Mina sain omal puldiga juhitavuse normaalseks. Esiteks mis kõige tähtsam, logitech game software's vms tõmbasin sensitivity 35% peale ning siis muutsin mängu seaded vastavaks: Linearity -2(-10 oli liiga kahtlane, liiga palju keeras vastu) Saturation 100 ja deadzone 0(deadzone'i muutke vastavalt niipalju kui palju teil joystick valetab).
Seda tõmblevat rooli keeramist nende seadete muutmisega ei ravi. Vanades Dirtides oli ka paljudel gamepadidega see probleem, et mängus oli roolil ainult kaks asendit: Neutraalne või maksimum. Omal oli GRID'is nii ja abi sai patchist mis lisas mängule minu puldi toe.
viimati muutis XATM092 26.05.2011 20:03:29, muudetud 1 kord
Aga küsimus selline et kas mingit puldi modi'i pole veel tulnud, et saaks menüüs liikuda ja muud mängu seest juhtida puldiga? Nagu Shift 2'le oli.
Oleks jube mugav
Paistab et peale paari tunnist jamamist sain ühe emulatoriga asja korda! Küll mitte Xboxi puldi, aga mängu jaoks noname Speedlinki oma ja nüüd isegi menüüs töötab!
Ei tea mis sel Xboxi puldil on, Fable III töötab ilusti sellega, GRID ka!
Syncmahv Ma ei ole kindel, aga see Shift 2 oma peaks Dirt 3-ga ka töötama! Proovi!
viimati muutis KrisVr 26.05.2011 20:25:26, muudetud 1 kord
Keegi oskab nii, et g25 oleks pööramis raadius roolil 540' mängus? Profileris on küll 540, aga mängus on 90' mõlemale poole max. Samuti kui frapsiga filmin, siis lõpptulemus selline.
Spoiler
Ning nvidia uuimate draiveritega pannes AA 16xcsaa peale, siis mängus pilti ei ole. Heli on. Keegi oskab aidata?
Kus Gymkhanas see viimane secret package on?
8 tükki olen kätte saanud, mis nähtavamates kohtades on.
See lambipostide lähedalt on käes, samuti ka mingi konteineri sees peidus olnud.
Lisaks ei saa ma hüppe maandumise postide vahelt läbi driftimisega hakkama
Kus Gymkhanas see viimane secret package on?
8 tükki olen kätte saanud, mis nähtavamates kohtades on.
See lambipostide lähedalt on käes, samuti ka mingi konteineri sees peidus olnud.
Lisaks ei saa ma hüppe maandumise postide vahelt läbi driftimisega hakkama
Mis tel selle loadinguga on? Mõni sekund vast pikeim loading aeg ja kõik..
VÕi mingi AMD teema jälle nagu Bad company 2 või kuskil oli?
Paistab pigem lahja kaardi teema olevat. Endal 4870 laadis samuti päris kaua ja nüüd 6870 ja laeb kohe kiiremini.
Samuti oli FLashbackiga see teema, et 5870 oli kui kasutasid läks peale flashbacki kasutamist mäng mingi hästi kiiresti mingi pool sekundit edasi, aga 6870 seda probleemi pole jälle.
Äkki munemise põhjuseks ssd puudumine. See mõjub laadimisajale ylipositiivselt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul laeb mingi 3sekundit heal juhul. Mäng RAID0 peal ja OS on SSD peal.
Egs jah, mul ka ikka 2-5 sek piirdub asi
Stopperiga pole aega võtnus _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Oskab keegi öelda mis selle DX9 ja DX11 erinevused selle mängus on?
Ei näinud peaaegu, et mingit muutust.
Sõida veest läbi, seda on kohe märgata milles erinevus on. See vaid üks näide. Graafika on loomulikum, ilusam jne
Vaata youtubest dx9 vs dx11 _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 27.05.2011 11:49:06, muudetud 1 kord
Suht jura mäng minumeelest Shift 2 meeldib endale rohkem, kuigi ei saa võrrelda neid erineva suunitlusega mängud,üks ralli teine ringrada aga kui nii võtta siis üks kihutamine kõik suht üle haibitud need 2 viimast dirt-i.... esimesel dirtil polnud viga midagi sai päris mitu korda läbi mängitud.... codemastesrs võiks nende dirtidega pausi teha ja Grid 2 valmis teha
üks virisemine ja hala siin ainult käib....väga hea mäng ja milleks ajada taga WRC suunitlust mängust mis pole sellisena mõeldutki......igati rahul....sain selle mida arvasin et tuleb ja lootsin....codemastersi puhul oli pettumus ainult F12010 puhul, kuid ma ei ole siiani ka seal näinud neid vigu mille üle kogu aeg siin foorumis on virisetud...ei mõista...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.