|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
SinineSiil
Kreisi kasutaja

|
26.05.2011 12:55:04
|
|
|
| tsitaat: |
| v1.1 will also bring with it an option to invert the mouse, for those of you who think Geralt is an aeroplane. |
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.05.2011 13:27:12
|
|
|
Dethica, no mina sobrasin, kõik sobrasin läbi ja armorist mitte midagi upgrade'da selle koha peal vähemalt ei ole võimalik. okei, mingid nahkpüksid õnnestus vahetada paksemast nahast pükste vastu...aga sellest vist väga palju abi ei ole
eks peab proovima vist rohkem heavy lööke siis teha, kuigi ma ütleks, et kokkuvõttes ei ole nagu väga palju vahet kuna sama ajaga, mille jooksul on võimalik teha 1 heavy, on võimalik teha vist oma 2-3 light löööki...ja kas mitte kokkuvõttes damage ei tule sama välja? lisaks, heavy lööke suudavad vandid kergemini blokkida ning neid tehes on palju reaalsem võimalus ise sisse saada enne kui löök lõpule viidud
nojah, ma usun, et see on siiski tehtav koht, kuid läheb jälle palju katseid ja palju aega lihtsalt. kusjuures olen tähele pannud, et ka nö. õnnel on oma osa neis võitlustes...vähemalt selline mulje jääb, sest mõnikord saab mõni vant küll palju kiiremini otsa kui teine kord proovides. ei saa aru, et ise midagi otseselt teistmoodi teeks
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
26.05.2011 13:43:39
|
|
|
or just look at metacritics.com ZING!
|
|
| Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.05.2011 14:15:49
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
| eks peab proovima vist rohkem heavy lööke siis teha, kuigi ma ütleks, et kokkuvõttes ei ole nagu väga palju vahet kuna sama ajaga, mille jooksul on võimalik teha 1 heavy, on võimalik teha vist oma 2-3 light löööki...ja kas mitte kokkuvõttes damage ei tule sama välja? lisaks, heavy lööke suudavad vandid kergemini blokkida ning neid tehes on palju reaalsem võimalus ise sisse saada enne kui löök lõpule viidud |
Ei tea, mulle tundub, et heavy löögid on efektiivsemad. Hiljem, kui sul on mõõgal igasugused %20 chance to cause bleeding jms lisad juures, siis võib läheneda asjale loogikaga, et tehes rohkem lööke on võimalus suurem, et need aktiveeruvad. Samas ise kasutasin terve mängu jooksul peamiselt heavy lööke. Mulle lihtsalt tundub, et heavy löökidega on vähem seda trikitamist ja keerutamist.
Lisaks tuleb meeles pidada, et seal kohas need nõrgad vastased ei oska üldse blockida. Tugavamad vastased tuleb meelitada sind ründama, siis kiirelt nende selja taha dodge'da ja seejärel heavy löökidega selga raiuda.
Ja ma proovisin eile seda kohta vaid fast mõõga löökidega läbida. Tehtav, kuid vähemalt minu jaoks oli keerulisem.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kruvi
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
26.05.2011 15:00:16
|
|
|
See reviewer on põhimõtteliselt kõige vastu. Siin tekib küsimus, kas review on mingi faktidel baseeruv arvustus või isiku subjektiivne arvamus tootest. Mitte, et witcher veatu oleks, aga noh, DA2 7/10 ja W2 6/10 peaks nagu koha usaldusväärsuse paika panema.
_________________ Avatar by Flacko |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.05.2011 15:59:00
|
|
|
Lightsaber,
"Tugavamad vastased tuleb meelitada sind ründama, siis kiirelt nende selja taha dodge'da ja seejärel heavy löökidega selga raiuda." Olen proovinud seda taktikat ise ka kasutada juba suht algusest peale, kuid mulle jääb selline mulje, et need tugevamad ja muidu kilbiga vennad on seljatagant rünnakutele immuunsed, nagu oleks see kilp neil 360 kraadi ümber võibolla ma pole siis asetsenud täiesti perfektselt ja otse just seljataga, vaid mingil vähesel määral ikkagi külje peal?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2011 17:38:22
|
|
|
derp ei saanud mänguga hakkama mis teha.. ei saa niisala lahmida ja peab vahest ka mõtlema, lugema, otsima, avastama Vist sama idioodi poolt kirjutatud kelle video youtuubis üleval on. Selle asemel et kiita mängu mille AI ründab sind "reaalselt" ja kasutada strateegiat paugub vaid, et ta ei saa hakkama kuna AI piirab ümber ja kukub andma. Selleks on mängus olemas dodge (sa oled tegelane kes kasutab kergeid relvi ja nahast armorit mis peaks olema SUUUR VIHJE) ning block + spellid mis teevad asja kohati liigagi kergeks. AI peaks ikka järjekorras ootama ja siis sobiva momendi valima, et sul oleks aega reageerida ning keskenduda ühele tegelasele. A'la shit nimega Ässasssins Creed kus vastased võtsid järjekorda ja kontraga võisid kõik maha lüüa (ise tegin nõnda ja ei vaevunudki isegi jooksmast vastaste eest kuna võitlus oli "piss" easy). Kurb, et ei viitsita vaadata AI liikumist ja kasutada ära mängu süsteemi. Keegi ei käse ühel kohal seista ja tühja lahmida, ise rullun minema igakord kui mingi "jama" tuleb või siis enne võitlust joon end täis ja siis hea laaberdada.
Derp Age 2 on sellisele sobivam vahepala koos sellise.. kahtlase sisu ja tegelastega + kõik ühes kohas ümber nurga questidega.
Kilpidega vandid -> kilp maas siis hakkad tagant lahmima, natuke läheb vähem elusid maha kui eest poolt aga mitte midagi ületamatut. Tuleb lihtsalt parem moment ära tabada, et raibe ei viskaks end kaitse asendisse põlvili. Kas mitte kilbiga vantidel ka parem armor peal ei ole? Vast sellepärast on damage natuke jura
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 26.05.2011 17:39:39, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
26.05.2011 17:38:32
|
|
|
| ärge klikkige seda destructoidi linki. just seda nad taotlevadki, saidile trafficut. kui nad oleks 9/10 andnud, siis keegi ei vaevukski seda lugema.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kruvi
HV kasutaja
|
26.05.2011 17:59:36
|
|
|
Eks ole see õigus kah, aga sellist jura olen sealt juba mitmel korral lugenud.
Tundub nagu mõni kriitik kes vaadates et kõik kiidavad mingit (tõesti head) filmi, hakkab otsima kohti kus saab mõnitada või viriseda ning seeläbi endale kuulsust taotleda et "massist erineb"
Mingi review oli veel selline kus oli näha et vend lihtsalt ei jaganud matsu lahti aga too oli ikka 80+, kuigi ka selle saidi peal tuli kõne jutuks just see, et miks W2 sai väiksema skoori kui DA2. Oleks ikkagi kõrgem skoor olnud poleks vast probleemi tulnud.
Nagu keegi seal Destructoid'i lehe pealgi kirjutas siis "Oleks Xbox360 exclusive olnud oleks mäng 10/10 saanud"
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2011 18:01:33
|
|
|
bullcrap review'd mis teha.. PC gamer andis Derp Age 2 kah rohkem punne kui Witcher 2'ele. Eks raha paneb asja käima... pole ju uudis enam kuidas asjad "ära ostetakse"
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
26.05.2011 19:15:31
|
|
|
Raudselt oleksi siis igaltpoolt 10/10 saanud. Mäng jummala konsooli jaoks ju. Ainult graafika on see mis esile tõstab asja.
Ja ma kah ei annaks üle 7/10. Liiga palju vigu. Mäng ikka poolikuna välja lastud ja voice acting on masendav.
Ilmselt kuu või paari küsimus kona konsoolile jõuab. Vähemalt ei näe põhjust miks kauem peaks minema.
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2011 19:28:42
|
|
|
eee mis seal voice actingul viga on? täitsa teravalt, selgelt ja ilmekalt on ju kosta kõike... eriti lahe oli üks vana seal act 2'es. Ja mis vead seal siis nii väga on? Ise ei ole nagu buge kohanud v.a vahest on "lääg" sees mõnes kohas. Ehk siis mäng laeb ennast. Selle vastu pidi päts aitama mille välja laskmisega natuke pusitakse. Vähemalt tegeletakse asjaga mitte "when its done".
Ja kus otsast ta konsooli jaoks on? Klaveri peal kenasti kõik nupud vastavas kohas -> c, j, m jne ning ei ole SUUURI ikoone igal pool mis vihjaks konsoolile + graafika settingud on ühest otsast teise, konsoolikatel on enamasti ainult low - med - high asjadel + reso. Reso ise vihjab et tüübid plaanisid asja 16:9 teha aga loodetavasti tuleb ka 16:10 saadavale 1920x1200 'le.
Debiil Age 2 on siis parem? Seal ei olnud isegi graafikat mis oleks vastu saanud 2002 vms ajastul välja lastud mängule
Oled üldse "konsoolikaid" mänginud, et seda sõna söögi alla ja peale viskad? Konsooli peal on palju arukamaid ja paremaid mänge tulnud kohati ja pc on sageli see "pasa magnet"
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
26.05.2011 19:30:47
|
|
|
kellelgil retail exe-t ja paul.dll file on jagada ? mingi 1.1 päts liigub ringi tahaks proovida aga GoG.exega ei pidavat töötama.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
26.05.2011 19:38:00
|
|
|
| scarface kirjutas: |
| kellelgil retail exe-t ja paul.dll file on jagada ? mingi 1.1 päts liigub ringi tahaks proovida aga GoG.exega ei pidavat töötama. |
Niih,
http://www.upload.ee/files/1370170/TW2_Orig.rar.html
Ise avastasin ka mingi patchi just ja kohe proovin järgi!
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
26.05.2011 19:49:08
|
|
|
| Balance on mängus ikka päris mööda. Alguses rõve raske ja kui uue armori ja relva saad tahaks raskusastet hard'i peale panna.
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
26.05.2011 20:04:48
|
|
|
| DefXtreme kirjutas: |
| scarface kirjutas: |
| kellelgil retail exe-t ja paul.dll file on jagada ? mingi 1.1 päts liigub ringi tahaks proovida aga GoG.exega ei pidavat töötama. |
Niih,
http://www.upload.ee/files/1370170/TW2_Orig.rar.html
Ise avastasin ka mingi patchi just ja kohe proovin järgi! |
Suured tänud, aga päts kahjuks ütleb: Installed game version is invalid or incomplete : / hmm
Ma loodan, et viga pole selles, et ma kuradima 1 file muutsin ära et unlimited hunnikuid paska saaks kanda, ei viitsinud sorteerida koguaeg vaid ikka tahaks mängu mängija : p
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
26.05.2011 20:06:24
|
|
|
| kui exesid copyte ja faile muudate siis tehke alati ikka originaalidest backup. pärast hea omast käest võtta.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
26.05.2011 20:13:47
|
|
|
OPAA! No mis me siin rääkisime kui halvasti optimeeritud mäng oli äkki nüüd saadakse ikka aru
Igatahes proovin ka järgi ja annan teada.
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
26.05.2011 20:16:37
|
|
|
| Jackinthex, omaette rääkisid. hästi jookseb.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2011 21:49:14
|
|
|
tea ma act 2'es natuke mütanud ja mingi "koopa koll" <- tea kas on spoiler et kollid koopas? on vastas ja suht sama raske kui ennem, armor ja mõõk olemas.
samas etem kui mingi oblivion "rpg" crap kus kõik asjad käisid koos sinuga level up'is seega leveldamine oli suht koht mõttetu.
Eeldavasti saab asi mingi aeg fix'e veel peale ... aga mingiks bugi hunnikuks seda küll ei nimetaks. Enamik nn "aaa" tiitleid on veel crap'imad olnud ja bugisemad aga mingil põhjusel enamasti ei mainita midagi ja pätsi oota kah nagu kuuvarjutust.
Mäng jookseb täitsa hästi ainult vahest taustal laadimist tunda aga seda vaid hetkeks. Aga uste süsteem on pask, eriti kui ukse juures võidelda siis vahest arvab ta et peaks uksest hoopis sisse/välja käima. Samuti see et laadimis aeg on uste peale pandud natuke häirib, loodetavasti tehakse asi sujuvamaks.
-EDIT-
Mingit tweaki ei ole olemas et kaamerat taha poole kerida ? Sutsu liiga "zoomed in" on kogu mäng kohati. Liiga purgis vaate tunne on, tahaks nagu korraga rohkem näha
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
26.05.2011 22:04:49
|
|
|
Väga kena, reso bug ära parandatud, nüüd läheb pela ilusti tööle, kui desktop 24x15 on. Kerge fpsi tõus on kah mu GOG versioonil.
_________________ Avatar by Flacko |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.05.2011 23:00:32
|
|
|
einoh, nurmaalne...näib, et minu jaoks lõpeb see mäng siis proloogis ei saa küll mitte pihta, miks on vaja selline taplus panna sisse sisuliselt mängu sissejuhatusse ja teha see nii kirveks, et normaliga mängides tundub täiesti lootusetu edasi pääseda aga võibolla ma olen siis tõesti NII KOBA
tegin väikest statistikat ka selle lossihoovi kakluse osas. parim tulemus oli see, et kõik need "muidumehed" võtsin suurema vehklemise peale maha, elu järgi mingi pool siis. igaühte tuli peksta umbes nii 8-10 korda ma arvan. eelis on jah see, et nad ennast ei kaitse eriti.
siis jäi 2 ulmerüütlit ja üks kilbiga poolkõva vend no põmst seda suurt tegelast peaksin arvestuslikult taguma sisse umbes nii 50+ korda, signid talle vist suuremas osas ei mõju ning jookseb teine ka suht kiiresti. umbes sama hull tundub see teine rüütel olevat ja kolmandat tüüpi on lihtsalt raske tabada, kuna tal on pagana kilp (ka küljelt ja tagant rünnatus?!). kui nüüd arvestada, et ega neid eraldada ei ole eriti võimalik ja tüüpide lööke saab ka blokkida ainult ühest suunast, piiratud efektiivsusega siis jah - palju õnne
potioneid juua seal lossihoovile eelnevas ruumis muiduks mingil põhjusel ei luba
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
26.05.2011 23:43:38
|
|
|
Wiltz, wtf?
need muidumehed langevad mingi 3-4 löögiga.
ega sa juhuslikult silver swordi ei kasuta?
neid suuremaid mehi ründa seljatagant. ei pea isegi strong attacki kasutama. tavalist spämmides teeb kah ära. vaata LightsabeRi tehtud videot kah.
kui tõesti ei saa, siis keera Easy peale.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
26.05.2011 23:46:03
|
|
|
Kui muidu ei saa, siis quen teeb imesid
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.05.2011 23:54:49
|
|
|
täpselt, wtf...vaatasingi just natuke aega tagasi Lightsaberi videot uuesti ja no selline tunne on, nagu mingit muud mängu mängiksin siin tema laksib kaks korda ja vend kukub, mina taon nagu põhukotte seal, samal ajal kui kõik vandid elavad mul korraga seljas ja laksivad igast ilmakaarest.
kasutan jah silverswordi, kas see ei ole siis kõikse parem? numbrid on küll suured sellel ma olen proovinud kõiki neid mehi seljatagant panna, aga no kus sa saad kui neid nii pagana palju on. ühte klopid seljatagant, ülejäänud tulevad ka klopivad mind! strong attack ei aita ka suurt midagi, lihtsalt siis lüüakse mind ennast suht kohe maha.
ma kardan, et isegi easy peale keeramine ei aitaks siin
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
26.05.2011 23:57:20
|
|
|
Wiltz, ära kasuta silver swordi see on monsterite tapmiseks. inimeste jaoks kasuta ainult steel sworde. see pole jah loogiline, aga paraku nii see siin on. samuti, monsterite peal steel sword ei tööta. manuals ftw.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.05.2011 23:59:00
|
|
|
vot siis aga mida need numbrid näitavad, 8-11, 10-17 jne, mõõkadel?
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
27.05.2011 00:00:32
|
|
|
| Wiltz, damage ikka.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Abazel
HV vaatleja
|
27.05.2011 00:49:29
|
|
|
| Combat log pistab kah kisama, kui valet tüüpi mõõka kasutada. Ära siis act 1 alguses sama reha otsa astu, lase endale silver sword craftida enne, kui metsa alla pahalastega madistama lähed.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
27.05.2011 00:52:48
|
|
|
vot siis aga mida need numbrid näitavad, 8-11, 10-17 jne, mõõkadel? |
Damage jah, aga Silver sword vs. Humans on vähemalt mingi 50-75% effektiivsust vähem. Sama Steel vs Monsters. (enamasti, mõne monsteri vastu on siiski steeli vaja)
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
27.05.2011 01:55:56
|
|
|
heh, nojah, teine tera kohe...või no ülteme nii, et materdamist oli ja proovida sai veel mitmeid kordi, kuid tasus ikka see viimane kord veel proovida enne uninstallimist
kas chapter 1 = see act 1, millest siin räägitakse, või olen ma ikka veel proloogis?
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
27.05.2011 02:01:09
|
|
|
heh, nojah, teine tera kohe...või no ülteme nii, et materdamist oli ja proovida sai veel mitmeid kordi, kuid tasus ikka see viimane kord veel proovida enne uninstallimist
kas chapter 1 = see act 1, millest siin räägitakse, või olen ma ikka veel proloogis?  |
Sama asi. Ma millegi pärast nimetasin Act'iks... nemad kutsuvad Chapteriks. :p
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
27.05.2011 02:50:13
|
|
|
Muidu soovitan neile kes siin hätta jäävad keerata raskes kohas easy peale, ega mängu ei pea sellepärast otsast peale alustama. pärast keera jälle raskemaks. ise kah olin hädas alguses draakoni kohas, aga mitte niivõrd tulega vaid meestega. rolli ennast palju tahad ikka sai pihta ja kohe löögiga pooled elud maas. keerasin easy peale peale mingit 6ndat korda. pärast kruttisin tagasi.
samas mõnes kohas jälle raske, kui mingi üle 3 vastase korraga tuleb ja neil õnnestub sind ümber piirata siis oled kutu kah, läbi neist tavaliselt ei saa et eemale saada, ja kui üks saab sulle pihta siis teised taovad samas rütmis nii et sa ei jõua enam kaitsesse asuda või vastu lüüa...
samuti ei meeldinud et alguses kohe paisatakse võitlusesse ilma et seletataks kuidas mis töötab, magicust polnud üldse juttu, pidin hakkama combati ajal katsetama. keegi ütles et draakoni võitluse ajaks peaks paar levelit olema, aga see ei ole tingimata nii. ma juhtusin kongis seal niimodi rääkima et draakoni flashback oli teisena, ehk siis seal tule all võitlemine oli minu esimene võitlus, see tornist väljatulek jäi vahele ja seda mängisin alles peale draakonit. niiet üsna halb tegelt et seal nii tehtud. teed vale valiku millest rääkida ja avastad ennast keset võitlust ilma mingi seletuseta kuda mida teha.
aga muidu väga väärt mäng, tegin juba mitmeid päevi tagasi läbi, kahju et kui mäng läbi siis mäng läbi, ei saa enam niisama ringi käia ja midagi teha, kasvõi kolle tappa. peaks vist veelkord mängima, teisi choise tegema seekord.
aga voodistseenid..õigemini sexistseenid, sest üks pole voodis.. on küll ikka tasemel respect sellise asja eest. kahju ainult et lõpupoole neid enam polnud, ning oleks võinud olla võimalus ka mõni teine tegelane ära moosida, ma nagu mängu lõpus tänutäheks kõige eest mis nende heaks tegin lootsin.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 04:16:20
|
|
|
kas chapter 1 = see act 1, millest siin räägitakse, või olen ma ikka veel proloogis?  |
Kohe näha kes on mängu torrentist sikutanud.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
27.05.2011 09:31:16
|
|
|
| muff kirjutas: |
Kohe näha kes on mängu torrentist sikutanud. |
Kõik legaalsel teel mängu omandanud inimesed loevad siis esimese asjana enne mängu alustamist manuaali kaanest kaaneni läbi ja teevad ehk selle põhjal ka omale ülikooli stiilis konspektikese? Väike quick reference guide ka kollaste kleepsudega monitori külge maybe?
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lepkai
HV kasutaja

|
27.05.2011 09:37:39
|
|
|
manuaal oli netis saadaval juba vähemalt nädal enne mängu torrentitesse ilmumist
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.05.2011 10:04:59
|
|
|
õppige combat süsteemi kasutama... tegemist on kerge varustuse vandiga kes kasutab nahast armorit. Seega tüüp on mobiilne ja spetsialiseerunud kiirusele ja eest ära liikumisele. Ja sedasi peab ka asja mängima. Korraks lähed sisse ja teed oma combo ära, kui vastane hakkab peale tulema vajutad plokki ja kui kontrat ei suuda teha siis dodge'i eemale. Maagia abil saab kah päris kenasti asjad korda ajada. Valida kas lööd teised pikali vms "tuimestad". Panend endale armori peale, tulega võid sussutada (alguses suht mõttetu), võid vastase "ümber veenda" ja teistele kallale ajada, või vastase kinni naelutada maa külge... Valikuid on ja neid tuleks kasutada. Niisama peale lahmima minna piiratakse sind ümber ja saad igast otsast peksa.
Ja see "armoriga vennad kilp maas ja ei mõika" - läksin parema mõõgaga selja taha tüüp oli paari hoobiga kutu. Lihtsalt armor vist tugev ja sellepärast alguses ei mõika.
Natuke "bugine" on kohati see combat süsteem ja esimese osa oma oli kuidagi "voolavam" aga täitsa OK. Vähemalt ei ole mingi mõttetu click fest 100% ning ei ole ka AI järjekorra süsteem kus ükshaaval saad tapelda. Kõige juram asi mida teha võid seal mängus on joosta lahingusse ja hakata lahmima ning loota, et vastane ei plokki ja saad mingi combo maha.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
27.05.2011 10:30:05
|
|
|
| Selja tagant võtavad kõik elukad meeletus koguses suurema dmg.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zpsy
HV veteran

|
27.05.2011 10:43:26
|
|
|
Peale 1.1 patchi mäng jookseb ikka palju paremini ka peaaegu max settingutel üle 30 fps Nüüd ka freeze kadunud.
|
|
| Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
4 :: |
587 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
27.05.2011 11:00:14
|
|
|
Naljakas mulle ei andnud patch mitte midagi juurde. Ikka on fps 30-40 vahel nii low setingutel kui kah Ultra peal (- ubersampling)
Pigem tekkis probleeme juurde. nimelt menüüd avanevad kauem ja kui ESC'i vajutad hangub mäng korraks. Krt igalühel nagu erinev mäng
Kaalun lausa puhta mängu pealepanemist.
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
27.05.2011 11:33:20
|
|
|
| tsitaat: |
Kaalun lausa puhta mängu pealepanemist.
|
HinnaVaatluse foorumi kasutajaskond toetab Teid, kui peaksite selle hingematvalt raske teekonna käsile võtma. Jaguks vaid teistelgi nõnda palju julgust ja vaprust.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
27.05.2011 13:51:31
|
|
|
Olen väga tänulik, et HinnaVaatluse kasutajaskonna isevalinud esindaja minule hingematval teekonnal toetust avaldab.
Letho'ga on küll mõnus madistada
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
27.05.2011 14:11:11
|
|
|
Mina ei toeta sind, liiga palju targutad.
|
|
| Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|