praegune kellaaeg 04.08.2025 22:56:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
25.05.2011 10:49:36
Küsimus: Galerii tegemine kodukale |
|
|
Tere,
oleks vajadus teha galerii ühele kodukale, müüakse kindlaid tooteid ning omanik tahaks ise neid pilte lisada, et ei peaks mina neid igakord tegema. Kuna veebileht sai tehtud lihtsalt enda käe harjutuseks ja arendamiseks, ei ole ma väga proff selles valdkonnas. Mind huvitab, kas on mõningaid sellised "valmis" galeriisi, mis ei vaja väga palju ise mässamist ja oleks lihtne kasutada. Ja nagu mainisin, siis oluline oleks, et saaks keegi teine üle veebi neid pilte sinna galeriisse panna.
Lugupidamisega,
ReneX
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaidoR
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
26.05.2011 14:40:28
|
|
|
Hea suur valik küll, proovisin kahte erinevat aga ma ei mõista kuidas neid galeriisi seadistada nii, et need kodukal nähtavad oleksid. Kuna ma olen võhik, siis on minu jaoks asi keerulisem.
Galerii ise ei peaks olema uhke ja lahe, samuti visuaalne pool ei ole tähtis. Kõige olulisem aspekt oleks see, et keegi teine KINDEL isik saaks lisada sinna galeriisse pilte, või kui see ei ole teostav siis sobiks ka selline variant, et see isik lisab pildi ühte kausta või laeb serveri ning see lisanduks automaatselt galeriisse.
Loodetavasti tegin selgeks mida soovin saada. Kuna proovisin kokku 3 korda ja ükski kord ma galeriid tööle ei saanud, siis mõni oskajam võib olla viitsib seletada natuke lähemalt kuidas seda galeriid lisada.
Lugupidamisega,
ReneX
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
26.05.2011 15:57:37
|
|
|
tsitaat: |
kuidas neid galeriisi seadistada nii, et need kodukal nähtavad oleksid. |
Eks pead õpetusest vaatama vastaval galeriil, laadima alla kõik failid, mis pakutakse talle ja installima oma serverisse.
Arvata, et vajalik andmebaasi seadistamine ja ehk ka mõnele kaustale kirjutamis õiguste andmine.
Ega sa ei saagi nii, et need galeriid on seal kus sulle näidati ja kuidagi paned need oma lehele, need on demod
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|