kuhu siis dave mirra, travis pastrana, shaun white ja tony hawk jäid? ilma nendeta on ju kuidagi kuivavõitu dirt _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
see raha mis tema palkamiseks läheb võiks minna parem mängu tegemiseks.. aga eks see kloun müüb seega vast asi väärt... riided nagu sirkuse artistil
veider et pms samas kohas rallitab ringi kus dirt 2 promos... tea kas see on vihje _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
angel, see on vihje sellele, et kõikide dirt2, dirt3, dirt4, dirt5... eem, need videod tehti järjest ühe hooga ära. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Krt, alguses tundusid need ringraja võistlused über mõttetud aga krt ikka tõsiselt fun on peab tegelt mainima mõnusalt pingeline ja kiire rooliga täiega fun sõita.
Kuid eelkõige SOOME rajad on lihtsalt fantastiliselt ilusad, detailsed ja haigelt rasked või noh tegelikult kerged, lihtsalt kui oskad eksida tiba siis maksab rängalt kätte aga tõesti, tohutult kena on Soome.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Krt, alguses tundusid need ringraja võistlused über mõttetud aga krt ikka tõsiselt fun on peab tegelt mainima mõnusalt pingeline ja kiire rooliga täiega fun sõita.
Kuid eelkõige SOOME rajad on lihtsalt fantastiliselt ilusad, detailsed ja haigelt rasked või noh tegelikult kerged, lihtsalt kui oskad eksida tiba siis maksab rängalt kätte aga tõesti, tohutult kena on Soome.
pildid küll ilusad pole _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
loodaks gameplay peale rohkem... kui mingi edev 3Dmark siis sellest ju pole kasu.. kaua sa ikka seda tühjust taod _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Ringraja... kas ikka klassikalises mõttes rallivõistlusi ka on?
Krt minu arvates piisaks hitist ka sellest, kui tehtaks uues kuues cmr2 - sarnase juhitavuse, aga uuendatud graafika, autode ja radadega..
Krt minu arvates piisaks hitist ka sellest, kui tehtaks uues kuues cmr2 - sarnase juhitavuse, aga uuendatud graafika, autode ja radadega..
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ertr2, on küll frapsiga tehtud, mul oli mingi 3.0.3 Fraps versioon, see oligi probleemiks, lasin uuema frapsi peale ja kõik töötab kenasti Aix, Siiani toimuvad võistlused tiba imelikult, ala üks drift, üks ringrada, üks kahene ralli stage (s1,s2) ja veel mõni, näiteks special stage. Võibolla hiljem tuleb võimalus ikka terved osad läbi sõita nagu WRC-s ikka aga hetkel ple sinna maale jõudnud ilmselt, imelikul kombel on kõik rajad vaid kolmes osas aset võtnud, suht korralikult olen sõitnud ka juba, Soome, Keenia, USA mingi soo Michigan vms ning Sweden lumel.
Vee efektid on seestvaatest head nagu DiRT2-s kuid replays vaadates veest läbi sõites ei tule piiskagi mustust autole peale. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Aix, mingeid kenny from the bloki osasi sõites tuleb nutt küll suhu, ala näe oled siin keset ehitusplatsi, sõida sodiks mingit plakatid mis teele igalepoole paigutatud, osad on konteinerite otsas kuhu pead kudagi hüppega saama või siis otsima mingi silla, mis sinna viib, väääga Carmat tuletas meelde aga kahjuks on see WRC mäng... ja siis oeh aga peab vist juba leppima hakkama, et DiRT seeriast ei saa iial WRC seeriat enam. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
nightmare on tõeks saanud... ainult 4 kohta kus saab sõita mehed! Ehk siis norway, finland, aafrika ja mingi 1 oli veel.... suht downer ikka Selle ken blocki tagahoovi asemel oleks võinud sisse panna näiteks Itaalia raja ffs..
viimati muutis sten260 23.05.2011 00:20:51, muudetud 1 kord
sten260, HUI on nii? Kuskohast seda võtad? Ma peatselt saan esimesed 30 sõitu tehtud siis saab järgmise astmeni, ehk tulevad uued osad ikka.
Hetkel olen sõitnud siis USA, Soome, Rootsi ja Keenia rallil. Keenia ja Rootsi suhteliselt igavad olnud siiamaani, Soome väga norm, USA täielik mõttetus, või noh, ainult ringraja etapid seal toimunud hetkel _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 22.05.2011 19:04:46, muudetud 1 kord
Kui paljutõotav...
Mida kuradit nad topivad sinna siis, kui mäng mingi 15GB kettaruumi nõuab? Mingite jänki-iidolite koduvideosid? Kurb, lihtsalt kurb..
Ja ongi nii, VAID 4 OSA on terves mängus WTF.... mida neil küll arus on??? Enamus evente on siis driftimine, mingi nänni tükkideks sõitmine, romuralli, capture the flag.................... ja no muidugi, zombie match..
Täiesti nagu mingit demo mängiks.... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
peaks köik mu emotsioonid praegu välja ütlema .. 35.- eest ikka ei rebi absull ostma, peaks boikoteerima köik seda pela - köik pirama, et CM vennad saaks aru, et selline jama kohe üldse ei lähe
Nad võiks nime siis ümber teha ja panna nimeks Ken Plokk Dirt 3 mitte legendi Mcrae nime selles kasutama. Mcrae nimega mängud peaks ikka palju teistsugusemad olema
Nad võiks nime siis ümber teha ja panna nimeks Ken Plokk Dirt 3 mitte legendi Mcrae nime selles kasutama. Mcrae nimega mängud peaks ikka palju teistsugusemad olema
Ega nad ei ole vaeva nägemisest eriti huvtatud ka. Kui Dirt2 müüdi üle 1.7 mln, ju neile piisab sellestki kui uut mängugi nii palju müüvad. Niikuinii tuleb septembris või nii uus F1. Eks nad lasevad iga aasta natuke muudetud versiooni samadest mängust välja ja nii nad elavad.
Aga kus sa näed McRae nime? Sellest juba loobuti.
Ah sa mait, on jah, aga muidu saab ikka igalt poolt lugeda McRae nime ka juurde miskipärast.
sten260, just tahtsin tulla siia teemasse küsima ütlema, et kas krt mingeid reaalseid radasi ka tuleb üldse? Hetkel on nii, et 1 rally stage s1 ja s2 või üldse vaid s1 ning siis järjest 4 mingit driftimis või hüpekate vms pasa tegemist. Jõudsin ise mingi astme lõpu osasse kus tuleb aja peale kõik sihtmärgid ära teha, no TOTAALNE IDIOOTSUS, 1:10 on minimum aeg millega pead 14 asja ära täitma, see on täiesti UTOOPILINE aeg, 1:10 juures teen heal juhul 5 asja ära.
Rallisõitu pole mõtet sellest mängust oodata tõesti Kenni mäng on see siin, kui meeldib niisama lolli mängida autoga siis mäng on teile WRC huvilistel soovitan KAAREGA eemale hoida sellest mängust. Tuunimine on ka ikka olematu pm.
Sellise lumetormiga:
On seestvaade selline ei ühetgi kübetki klaasil, lörtsi vms, puhas, nagu poleks akent eeski... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Lauri Kiissel, täielik demoversioon, kohe kui kaadreid näitasid siis algas see, et WRC on tagasi jeeee, HUI, tagasi oli ta vaid nelja osaga (Soome, Rootsi, Keenia, USA) lol, head nolifemest. WRC-d silmas pidades on seda mängus mingi 10% ülejäänu 90% teed driftimist parklas vms lolli. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Lauri Kiissel, täielik demoversioon, kohe kui kaadreid näitasid siis algas see, et WRC on tagasi jeeee, HUI, tagasi oli ta vaid nelja osaga (Soome, Rootsi, Keenia, USA) lol, head nolifemest. WRC-d silmas pidades on seda mängus mingi 10% ülejäänu 90% teed driftimist parklas vms lolli.
"60% of the gameplay will be based on RALLY discipline"
Reklaami oskavad küll poisid teha..
Aa, no seda võib ka jah. Ma eeldan, et need ka häirivad kalleid ameeriklasi, no ei saa ju sõita, kui mingi asi akna peal töllerdab.
Kui keegi arvab, et olen Codematstersi või Dirt 3 vastu karm, siis olge rahulikud, kriitika pole veel alanud. Oodake, kuni mina mängule käpad külge saan
Lauri Kiissel, gametrailers sai käpa peale, jumal ütles neile, et hea mäng, panid kohe 9,4p vms parim WRC mäng eales nende arvates! _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.