Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG Optimus One P500 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raido357
HV veteran

sõnum 01.06.2011 22:52:23 vasta tsitaadiga

vindi kirjutas:
huvitav kuhu lubadus "2.3 maikuu jooksul" jäi?

Kadus ära icon_lol.gif
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.06.2011 23:18:52 vasta tsitaadiga

Parem kaua tehtud kaunikene kui mingi pooletoobine lahendus, mida peab kohe uuesti patchima hakkama.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
rosco
HV kasutaja

sõnum 02.06.2011 00:26:06 vasta tsitaadiga

Keegi ei oska soovitada kust saaks antud telefonile hoidku,et saaks selle näiteks jooksmise,velotamise ajaks ümber käe panna. Ebays asjad olemas,aga ei viitsi 2 nädalat oodata.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 02.06.2011 00:41:49 vasta tsitaadiga

Kirjutan lg teemasse ka. Miks ma peaks valima lg p500 võrreldes htc wildfire s- ga? Viimane tundub päris hea telefon olevat. Ainuke miinus vorreldes htc ga on aku. Kas kellelgi on kogemusi molema telefoniga?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
reikar
Kreisi kasutaja

sõnum 02.06.2011 12:24:46 vasta tsitaadiga

tavka007 kirjutas:
Kirjutan lg teemasse ka. Miks ma peaks valima lg p500 võrreldes htc wildfire s- ga? Viimane tundub päris hea telefon olevat. Ainuke miinus vorreldes htc ga on aku. Kas kellelgi on kogemusi molema telefoniga?

Mina ütleks hinna ja kvaliteedi/võimsuse suhe. HTC hindab üle oma masinaid.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raido357
HV veteran

sõnum 02.06.2011 15:19:18 vasta tsitaadiga

reikar kirjutas:
tavka007 kirjutas:

Mina ütleks hinna ja kvaliteedi/võimsuse suhe. HTC hindab üle oma masinaid.

+1
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
TomCC
HV vaatleja

sõnum 03.06.2011 12:13:02 vasta tsitaadiga

Probleem wifiga: Turvatud võrkudesse ei ühenda (või ühendab täpselt niikauaks et paar paketti teele saata, ruuter igatahes teab telefoni olemasolust maailmas). Turvamata Wifi töötab. Kas kellelgi teisel ka sarnast probleemi on? Tundub (variatsioonidega) suht levinud probleem, ja mitte ainult minu FWga. Proovitud WEP kui WPA kui WPA2, 802.11 b kui g, kanalitel 1 kuni 13.

Teenindus soovitas tuua tarkvarauuendusse. Peal on V10g-MAR-21-2011 ja ametlik rakendus uuemaid versioone ei paku. Kust saada? Custom ROMe tahaks esialgu vältida, LG kasutajaliides täitsa mugav.

Kõrvalisel teemal... miks Google Navigation ilma WiFita kohe üldse mitte töötada ei taha (GPS on ju olemas, ja kaardid saaks kiiremini kätte üle 3g kui koduse KÕU). Pole veel ise lahendust sellele otsinud, aa kui kellelgi see varnast võtta on...
tagasi üles
reikar
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2011 12:40:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kõrvalisel teemal... miks Google Navigation ilma WiFita kohe üldse mitte töötada ei taha (GPS on ju olemas, ja kaardid saaks kiiremini kätte üle 3g kui koduse KÕU). Pole veel ise lahendust sellele otsinud, aa kui kellelgi see varnast võtta on...

Vaata kas 3G jaoks õige APN valitud. Äkki läinud WAP seadete peale ja ei saa ühendust
tagasi üles
TomCC
HV vaatleja

sõnum 03.06.2011 13:59:56 vasta tsitaadiga

Ei ole. Ja kinnituseks, postitan seda üle 3G, mis mulle wifiga arvutisse tiksub. Telefon turvatud wifit kusjuures välja jagab, lihtsalt ise ei oska vastu võtta.

EDIT:
Navigation is unavailable in your area. Aga muidu oli selline trikk, et see hangumine on seetõttu, et ta otsib varem kasutatud aadresse, mida aga ei ole. Ja lahenduseks pakuti et tuleb teha voice search suvalisse kohta. Google Maps Navigation käivitub, ja siis teatab et siinkandis ta ei kavatse töötada. Bleh.
tagasi üles
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 03.06.2011 19:11:24 vasta tsitaadiga

TomCC kirjutas:

Navigation is unavailable in your area. Aga muidu oli selline trikk, et see hangumine on seetõttu, et ta otsib varem kasutatud aadresse, mida aga ei ole. Ja lahenduseks pakuti et tuleb teha voice search suvalisse kohta. Google Maps Navigation käivitub, ja siis teatab et siinkandis ta ei kavatse töötada. Bleh.

Mul ka ütleb sama asja ja vahest ka hangub.
tagasi üles
RandolfR
külaline

sõnum 09.06.2011 22:14:18 G P500 ja CyanogenMod 7. vasta tsitaadiga

Nii, näppisin siis veits telefoni. Mõtlesin, et lasen CyanogenMod 7-me telole peale, alguses läks kõik hästi. Lasin CyanogenMod 7-me peale ära ja lülitasin siis telefoni sisse ja kõik oli korras, kuni järsku süsteemi laadimine katkes ja edasi ka ei läinud. Et kas keegi oskaks öelda, et mida tuleks nüüd ette võtta, et telefon taas korda saada?
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 11.06.2011 09:57:55 vasta tsitaadiga

Tulin eile Elisast selle telefoniga koju. Hinnaks 130€ (+ kohustuslik 5€ mobiilse interneti pakett) mis on imo selle telefoni eest suhteliselt vähe. Siiani olen rahul ja kõik on OK. icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Tipp
HV kasutaja
Tipp

sõnum 11.06.2011 12:44:26 vasta tsitaadiga

Priidik199 kirjutas:
Tulin eile Elisast selle telefoniga koju. Hinnaks 130€ (+ kohustuslik 5€ mobiilse interneti pakett) mis on imo selle telefoni eest suhteliselt vähe. Siiani olen rahul ja kõik on OK. icon_smile.gif

Väike offtopic, aga kui pikk see kohustuslik leping on? Ise olen vaadanud ka selle telefoni poole, paar korda isegi poes näppimas käinud, tundub täitsa asjalik esimeseks Androidi telefoniks.

hugo
HV veteran

sõnum 11.06.2011 14:17:49 vasta tsitaadiga

Tipp kirjutas:
Priidik199 kirjutas:

Väike offtopic, aga kui pikk see kohustuslik leping on? Ise olen vaadanud ka selle telefoni poole, paar korda isegi poes näppimas käinud, tundub täitsa asjalik esimeseks Androidi telefoniks.

Samas on hind kliendile 150€ ja selle netipaketi Mild 5€ saaks ka võtta lisaks ja rohkem mingeid kohustusi pole.
Muudel juhtudel on kohustuslik leping 18 kuud .
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Haanz
HV kasutaja
Haanz

sõnum 12.06.2011 11:20:06 vasta tsitaadiga

Priidik199 kirjutas:

Tegin täpselt sama lükke, siiamaani olen rahul, igati kiire ja hea telefon, kõik vajalik on olemas. Eriti hea efekti annab see unlimited net, ja android on ka väga hea mulje jätnud. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 12.06.2011 13:07:35 Re: G P500 ja CyanogenMod 7. vasta tsitaadiga

RandolfR kirjutas:
Nii, näppisin siis veits telefoni. Mõtlesin, et lasen CyanogenMod 7-me telole peale, alguses läks kõik hästi. Lasin CyanogenMod 7-me peale ära ja lülitasin siis telefoni sisse ja kõik oli korras, kuni järsku süsteemi laadimine katkes ja edasi ka ei läinud. Et kas keegi oskaks öelda, et mida tuleks nüüd ette võtta, et telefon taas korda saada?

Kui recoverysse saad siis proovi wipeda, või flashi üle uuesti.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
rosco
HV kasutaja

sõnum 12.06.2011 20:55:19 vasta tsitaadiga

Dear Customer, Thanks for sharing your concern with us. As we have information about the gingerbread update will in the month of august.

Selline info siis.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
mixman
HV kasutaja
mixman

sõnum 13.06.2011 13:46:12 vasta tsitaadiga

Igakord kui navigeeri valin menüüst, siis jääb mingi tekst ette "Kontrollin navigeerimise võimalikust" vms.
Milles asi?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
reikar
Kreisi kasutaja

sõnum 13.06.2011 14:45:36 vasta tsitaadiga

mixman kirjutas:
Igakord kui navigeeri valin menüüst, siis jääb mingi tekst ette "Kontrollin navigeerimise võimalikust" vms.
Milles asi?

Google ei võimalda out of the box google navigeerimist meie maal. Võimal vastavate häkkidega see ainult käivitada.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 15.06.2011 02:09:50 vasta tsitaadiga

http://www.androidpolice.com/2011/06/14/heroes-of-might-and-magic-3-comes-to-android-insert-extreme-excitement-here/

Keegi võiks ära proovida ja öelda, kas P550l ka töötab?

Sorri võhikliku küsimuse eest:) Ma ei tea Androidist ja nutitelefonidest hetkel veel midagi väga.
(Kas mäng nõuab flashi? jne)
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
wolz
HV kasutaja
wolz

sõnum 16.06.2011 14:00:42 vasta tsitaadiga

Sinu enda lingitud lehel ju kirjas, et vaja 800x480 ekraani ja kiiret protsessorit - ehk siis ei tööta (normaalselt vähemalt mitte).
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 17.06.2011 22:40:01 vasta tsitaadiga

Pidin lülitama "Ainult WCDMA" peale sest automaatne GSM/WCDMA ei toimi eriti hästi, jube kaua aega läheb enne kui 3G'sse lülitab. icon_smile.gif Aku säästmise poolest lülitan neti välja, kui telefoni ei kasuta.
Tal on Li-ion aku, kuidas see akule mõjub, et korraks juhet taha toppida ja jälle ära võtta (nt failide laadimiseks). Lõhub ära?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 17.06.2011 22:58:44 vasta tsitaadiga

Priidik199 kirjutas:

Tal on Li-ion aku, kuidas see akule mõjub, et korraks juhet taha toppida ja jälle ära võtta (nt failide laadimiseks). Lõhub ära?

Ega see midagi halba ei tee. Kusagil teemas oli pikem jutt akumajandusest ja minule on meelde jäänud, et Li-ion akul on lihtsalt kindel eluaeg. Nokia telefoni manuaalis oli 3 aastat selleks märgitud, LG oma ei mäleta aga eks ta umbes sama on. Ni-mh akudel luges, kui palju ja kui tihti laadisid ning akudel on ka mäluefekt, mida li-ion-il pole.
tagasi üles
koll02
HV vaatleja

sõnum 24.06.2011 23:28:37 vasta tsitaadiga

Sain siis omale taskusse ka LG P500. Aga tekkis selline küsimus, et kas see ilma näitaja seal telefonis võtab seda neti kaudu, või kuidas, ja et kui see töötab kas ta siis kulutab raha selle eest? Telefon mul taskus olnud ja töötand ainult ühe päeva. Ja siis küsiks kohe ära ka, et kas sellele telefonile tehakse selliseid kaitse ümbriseid ka?
hugo
HV veteran

sõnum 25.06.2011 09:41:07 vasta tsitaadiga

koll02 kirjutas:
Sain siis omale taskusse ka LG P500. Aga tekkis selline küsimus, et kas see ilma näitaja seal telefonis võtab seda neti kaudu, või kuidas, ja et kui see töötab kas ta siis kulutab raha selle eest? Telefon mul taskus olnud ja töötand ainult ühe päeva. Ja siis küsiks kohe ära ka, et kas sellele telefonile tehakse selliseid kaitse ümbriseid ka?

Ilma näitaja peaks jah võtma uuendusi neti kaudu,sest kuidas muidu värskendab andmeid,seega väike kulu ikka.Mina suutsin selle ilma näitaja kuidagi prügikasti lohistada icon_smile.gif
Kaitseümbrised huvitaks mind ka, niipalju kui kuulnud siis kilesi sellele ei müüda,aga pole kindel.

Samas mul küsimus,kuidas saab enda arvutist helina telefoni tõsta, mis kausta ( või muu fail ) või kuidas see käib ?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG Optimus One P500 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.