Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
visalik
HV kasutaja
|
27.05.2011 13:15:46
juhtmevaba turvakaamera pika vahemaa tagant |
|
|
Tere
Mul on siis selline probleem, et mul kasvavad kirsid umbes kilomeetri kaugusel majast ja mul oleks vaja sinna kaamera panna, et saaks raksulisi efektiivsemalt minema ajada.
Mõtlesin siis et võiks mingi wifi kamera sinna püsti ajada, aga seal ei ole voolu ja ainus wifi on kilomeetri kaugusel.
Eieta kas cantennaga ja auto akuga oleks võimalik seda kuidagi ära comboda?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
27.05.2011 14:06:12
|
|
|
ja siis kodus kompuutrist nähes, et jõmmid näppavad kirsse, jooksed kilomeetri kaugusele neid ära ajama? Kui see kaamera sul just ei tulista või pisargaasi välja ei pritsi, on sellest vähe kasu ju. Pane okastraat parem ümber vms.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
27.05.2011 14:11:12
|
|
|
Ennem söövad pasakad sul puud tühjaks kui seda pätsajad varastavad.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
27.05.2011 17:53:21
Re: juhtmevaba turvakaamera pika vahemaa tagant |
|
|
visalik kirjutas: |
Tere
Mul on siis selline probleem, et mul kasvavad kirsid umbes kilomeetri kaugusel majast ja mul oleks vaja sinna kaamera panna, et saaks raksulisi efektiivsemalt minema ajada.
Mõtlesin siis et võiks mingi wifi kamera sinna püsti ajada, aga seal ei ole voolu ja ainus wifi on kilomeetri kaugusel.
Eieta kas cantennaga ja auto akuga oleks võimalik seda kuidagi ära comboda? |
Kui ma oleks raksuline, siis ma esmalt paneks su kaamera ja muu süsteemi pihta ning järgmine öö teeks kirssidega ka puhta töö.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
visalik
HV kasutaja
|
01.06.2011 01:08:41
|
|
|
panen camuflaazi peale ,, ega ma siis nii loll pole et sildi üles viskan,, ilmun lihtsalt kohale mingi hetk. Kilomeetri kaugusele 5 mintsaga pole mingi probleem kohale saada.
ja lapsi ma kh taga ajama ei hakka. Häirib lihtsalt kui ämbritäitega minema minnakse. Eelmine aasta sattusin peale kummagil oli ämber täis, tulid veel rääkima kah kui teise raksulisega.
Ajab ikka vere keema küll.
Väiksena pistsin ise kah marja vüi õuna võõrast kohast sisse, aga ämbreid ma täis ei korjanud niiet arvan et oleks päris asjakohane.
Pasakate eest aitab vast võrk.
Ja okastraat ei aita kellegi eest
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|