praegune kellaaeg 19.06.2025 15:42:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iponcs
HV kasutaja
|
24.05.2011 20:41:26
Pdf jamab |
|
|
Teema on selline, et olen juba mõnda aega pilti teinud photoshopiga ja eile õhtul salvestasin faili ära nimega plakat 1.65x1.05m ja panin arvuti kinni. täna vaatasin et fail on unknown sest nimi oli selline väärakas. muutsin nime ära siis plakat.pdf ja lõi automaatselt pdf failiks selle. Probleem on selles, et ta avab seda acrobat readeriga ning anna teate "acrobat reader could not open the file.... either wrong type of file or the file has been damaged". Siis mõikas, et oleks pidanud panema .pdf asemel .psd oleks phtoshopina rohkem sobinud. Proovisin siis seda sama .pdf faili ps-iga avada kuid ütleb ka sama, et vigane või nii. Küsimus järgmine, kuidas ma saaksin selle .pdf faili teha ümber .psd failiks kui ükski programm ei ava seda ja converterid ei tööta? plus olen proovinud mingeid fiximis programme aga alati on mingi erinev põhjus miks asi ei toimi. Mul on närv nii must, et paha hakkab. Uuesti tegemise võin ära unustada sest layerit hulk on suur ja töö mis seal on ei tuleks elu sees sama.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
24.05.2011 21:21:32
|
|
|
suvaline folder lahti vajuta alt ja tools -> folder options, sealt view tab ja hide extensions for know file types võta linnuke ära ja muuda ringi
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
iponcs
HV kasutaja
|
24.05.2011 21:30:41
|
|
|
Jumal tänatud, toimis. Suured suured tänud sulle ka-la. Terve elu olen sulle võlgu
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|