Niih... ole nüüd lugenud üsna palju, aga küsimusi tekitab siiski veel see, et milline rom on parim?
Üks kiidab üht ja teine teist jne....
Ehk keegi oskab jagada linki kus on selline 2.3.3 olemas millel töötab kaamera(teeb ika 720p videot ka), gps, wifi jms asjad. Üsna paljudel jamad nende asjade toimimisega....
Kindlasti on netis ka selliseid rome mis keeravad telefoni kohe perse ja sellise otsa ei tahaks komistada....
Kas Simply Honey-l seda nö "call delay" viga ei ole küljes? Et siis kui võtad sissetuleva kõne vastu kuuleb teine sind alles 1-3 sekundi pärast.
Proovisin 5 erinevat Ginger-i ROM-i ja kõigil esines see probleem.
stock jvk, stock jvb, darky 10, debusROM, juwe. Kõigil sama jama. Sellelt allolevalt lingilt sain aru, et ka Simply Honey-ga on osadel sama probleem. Jäi küll arusaamatuks kas jõuti järeldusele, et asi Modemis?
SKG kirjutas:
Ma pole seda veel täheldanud küll, aga milliseid olid need 5 proovitud?
Kuna olen paadunud Darky fänn siis delay oli ikka väga häiriv 10.4 versioonil ja siirdusin 9.5 peale tagasi (darky 2.0 kernel). Minu arvates hetkel stabiilseim rom mis laseb rahulikult telefoni kasutada ilma mingite kiiksudeta.
Kuna olen paadunud Darky fänn siis delay oli ikka väga häiriv 10.4 versioonil ja siirdusin 9.5 peale tagasi (darky 2.0 kernel). Minu arvates hetkel stabiilseim rom mis laseb rahulikult telefoni kasutada ilma mingite kiiksudeta.
Sekundeerin. Darky 9.5 juba mõnda aega peal ja ei näe küll ühtegi põhjust, miks peaksin miskit muud tahtma. Okei, mingi teema on, et üles bootides jääb see darky logo ikka jube kauaks sinna "hõõguma" ja startup aega võib mõõta juba minutites, aga kuna eriti tihti telefoni ei restardi pole ka see väga suureks probleemiks.
Jann1, mis sa sellest saada loodad? peale mürasema pildi sa sellise h**joovinaga ei saavuta midagi. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Sensor on ju ikka seesama "pisike junn", optikal pole ju kuhugi sellist pilti tekitada, milleks ta võib võimeline olla.
Lihtsalt sellise toru paigaldamisega kaasnev jama kaalub minu arvates üle selle pisikese kasu, mille võib võita pildi kvaliteedis.
Jann1, mitte arvamus, vaid teadmised. Selline toru laseb oluliselt vähem valgust sensorile ja "tänu" sellele muutub pilt mürasemaks. Lühidalt võib öelda jah, et tegemist on sellise niiöelda lollidelt-peabki-raha-ära-võtma vidinaga. Korralikumat pilti tahad, siis vaja ikka tegijamat kaamerat.
Betamax, vahet pole, olgu minupärast kasvõi zaajets, põhimõte jääb samaks. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Tellisin omale selle 1930mAh aku ka ära. Uudishimu ei lubanud tellimatta jätta. Loodan, et saan homme kätte ja siis saaks juba testima, hetkel laen vana täis ja vatan mis battery doctor näitab vana aku kohta täis laetult ja siis uuega vaatan kaa. Aga kas keegi teine pole ostnud seda omale?
E:
Sain selle kuldse aku täna kella 1 paiku käte
Kella kahest praktiliselt siiamaani telefoni näppinud, musa kuulanud, mänginud, helistanud, sõnumeid saatnud,wifi on koguaeg sees ja kasutuses ja akut alles veel 25% ( kätte saades oli 56%) Tavaliselt hommikul laadimast võttes sai telefon õhtuks kuni 10-15% peale aku aetud... Nüüd siis tehase testlaadimise 56% peab ka päeva vastu, mis on väga üllatav...
Igal juhul peab see 1930mAh akut palju kauem kui originaal... Mina olen ostuga väga rahul, kuigi hind oli natuke krõbe aga see oli seda väärt.
Põhimõttega ei ostnud ebayst seda kõige odavamat kuna elu näitab, et need kas on täiesti feigid või ei tulegi kohale ja müüa kaob koos rahaga.
Kellel samsa aku vähe kestab siis see paistab ka üks hea lahendus olema
Kujutan ette, et täis akuga muutub laadimise korrad karvemaks kui igaõhtused laadimised
Kellel huvi võin aidata tellimisega ja eestisse saatmisega
Hetkel peal CM7 rom ja akut laeb kuni 96% ning siis tuleb kiri ette, et laetud. Uurisin CM7 lehelt asja ja seal selline tekst:
Q: After installing CM7 I cannot charge my phone to 100%. WTH
A:No actual firmwares allows you to charge the battery to 100%, but stops a little bit before it reaches that point. This is to protect the battery from overcharging and should (in the long run) give you much better battery-life.
While stock firmwares from Samsung shows that the phone is 100% charged, this simply isn't true and is just UI-candy to make you all feel comfy. It's really charged to something around 94-98 percent.
So if your phone stops charging around that point, everything is normal, and the only new thing is that your phone is no longer lying to you
Ühesõnaga infoks neile, kellel sama asi pead vaevanud on. .
imelik see, et juba pikemat aega, iga kord kui ma arvuti tööle panen siis kies teatab, et mu telefonile on uus firmware väljas aga kui ära ühendan siis ütleb, et you got latest :/
In maiääs on ekraan kriimustus kindel. Kaks kriimu peal mis on kusagil lampi tekkinud :s ja eraani kriipind miski pole. Ja rövedalt tekitab sellise tunde voi mulje, et nagu oleks vesi või juuksekarv peal.
In maiääs on ekraan kriimustus kindel. Kaks kriimu peal mis on kusagil lampi tekkinud :s ja eraani kriipind miski pole. Ja rövedalt tekitab sellise tunde voi mulje, et nagu oleks vesi või juuksekarv peal.
kle mul s5830 ja isegi võtmetega kogemata päev läbi taskus ja pole suutnud ära kriimustada _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ilmselt sul on mälukas ekraani pooleks kukkumise kohapealt
mul on ka telefon kunagi kukkunud
kõige tublim oli 3310, see lendas ise paar korda 20 m horisontaalis vastu seina, põrandat ja töötas nagu kulda 4 aastat _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
+1 Mul juhtus N8 ekraaniga ka nii. Samuti häiris rõvedalt.
mis updatest on jutt?
JVH/JVO mul küll ühtegi puudust üles ei näita. vähemalt mitte rohkem kui iga teine fw mis mul varemalt on olnud. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
JVA, JVB, JVH. Kõigil on mingi samsungi enda draiveri viga, mis ei lase telefonil sleep režiimi minna ja seetõttu proovib koguaeg seda teha ja prose kasutus on üleval. Akukasutuse all on hommikul Android OS esikohal 30-40% -ga. Ja selle tulemusel läheb ööga (6-8 tundi) 20-30% akut.
Ise kasutan juba üle nädala JVH-baasil Tweky ROM-i ja midagi sellist pole küll täheldanud. Tegelikult jookseb väga ilusti ja ühtegi tõsist BUG-i pole märganud
olafsand kirjutas:
JVA, JVB, JVH. Kõigil on mingi samsungi enda draiveri viga, mis ei lase telefonil sleep režiimi minna ja seetõttu proovib koguaeg seda teha ja prose kasutus on üleval. Akukasutuse all on hommikul Android OS esikohal 30-40% -ga. Ja selle tulemusel läheb ööga (6-8 tundi) 20-30% akut.
juuser, mul ka nüüd custom rom peal ja mure tundub kadunud olevat. Jutt oli stock romidest, mis www.samfirmware.com lehelt tiritud. Või siis Kies`i kaudu saadud uuendusena.
See sleepi probleem avaldub teatud kindlate stsenaariumide korral- olen suutnud selle tekitada kõikidel siiani proovitud Ginger ROM-idel. Ehk siis kui näiteks mängida mõnda aega miskit intensiivse graafikaga mängu. Eilne näide- kolm päeva oli selle bugi kohapealt rahu ja vaikus, siis pool tundi Air Attack HD-d ja peale seda Watchdog ainult röökis. Reboot ja praeguseni jälle vaikus.
minagi "lahendasin" selle aku söömise jama samuti watchdogiga.. seadistad süsteemiprotsesse jälgima ja toimetab rahulikul.. tavapärasel kasutamisel (veeb, muss, gps jms) esineb bugi u 3 päeva tagant. siis kiire restart ja kõik korras jälle..
gingerihuvilistel tasub kindlasti olukorda jälgida mõnda aega. alguses võib kõik OK tunduda, aga kui selgub et mõnel kriitilisel hetkel on telefon taskus tühjaks jooksnud siis on natuke hapu küll.
(darky 10 rc6)
kriimude kohapealt mul on see pill ikka pool aastat suht töise režiimi peal olnud - taskus raskeid asju peale toetades, kaablisooni lõigates ja koos võtmete, kruvide jms jamaga. autos sõidab pidevalt ringi mööda armatuuri ja tihtipeale tuleb ka mööda põrandat taga ajada. ekraan on kaetud pisikeste mikrokriimudega mis valgust õnneks ei murra ja "vikerkaare-efekti" ei tekita, siin-seal ka suuremad täkked sees. siiamaani pole veel häirima hakanud. (tagakaanel nurgad ja servad matiks kulunud)
w810, n73 ja 5800xm mis samasugust elu elasid, hävinesid võrdlemisi kiiresti. w810 ja n73 oskasid saada endale täpselt selliseid kriime, mis hakkasid kahe piksli vahel valgust murdma ja tekitasid seda vikerkaart. n73-l kulus veel ekraani keskosa eriti ära, matt laik tekkis. 5800 pidas tegelikult ka väga vapralt vastu koos "invisibleShieldiga", aga sgs-i sellesse kondoomi küll ei mässiks nagu kilekott peas oma 42" 3D LED telerit vaadata _________________ /R.
Sellega seoses tuli mul meelde kuidas ükspäev omaette mõtlesin, et kuidas vanasti olid kõik telefonid mingite plastikekraanidega jne, ja siis mõned üksikud ainult kasutasid mingeid kumme ja kotte. Nüüd on enamustel smartphone'del gorilla klaasid ja muud möllud aga kõik ikka peavad neid taskus veel eraldi mingis fänci-päntsi kotikeses või mingi jubeda kantossi sees hoidma. Mu SGS ekraanil on ka kaks mikrokriipsu mida päikese käes õige nurga alt vaadates näeb, aga need tekisid ka olukorras kus ükski kott või kumm midagi päästnud ei oleks.
No nii, tundub et miskit stabiilset on lõpuks valmis saanud
Darky 10.1 on endal 2 päeva juba jooksnud ja pole aku anomaaliat veel kohanud (võimalik et tuleb veel aga seni proovitutest on see kõige stabiilsem)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.