Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
teretalv
HV veteran
|
22.05.2011 01:04:10
väga värvikalt klikkiv kõvaketas |
|
|
kas kettal on läbi elektroonika või mehaaniliselt midagi viga, sest ketas klikib väga kõvasti ja eri moodi, kui ketast liigutada pöörata siis heli muutub ja korra üldse pöörded lähevad alla ja siis uuesti üles, vahepeal üldse teeb pininat nagu pc speaker mõnel arvutil käima panemis heli ketas 500 gb samsung väline 2,5 hm500LX, elektroonika plaadil läheb suurem kivi tuliseks seega võiks oletada et elektroonikas viga, mis sellega edasi teha lahti võtta ehk kuskil mõni kruvi logiseb... arvuti ei tuvasta ketast üldse kui külge ühendada
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
22.05.2011 15:05:29
|
|
|
Kui andmed on olulised, siis ära tee muud kui pöördu toivose poole.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
22.05.2011 17:39:59
|
|
|
ei ole andmed tähtsad, lihtsalt kas annab parandada huvitab kui 50 töötunniga korda saab ise tehes siis ilmselgelt kasumlik korda teha
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
22.05.2011 18:57:15
|
|
|
Ilma erivahenditeta ei tee midagi. Siin on ennegi neid parandajaid nähtud, räägi või ära räägi- kõvakettaid ei parandata. Vähemalt mitte ise ja põlve otsas.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
22.05.2011 19:05:23
|
|
|
teretalv kirjutas: |
ei ole andmed tähtsad, lihtsalt kas annab parandada huvitab kui 50 töötunniga korda saab ise tehes siis ilmselgelt kasumlik korda teha |
vaatasin just, et uus selline 500gb-ne väline ketas maksab alla 50 euro. kui sa tõesti ei pea paljuks, ketta korda saamiseks, 50 tundi tööd teha siis tõesti, kus on tööandjate silmad! ma palkaks su ise tööle, kui mul vaid oma firma oleks
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
22.05.2011 19:20:42
|
|
|
cdrom kirjutas: |
teretalv kirjutas: |
ei ole andmed tähtsad, lihtsalt kas annab parandada huvitab kui 50 töötunniga korda saab ise tehes siis ilmselgelt kasumlik korda teha |
vaatasin just, et uus selline 500gb-ne väline ketas maksab alla 50 euro. kui sa tõesti ei pea paljuks, ketta korda saamiseks, 50 tundi tööd teha siis tõesti, kus on tööandjate silmad! ma palkaks su ise tööle, kui mul vaid oma firma oleks  |
Aga võib ka missioonitundega asja võtta - mida vähem me asju ära viskame ja mida rohkem me neid korda teeme ja taaskasutame, seda vähem saastame keskkonda prügiga ja uute seadmete tootmisel tekkivate kahjulike kaasproduktidega ning täiendav energia/tööjõu kulu uue asja tootmiseks jääb siis ka ära.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
22.05.2011 20:28:04
|
|
|
tsitaat: |
Aga võib ka missioonitundega asja võtta - mida vähem me asju ära viskame ja mida rohkem me neid korda teeme ja taaskasutame, seda vähem saastame keskkonda prügiga ja uute seadmete tootmisel tekkivate kahjulike kaasproduktidega ning täiendav energia/tööjõu kulu uue asja tootmiseks jääb siis ka ära.
|
jah õige, ühe 530w toiteplokiga kindlalt 50 töötundi kulutanud, niipalju sai asja et sobib vana arvutile aga võimu vähe, sai uued jõu transistorid ostetud ja kondekad vahetatud jne
tsitaat: |
kus on tööandjate silmad! ma palkaks su ise tööle, kui mul vaid oma firma oleks icon_biggrin.gif
|
parem vähe raha kui mitte midagi, ega neid töötajaid ei taheta ka poolmuidu, tuleb hakata spekuleerima ja niipidi teistelt raha ära võtta süvendades hinnatõusu
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|