|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
iDemon
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
04.04.2011 21:40:30
|
|
|
Ma sain lõpuks aru mis juhtus. Igaks juhuks kirjutan, et siis uued ei hakka seda tüüpi kohe päästma sealt.
Point selles, et kui üritada päästa teda ja mitte kohe bossini minna, siis iga kord kui tagasi tuled pead uuesti aitama teda, sest kollid on tagasi spawninud.
Niiet - Ma päätsin ta; läksin nexusesse; tulin tagasi; võtsin shortcuti bossini ja jätkasin bossiga (samal ajal sai Ostrava kolki).
Õige oleks olnud ignoorida teda, teha boss läbi, päästa tüüp ja minna otse 1-2'te, siis tuleb ta kaasa. Japsi teema, mis seal ikka.
E: Anyways - Soul level on mul 30 hetkel ja kui keegi siit mängib veel + viitsib laenata mausoleumi võtit, siis lisage psn: mqur.
Tundub, et ancient king armor on kõige kergem neist normaalsetest (ja näeb loodetavasti normaalsem välja kui see brushwoodi jubedus).
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
22.05.2011 16:12:14
|
|
|
Keegi siit mängib seda veel? Üksi hakkab natuke igav juba seda mängida.. Soul level on 165, kuid ma võin kiiresti leveldada (peab nagunii pure bladestone'i farmima), või ka uue tegelase teha, tahaks maagi proovida.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
23.05.2011 09:31:53
|
|
|
Mina mängin Aga ma olen suht madal võrreldes sinuga - alles mängi 86... vast.
Otsast võibolla koos mängimise mõttes võib kunagi toksida koos
_________________ AMD VS INTEL |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
24.05.2011 22:11:34
|
|
|
Demon's Souls võttis mu huvi teiste mängude vastu ära, aga nüüd on see ka ennast ammendanud. Kui ainult rohkem inimesi mängiks seda veel.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.05.2011 22:47:54
|
|
|
natuke raske mängu mängida kui pms iga level peas juba on ja juba ajaliselt tead mis kohas keegi on ja millal tuleb
ise olen seda asja ikka "kõvasti" mänginud. vahest ikka võtan kätte ja natuke toksin ühte parimat action rpg'd mis tehtud
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
25.05.2011 10:48:26
|
|
|
Panin üle pika aja tööle ja müüsin kõik soulid maga :/
Bosside eest saab uuel ringil ikka uue souli?
Hetkel üritan esimest bossi maha saada... mingi 1000 aastat
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.05.2011 10:57:00
|
|
|
eee iga "deemon" keda tapad annab ju soulse sulle. Bosside tapmise eest saad soule ning saad ka nende "hinge"? vms asja. Neid ei tasuks tarbida vaid teatavasti saab nendega "nänni" ehk siis kas relvi valmistada või maagiat "omandada" vastava tegelase käest.
Mis boss raskust valmistab? enamus bossidel on "nõrk külg" sisse ehitatud mis teeb asja "liigagi" kergeks. ainult esimese leveli lõppukas on paras värdjas. Eriti kui kusagil new game ++++'i kandis oled
Mäng on nii über, et näiteks see "pime" boss on kuramuse kerge kui sa oma armori maha võtad ja siis ründad. Lihtsalt siis ta ei kuule sind pea üldse ning vehib tühja
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
25.05.2011 14:08:54
|
|
|
Ma teen teist korda läbi. ja jah, esimse leveli bossi juures olen. Polnud ammu mänginud aga seiklesin ikka bossini aga siis läks just möök katki...
Ja nooled olid ka otsas :=) Õhtul võtan varustuse kaasa ja koksan maha,
Müüsin esimest korda läbides kogutud bosside hinged maha ja ostsin leveleid.
Loodan, et saan tagasi, kui uuesti bossid maha kõksan.
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.05.2011 14:13:41
|
|
|
Uuel läbimängimisel on kõik 100% sama. Ehk siis nänn mis ennem oli saad uuesti. Kõik bosside soulsid antakse uuesti kuna vastasel juhul ei oleks võimalik ka osasid asju mängus kätte saada a'la tahad eri relvi seppa käest mis vajab flame hinge aga samas tahad ka ühte spelli saada mis sama asja vajab.
Demon Soul'sis tasub alati ennem bossi end täis varuda... muidu pärast jama käes
Soulide maha müümine on suht mõttetu, lihtsam ja kiirem viis on soule "farmida". Selleks on mängus päris palju kohti kus kerge vaevaga saad kiiresti souls'e kätte. Selle tõttu vist ka ei saa mängus stuffi müüa kuna asi läheks liiga kergeks, jaburaks. Ise vahest ikka farmisin ja selletõttu ka kiired level up'id tulid
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
25.05.2011 14:24:58
|
|
|
Eks ma pigem müüsingi sellepärast, et oleks põhjust uuesti läbi teha:)
Uurin oma varustuse ka õhtul üle.
Mäletan, et ehitasin endale tank ja kiire regeniga tegelast.
Aga asi jäigi pooleli tänu colorlesside ja teiste soulide vähesusele.
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.05.2011 14:35:43
|
|
|
mängu enamasti epic win garanteerib kergemad tegelased, need kes paigal püsivad ja lööke vastu võtavad ei püsi kaua. Ise olen vähemalt sellele järeldusele jõudnud kui mänginud. Dodge on väga vajalik asi ja proovides paremat armorit leidsin et armori kasutegur on suht 0. Seega jooksen ise ringi "kaltsudes" ja rullun mööda põrandaid nagu turbo jänes. Pihta saan siis poh kuna elu riba oli vist pms pool ekraani vms jube pikk Korralik vibu kah olemas (parim mis mängus saadaval) ja heavy arrow garanteerib ka paljud võidud vastasega kes ei reageerigi sinu laskmistele kuna sa oled vaateväljast eemal.
samas kui endal on stiil ja taktika teine siis vast saad ka "tankiga" hakkama. Ise ei ole eriti "tanke" näinud.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
25.05.2011 14:40:00
|
|
|
Esimese bossiga maadeldes igatsen tõesti kiirust .
Aga ok, ära aja enam mängimis isu peale, teeme tööd
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
25.05.2011 17:41:17
|
|
|
| Krt küll ajasite oma jutuga mul jälle mänguisu peale.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
25.05.2011 20:33:24
|
|
|
| Sarin kirjutas: |
|
Ma just tegin barbari nullist ja see oli esimene kord kui ma sellel bossil turpentini relvale panin. Lajatasin suure mõõgaga 2-handed mode'is R2 vastu maad ja pooled need väiksed mustad junnid lendasid karjas. Aga jah kuskil ng+++++++++++++ kandis enam turpentine nii hästi ei mõju vist.
EDIT:
| angel kirjutas: |
| mängu enamasti epic win garanteerib kergemad tegelased, need kes paigal püsivad ja lööke vastu võtavad ei püsi kaua. Ise olen vähemalt sellele järeldusele jõudnud kui mänginud. Dodge on väga vajalik asi ja proovides paremat armorit leidsin et armori kasutegur on suht 0. |
Idee järgi kui endurance on piisavalt kõrge ja ring of great strenght näpus siis võib brushwood armoriga + tower shieldiga (mis kaalub 30!) + Meat Cleaveriga või millegi muu suurega ka ringi veereda nagu kakuke. Muidugi mingi levelini on see endurance damage või vitality arvelt, nii et ma ei tea kas see ära tasub.
Ma ise tahaks proovida, et paneks rämeda armori selga, tower shield ette, ring of the accursed näppu ja prooviks netis tankida.. nii et teine vend taob bossi/kolle selga samal ajal kui need mulle vastu kilpi kolgivad ja muidu taga ajavad. Nii nalja pärast.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
25.05.2011 20:35:17
|
|
|
| Timoo87 kirjutas: |
| Sarin kirjutas: |
|
Ma just tegin barbari nullist ja see oli esimene kord kui ma sellel bossil turpentini relvale panin. Lajatasin suure mõõgaga 2-handed mode'is R2 vastu maad ja pooled need väiksed mustad junnid lendasid karjas. Aga jah kuskil ng+++++++++++++ kandis enam turpentine nii hästi ei mõju vist.
EDIT:
| mängu enamasti epic win garanteerib kergemad tegelased, need kes paigal püsivad ja lööke vastu võtavad ei püsi kaua. Ise olen vähemalt sellele järeldusele jõudnud kui mänginud. Dodge on väga vajalik asi ja proovides paremat armorit leidsin et armori kasutegur on suht 0. |
Idee järgi kui endurance on piisavalt kõrge ja ring of great strenght näpus siis võib brushwood armoriga + tower shieldiga (mis kaalub 30!) + Meat Cleaveriga või millegi muu suurega ka ringi veereda nagu kakuke. Muidugi mingi levelini on see endurance damage või vitality arvelt, nii et ma ei tea kas see ära tasub. |
Tärpentiin ei mõju juba NG+ enam eriti, tuleb must tärpentiin kasutusele võtta. Aga kes vähegi maagiat jagab jätab selle kus seda ja teist ning võtab fire balli või firestormi loitsud kasutusele. Sama kehtib Leechmongeri kohta.
Mis puudutab endurance-it, siis see peab ikka tohutult kõrgel olema, et Brushwood + Towers shield + Meat cleaveriga jaksaks ringi rulluda. Mu tegelane oskab tsipa maagiat, aga endurance on kah päris kõrge (SL 200 muidu) ja mul on täis Darksilver set, Brushwood kilp (+5) ja Meat cleaver ning ma saan vaevu veel rulluda (koos ring of great strengthiga). Asi selles, et mida level edasi, seda vähem üks punkt atribuutidesse tegelikult edasi annab (tihtipeale 1p endurance-isse ei kasvata kandmisvõime stati enam isegi 1 võrra).
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.05.2011 20:42:24
|
|
|
ise kasutan seda northern ... regalia ? vms jurakat. Staminat on palju ja too ei söö kah seda tea mis hunnik. Seega saan suht rämeda komboga maha alati ja siis rulluda minema
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
25.05.2011 21:15:52
|
|
|
| warsteine kirjutas: |
| Asi selles, et mida level edasi, seda vähem üks punkt atribuutidesse tegelikult edasi annab (tihtipeale 1p endurance-isse ei kasvata kandmisvõime stati enam isegi 1 võrra). |
Nojah, keegi kuskil kirjutas, et selleks on 80 endurance vaja.. Või oli see 80 Endurance niisama soovitatud level 250 tanker/melee kohta. Ma ei ole kindel. Aga ega jah, ega see mäng peale Ng enam heavy armorit hästi ei taha. :/ Ma ei tea kas warding spell'iga eriti vahet on. See on küll jama, et mida rohkem edasi seda vähem annab, seda ma ei teadnud.
Firerstorm ja need teevad võitluse kergeks jah, aga ma proovin nii mängida, et jooksen ringi ja meleen värki. Peale Storm kingi muidugi.
PS. Mu main character jookseb üldse dorani armoris ringi, katana ja dark silver shield kätes.. ng+++ käsil, aga ma ei viitsi enam ng++++ tegema hakata, sest põhimõttliselt on kõik liiga lihtne warding spelliga ja liiga raske ilma selleta. Kas lõpuks läheb ka maagia abil üsna raskeks mäng või suurt midagi enam ei muutu?
Põhimõtteliselt peksab warding peal dual wieldingu abil need suured rotid 5-2's ka enne surnuks kui nad jõuavad sind vastu maad näkku pekstes surnuks lüüa, samas kui ilma wardinguta on 1-shot.
Isegi pure black world tendency black phantomitele võib julmalt näkku lennata selle spelliga. Ilma aga ei ole mõne vastu mõtet üldse proovida, Rydell 3-1s näiteks.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
25.05.2011 21:22:03
|
|
|
Maagia abil läheb mäng pigem kergemaks, erinevaks situatsiooniks alati hea valmistuda. Mul on 6 magic ja 4 miracle (mõlemad max) lahtrit olemas ja oskan kõiki spelle, hea kombineerida . Ma ise warding/total protectionit ei kasutanud kuna otsustasin second chance kasuks (sured ära, äratab koheselt ellu 1/2 hp-ga). Mu tegelane ongi mõnus hübriid, mõne olukorra lahendan puhtalt maagiaga, teise puhtalt meleega ja kolmanda nende kombineerimisel.
Mõõgaga tulevad keskmiselt kenad 500lised löögid ja tulepalle loopides 300-350 ringis. Klaaskahurit mängida, siis ühel juhul 1400 hitid ja kuni 900lised tulepallid. Iga olukorra saab kenasti lahendatud .
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
25.05.2011 21:44:16
|
|
|
Maagia abil läheb mäng pigem kergemaks, erinevaks situatsiooniks alati hea valmistuda. Mul on 6 magic ja 4 miracle (mõlemad max) lahtrit olemas ja oskan kõiki spelle, hea kombineerida . Ma ise warding/total protectionit ei kasutanud kuna otsustasin second chance kasuks (sured ära, äratab koheselt ellu 1/2 hp-ga). Mu tegelane ongi mõnus hübriid, mõne olukorra lahendan puhtalt maagiaga, teise puhtalt meleega ja kolmanda nende kombineerimisel.
Mõõgaga tulevad keskmiselt kenad 500lised löögid ja tulepalle loopides 300-350 ringis. Klaaskahurit mängida, siis ühel juhul 1400 hitid ja kuni 900lised tulepallid. Iga olukorra saab kenasti lahendatud . |
Ma mõtlesin tegelikult seda, et huvitav kas ka wardingu abiga hakkab mäng lõpuks pinget pakkuma.. Tahaks ikkagi, et ma näeks vaeva, mitte ei taoks tuima näoga kolle kasti.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
25.05.2011 22:13:02
|
|
|
No tegelikult ei tohiks, warding/total protection on dünaamiline loits olemuselt - kaitseb 70% füüsilise dmg ulatuses sind alati. Ehk kollid saavad sulle sisse 30% oma tavalisest dmg-st, kui nad ei hakka just hingematvat dmg välja pumpama siis ma ei näe viisi kuidas mäng oluliselt keerulisemaks muutuks.
Teine jutt peaks olema nt firestormiga - ei sõltu ühestki atribuudist, vaid teeb alati kindla arvu dmg (ei suurene), seega mingi hetk muutub ilmselt kollide vastu mõttetuks ja fire ball võib hakata sama palju dmg tegema (eelisega, et võtab oluliselt vähem mana)
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
26.05.2011 01:59:21
|
|
|
Heh Ring of the Accursed on täielik Bullshit.. flamelurkeri peal küll vahet ei ole.. ja nüüd ma saan aru miks suure kilbiga ja raskes armoris on paha mängida, stamina laeb terve igaviku, nii ei saa ju.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
26.05.2011 09:50:34
|
|
|
Võrgus ei saa seda veel mängida ?
_________________ AMD VS INTEL |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
26.05.2011 10:32:36
|
|
|
Heh Ring of the Accursed on täielik Bullshit.. flamelurkeri peal küll vahet ei ole.. ja nüüd ma saan aru miks suure kilbiga ja raskes armoris on paha mängida, stamina laeb terve igaviku, nii ei saa ju.  |
Ring of the Accursed -
'A thin, gold serpent ring.
Draws the attacks of all enemies.
Once used to mark criminals, the bearer of
this ring was continuously pelted with
stones and spat upon.'
Et siis mis mõttes vahet ei ole? Flamelurker ei peksa sind piisavalt? Selle sõrmuse idee on ju kõik vaenlase dmg endale korjata.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2011 10:42:27
|
|
|
suure kilbi ja armoriga peavad statsid vastavad olema + sa võid panna ka sõrmuse mis staminat aitab kiiresti tagasi genereerida. Endal läheb stamina pms hetkega täis kui ei plokki vms "seda mitte tagasi genereerimist laskvat" tegevust ei tee.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
26.05.2011 12:34:57
|
|
|
| suure kilbi ja armoriga peavad statsid vastavad olema + sa võid panna ka sõrmuse mis staminat aitab kiiresti tagasi genereerida. Endal läheb stamina pms hetkega täis kui ei plokki vms "seda mitte tagasi genereerimist laskvat" tegevust ei tee. |
Mõtlesin ka proovida seda jah, siis peab vist ainult dorani kasti lööma. oeh.
Ring of the Accursed -
'A thin, gold serpent ring.
Draws the attacks of all enemies.
Once used to mark criminals, the bearer of
this ring was continuously pelted with
stones and spat upon.'
Et siis mis mõttes vahet ei ole? Flamelurker ei peksa sind piisavalt? Selle sõrmuse idee on ju kõik vaenlase dmg endale korjata. |
Flamelurker hüppas ikka minu ja teise mängija vahet.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
26.05.2011 12:52:42
|
|
|
Ju siis ring of accursed on crowd controli jaoks kui palju kolle korraga peale lendab. Muideks varsti lähevad Atluse serverid ju maha, siis pole enam probleemi, mängid nagunii üksi .
Ma kasutangi ring of great strengthi ja dorani sõrmuse kombinatsiooni, põmst nii suure leveli juures pole enam thiefs ringi vajagi kuskil.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
26.05.2011 13:05:14
|
|
|
Kas teistele playeritele ei mõju veritsemis ja mürgi spellid? Või reeglina neil mingi armor peal, et tõenäosus bliidima hittida on mingi 0.1% ?
Osad kollid saavad vahepeal isegi esimese hitina bliidingu kaela. Aga seni pole üksi player saanud.
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2011 13:21:11
|
|
|
kõik mõjub aga kui statsid kõrged siis ei mõika, või kui "kaitse" peal ehk siis vastav armor, sõrmus. Osadel on ka vastavad "joogid" kaasas ehk siis nii kui asi peale läheb võetakse jooki ja ongi korras. Enamasti kohe paari löögiga asi ei rakendu, pead natuke ikka comboga maha saama ja alles siis on lootust et midagi toimub. Endal on olnud juhuseid kus mürk, katk, bleeeding vms efekt on peale tulnud kuna vastasel on vastav relvastus või spell. Ja olen ka samaga vastanud kui vastav relv käepärast. Kena paanika tekib mõnel kui hea comboga maha saad ja veel veritsema hakkab ning elud lähevad sahinal.
Vahest kergema armoriga tüüpe katanaga (mercury max 'i upgrade'itud) peenestan ja päris hästi võtab. samas healitakse end nii kiirelt täis et pointless.. kuigi sellest 1 maailma lõppu bossist jagu saamisesest oli antud relvast kasu.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
26.05.2011 14:10:04
|
|
|
Muideks varsti lähevad Atluse serverid ju maha, siis pole enam probleemi, mängid nagunii üksi .
|
Võib-olla lähevad, neil on selleks lihtsalt õigus. Aga on kuskil teavitatud, et lähevadki? Ma loodan, et mitte..
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
26.05.2011 14:19:25
|
|
|
Muideks varsti lähevad Atluse serverid ju maha, siis pole enam probleemi, mängid nagunii üksi .
|
Võib-olla lähevad, neil on selleks lihtsalt õigus. Aga on kuskil teavitatud, et lähevadki? Ma loodan, et mitte..  |
No serverid võetakse alaliselt maha kuna Dark Souls ju teatavasti tulemas: http://www.destructoid.com/atlus-promises-demon-s-souls-servers-until-march-2011-179599.phtml Siiani veel alles, aga kes teab kauaks.
Oletan, et Namco ja SOE/FromSoftware teevad sama.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
26.05.2011 15:38:48
|
|
|
No serverid võetakse alaliselt maha kuna Dark Souls ju teatavasti tulemas. |
Spekulatsioon.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2011 17:28:03
|
|
|
servud võetakse maha kuna seda mainiti juba siis kui mäng ostetud sai. nad ei hoia neid kahjuks igavesti üleval. loodetavasti uus osa on sama hea ja raskemgi veel.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timoo87
HV vaatleja

|
26.05.2011 17:45:38
|
|
|
| servud võetakse maha kuna seda mainiti juba siis kui mäng ostetud sai. nad ei hoia neid kahjuks |
Üks asi on igavesti, teine kuu aega.. alguses oli neil see kuupäev üldse mingi aprill 2010 ju. Näiteks vabalt võivad nad dark soulsi väljatulekuni pikendada.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
26.05.2011 19:42:15
|
|
|
Seda küll, aga arvestades kaua mäng väljas on olnud (2009 algus vms japside versioon), siis mõned kuud lisaks on parajalt olematu pikendus ju. Iseenesest online komponent on tõesti suur osa mängust, aga vinguda ei saa ka kui üksi mängima pead, vb mäng muutub isegi raskemaks mõne jaoks (vihjeid ja abi pole enam jne).
Teisalt, eks ole ju arvata, et enamus lähevad Dark Soulsile üle mingi aeg.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
27.09.2011 19:51:16
|
|
|
Kas on mõtet mäng hankida kui dark souls tulekul?
_________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2 |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
27.09.2011 20:03:56
|
|
|
| NekoRobin kirjutas: |
| Kas on mõtet mäng hankida kui dark souls tulekul? |
On ikka - UK-st saab uue 15 euro eest + vaata mu eelmist postitust
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Shimano XT kiirkinnitused (uued)- 2tk/15€ |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.09.2011 21:28:31
|
|
|
See vist on üks ps3 parimaid mänge, kui aus olla. Selles suhtes, et mind on ps3 peal käputäis mänge rõõmustanud ning DS on üks nendest vähestest..
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
28.09.2011 10:52:46
|
|
|
Kohe kohe on tulemas Dark Souls välja. Saad veel rõõmustada
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
01.10.2011 00:40:48
|
|
|
Hmm, kas ise buildi tegemine raske või oleks mõttekas 1. playthroughl siiski guidei järgi teha? Kas statse saab hiljem ümber paigutada vms?
Kuulsin, et royal on alguseks hea klass? On see õige?..
_________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2 |
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
01.10.2011 00:52:50
|
|
|
NekoRobin, soovitaks enne veidi Demon's Souls wikit lugeda, siis tead mis statsid mille jaoks vajalikud on ja mis peaks prioriteediks olema.
Statse ümber paigutada ei saa - kuid on võimalik läbi SoulSucker spelli kahandada oma leveleid, et kui peaks olema huvi statside ümber tõstmiseks siis ostad lihtsalt leveleid juurde/tagasi. Huvi selle vastu tuleb anyway alles endgame poole kui sul soule juba sadades tuhandetes "üle" on.
Royal oleks algajale jah sobivaim, kuid üldjuhul pole suuremat vahet millega alustad. Barbarian pidi keeruliseim olema.
Ilma giidita mängides on endal huvitavam. Mängul on anyway lõpmatu hulk New Game+ .. seega you won't really miss out anything.
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
01.10.2011 10:23:03
|
|
|
Hmm, ilma giidita mängides on samas ka ju võimalus valesti buildida ja mängus stuck jääda? Giidi all ma ei mõelnud "tee seda ja mine sinna" e. tavalist guidei vaid pigem sellist, mis soovitab mis statse upgradeda, mis loitse kasutada ja mis armorit ja relvu hankida. Ehk siis selliseid.
Pole lihtsalt kokkupuudet väga rpgdega olnud (jrpgsi olen hunnikus mänginud kuid nendes ei ole tihti vaja statse ise jaotada ning demon's soulsi gameplay tundub pigem wrpg stiilis olevat) ehk kõik tundub uus ja segane kuid samas väga huvitav.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.10.2011 10:46:42
|
|
|
mängi ja avasta ise - on huvitavam. ise võtsin vaid niipalju "kiidist" et -> mis klass + soul arrow. Mängus "kinni jäämine" = ise oled saamatu pms.
Sul on vaja thief sõrmust ja sõrmust mis soul formaadis sul elud 75% peal hoiab.
Vastavalt su oskustele vali klass. Ise leidsin et maagiga on new game tavaline väga kerge. Suutsin isegi tutoriali bossile ära teha (failisin soldier klassiga rämedalt) Aga esimest korda mängides valisin ma suure eluriba ja dexterity 'ga hunter/soldier segu. VÄGA hästi sai hakkama kuna vibuga saad enamik vastaseid hit and run süsteemiga maha võtta + thief sõrmusega ei nähta sind eriti kaugelt.
Armor on mängus suht mõttetu, pane rõhku mobiilsusele ja kergele varustusele - saad kiiremini edasi rulluda ja põgeneda. Mine tasa ja targu ja ära torma. Kui failid proovi uuesti.
Üli hea mäng
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
01.10.2011 11:42:43
|
|
|
Okei eks valin siis Royali, alguses oleks tark vist vitalityt panna? Ja kas targem oleks alguses proovida kõike asju võrdselt (ranged, mage, melee) ja siis sama char edasi teha või alustada uut chari ja teha teda sellist teed pidi, mis kõige rohkem meeldib?
Siuke hübriid tundub täitsa hea, et suudab rangedit (kuna mõned bossid olevat kõvasti lihtsamad vibuga), meleed (üldiseks combatiks) ja magicut (support magic olevat vast päris hea?) kuid samas siuke tegelane, kes arendab ainult 1 asja saab ju kõvasti suurema statsi sellel alal millele spetsialiseerub..
Sorry kui ajan täieliku jama, ma räägin ainult põhinevalt oletustest ja natuke wikist loetust.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.10.2011 12:06:34
|
|
|
ei ole mõtet võrdselt kütta, võta üks suund. selline "universaal sõdur" tüüpi tegelasega saad sa hakkama vaid edukalt tänapäeva debiilikute derp rpg'des (ei ole rpg'd tegelt aga nimi karbil nõnda). Mõtle kes sa olla tahad ja mis relvi kasutama hakkad. Ise tegelt lugesin natuke ka mänguga kaasas olevat strateegia õpetust... sirivisin sutsu, kiusatus oli suur
Mina võtsin esimeseks tegelaseks, nagu igas rpg's, keskmise suurusega mõõga - kilbi + vibu oskust omava tegelase ning lisaks ühe spelli "soul arrow". Selles suunas liikusin ning vastavalt relvadele kerisin dex, str juurde. Samuti on stamina väga tähtis. Arvesta sellega et enamasti nagunii saad sa surma pms ühe - kahe hoobiga seega elu riba pead ikka kõvasti genereerima ennem kui sellest tolku on. Aga kui teised statsid madalad ja ise sa damage'it eriti ei tee on see pikk eluriba pms kannatuste pikendamine Ja kui staminat ei ole siis ei saa sa ka eriti palju rünnata ja eest ära veereda. Seega pigem aretaks neid statse ja eluribale annaks vähem rõhku.
Ehk siis vali - kas oled maag või oled "sõdur" . Üks kõigeks tegelast ära hakka tegema. Selle "soul arrow" spelli võtsin kuna soovitati teatud bosside tarvis. Sama hästi saad ka vibuga hakkama seega pole vajalik selle peale statse raisata.
Hunter imo on kah kerge klass. Väga hea vibuga kaugelt niita ja siis kergema mõõgaga lähedale tulevad tegelased maha võtta + kiiresti eest ära rulluda kuna armor kerge.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
01.10.2011 12:16:00
|
|
|
Eks ma proovin siis alguses meleed. Ma kuulsin, et vitality mingi arvuni on mõttekas arendada, mingi 40 vms, peale seda annab see liiga vähe hp juurde, et see mõttekas oleks. Palju umb. stamina mõttekas lisada? Ning kas põhiliselt str või dex või neid 2 võrdselt? Ja royal ikka hea algus klass? (sellest sain aru, et klassivalik mõjutab aint algust aga ta olevat kõige kergem ja parem alguses)
Et pmst. isegi kui melee chari teen siis oleks mõttekas support magicut, selle soul arrowi ja vibu hankida?
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.10.2011 12:37:55
|
|
|
Tea minuarust on hunter ja soldier kah kerge. Ise läheneks esimesel korral mängule "ranged" süsteemiga ehk siis paneks rõhku kõige parema vibu saamisele ning kergele varustusele ehk siis kiiresti eest ära rullumisele - põiklemisele -> stamina.
Ehk siis võtaks kerge mõõga + vibu + eest ära põgenemine -> dex, stamina, health, str. Seda vali ka selle järgi mis relva võtad. Vaata relva statse ja uuri mis statsid ta damage'ile juurde annavad.
Have fun
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
01.10.2011 15:01:13
|
|
|
ma mäletan,et liiga raske mäng oli, müüsin suht kiiresti ära
|
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.10.2011 15:14:09
|
|
|
.... liiga kerge kohati kuna enamasti saab kõik vastased kaugelt maha võtta vibuga ilma et nad end liigutaks
see oli suht fail tegelt... loodetavasti uues versioonis asja parandatakse
|
   |
157 |