Kas tal ikka lani tugi on? Ma just panustan sellele et saab sõpradega väikesel lanpartyl toksida teda.
Ei tea, pole uurinud, kuid:
tsitaat:
Can I play all modes over LAN/System Link?
You can play multiplayer over LAN/System Link on Xbox 360 and PC, more news about this on PS3 will be available soon.
Et siis nagu on.
Noo vähemalt jätavad nad länni toe sisse, sellest olen ma just kõige rohkem viimase aja mängudes puudust tundnud
Kas tal ikka lani tugi on? Ma just panustan sellele et saab sõpradega väikesel lanpartyl toksida teda.
Ei tea, pole uurinud, kuid:
tsitaat:
Can I play all modes over LAN/System Link?
You can play multiplayer over LAN/System Link on Xbox 360 and PC, more news about this on PS3 will be available soon.
Et siis nagu on.
Kinnitan, et olemas LAN tugi. Aga sain ka lõpuks mängu kätte ja mängin küll puldiga, aga juhitavus on ikka ülitundlik ja saast.
Saturation määrab kust maalt registreeritakse antud telje puhul maksimaalnene tugevus. Keeramise puhul siis rataste maksimaalne pöördeulatus ning gaasi/piduri puhul see kust maalt nad "põhjas" on. Selle negatiivseks seadmine vaevalt, et midagi muudab ja mäng ilmselt negatiivseid väärtuseid ei mõistagi..
Ma ütlen, esmamulje võib enamvähem ok olla aga mängige ka tiba karjääri, peale mõnda rada saate aimu, mis jura ees ootab. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Saturation määrab kust maalt registreeritakse antud telje puhul maksimaalnene tugevus. Keeramise puhul siis rataste maksimaalne pöördeulatus ning gaasi/piduri puhul see kust maalt nad "põhjas" on. Selle negatiivseks seadmine vaevalt, et midagi muudab ja mäng ilmselt negatiivseid väärtuseid ei mõistagi..
Oi jah, lolli juttu ajan. Kui üldse midagi siis pigem tuleks lükata seda kõrgemaks, kuid nagu sa juba mainisid siis vaevalt mängus midagi muutub.
Mul oli Shift 2 see probleem. Liiga tundlik, midagi teha ei saanud. D3's töötab enamvähem ok. Ega palju ei proovinud, mõne masinaga võib päris jube olla.
PlatoonSgtElias kirjutas:
Ma ütlen, esmamulje võib enamvähem ok olla aga mängige ka tiba karjääri, peale mõnda rada saate aimu, mis jura ees ootab.
Juba tehtud, pilt selge mis selge. Kuidas review valmib? Loodan näha päris korralikku bashimist.
Kui nüüd rooli settingud ka meelepäraseks saaks, poleks vast väga vigagi. Heli on päris tasemel/reaalne, graafika jookseb kõik põhjas probleemideta.... selle kohapealt ka tip-top.
Aga jahh WRC sarjast on asi ikka jube kaugel.... on mingit segu rallist-krossist ja tra teab millest täis topitud.... et ikka kõigile mida meelepärast oleks.
Eks ta üks järjekordne õllekõrvane ole, kaine peaga vaevalt sõita viitsib. Tiinekad aga kiljuvad rõõmus kui neid kõrvatagant sügatakse pideval ``küll sa oled kõva mees`` Kahju, et mängudel enam mingit arendavat külge pole. Mida raskem seda arendavam, stiimul paremini sõita. Nüüd päng, päng, spling splin stuff. Ajan siin kännu juttu aga omad poisid panen see suvi rajale päriselt sõitma ja vaevalt nad neid teoseid kiljudes ahmima hakkavad. Lihtasalt kahju, et mängutootjad nii alla käivad. Huvitav millega see kasumiahnus lõpuks päädib.
PS.Sitt päev oli lihtsalt
PS. Taneli video Urmo Aavast Kahju, et enam sõiduvõimalust ei ole leidnud, tõsise Eesti sihikindlusega rallisõitja.
gamepad jah nagu haige jänes natuke käppid kohe rool põhjas, muidu tundub OK aga kuramuse "kusene" graafika on asjal kohati... . Damage mudel on vaid siiani tasemel. Need kes asjaga sügavamalt tutvunud võiks informeerida palju seekord orginaalseid radasid on? Või on jälle nagu Dirt 2 pask kus pms oli ainult näputäis radasid ja vsio ning neid said sõita niikaua kuni võisid isegi silmad kinni ja täis peaga sõita neid vabalt ilma positsiooni kaotamata.
Eks enamus pappi läks neil reklaami ja promo peale, siis rahabossid sõid ülejäänud ära ja eks mingid vandid pidid riismetega midagi valmis vorpima ruttu. ... täna isegi nägin Dirt3 reklaami tänaval subaru peal. See raha oleks võinud mängu alla minna, et oleks siis lõpuks codemasters'il "come back". Aga tunduks alguses et sutsu siit ja sealt lihvitud ja uus nr küljes. Nagu päts _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Selle mängu puhul peab puldist ikka väga kaugele hoidma. Proovisin nüüd klavaga ja asi kohe mitu korda parem ja ei pea kohe üldse mitu korda restarti tegema ja flashbacke kasutama.
MOMO rooli mäng ära ei tunne, codem. foorumist lugedes pole ma ainuke selle jamaga. saab küll ise ka nupud jms. paika panna, aga ei tundu õige see asi ikka nii : S
mul toimivad rool/pedaalid/nupud kenasti, feedback ka.
win7 x64 / Logitech profiler versioon 5.10.127
8AA ja just 1080,ning samuti high ja ultra segu,ühesõnaga kõik mis sai lõppu lükata ma lükkasin v.a siis AA.
Vsynci maha võtaks siis lähek oluliselt kõrgemaks vast keskmine,aga ei taha tühja kaarti kütta
Ilma vsyncita siis Total frames 7195,max 69.16FPS,min59.21FPS.
Kellel sitasti lippab DX11 siis peaks saama muuta mängu hardware_settings_config failis DX9 false pealt true peale,kui mäng üldse toetab vms..Ei viitsi ise proovima hakata,aga kui fullscreen ära kadus siis seal failis muutus fullscreen false peale,muutsin trueks tagasi ja oli korras jälle Seega näpitav on asi
W7 asukohaks C:\Users\Power Kush\Documents\My Games\DiRT3\hardwaresettings
no tegin ka benchi ära
kõik asjad põhjas @ 1920x1080 +8x AA ja sain keskmiseks 87fps ja miinimum 70fps
Lippab suht hästi profiili kastiga _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ot: Mis see hetkeseisuga kõige reaalsem rallimäng tundub? Dirt2, 3 või wrc2010 vahel siis ilmselt valida.
Sai Richard Burnsi toksitud. See on hea, aga nii iganenud juba...
International Rally Championship .
Xpand Rally/Xpand Rally Extreme oled proovinud? Ka head mängud
1920x1200 kõik max ja vsync peal, avg. 55 ja min 46, kannatab mängida küll, kuigi sõidu ajal panen 4xAA, isegi sellega hea sile pilt ja ehk jookseb nõksa paremini. isegi minu vana saan veab täitsa tips+tops välja.
höh, puldi sain paika, nii enam vähem, kannatab sõita küll. deadzone 0 ofc, linearity panin vasakule põhja maksimaalselt ja saturation paremale põhja maksimaalselt. "pedaalidel" sat paremal ja deadzone vasakul ja toimib küll. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Kindel, et freezib? Äkki on installer lihtsalt imelik ja installib mängu ainult 27% peal ja siis 5min pärast hüppab 100% peale.
Nujah, sul oli õigus, lihtsalt tahtis oodata natu alla 1h, aga vähemalt asja sai
Ega see tunnine install just väga normaalne ei ole
ppg kirjutas:
Omal midagi väga viltu kui proovisin benchi, 1080 kõik põhjas 8xaa oli keskmiseks 58 ja miinimum 48
äkki jälle x2 probleem.... nagu tavaks saanud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei sa mina ka pulti paika korralikult, liiga äkkiliseks jääb see pööramine.
Võiks keegi mingeid settinguid soovitada.
Ise panin deadzone 5 peale, linearity -2 ja saturation 100
Minuarust oli Dirt 1 nagu kõige normaalsem, juhitavus oli ka enamvähem seal.
sama siin, nagu sõge jänes mööda teed paneb ringi, väga hellalt tuleb kangi liigutada _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mul nüüd rooliga jummala hea lasta... sain setingud paika aga raibe tahab igakord uuesti paikapanemist ennem mängu, nagu ei save ära
Vääga mõnus on sõita..... päris täpselt ja ennetavalt saab juhtida.
ei oska klaveriga mängimise üle kurta .kõik tiptop. teine season on kohe läbi ja täiesti normaalne mäng õlle kõrvale.
jookseb kah kõik põhjas (noh dx11 mu kaart ei oska) väga ilusti. ainuke asi mis väga tigedaks ajab on loading ajad. üle minuti suht tihti.
Minuarust oli Dirt 1 nagu kõige normaalsem, juhitavus oli ka enamvähem seal.
deadzone pane nulli ja linearity nii palju miinusesse, kui läheb. saturn jäta samaks.
InterFace, mu 5870 oskab dx11 ja jookseb väga hästi @max. vist on lõpuks pihta saadud, kuidas õigesti seda dx11 rada kirjutada. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Sain oma mängu täna kätte ja krt ei saa gamepadi paika. Klaviatuuriga mängides on enam-vähem, aga gamepadiga lappab rooli nagu segane ja no võimatu pole, aga suht räige on sõita! Seadeid proovisin igasuguseid, aga ei mõika midagi. Lisaks iga kord mängu käivitades on nupud paigast ära!
Tegin video ka sellest! Veits lagab vist, aga frapsita jookseb päris hästi!
Sain oma mängu täna kätte ja krt ei saa gamepadi paika. Klaviatuuriga mängides on enam-vähem, aga gamepadiga lappab rooli nagu segane ja no võimatu pole, aga suht räige on sõita! Seadeid proovisin igasuguseid, aga ei mõika midagi. Lisaks iga kord mängu käivitades on nupud paigast ära!
Mis pad on? Endal Logitech Dual Action default seades (ainult nuppude asetuse muutsin ära) ja esimese püramiidi lõpetasin eile ära. Algul tundus küll kuidagi liiga närviline see pööramine aga harjusin ära vist. Peaks kah täna proovima korra seestvaates sõita, et vaadata, mis see rool siis teeb kui pöörata...
Mis pad on? Endal Logitech Dual Action default seades (ainult nuppude asetuse muutsin ära) ja esimese püramiidi lõpetasin eile ära. Algul tundus küll kuidagi liiga närviline see pööramine aga harjusin ära vist. Peaks kah täna proovima korra seestvaates sõita, et vaadata, mis see rool siis teeb kui pöörata...
Speedlink Xeox-i kasutan arvutil, aga arvasin et mäng ei toeta seda, siis proovisin ka Xbox360 originaal pulti ja sama asi!
throttle ja brake deadzone ja saturation vastavalt 0 ja 100
väga hästi saab sõita selliste seadetega.
platoon kaebas siin midagi, et kui krässhhi paned, siis viskab pildi artefacte täis. oli endal ka sama juhus ja see täiesti normaalne, ei tasu ära ehmatada, ongi selline efekt peale pandud. sama asi, mis näiteks shiftis, kui matsu paned, siis pilt läheb halliks ja uduseks.
e: kurat küll, nüüd hakkas see mäng ka juperdama _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
throttle ja brake deadzone ja saturation vastavalt 0 ja 100
Spoiler
väga hästi saab sõita selliste seadetega.
platoon kaebas siin midagi, et kui krässhhi paned, siis viskab pildi artefacte täis. oli endal ka sama juhus ja see täiesti normaalne, ei tasu ära ehmatada, ongi selline efekt peale pandud. sama asi, mis näiteks shiftis, kui matsu paned, siis pilt läheb halliks ja uduseks.
e: kurat küll, nüüd hakkas see mäng ka juperdama
DefXtreme kirjutas:
St ka sinu mainitud seadeid ja ei muuda see ei puldil, ega klaviatuuril midagi.
Vaatasin just praegu 1 sõidu replayd ja mul toimib puldiga keeramine ilusti default seadega ehk siis ei keera iga väiksema kangi liigutuse peale kohe rooli lõpuni välja (pult siis endiselt Logitech Dual Action).
Panin ka 11.5 driverid ja fixB peale ning HIGH seades 1920x1080 tõusis mul avg fps 60 pealt 68 või 69 peale. Enne olid 11.2 või 11.3.
viimati muutis MMx 26.05.2011 18:59:38, muudetud 1 kord
DefXtreme, siis sul midagi mäda, sest mul on ikka mäekõrgune vahe, kas default või need minu seaded. esimesega on võimatu sõita, teisega lased nagu muiste _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.