Taktika on mul see et kasutan Aard'i et teha avavus ja paar lööki sisse saada. Ja siis kui juurde kogun vigorit vms hüppan niisama ringi. Aga ikkagi on suhteliselt võimat, sest nagu ütlesin siis vend laksib koguaeg endale seda kaitset ja pidevalt spämmib oma asjadega mind nii et ei saa vajadusel lähedalegi.
Spoiler
Oli küll jupp aega tagasi, kui temaga võitlesin, kuid niipalju kui mina mäletan, siis nende tema spellide ja pommide eest sai võrdemisi kergelt kõrvale põigata. Tema Quen sign läheb iga natukese aja tagant maha, see on sinu võimalus ründamiseks.
Ei tea... mäletan, et just väga lihtne lahing ei olnud, kuid üle veerand tunni kindlasti ei kulunud selle peale, et õige taktika käppa saada. Samas ma mängisin Normal peal, võibolla sul on kõrgem raskusaste valitud lihtsalt.
Edit:
Just proovisin seda võitlust uuesti.
Spoiler
Mitte midagi keerulist. Veeretad ja jooksed seal ringi, vältides tema mõõgalööke, pomme ja sign'isid. Ainuke, millega ta mulle kohati pihta sai, oli Aard sign. Siis kui tal Quen maha läheb, virutad talle ühe heavy mõõgahoobi. Reeglina blockib ta teise löögi ära ja hakkab sulle kohe counterit tegema. Selle tema counteri saad aga ise ära blockida ja talle veel ühe heavy löögi pihta virutada. Seejärel virutab ta tavaliselt sulle lähedalt Aard'iga ja siis lükkab endale jälle Quen'i peale. Nüüd pole muud midagi, kui kordad seda taktikat mõned korrad, peksad tema HP poole peale ja hakkad cutscene'i vaatama.
libe kirjutas:
kuidas neid pocketites asju kasutada, nupud on paika pandud, aga ükski ei tööta
Pocketist saad valida ühe asja, mis ilmub sinna sign ikooni kõrvale. Siis vajutad R tähte, et seda itemit kasutada. Kui tahad mõne teise vastu välja vahetada, hoia ctrl nuppu all ja klõpsa uue itemi peale.
viimati muutis LightsabeR 02.06.2011 01:17:41, muudetud 1 kord
Siin räägiti, et kaart kõlbab küll, nool näitab suuna ära. No enamus ajast jah, aga mõnikord ajab ainult närvi. Oli mingi sidequest mille nime ei mäleta, aga pidi mingisse secret laboratory'sse minema. No ja näitab ta kaardil täpikest, aga ürita ükskõik mis nurga alt sinna saada, pole tolku, kaart näitab et kohe kohal, aga kas siis ühelt poolt mets, teiselt poolt mägi, kolmandalt poolt ei saa üldse ligi.. Eks ta siis piisavalt secret.. Nii ma ei suutnudki teda üles leida kui kaardi järgi olin pidevalt mõned meetrid sellest. Tegin mängu juba ammu paari päevaga läbi, üritasin ikka kõik sidequestid teha ja asju koguda/craftida, mis osutus üsna mõtetuks, sest mängu lõpus pole sul nende mõõkadega midagi enam teha, kõik lõpeb ära. tegi kurvaks just see et kolmandas chapteris vaatasin et väga hea mõõk on, jäid mõned asjad craftimises puudu, mõtlesin et eks natukene ringi liikudes saan asjad kätte, ja siis mõni quest hiljem lõppes mäng ära..
Eks järgmine nädal vb alustan uuesti mängu, vaatab kas siis leiab laboratory üles, sel korral lisaks sellele et ei leidnud üles, failis mul questi üsna kiiresti kuna storyline läks edasi.
Clover, ma leidsin küll selle esimese raksuga üles. Sa kaugel ei olnud, nimelt see oli koobas mis läks kalju sisse.
Spoiler
Äkki palun selgitad lähemalt. Kas sissepääs oli küla poolt, n.ö "alt", või siis paremalt kus oli ülesmäkke teerada, ülevalt ei saanud vist olla, sest seal tuli kuristik ette. Tegin seal mitmeid tiire, usun et umbes tund aega keerutasin edasi tagasi, ikka ei leidnud.
sinna koopasse pääsed ringiga. Pead paremalt poolt mööda jooksma ja siis nagu tagasi South-East suunas kui õigesti mäletan. Jälgi kaarti mitte seda noolt kuhu ta suunab. Kaardi peal on näha rajad. Kõnni täpselt radu määda ja ära rajalt kõrvale hiili. siis peaks enamvähem kohale jõudma. Asi on põhimõtteliselt mäest üles puu taga koopas. Räägin hetkel peast ja vtoda kohta tegin nädal tagasi.
sinna koopasse pääsed ringiga. Pead paremalt poolt mööda jooksma ja siis nagu tagasi South-East suunas kui õigesti mäletan. Jälgi kaarti mitte seda noolt kuhu ta suunab. Kaardi peal on näha rajad. Kõnni täpselt radu määda ja ära rajalt kõrvale hiili. siis peaks enamvähem kohale jõudma. Asi on põhimõtteliselt mäest üles puu taga koopas. Räägin hetkel peast ja vtoda kohta tegin nädal tagasi.
Täpselt ei tea, mis seal näidatakse, aga rahvast on päris palju ~12k!
E: Alguses räägitakse Witcher 2-st. Homme peaks siis 1.2 patch tulema, ~50 improvements, lisaks patchis mingi 7 DLC-d vms!(Enamus mingid armorid, jacketid vms)
Uus DLC, "Barbers and Coiffeuses", mis sisaldab 5 erinevat haircut-i!
viimati muutis KrisVr 02.06.2011 22:31:19, muudetud 1 kord
You can easily edit your oren count with Cheat Engine. Load up your game and alt tab back to your desktop then follow the instructions below using Cheat Engine.
1. Select your process as witcher2.exe.
2. Make sure your scan type is set to exact value and set your value type to 4 bytes.
3. Enter your current oren count where it says value.
4. Alt tab back in-game and spend some orens on a cheap item.
5. Alt tab back to Cheat Engine and type in your new oren count then press next scan.
6. Repeat this process until you only have one address left in the sidebar on the left.
7. Double click on the address and it will move to the list in the bottom.
8. Double click on the value in the list and change it to whatever you want your oren count to be.
igast muud kama tuleb ju ka osta...okei, ei tule, aga saab osta ja peaks ostma nagu ma aru saan. noh mingid craftingu scriptid ja sellised asjad, raamatuid vist on mõistlik osta mingite kollidega võitlema minnes jne. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
.... mängi pokkerit või siis kõige üli kergem viis raha võita on käe surumine - kaklus. Suht titekaks tehtud ehk siis pms free money. Või korja looti kokku ja äri maha on kah üks võimalus. Enamus jura seal ei ole vajalik seega pms enamus asju võid maha müüa. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
.... mängi pokkerit või siis kõige üli kergem viis raha võita on käe surumine - kaklus. Suht titekaks tehtud ehk siis pms free money. Või korja looti kokku ja äri maha on kah üks võimalus. Enamus jura seal ei ole vajalik seega pms enamus asju võid maha müüa.
enamus looti maksab seal 10-20 kulli, samas ega härra suurt sittagi kaasas ei jaksa kanda
käesurumises 70 kulli saada ja sada korda kätt suruda on ka nonsens
see kuradi witcher on nagu eest töötu oma abirahaga - ainult pisku _________________ ☠
nu vilets lugu siis aga pappi on seal piisavalt. Kõik võitlused etc panin alati max panuse seega pappi tuli, midagi eriti ei ostnud seega pms kõik raha jäi alles. Kallid armorid - relvad jms nänn sai maha müüdud ning väärilisemad "korjatud esemed elukatelt" müüsin maha. Natuke vahest keetsin jooke aga mitte eriti. Seega on seal raha piisavalt. Ja see "kaasas kandmine" - vant kannab niigi ropult suurt koormat kaasas, aga tuleb olla teadlik mida ta tassib - endal oli mingi täiesti kasutu "junk" vahepeal inventuuris kuna oli alguses kombeks space'i peksta kui midagi "jagati" ehk siis võtsin kogu jama endale.
lõpus sai lampi ka pms 2000 mingi armori jaoks kokku aetud vaid oma träni maha müües. Seega vaata oma inventuur üle ja müü maha. Mõõkasid pole mõtet alles hoida ega alles kanda ja sama kehtib ka pms kõigi kohta. ainult quest item'id ja vajalikud "joogi tarvikud" tasub ära kasutada ja varustada. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
You can easily edit your oren count with Cheat Engine. Load up your game and alt tab back to your desktop then follow the instructions below using Cheat Engine.
1. Select your process as witcher2.exe.
2. Make sure your scan type is set to exact value and set your value type to 4 bytes.
3. Enter your current oren count where it says value.
4. Alt tab back in-game and spend some orens on a cheap item.
5. Alt tab back to Cheat Engine and type in your new oren count then press next scan.
6. Repeat this process until you only have one address left in the sidebar on the left.
7. Double click on the address and it will move to the list in the bottom.
8. Double click on the value in the list and change it to whatever you want your oren count to be.
Piisab sellest diagrammi ostmisest ju. Silver ore'i peaks piisavalt olema seal koopas.
ei viitsi mina mikromajandada mingite fakin jubinatega, jätad mingi huinjaa kuskilt kokku korjamata ja siis pärast kuskil sepa juures jälle avastad, et üks või teine ühik seda ja kolmandat asja on puudu mõttetu ajaraiskamine, siin mängus on niigi igasugust niisama scrollimist piisavalt, et poleks vaja seda invertory asja nii keeruliseks ajada.
ja mis koormat ta niiväga tassib? oma pintsakut ja saapaid ning paari külmrelva, sinna juurde natuke vajalikku kraami craftingu jaoks ja tulemus ongi see, et koguaeg dropi midagi ja muudkui switchi. s*ttagi, ma otsin selle no weight limit modi üles ja läheb peale nagu naksti! _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
ei viitsi mina mikromajandada mingite piix jubinatega, jätad mingi huinjaa kuskilt kokku korjamata ja siis pärast kuskil sepa juures jälle avastad, et üks või teine ühik seda ja kolmandat asja on puudu mõttetu ajaraiskamine, siin mängus on niigi igasugust niisama scrollimist piisavalt, et poleks vaja seda invertory asja nii keeruliseks ajada.
ja mis koormat ta niiväga tassib? oma pintsakut ja saapaid ning paari külmrelva, sinna juurde natuke vajalikku kraami craftingu jaoks ja tulemus ongi see, et koguaeg dropi midagi ja muudkui switchi. s*ttagi, ma otsin selle no weight limit modi üles ja läheb peale nagu naksti!
Täpselt. Ise üritasin korjata kõike mis leidsin ja ikka müüsin niipalju kui võimalik kuigi pidevalt oli kartus et müün maha siis hiljem pole kui vaja craftida. Ja nii oligi. Ironit sai pidevalt ja oli raske, pidi pidevalt müüma, siis jõudsin kolmandasse acti ja seal oli hea mõõk millelepolnud enam kuskilt ironit võtta, ja nagu needus mitte keegi ei müünud kah, hetk hiljem oli mäng läbi..
Samuti ajas närvi et asjad mis läksid müüki hinnaga nt 1*rahaühik* maksid kohe uuesti väljaostes nt 25*rahaühikut*. Üsna ebareaalsed hinnavahed.
hinnavahe pani jah silmi keerutama, täiesti ebareaalne minumeelest...suisa mõistmatu, ma saaks kuidagi aru kahekordsest võibolla isegi natuke suuremast hinnavahest, kuid minumeelest kohati on see 10 või rohkema kordne, täielik absurd!
ühesõnaga, oleks siis veel, et neid korjatud asju üldse tasuks müüa...siis võiks ju tõesti seal poes käia raha kogumas. aga kuna asjade eest ei saa sõna otseses mõttes mitte kottigi ja on juba teada, et pärast midagi ostma minnes on hind utoopiline siis polegi nagu mingit asjalikku alternatiivi sisuliselt. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Clover, Act III-s müüb see sell kes relvi sepistab seal linna keskel.
Wiltz, no tõesti, jääb vägisi mulje nagu see mäng pole sinu jaoks, miks üldse jebida kui ei meeldi? Pole seal midagi keerulist ega aeganõudvat kui vähegi ajusid peas on.
Incidentally, sain ka lõpuks läbi tehtud (vahepeal tuli pikem paus sisse), uh kurat küll, nüüd veel järge oodata.
Heineken, ega sedatüüpi mängud tõepoolest ei olegi "minu jaoks" üldiselt. Mängin seda hetkel peamiselt kahel põhjusel, esiteks mulle meeldib kena graafika ning ilus, detailne, tõetruu keskkond ja siin seda on...teiseks tundub iseenesest päris huvitav stoori ja tegelased, voiceacting ja värk on ka päris tasemel.
Samas, olgu ta minu jaoks või mitte minu jaoks, ma pole kunagi arvanud, et oleks mõistlik oma aega raisata mingi asjatu siblimise peale. Siin mängus on see inventory ja itemite värk lihtsalt pisut ebaõnnestunud oma keerukuse ja kohmakusega. Ja kui suurem osa asju, mida kuskilt kirstudest või vaenlaste laipadelt koguda on tõesti mõttetu junk nagu siin enne väideti siis milleks üldse on tarvis seda kogumise võimalust tekitada? Et lollid oma aega raiskaksid ja seeläbi "play time" kunstikult pikemaks venitada? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Just keegi mainis xBoxi versiooni ja siin ta announcement ongi, spetsiaalselt teie jaoks uploadisin
Wow, alles november 15. Ma oletasin, et neil praktiliselt vaja vaid graafika sitaks keerata ja plaadile panna. No loodame siis, et vähemalt on koheselt probleemivaba.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.