30.05.2011 13:27:19
Ülevaade: ASUS O!Play HD2 Media Player (Eestikeelne HD video by HDTanel)
Testisin siis mõnda aega sellist jubinat ASUS-e poolt. Esimene USB 3.0 media player kuid, mis samas reaalselt lubab USB 3.0 kasutada vaid arvutiga otseühendusel. Suhteliselt korralik meedia boks üldiselt, kuid milline täpselt ja kuidas asi välja näeb ning töötab saate all olevast videost teada.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Täitsa asjalik jubin. Jääks ära plaatidele kõrvetamine kodukootud video plaadile kribamisest. No ma ei tea väljamaalaste jaoks täitsa ok video paljud siin foorumis ütlevad fail.
Ise nad ei suuda pooltki teha ja ainult jauravad. Väljamaal küll nii ei suhtuta. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Margus, Miks pead siin teemas selle sama jutuga jätkama?
Aga suht asjalik toode vöib olla küll, tolle hinna eest paremat asja vist ei saa selleks eesmärgiks, läpakad ja lauaarvutid läheval kallimaks. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Platoon,
esiteks peab ütlema, et minumeelest su videod on palju paremaks läinud. (võrreldes just esimestega, vahepeal pole neid vaadanud) On veel mind häirivaid lõike, (võib olla ka minu kiiks) just kõnepruugis aga muidu ülesehitus oli igati tipp topp, just see, et sa räägid peale ja näitad erinevaid toiminguid, mitte ennast Alguses võiks näiteks pressi fotod joosta kui seadet tutvustad annaks ka rohkem professionaalset hõngu Seade mulle iseenesest huvi ei paku, kuna olemas mediaPC aga inimesel, kelle seda pole, igati ok seade tundub. Eriti kui arvestada, et õnneks on kaablid ka kaasas. Adapter oleks võinud ju seadmes sees olla aga noh selle võrra oleks karp suuremaks läinud.
Oleks ülevaates ikka lootnud kuulda kuidas on enda lisatud subtiitritel täpitähtede kuvamisega ja kas, kui kiiresti ning kui sujuvalt erinevaid just video vorminguid taas esitada ta suudab. Üle võrgu esitamise võimalused kuidas toimivad ning kas DLNA, NAS töötab ikka. Ja kas suudab tuvastada 3Gb kõvaketast-nii sees kui ka väliste liideste kaudu. Meeletult tuli nüüd huvi pakkuivaid küsimusi, osta ka ei tahaks ja siis avastada, et pooled asjad ei töötagi nii edukalt kui paberil kirjas.
karuke, thx, võtan arvesse, eks ma üritan mingi saate sisu tekitada kudagi rasmus24, selliste asjade peale on päris raske tulla Eks alati jääb mingi avastamis rõõm ostjale endale kah, ei jõua ju absoluutselt kõike asju läbi võtta. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Niih, olen ka seda boxi vaadanud aga tekib kohe hulga küsimusi:
1. Kas ta suudab mängida LAN kaudu arvutist sharitud kausta?
2. Kas subtiitritel on eesti täpitähed toetatud.
3. Kas subtiitri suurust/positsiooni saab muuta (Kui film kitsas, siis alla mustale äärele)
4. Kas mängib ka ilma sisemise kõvakettata (ainult LANi kaudu)?
5. FullHD 60P videomängimist vast pole veel kauaaega sellistelt boksidelt loota.
Teadmatuse pärast jäävadki tavaliselt sellised asjad ostmata
rasmus24, selliste asjade peale on päris raske tulla. Eks alati jääb mingi avastamis rõõm ostjale endale kah, ei jõua ju absoluutselt kõike asju läbi võtta.
Tekib küsimus, mida sa selle väidetavalt paarinädalase testperioodi jooksul "katsealusega" tegid... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
beastbeats, Vöttis karbist välja, pani patareid sisse ja selle aja jooksul olidki need paar nädalat kuskile kadunud maagiliselt. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Minu arust sellise asja ülevaates on loomulik et testitakse erinevaid forminguid ja kuna me imelike tähtede omanikud siis nende kuvamist ka..ülejäänud soovid olid jah juba väga põhjaliku ülevaate rida. Vaatan DWDRW on täpselt need samad kaks esimest küsimust tekkinud.
Nii palju kui ma kursis siis DWDRW, siis ta peaks suutma sheeritud kaustu mängida ja neid enda kettale ka kopeerida vajadusel ning töötab ka ilma sisemiseta kõvakettata.
3. Kas subtiitri suurust/positsiooni saab muuta (Kui film kitsas, siis alla mustale äärele)
5. FullHD 60P videomängimist vast pole veel kauaaega sellistelt boksidelt loota.
1. JAH
2. JAH
3. JAH
Endal Asus O'Play HDP-R1, mis on fläshitud HD2'eks. Töötab täpselt samamoodi, ainult HDD'd pole, kuid online all on youtube, mis suudab mängida edukalt ka 720p ja 1080p videosid _________________
Digi aprilli numbris oli suur test meediaboksidest, see Asuse oma võitis. Kuid ka seal ei avaldanud nad suurt saladust: milline õ täht välja näeb subtiitrites
Oeh, tundub et endiselt kindlapeale minek on isetehtud tarkvaraga HTPC ehitada
Mu meelest oli Digi testis vanem mudel
Hinna ja omaduste suhtes anti talle esikoht jah. Samuti andsid Digi testijad plasma "etalonile" (peale Pioneeri) Panasonic VT50 samuti viimase koha,
millega paljud omanikud rahul ei olnud.. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Huvitav kui poes seda võimalus proovida oleks, kas siis oleks ostjaid vähem või rohkem
Kas puldi patareid on kaasas või mitte on väha oluline info muidugi - kui puldil patareisid kaasas pole siis krt jääb ostmata
Arusaadav, kui ise pole huviline on raske asjast huvitunuile ülevaadet teha
Imelik, digizonest infot küsides tuli välja, et wifi versioon maksab hoopis 151 € ja ilma 133 €. Ehk umbes 20 € kallim. Arvatavasti on ka arvutikeskuses siis müügil ilma wifita versioon, kuigi Digist lugedes loen välja, et hoopis usb 3.0 toega versioon on kallim nii 25 €. Algul plaanisin selle ära osta, nüüd vist võtan aga hoopis WD TV Live Hubi 1TB.
4. JAH
Ning omalpoolt kinnitan ka esimese kolme küsimusele vastuseks jah.
Soetasin endale antud aparaadi ja pusisin tükkaega erinevate asjade kallal.
Filme mängib ilusti ja kasutusmugavus pole ka kõige halvem kui masinaga natuke harjuda. Võimaldab probleemivabalt läbi lan-i filme mängida. Mõned jamad erinevate heli formaatidega ja uskumatult aeglane filmide kopeerimine arvutist Oplay sisemisele kettale(PC wifi to LAN Oplay 3 mega sekundis), samas kui filmi hakkab arvuti kettalt näitama näitab kiiruseks 11 mega sekundis.
1)Peale poolt päeva googeldamist suutsin seadme panna pidevasse NAS režiimi. Muidu lubab seda funktsiooni kasutada ainult siis kui oled menüüst valinud SAMBA-SERVER ON ja nii kui sealt välja lähed mõnda teise valikusse katkestab serveri töö.
2) DTS ja Dolby True-HD mängib kõigi firmwaredega mida suutsin netist leida kahjuks 2 kanalina. Muude enam levinud vormingutega probleeme ei esinenud.
3) Väga mõnusa lisana saab telefonile tõmmata Media Share appi millest siis saab otse ekraanile lasta nii Youtube, Facebook, Vimeo ja päris palju teisi võimalusi. Ise kasutan Androidi lahendust ja olen täitsa rahul.
4)Ebameeldiv on, et pole suutnud kusagilt leida custom firmwaresi millega saaks aktivieerida otse Youtube vaatamist jms muid lahedaid võimalusi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.