga müüki lükkavad, et saaks veel hääbuva brändi pealt mingi nutsu kätte. Gearbox oskab mänge teha küll, aga DNF ostsid nad toorikuna üles, viskasid veidi värvi peale ja müüki. Et küll läheb, haip on kõva ja kellele see ei meeldi, ei ole õige duke fänn. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
See asi näeb liiga kole isegi selle mootori kohta välja, mängitavus, relvad jne on ka tõesti ikka allapoole arvestust. Jookseb kah ikka jube halvasti ja relvad võtavad pool ekraani. Tegelikult pole selle mängu juures vist ühtegi asja millega rahul olla. Ja ainult kahte relva saab korraga kanda.
Jama, et demos just need iidamastaadamast vanad PAX demolevelid on. ikka see sama jalgpallistaadion ja kõrbes möllamine. Nagu muud mängu polekski selle ümber veel tehtud.
Aga jooksmise kohta ma midagi küll ei ütleks. Varjud maha võttes jookseb isegi minu rondil mängitavalt.
See asi näeb liiga kole isegi selle mootori kohta välja, mängitavus, relvad jne on ka tõesti ikka allapoole arvestust. Jookseb kah ikka jube halvasti ja relvad võtavad pool ekraani. Tegelikult pole selle mängu juures vist ühtegi asja millega rahul olla. Ja ainult kahte relva saab korraga kanda.
Seda on ju arvata, et midagi suurepärast siit tulemas ei ole.
Asi seegi, et mäng lõpuks välja lastakse. Äkki järgmine osa tuleb parem(kui üldse tuleb).
ma mäletan veel omast arust ühte reviewd kus öeldi, et mingeid pussysid realismi piiranguid, a'la kaks relva korraga, ei ole. Et puhas vanakooli mäng kus kangelane tirib kogu arsenali kaasas. Kahju tõesti kui see tõsi ei ole:(
Jutu järgi tundub, et mäng pole tema mängimiseks kulunud arvuti elektritarvetki väärt... _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
ma mäletan veel omast arust ühte reviewd kus öeldi, et mingeid pussysid realismi piiranguid, a'la kaks relva korraga, ei ole. Et puhas vanakooli mäng kus kangelane tirib kogu arsenali kaasas. Kahju tõesti kui see tõsi ei ole:(
Ja mingis review's öeldi, et see on multiplatvormilise arendamise pärast (ei taha pc vs kansoolidele õli tulle valada jälle). Ei tea mina kui palju selles tõtt on, pole konsoolimees väga. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Selle mänguga saabki olla ainult nii et kas meeldib või vihkad. Isiklikult ei oota mitte midagi peale mõttetegevust mittevajava shuuteri ja paistab et seda siit saab. _________________ Rolling Thunder
sillyness ja mitte just väga hea graafiline pool ei häiri.
küll aga häirib mängu dünaamika, nii liikumise kui sihtimise osas. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.