Kas keegi oleks nii hea ja annaks mulle järgmised inglise versiooni failid:
call of duty black ops -first strike dlc mp.ncf
call of duty black ops -first strike dlc .ncf _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
peabki olema jah, see on ettevalmistus modi tööriistadeks, mis tulevad kuulõpuks (4 päeva jooksul)
Nii väidetaske vähemalt.
Call of Duty: Black Ops Update ReleasedProduct Update - ValveUpdates to Call of Duty: Black Ops have been released.
The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Call of Duty: Black Ops
Spoiler
Added support for mods in preparation for the upcoming tools release.
Addressed various MP & Zombie exploits.
Improved memory utilization in MP.
Improved DLC filter in server browser – you can now hide any servers running content you do not own.
Corrected issue which sometimes required repurchase of emblems or clan tags on weapons.
Address some cases in which player could not receive Zombie invites.
Replaced RPG with Grim Reaper in Gun Game Wager Match.
Fine-tuned napalm and bombing-run damage indoors.
Prevented rare invulnerability issue.
Demolition bombs can no longer explode and be defused at the same time.
Spy plane now activates in One in the Chamber in all cases.
The “Sprint Kills” challenge for Steady Aim perk now rewards the player with the correct number of kills.
Addressed a rare issue where a hacked camera spike would not function properly if the hacker also had a camera spike that was destroyed.
Recording a clip with the speed mode for 2 cameras set to .1 will no longer increase in speed when switching perspectives back and forth.
Improvements to Zipline functionality when viewed in Theater mode.
Settings from custom games are all cleared and no longer carry over from one custom match to another.
Nova gas will now affect players that are standing over their tactical insertion.
Hardcore players who kill another teammate in Second Chance now lose the proper amount of points.
Calling in a Chopper Gunner immediately after getting shot down in a Gunship will no longer end the Chopper Gunner run prematurely.
Midagi on peale patchi süsteemis mäda. Korralikult mäda ikka.
Näitab mulle S&D 3250 pointsi ja kille on 2, raudselt tean et nottisin rohkem vastaseid maha.... takkatraavi võidab roundi punktiarvestuses mingi vend kellel 1 kill ja 4500 punni.
Põhimõtteliselt poogen see kdr aga ikkagi.... munapead suutsid jälle midagi vttu keerata.
Mul läks peale update mäng tagasi venekeelseks aga kas keegi viitsib selle ingliskeelse localisation faili kuhugi üles visata?Või oli mingeid faile veel vaja?
Ma ei tea kui mäng on enne update suht korras siis tuleb mingi update mis keerab midagi tuksi jälle... otseselt endal mingeid probleeme pole... ainult see et vahest mõnes serveris mäng nagu korraks kiilub kinni ja siis läheb edasi Ma ei tea äkki ühendus jamad hetkel...
Seletab ära mis asi on Elite jne. Ainuke mis huvi pakkus on see, et on competitionid päris auhindade peale, mis loodan on rohkem kui pastakad ja kruusid CoD logoga...aga kuna on kuutasu siis vaevalt et mind seal kohtab. Aga trailer iseenesest on lahe ja lõbus, eriti lõpp. Soovitan kõigil vaadata keda isegi ei koti see Elite, naerda saab.
varem käis siit foorumist läbi ka selline küsimus, aga ma uurin veelkord, kas teil on ka mure väheste serveritega- parimatel hetkedel näitab 80(2000+) serverit ehk pm valikuid kus mängida on väga vähe. Kas see võib olla tingitud ruuteri setingutest või järsku on mingi probleem venekeelse cd key-ga ????
varem käis siit foorumist läbi ka selline küsimus, aga ma uurin veelkord, kas teil on ka mure väheste serveritega- parimatel hetkedel näitab 80(2000+) serverit ehk pm valikuid kus mängida on väga vähe. Kas see võib olla tingitud ruuteri setingutest või järsku on mingi probleem venekeelse cd key-ga ????
Vaata serveri otsingu filtrid üle
võtas-uxu kirjutas:
Täna pidi ju mingi MODS värgindus tööle hakkama, siiani ei sittagi...
fail on küll õige , kuid tolle mod menüü asju ei paranda ta ikka ära , ehk see selllest et mod update tulemata _________________ Steam
Origin: EP1CNESSS
Ma ei tea, kas see läheb õigesse teemasse, aga asi on nii, et ma ei saa zombie modes sõpru korralikult kutsuda. Kui mul wifi ruuter (TrendNet TEW-651BR) järgi on, ainult siis ma ei saa. Kui mu arvuti on ühenduses internetiga otse modemist, on kõik korras. Nii paju ma tean, et pean pordid ruureril edastama, aga lehel portfoward.com minu ruuterit ei ole. Ruuteri settingutes 192.168.10.1 ma nagu selliseid sätteid ei leidnud, mis viitaksid portide avamisele. Netist otsides pole abi saanud ja kui ma vaatasin portide avamist teistele ruuteritele, oli see palju lihtsam. ÄKki keegi targem teab, kuidas see käib.
ma ei ole ikka seda porti lahti saanud. Võtsin TRENDnet customer supportiga ühendust ja sain vastuse, et ma teeks samamoodi nagu siin on tehtud LINK
aga ma ei oska nendesse lünkadesse midagi panna. Support pole enam vastanud. Neli lünka on pmt täitmata PILT
Ma ei mõista seda asja eriti...
hetkel saaks D2D-st 15% alega 8.8£, ma ei tea palju see EUR-is on aga tundub et mingi 3€ soodsam
Säätab paar
Pane PS kui kantud(konto on sul ajaloost näha 24.03.11), täpne summa peaks olema 10.3€
See sõber, kes pidi inglise DLC tirima keeras endal krediit kaardiga midagi perse... nüüd peab paar päeva ootama. Loodame, et keegi teine lahke inimene saab siin need failid uploadida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.