praegune kellaaeg 09.08.2025 15:34:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lierokev
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
27.05.2011 16:27:14
|
|
|
Kui on sama marki (vaata alt sildi pealt) siis sobib, erinevatele mudelitele mõeldud emaplaadid pole omavahel vahetatavad.
Samas, ka osta.ee lehel pakutaval masinal (Clevo M66SRU)on emaplaat katki, mida sa selle ostmisega võidad, jääb natuke raskeks mõista.
Ordist pole emaplaati küsinud?
Remonti viia, äkki plaat remonditav?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kivi345
Kreisi kasutaja
|
27.05.2011 18:50:14
|
|
|
Kuidas ta põles, kas lahtise leegiga või või mida
adapteri tuluke teeb, kui ta arvuti taha
ühendad, vbolla ainult diood
är küpsend, kuna kasutasid
mitteoriginaaltoitekat?
|
|
tagasi üles |
|
 |
lierokev
HV vaatleja

|
29.05.2011 23:34:24
|
|
|
hmm ei tea kas samat marki kurat:D seda ma ei märgandi siis vast et tal ka läbi emaplaat..
siis eem ordist jah pole küsinud.. suht vana seeria aga vb leidub:P niipalju tean et lühis on kuskil aga kus vot..
@kivi
täpset põlemismoodust ei oska öelda:D
eem panen adaptri taha läheb diood põlema et laeb.
toitekas jne on orikas
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
30.05.2011 00:55:15
Re: Sülearvuti Ordi Enduro 660PD kohta küsimus!:) |
|
|
See osta.ee oma peaks sobima küll (aga müüja ju kirjutab, et video on tuksis ja minu teada oli see emaplaadile integreeritud...), olen ise neid samu Clevo läpparite emaplaate palju vahetanud. Näiteks täiesti erinevad emaplaadid SiS ja NVIDIA videoga/kiibistikuga kasutasid sama korpust (M660SE, M660SU).
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
tagasi üles |
|
 |
lierokev
HV vaatleja

|
30.05.2011 16:49:06
Re: Sülearvuti Ordi Enduro 660PD kohta küsimus!:) |
|
|
o[/quote]
See osta.ee oma peaks sobima küll (aga müüja ju kirjutab, et video on tuksis ja minu teada oli see emaplaadile integreeritud...), olen ise neid samu Clevo läpparite emaplaate palju vahetanud. Näiteks täiesti erinevad emaplaadid SiS ja NVIDIA videoga/kiibistikuga kasutasid sama korpust (M660SE, M660SU).[/quote]
Video tuksis jamh.. kurat ma ka ei tea kas ta int v ei ple läpparit enda käes atm..
Oskab keegi mulle näiteks lingi anda? kust osta saaks? vms:D
ise atm otsin ordi.ee kodukalt vb leiab
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|