|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
LightsabeR
HV veteran

|
25.05.2011 03:45:37
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
hmm, mängin normaliga...aga kakoi swordi skillid? mismoodi ma neid maxin? ja kuidas seda 200% fire resistance't saab?
ma tegelt kahtlustan, et äkki me mõtleme täiesti erinevaid kohti mängus. mina räägin sellest kohast, vist üsna mängu alguses, kus mingi kunni, tema jüngri ning siis selle tsikist nõiaga peab vallutama seal mingit lossi. draakon pistab katusealused põlema ning seal ühe alt teise alla kimades sülitab mulle tule sappa. ega muidu ei olekski midagi hullu ehk, aga vant siis põleb mingi 4 sekundit ning umbes nii 80% "elust" ongi läinud. siis saad ühekorra mõne sõduri käest sisse ja kutu  |
Aaa... sa päris mängu alguses. :p Lihtsalt eeldasin, et kuna sa siin juba pikemat aega mängu teemal juttu oled teinud, oled ka mängus kaugemale jõudnud.
Seal alguses on natuke keeruline jah. Esimese katuse all olevad tüübid püüa nii maha võtta, et nad sulle eriti viga ei tee. Lähene neile ettevaatlikult, kukerpallita nende löökide eest minema, ründa selja tagant, kui nad su kaaslastega tegelevad jne. Siis tuleb ära tabada õige hetk, millal saab esimese katuse alt teise alla joosta. Kui õigesti ajastad, ei saa draakon sulle absoluutselt pihta. Seejärel tapa ka teise katuse all olevad tüübid ning siis järgmise sammuna on vaja veel mingi 4+ venda maha võtta, enne, kui järgmine save point tuleb.
Kui võitlus tehnika käppa saad, siis peaks suht lihtne olema vastastest jagu saada. Kuid jah, ise proovisin ka seda kohta oma 10 korda, enne, kui läbi sain.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
25.05.2011 07:21:54
|
|
|
Nipp on see, et ise koguaeg põgene vastaste eest ja las su kaaslased saavad lutti... naguinii on nad surematud.
Mäletan kui seda kaynerit pidi tapma hakkama ja ennem pidi lima korjama tuli mingi 5 drownerit ja tapsid mind iga kord 4-5 laksuga ära. Ainus variant oli eit koguaeg kahurilihaks jätta ja oodata kuni ta nad ära tapab ning aegjalt ka ise mõni pauk sisse anda. Hale oli sel hetkel mängu vaadata aga noh... muud moodi ei saanud edasi.
|
|
| Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
25.05.2011 07:37:30
|
|
|
hmm, mängin normaliga...aga kakoi swordi skillid? mismoodi ma neid maxin? ja kuidas seda 200% fire resistance't saab?
ma tegelt kahtlustan, et äkki me mõtleme täiesti erinevaid kohti mängus. mina räägin sellest kohast, vist üsna mängu alguses, kus mingi kunni, tema jüngri ning siis selle tsikist nõiaga peab vallutama seal mingit lossi. draakon pistab katusealused põlema ning seal ühe alt teise alla kimades sülitab mulle tule sappa. ega muidu ei olekski midagi hullu ehk, aga vant siis põleb mingi 4 sekundit ning umbes nii 80% "elust" ongi läinud. siis saad ühekorra mõne sõduri käest sisse ja kutu  |
Ma jooksin vasakul oleva katuse alla, andsin neile 3le vastasele seal molli ja siis tegin katuse alt sääred ja läksin sinna värava juurde. Seal on küll hunnik vastaseid, aga draakon ei saanud pihta nagu
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 10:18:36
|
|
|
hmm, nojah, tundub, et kogu asja nö. võti on siis ikkagi selle tulejoaga mitte pihta saada kõik muu on tehtuv ma usun, võitlemine nende valvuritega iseenesest ei olegi eriline probleem. aga see mitte pihta saamine...noh umbes nii 1-2 korda kuskil 40'st vist on mul õnnestunud saada 2 katuse alla pihta saamata, aga siis olid muud hädad ehk, et surma sain enne väravat ikkagi
kas millegi järgi on võimalik seda õiget hetke jooksmiseks ka ära tunda? väga ei viitsiks veel 40 korda seda kohta proovida
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
25.05.2011 10:27:50
|
|
|
Mu meelest ei olnud seal mingit õiget hetke. nii palju kui ma mängisin sain igakord sealt läbi... vast mingi 5-10x sai sealt läbi joostud. Paar korda jooksin isegi ennem kui mehikesed esimese katuse all notitudki said. Ühesõnaga ei kujuta ette mis sul seal probleemiks on . Mäng katki ? Mängin ise siis mediumi peal.
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
25.05.2011 10:31:17
|
|
|
Vaata lihtsalt läbi katuseaukude seda lendavat draakonit, et mis pidi ta parasjagu on. Kui ta suunaga teisele poole on, siis ta ei saa sind parasjagu grillida.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 10:44:47
|
|
|
vaatan küll, aga se jooksmine võtab ju niipalju aega, et draakon jõuab vahepeal vist 2 korda suunda muuta aga noh jah, eks peab veel proovima...nüüd vähemalt teada, et midagi VÄGA valesti ei tee seal...ehk ikka saaab edasi ja ei peagi mängu suurest vihast uninstallima
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
25.05.2011 11:20:12
|
|
|
| Wiltz, mul oli sama nali, oma 20x sain surma vist.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.05.2011 13:10:25
|
|
|
ehk ikka saaab edasi ja ei peagi mängu suurest vihast uninstallima  |
Minu reaktsioon oli just vastupidine. Kohe hea tunne oli ja naeratuse tõi suule, et Normal raskusastme peal on ka vaja ikka natuke pingutada ning ei saa lihtsalt suvaliselt nuppe spämmides kõigist vastastest üle sõita.
Samas mida mäng edasi, seda lihtsamaks läheb. Ühe külje pealt loogiline, et Geralt õppis uusi skille, sai parema varustuse ning muutus seeläbi tugevamaks. Teisest küljest jälle natuke jama, et kusagil Act II algusest kuni mängu lõpuni vaid paar korda võitluses surma sain, ning kõik korrad vaid selle tõttu, et ise liiga hooletuks muutusin. Act II lõpp ja kogu Act III oli ikka väga lihtne, enamik vastaseid vajasid vaid 2-3 (mõned vaid 1) mõõgahoopi.
Järgmine playthrough teen kindlalt Hard peal. Insane on ikka natuke liiga hull... iga kord kui surma saad kustub save game ära ja pead mängu algusest alustama.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
25.05.2011 13:18:45
|
|
|
| Act 2 lõpp on jah juba väga lihtne normaliga.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 13:32:06
|
|
|
no ei saaks öelda, et mulle liiga lihtsad mängud meeltmööda on...kuid aega raisata mingi täiesti arusaamatult "keeruliseks aetud" asjaga ka ei meeldi, üldse mitte! see tulesülituse koht on lihtsalt täpselt üks selline minumeelest...senimaani oli kõik väga tore, olid küllaltki rasked võitlused paar tükki, mida pidi ikka paar korda tegema jne. aga siis järsku lihtsalt pannakse sind põlema ja ei saagi nagu midagi eriti teha selle vastu...no milleks kusjuures loll lugu asja juures on see, et tüüp kärssab vast paar kolm sekundit ja tõepoolest MAJOR osa elujõust on läinud nagu nauhti. ei tundu nagu kuidagi loogiline kui samas võivad mingid kolm venda sind mitu korda mõõgaga nottida ja maha läheb vähem elu
aga jah, kui sealt põletushaavadeta läbi saab siis vast on kõik okei...loodan lihtsalt, et sedatüüpi kohti ei ole mängus väga tihti. ei meeldi 40-50 korda ühte kohta loadida, hakkab tunduma räige ajaraiskamisena, mitte enam meelelahutusena.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
25.05.2011 13:49:37
|
|
|
Suht kahtlane värk. Ise tegin terve Prologue ühe jutiga läbi Normali peal. Draakoni koht küll erilist tähelepanu minu arust ei väärinud. Vaatasin draakon tuleb, jooksin varikatuse alla. Seal mingid tondid vastas, tagusin need mättasse ja jooksin värava juurde ning seal samuti tüübid vagaseks.
Siis vaatasin, et krt teise varikatuse all ka veel mingit tüübid. Läksin tagasi ja lõin need ka ära. Kogu lugu.
Ei mäleta, et oleksin põlema läinud. Kui aus olla siis draakonit ei pannud tähelegi. Eeldasin, et midagi tema vastu teha niivõinaa ei saa ning minu eesmärk on lihtsalt kiiresti väravani jõuda enne kui varikatused ära põlevad. Meh.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 13:50:56
|
|
|
joppas
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.05.2011 14:19:54
|
|
|
| loodan lihtsalt, et sedatüüpi kohti ei ole mängus väga tihti. ei meeldi 40-50 korda ühte kohta loadida, hakkab tunduma räige ajaraiskamisena, mitte enam meelelahutusena. |
Esimeses Act'is ikka tuli mul paar sellist kohta veel ette. Näiteks üks nekkereid täis koobas, kuhu ma päris alguses sisse rändasin, oli ikka paras katsumus. Ei midagi ületamatut, kuid lihtsalt kite'da oli vaja kõvasti. Pärast seda, kui ühes questis teatud valiku teed, siis ründab üks kamp elfe sind. Ma alustasin seda questi esimese Acti alguses, kuid alles Acti lõpu poole olin piisavalt tugev, et neist jagu saada (siis, kui Whirl skilli ära õppisin).
Point on selles, et mängu alguses ja mängu teises pooles on mõned vastased täpselt sama tugevad. Ehk siis need samad kollid, kes mängu alguses raskusi valmistavad, võtad juba teises Act'is paari mõõgahoobiga maha.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
25.05.2011 14:23:30
|
|
|
| LightsabeR, vist joppas jah sul. Mul oli ikka nii, et kohemaid kui varikatuse alt nina välja pistsin, no ikka alati pisteti mind leekidesse, isegi kui koos trissi ja teiste tegelastega samal ajal marssisin (nendega ei juhtunud midagi, aga ise muutusin kaskadööriks). Kõige raskem fight oli ilmselt prologue lõpuheitlus.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 14:45:37
|
|
|
nojah, vot see koht millega mina pusin on ka alles proloog nagu ma aru saan. ja olgem ausad, senimaani minumeelest pole olnud siin midagi valida, et kas ma lähen nüüd seda kohta tegema või kas ma lähen selle draakoni alla jooksma...praeguseni on mäng olnud täiesti 100% koridoris jooksmine. ja samas minumeelest midagi upgrade'da ega mingeid skille õppida ei ole ka õnnestunud.
ühesõnaga, mul ei ole siin valida tugevamat või nõrgemat vastast, vaid lihtsalt peab kuidagi edasi saama siit ja kõik!
tegelikult mäng võiks minusuguseid täiesti nullist alustavaid noobe ka natuke paremini koolitada alguses, et mis krt see kite'mine on, mul pole õrna aimugi nendest potionitest ei tea miskit ja üldse kogu see süsteem seal invertoryall on puhta ebaselge mulle. sain mingi armor upgrade'i just enne seda draakonit, aga kuskile seda nagu rakendada ei saa...
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
25.05.2011 15:41:19
|
|
|
| Wiltz, aga kõik alustavad ju suht nullist, kuna mängu mehaanika on võrreldes esimese osaga väga palju ümber tehtud.
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
25.05.2011 15:52:17
|
|
|
tegelikult mäng võiks minusuguseid täiesti nullist alustavaid noobe ka natuke paremini koolitada alguses, et mis krt see kite'mine on, mul pole õrna aimugi nendest potionitest ei tea miskit ja üldse kogu see süsteem seal invertoryall on puhta ebaselge mulle. sain mingi armor upgrade'i just enne seda draakonit, aga kuskile seda nagu rakendada ei saa... |
Enamus asju seletatakse tooltippides ilusasti ära, kuid vahest liiga napisõnaliselt. Endal oli potionite tarbimisega samuti ilge jama (ctrl + keskmine nupp + drink potions muide - kakluse ajal ei saa). Armor/weapon upgrade ei saa kõikidele esemetele rakendada. Ainult sellistele, millel on equippides pildi kõval seest tühi ring. Ja skille saad õppida "c" alt, selleks draakoni hetkeks peaks sul juba mõni level olema.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 15:55:27
|
|
|
ei usu...ma ei ole sisuliselt ühtegi isegi seda tüüpi mängu mitte kunagi mänginud. kõige lähedasem asi minu kogemuses on vist fallout 3 ja new vegas.
ja ma usun, et täiesti konkreetselt erinev ei saa 2 osa olla ka 1'st witcherist. aga noh, alustagu siis kõik nullist, seda enam võiks seal olla rohkem interaktiivset selgitamist kogu selle süsteemi kohta.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 17:35:43
|
|
|
"Key mapping – allows the arrow and number keys to be used for movement. "
wooo, mõistus tuli koju
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.05.2011 17:52:47
|
|
|
nojah, vot see koht millega mina pusin on ka alles proloog nagu ma aru saan. ja olgem ausad, senimaani minumeelest pole olnud siin midagi valida, et kas ma lähen nüüd seda kohta tegema või kas ma lähen selle draakoni alla jooksma...praeguseni on mäng olnud täiesti 100% koridoris jooksmine. ja samas minumeelest midagi upgrade'da ega mingeid skille õppida ei ole ka õnnestunud.
ühesõnaga, mul ei ole siin valida tugevamat või nõrgemat vastast, vaid lihtsalt peab kuidagi edasi saama siit ja kõik! |
Jah, alguses on proloog, mis teeb väikese sissejuhatuse ning tutvustab sulle mängu põhi funktsioone. Kui kohe lugeda ja jälgida ei jõua, siis saad alati pärast Journal'i lahti teha (default nupp on "J") ning sealt Tutorial alajaotuse alt üle lugeda.
Minu mäletamist mööda said juba proloogis ka mingeid skille. Vajuta "C" tähte ning veendu. Lisaks sellele on üleval vasakus nurgas ka experience bar, mille järel on + märk, juhul, kui sul on veel kasutamata skill pointe.
Alguses on jah koridoris jooksmine, tegemist sisuliselt tutorial'iga. Kui Act I'te jõuad, siis on liikumisvabadust rohkem. Kuid tuleb meeles pidada, et tegemist pole Fallout 3 sarnase open world RPG'ga.
Ja vastastega võitlemiseks tuleb kõiki nippe kasutada. Õigel ajal blockida, dodgeda, sign'e ja itemeid kasutada, vajadusel alt nupuga kindel target ära lukustada, valida, milline löök (kas fast või strong) on konkreetsel hetkel konkreetse vastase vastu parem lahenduse jne jne.
tegelikult mäng võiks minusuguseid täiesti nullist alustavaid noobe ka natuke paremini koolitada alguses, et mis krt see kite'mine on, mul pole õrna aimugi nendest potionitest ei tea miskit ja üldse kogu see süsteem seal invertoryall on puhta ebaselge mulle. sain mingi armor upgrade'i just enne seda draakonit, aga kuskile seda nagu rakendada ei saa... |
Kui täiesti nullist alustad ja noob oled, siis oleks pidanud Easy raskusastme valima.
Kite'mine siis selline asi: http://en.wikipedia.org/wiki/Kiting_(video_gaming).
Witcher 2 puhul rakendub see nii, et jooksed vastaste keskelt välja, viskad neid pommide, daggerite ja sign'idega. Sel meetodil teed neile damaget ning lisaks sellele eraldad nad üksteisest, mis annab sulle omakorda võimaluse nendega 1v1 võidelda. Siis kui kari vastaseid jälle ümber, võid jälle sama taktikat korrata.
Potioneid saad kasutada enne võitlust. Vajutad ctrl nuppu ja siis sealt valid ringi keskelt Meditation. Siis valid Drink Potions ning seejärel saad valida, mis potioneid soovid alla kulistada. Iga potioni juures on kirjas, mida ta täpselt teeb.
Armor upgrade'sid saad kasutada vaid nende armorite peal, millel on vastavad socketid olemas. Armori peal on näha sellised tühjad rõngad. Sama käib ka relvade ja rune'ide kohta. Lisaks sellele on ka mutagen'id, mida saad mõnede skillide peal kasutada. Tasub meeles pidada, et ühtegi neist pole hiljem võimalik välja vahetada. Nii et enne pead ikka veenduma, kas on kasulik mingit konkreetset asja upgradeda.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
25.05.2011 18:26:57
|
|
|
See kiting on jummala hale tegelt. Masendav nii mängida aga muud moodi siin mängus alguses ei saa.
Nagu ütlesin kui 5 drownerit tulid viskasin koguaeg eide tanki ja ise lihtsalt jooksin kollide eest ära Täielik "HERO" tunne tuli. Witcher missugune. Aga kahjuks teistmoodi lihtsalt ei ole võimalik tihtipeale mängida seega. Kiting FTW!
Aga sellest draakoni kohast. Mai tea mis õnn mul oli aga sai 5-10 korda seal varikatuste alt joostud ja kordagi ei puutunud mind draakon. Surin lihtsalt mehikeste peale ära. N00b luck!
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
25.05.2011 19:17:09
|
|
|
Keegi siin soovitas GoG.com exe. tirida ja ära vahetada olemasolevaga. FPS kohe tõusis märgatavalt, kohtades kus ikka väga suur rahvamass on oli ikkagi suht sama kuid igast muud kohad jooksid kõvasti paremini 10 fps kuskil. Ja imo se kitimine teebki combati mõnusaks.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.05.2011 19:32:19
|
|
|
| Jackinthex kirjutas: |
See kiting on jummala hale tegelt. Masendav nii mängida aga muud moodi siin mängus alguses ei saa.
Nagu ütlesin kui 5 drownerit tulid viskasin koguaeg eide tanki ja ise lihtsalt jooksin kollide eest ära Täielik "HERO" tunne tuli. Witcher missugune. Aga kahjuks teistmoodi lihtsalt ei ole võimalik tihtipeale mängida seega. Kiting FTW!
Aga sellest draakoni kohast. Mai tea mis õnn mul oli aga sai 5-10 korda seal varikatuste alt joostud ja kordagi ei puutunud mind draakon. Surin lihtsalt mehikeste peale ära. N00b luck! |
Ma huvi pärast just proovisin seda proloogi uuesti teha normali peal, et näha, kas mängukogemusest ka mingit kasu on. Ütleme nii, et väga lihtne oli teist korda. Kusagil probleeme ei tekkinud. Draakon pani põlema, kuid siis vastased tapsin seal kohas nii ära, et nad said mulle vaid ühe löögi pihta.
Vähemalt minu puhul viitab see asjaolule, et loevad ikka mängija enda oskused. :p
Varsti jõuan esimesse Act'i, siis teen kohe kiirelt nende nekkerite ja elfide peal proovi, mis esimesel läbimängimisel alguses väga rasked olid.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
25.05.2011 19:32:45
|
|
|
Niiväga kitema ei pea, aga ringitõmblemine tuleb kasuks. Ma nt kasutan dodgemist väga liberaalselt ja pole sellest puudu tulnud. FYI löökide eest saab lihtsalt kõrvale hüpata.
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
25.05.2011 21:11:25
|
|
|
| Act 3 oli praktiliselt olematu, no ikka väga lühike.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.05.2011 21:55:34
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
| Act 3 oli praktiliselt olematu, no ikka väga lühike. |
Selline tunne jäi jah, nagu nagu neil oleks aeg otsa saanud. :p
Kuid üldiselt on mängu pikkus päris hea, eriti kui arvesse võtta, et re-play value on ka olemas, kuna valikud mida sa teed muudavad mängu kulgu.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
25.05.2011 22:13:51
|
|
|
| Täiega OP tunne on juba normaliga 2 chapteris, kuigi esimese mõned korrad wipesin. Mõõgavõitluse talendid ainult.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 22:21:09
|
|
|
epic win, draakon võidetud...hmm, see tähendab draakonist möödutud
peab hakkama uurima, mis võimalusi veel vastaste kottimiseks on peale möögalöök 1'e ja 2'e. kas seda kogutud manti kuskil muidu kasutada (müüa, vahetada vms) ka saab? mingit armorit omale ise valmistada vist ei ole võimalik jah?
kas relvad "kuluvad" ka selles mängus?
aa, ja mida see GOG.exe nagu reaalselt siis muutma peaks?
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
25.05.2011 22:36:28
|
|
|
| tsitaat: |
aa, ja mida see GOG.exe nagu reaalselt siis muutma peaks?
|
Koopiakaitse ei käivitu siis = parem perf.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.05.2011 23:15:05
|
|
|
epic win, draakon võidetud...hmm, see tähendab draakonist möödutud
peab hakkama uurima, mis võimalusi veel vastaste kottimiseks on peale möögalöök 1'e ja 2'e. kas seda kogutud manti kuskil muidu kasutada (müüa, vahetada vms) ka saab? mingit armorit omale ise valmistada vist ei ole võimalik jah?
kas relvad "kuluvad" ka selles mängus? |
Loe Journalist Tutoriali, seal kõik info olemas.
Muidugi on vastaste tapmiseks rohkem variante, kui kiire või tugev mõõga löök.
E - block
Space - dodge
Q - sign (ctrl all hoiad, siis saad valida 5 erineva sign'i vahel)
R - pommid, lõksud, visatavad daggerid
alt - lukustab sihiku ühe konkreetse vastase peale
Craftimine on ka olemas. Leiad või ostad endale mingi disaini, siis ajad vajalikud materjalid kokku, lähed crafteri juurde ja lased tal mingi rahasumma eest endale asjad valmis meisterdada. Lisaks sellele saad ise erinevaid lõkse, pomme ja potioneid craftida.
Ja loomulikult on võimalik asju maha müüa. Point selles, et sa oled lihtsalt nii alguses alles, see on proloog ja tutorial, mida sa praegu mängid. Ma ei tea, millele sa aega kulutad, kuid ise olin umbes tunni ajaga Act I'es.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
25.05.2011 23:15:38
|
|
|
| AMDi hotfixi ajurid tõstavad jõudlust päris vihaselt. Kindlasti tasub tõmmata.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.05.2011 23:37:49
|
|
|
LightSaber, ei ma olen enamik neid asju juba uurinud jah, aga väga kasutada pole veel viitsinud...mingit signi olen natuke kasutanud ja blocki/dodge'i ning selliseid asju ikka kasutan koguaeg, muidu poleks nii kaugelgi Aga ma olen jah üks aeglane mängur, käin kõigis majades, igasugustes nurgatagustes ja üldse venin ringi nagu tatt ning imetlen loodust
anyway, tnx kõikvõimaliku info eest, suhtkoht palju abi olnud tegelikult.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.05.2011 23:44:29
|
|
|
Aga ma olen jah üks aeglane mängur, käin kõigis majades, igasugustes nurgatagustes ja üldse venin ringi nagu tatt ning imetlen loodust |
Selle mängu puhul ei saa seda looduse imetlemist pahaks panna. Muide, oota ära, kuni Act I'es vihma kätte jääd. Väga ilus näeb välja, linnas rahvas jookseb varju alla jne.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.05.2011 00:49:18
|
|
|
njaa, mingis lossi või templi hoovis läheb ikka see võitlus suht käest ära...a'la 8 tüüpi korraga lendab peale seal ei oska küll enam suurt midagi teha, health ju ei taastu ka nö. keset lahingut.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
26.05.2011 01:06:29
|
|
|
| seal kloostris võib napiks minna tõesti. pole midagi muud teha, kui kõik trikid korraga käiku lasta. pommid, stun ja fire, lõksud jne.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
26.05.2011 01:26:40
|
|
|
| Aitab ka see, kui enne kaklust mõni potion alla kugistada ja relvad õlidega katta (kui oled leidnud õlisid).
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
26.05.2011 01:30:31
|
|
|
njaa, mingis lossi või templi hoovis läheb ikka see võitlus suht käest ära...a'la 8 tüüpi korraga lendab peale seal ei oska küll enam suurt midagi teha, health ju ei taastu ka nö. keset lahingut. |
Jaa. Seal neil vist mingi Commander ka, kes päris kõva pähkel. Blokib ja kui ka pihta saad siis palju healthi ei lähe ning tüüpe tõesti palju. Endal ka suht close call seal.
Ega muud ei olnud, kui Quen peale, paar pauku kellelegi sisse. Dodge eemale. Quen uuesti peale - rinse, repeat. Kuna siin mängus saad pm. ükskõik, mis vastase eest ära joosta siis ei ole väga keeruline võitluse ajal kogu aeg Quen'i peal hoida. Mis pm. ongi nagu extra health, mida saad kogu aeg uuesti kasutada.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.05.2011 02:27:06
|
|
|
Tegin selle võitluse uuesti ja frapsisin. Potioneid ja sign'e ei kasutanud, Normal difficulty:
Spoiler 
| Celos kirjutas: |
| Aitab ka see, kui enne kaklust mõni potion alla kugistada ja relvad õlidega katta (kui oled leidnud õlisid). |
Kusjuures enne seda lahingut hüppab tutorial tekst üles ja soovitab potioneid juua.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.05.2011 02:39:23
|
|
|
hmm, väga huvitav...umbes nii siblisin ise ka seal, aga põhiline vahe tundub olevat selles, et kui mina pean isegi neid nõrgemaid tegelasi mõõgaga ikka oma 3-4 korda vähemalt nottima siis sinul kukuvad tüübid ühest laksust kas sul on mingi extra hea mõõk või on siis mingid superõlid sinna peale määritud?
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.05.2011 03:08:30
|
|
|
hmm, väga huvitav...umbes nii siblisin ise ka seal, aga põhiline vahe tundub olevat selles, et kui mina pean isegi neid nõrgemaid tegelasi mõõgaga ikka oma 3-4 korda vähemalt nottima siis sinul kukuvad tüübid ühest laksust kas sul on mingi extra hea mõõk või on siis mingid superõlid sinna peale määritud? |
Mingi tavaline mõõk, 11-14 damage, õlisid ega midagi ei kasuta. Teed ikka heavy lööke, mitte kiireid?
Ja ega ma suvaliselt ei sibli seal. Alt'iga alati kindel target valitud, liikumisega eraldan vastaseid üksteisest, põikan dodgega nende mõõgalöökide eest kõrvale jne.
Edit:
Ah ja seda ka, et selga tuleb vastaseid proovida lüüa, siis damage suurem.
Edit2:
Proovisin just uuesti. Võtsin kõige kehvema mõõga, mis inventory'st leidsin ja lisaks võtsin ka armor'i seljast ära. Nõrgemad tüübid langesid ikka 2 heavy löögiga.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
26.05.2011 08:41:32
|
|
|
Kuidagi väga kahtlane. Ise mängisin kah seda kohta ja pidin ikka päris kaua igat vastast nottima enne kui ära surid. Samamoodi 5 lööki vähemalt.
Aga raskusi ei valmistanud väga. Palju kitingut. Meelitasin koguaeg ühe teistet eemale ja nottisin maha. Selle nn comanderi muutsin ka vahel liitlaseks
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2011 09:23:51
|
|
|
Tea kas juba läbi käinud aga
Patch 1.1 release notes:
Simpler and more reliable game installation and activation. Details to be revealed soon.
Fixed the free Troll Trouble DLC download. It is now included n the patch so there’s no need to download and install it separately.
Fixed an issue that prevented some users from downloading other free DLCs (the ones given out with some pre-orders, special promotions, etc). The launcher now properly refreshes the list of available DLCs and allows for installation.
Performance improvements: approximately 5% to 30% better framerate and faster game loading for many users, depending on their individual systems and game versions. Owners of retail versions can expect the biggest improvements.
Fixed random crashes occurring on some systems, especially after saving and loading saves.
Key mapping – allows the arrow and number keys to be used for movement.
Added the option to invert the mouse.
nVidia surround vision now works properly.
More accurate assessment provided by the “auto-detect settings” option will help improve game performance.
Removed a bug that prevented completion of the “Blood Curse” quest.
Fixed a bug that prevented the additional link in “Extras” from being unlocked after winning the dice game against the GOG.com monk.
GOG.com credits now work properly.
Tüübid ikka tahavad näidata milline pasavabrik game tööstus on ja kuidas saab asja paremini teha. DRM'i maha võtmine on küll hea uudis eriti peale seda kui perf selle tõttu langes jms paska genereeris .
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
26.05.2011 10:01:18
|
|
|
| Mäng läbi, aga IMO oli witcher 1's seda free roami ja queste jne ikka hulga rohkem.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
26.05.2011 10:41:52
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
| Mäng läbi, aga IMO oli witcher 1's seda free roami ja queste jne ikka hulga rohkem. |
Ehk siis tegijatel oli kohvi ja kohvipause oli liiga palju
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zpsy
HV veteran

|
26.05.2011 11:03:35
|
|
|
Kah sai nüüd läbitud. Mäng meeldis väga Üks parimaid see aasta.
Ainult häiris see et peale viimast patchi mäng stardib mingi 2 minutit ja tuleb paari sekundiline freeze kui avan selliseid asju nagu inventory või proovin müüa mingit asja. Ja veel see et peale 2-4 tundi mängimist kukkus fps 4-10 peale, aitas ainult mängu restart.
Kui need asjad patchiga parandatud siis arvatavasti teen teise ringi.
viimati muutis zpsy 26.05.2011 13:10:50, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
4 :: |
587 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
26.05.2011 12:05:21
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
Tegin selle võitluse uuesti ja frapsisin. Potioneid ja sign'e ei kasutanud, Normal difficulty:
Spoiler 
| Celos kirjutas: |
| Aitab ka see, kui enne kaklust mõni potion alla kugistada ja relvad õlidega katta (kui oled leidnud õlisid). |
Kusjuures enne seda lahingut hüppab tutorial tekst üles ja soovitab potioneid juua. |
pro.
minu viga oli alguses see et ma ei sobranud oma inventorys. uued armorijupid aitavad päris palju kaasa.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|