|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ewur
HV veteran

|
18.05.2011 00:38:42
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| Lilleke kirjutas: |
Tuli eile meelde, et saatsin neile kaardi ju kunagi garantiisse. 49 päeva siis sellest, kui nad selle kaardi kätte said. täna siis juba 50nd päeva sellest. Eile ei õnnestunud neid telefonitsi kätte saada. Täna läks esimesel korral õnneks. Täitsa ok ja kannatlik tegelane oli seal. Esimene kõne läks minu poolt vähe aia taha, kuna ei suutnud õiget arvet tuvastada. Otsisin selle välja ja helistasin uuesti ning jälle sain nendega kohe ühendust. Suhtlesin sama tegelasega edasi, kuid kaardi saatus jäigi teadmata. Võttis numbri, lubas uurida ja siis tagasi helistada. Jättis positiivse mulje see tegelane. Kuna kell oli vist juba veidi üle poole viie, siis täna väga ei lootnudki tagasisidet saada. See on nüüd positiivne, et sain nendega ikka telefonitsi suhelda. See et mulle ei osatud staatust öelda, nuh jah. Eks loodame homsest kõige paremat.  |
no siis on hea kui kaart 50 päeva garantiis ja tuju hea
mida eluslt veel tahta  |
, muidugi, imeline kevad, kõik õitseb ja lõhnab ümberringi. Ja siis mingi kaart, ah..., aega ju on, ei hullu...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lilleke
HV kasutaja

|
20.05.2011 17:49:01
|
|
|
| ewur kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
| Lilleke kirjutas: |
Tuli eile meelde, et saatsin neile kaardi ju kunagi garantiisse. 49 päeva siis sellest, kui nad selle kaardi kätte said. täna siis juba 50nd päeva sellest. Eile ei õnnestunud neid telefonitsi kätte saada. Täna läks esimesel korral õnneks. Täitsa ok ja kannatlik tegelane oli seal. Esimene kõne läks minu poolt vähe aia taha, kuna ei suutnud õiget arvet tuvastada. Otsisin selle välja ja helistasin uuesti ning jälle sain nendega kohe ühendust. Suhtlesin sama tegelasega edasi, kuid kaardi saatus jäigi teadmata. Võttis numbri, lubas uurida ja siis tagasi helistada. Jättis positiivse mulje see tegelane. Kuna kell oli vist juba veidi üle poole viie, siis täna väga ei lootnudki tagasisidet saada. See on nüüd positiivne, et sain nendega ikka telefonitsi suhelda. See et mulle ei osatud staatust öelda, nuh jah. Eks loodame homsest kõige paremat.  |
no siis on hea kui kaart 50 päeva garantiis ja tuju hea
mida eluslt veel tahta  |
, muidugi, imeline kevad, kõik õitseb ja lõhnab ümberringi. Ja siis mingi kaart, ah..., aega ju on, ei hullu...  |
Tagasi nad mulle ei helistanudki, kuid kakspäeva hiljem oli hommikul dpd mul ukse taga. (karp oli vana, videokaart oli uus sees)
hmm... täna nüüd reede õhtal 17.42 tuli kiri ja tundsid huvi, kas kaart jõudis kohale.
_________________ 2+2=22,2 |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
09.06.2011 13:41:12
|
|
|
sai esmaspäeva lõuna ajal tellitud paar asja - ja makstud, aga ei mingit arvet ega kinnitust siia maani - on see siis normaalne?
Arve tuleb siis koos pakiga?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
09.06.2011 15:39:33
|
|
|
Arve tuleb pakiga.
Meilile mitte miskit.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
| Kommentaarid: 220 loe/lisa |
   |
3 :: |
184 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
10.06.2011 08:44:01
|
|
|
| mauro kirjutas: |
sai esmaspäeva lõuna ajal tellitud paar asja - ja makstud, aga ei mingit arvet ega kinnitust siia maani - on see siis normaalne?
Arve tuleb siis koos pakiga? |
Arve/saateleht tuleb koos pakiga jah, aga kui oled registeerunud atf lehel ja tellida oma konto alt, siis saad arveid ka vaatada "minu arved" alt
_________________ wat? |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
10.06.2011 12:13:37
|
|
|
ega jah, tundub aeglane... nt Emailile ootan vastust juba üle 5 päeva
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
10.06.2011 12:17:01
|
|
|
ega jah, tundub aeglane... nt Emailile ootan vastust juba üle 5 päeva  |
Helistada oleks kiirem ja llihtsam
|
|
| Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
2 :: |
270 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
10.06.2011 14:51:09
|
|
|
seda küll.. aga pakk täna käes... aga nad ikkagi keerasid sitta kokku... Valed mälud saadeti (sai tellitud DDR3 4gb crucial - aga kätte sain mingid läptopi mälud - kusjuures arves olid õiged mälud märgitud) - seega jääb nüüd mälude pärast uus komplekt kokku panemata.
Muidugi erinevus selles, et minu tellitud 4gb pulk oli u 25€ - aga saadeti 2x corsair 4GB laptopi ddr3-e hinnaga üle 75€ (muidugi maksin 25€ 4gb eest) - niiet seaduse järgi sain mina õige mälu kätte...
Põhimõtteliselt ei peaks ma üldse neile helistama ja vahetamist nõudma - u 50€ kasumit mulle.
PS! pakkimine oli kah jube, sur kast kus jupid sees, ilma isolatsiooni või täitetta - pmslt lihtsalt logisesid ja lendlesid karbis ringi.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
10.06.2011 22:27:24
|
|
|
seda küll.. aga pakk täna käes... aga nad ikkagi keerasid sitta kokku... Valed mälud saadeti (sai tellitud DDR3 4gb crucial - aga kätte sain mingid läptopi mälud - kusjuures arves olid õiged mälud märgitud) - seega jääb nüüd mälude pärast uus komplekt kokku panemata.
Muidugi erinevus selles, et minu tellitud 4gb pulk oli u 25€ - aga saadeti 2x corsair 4GB laptopi ddr3-e hinnaga üle 75€ (muidugi maksin 25€ 4gb eest) - niiet seaduse järgi sain mina õige mälu kätte...
Põhimõtteliselt ei peaks ma üldse neile helistama ja vahetamist nõudma - u 50€ kasumit mulle.
PS! pakkimine oli kah jube, sur kast kus jupid sees, ilma isolatsiooni või täitetta - pmslt lihtsalt logisesid ja lendlesid karbis ringi. |
lolol, pakkimine on jah absurd, mul tulid ka ddr3 mälud mingises full tower arvutikorpuse kastis.
_________________ wat? |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.06.2011 22:37:51
|
|
|
| tsitaat: |
lolol, pakkimine on jah absurd, mul tulid ka ddr3 mälud mingises full tower arvutikorpuse kastis.
|
prygimäele või kogumispunkti viimine maksab. sellepärast nad saadavadki nii.
enda performance mx oli ka mingi midtoweri karbis ligadi-logadi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
11.06.2011 03:34:42
|
|
|
| no aga vähemalt oleks võinud sisi rohkem prahti panna!! mitte asju sisse logisema jätta...
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.06.2011 09:12:35
|
|
|
| no aga vähemalt oleks võinud sisi rohkem prahti panna!! mitte asju sisse logisema jätta... |
seda nüüd tõesti
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
22.06.2011 19:37:12
|
|
|
| kusti85 kirjutas: |
Arve tuleb pakiga.
Meilile mitte miskit. |
aga kui valisin, et lähen ise kaubale järgi?
//tuli sms, et kaup kohal
_________________ ei toeta õigekirja |
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rikz
HV vaatleja
|
29.06.2011 18:31:12
|
|
|
Väike kogemus on ATF-aruvtisalongiga, ostsin arvutihiire ajutiseks.
Hind oli super, hiir ise oli ka väga hea.
Pakkusin, et lähen ise järele. Järgmine päev olin seal, hiir oli kohal, mille ma üle vaatasin.
Makstud sai pangaülekandega.
Teenindus on neil null, järgmistel põhjustel:
- Rahvus venelane ehk ta ei osanud selgelt rääkida.
- Pood nägi üsna näru välja.ehk ta ei osanud selgelt rääkida.
- Väike alkohooli lõhn oli küljes.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.06.2011 21:22:11
|
|
|
| rikz kirjutas: |
- Väike alkohooli lõhn oli küljes. |
see on normaalne
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
29.06.2011 21:25:24
|
|
|
| ot: |
oli aegu kus minu juures käisid kliendid, kui pea nädal jutti olin vines. selleks olid ka omad põhjused
seda ei tasuks alati pahaks panna. |
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
30.06.2011 19:48:57
|
|
|
| võtas-uxu kirjutas: |
| ot: |
oli aegu kus minu juures käisid kliendid, kui pea nädal jutti olin vines. selleks olid ka omad põhjused
seda ei tasuks alati pahaks panna. |
|
Ise arvan ka nii, me ju ei tea põhjust - ehk oli kaasmüüjal sünnipäev, sai väike pokaal shampust võetud või mõned liksikommid ära söödud . Kui inimene muidu viisakalt käitub ja kindlalt jalgel seisab, on kõik . Keelt võiks muidugi normaalselt osata sellisel kohal...
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rometl6
HV vaatleja

|
30.07.2011 19:16:44
|
|
|
Huvitav, mida tähendab "Videokaart GeForce GTX570 1,28GB vs HD6970 2GB."
Kas nad viskavad kulli või kirja, et otsustada, kumma nad sulle arvutisse panevad?
Neil kaartitel on siiski väike erinevus ja enne maksmist oleks hea teada, mida ostad.
Arvutite lisainfo on neil väga täiuslik.
Samas keegi teine ei pane nii viisakaid kaarte oma komplektidesse.
Terve komplekt tuleb ümber teha, et seda sellise kaardiga viisaka hinna eest saada.
Millegi pärast arvatakse, et äärmiselt mahukas kõvaketas ja hunnik mõttetuid lisavidinaid on kõige olulisem.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.07.2011 20:55:37
|
|
|
| Rometl6 kirjutas: |
Huvitav, mida tähendab "Videokaart GeForce GTX570 1,28GB vs HD6970 2GB."
Kas nad viskavad kulli või kirja, et otsustada, kumma nad sulle arvutisse panevad?
Neil kaartitel on siiski väike erinevus ja enne maksmist oleks hea teada, mida ostad.
Arvutite lisainfo on neil väga täiuslik.
Terve komplekt tuleb ümber teha, et seda sellise kaardiga viisaka hinna eest saada.
Millegi pärast arvatakse, et äärmiselt mahukas kõvaketas ja hunnik mõttetuid lisavidinaid on kõige olulisem. |
algajat/keskmist kasutajat huvitavad vaid suured numbrid ja rohkem asju, kuigi nad ei tea isegi mille jaoks neid vaja on
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
01.08.2011 02:39:13
|
|
|
Millegi pärast arvatakse, et äärmiselt mahukas kõvaketas ja hunnik mõttetuid lisavidinaid on kõige olulisem. |
Kõik arvutiostjad ei tegele arvutimängude mängimisega. Arvutikasutuses on ikka kümneid muid suundi veel. Sageli ongi vajalikum just suur kõvakettamaht või mingid spetsiifilisemad kontrollerkaardid näiteks.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rometl6
HV vaatleja

|
01.08.2011 05:28:48
|
|
|
| WAV kirjutas: |
Kõik arvutiostjad ei tegele arvutimängude mängimisega. Arvutikasutuses on ikka kümneid muid suundi veel. Sageli ongi vajalikum just suur kõvakettamaht või mingid spetsiifilisemad kontrollerkaardid näiteks. |
Seda küll, kuid vähemalt ühte keskmise hinna ja hea graafikakaardiga mänguri arvutit võiksid suurimad firmad ikka pakkuda. Samas kui nad tõesti sellisele asjale kuidagi ostjaid ei leia siis pole midagi parata.
Ma pole varem ise arvutit kokku pannud, kuid võib-olla tuleb seda teha kui teisiti ei saa.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
10.08.2011 14:12:20
|
|
|
| tahtsin mälu tellida kuni jõudsin ostukorvi :DPD Kuller: 6.40 EUR Oo tõesti... 6.40 mälu postikulu?
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.08.2011 14:34:00
|
|
|
| tahtsin mälu tellida kuni jõudsin ostukorvi :DPD Kuller: 6.40 EUR Oo tõesti... 6.40 mälu postikulu? |
yldiselt kallim ei tohiks olla kui siin kirjas
http://www.dpd.ee/ee/main/kullerteenus/paki-saatmine/eesti-baltikum-hinnad/hinnad-eur
neil vist lihtsalt standard hind kõikidele kaupadele mälupult=telekas
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ownaid
HV vaatleja
|
13.09.2011 13:44:51
|
|
|
Tellisin sealt siis ligikaudu nädal aega tagasi natukene riistvara. Tänaseni kohale pole tulnud ja meilidele ei vastata. Kodulehel ütleb Completed - Jah, Makse õnnestunud - Jah.
Samal päeval tellisin ka arvutikeskusest paar asja, mis olid järgmise päeva hommikul mul ukse taga.
15 eur kokku hoida sellepealt, et nädal aega oodata..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
13.09.2011 21:22:09
|
|
|
| ownaid kirjutas: |
Tellisin sealt siis ligikaudu nädal aega tagasi natukene riistvara. Tänaseni kohale pole tulnud ja meilidele ei vastata. Kodulehel ütleb Completed - Jah, Makse õnnestunud - Jah.
Samal päeval tellisin ka arvutikeskusest paar asja, mis olid järgmise päeva hommikul mul ukse taga.
15 eur kokku hoida sellepealt, et nädal aega oodata.. |
Küll kohale tulevad. Siin teemas on piisavalt selle kohta infot, et asi tihti kauem aega võtab ning firmapoolne tagasiside üsna kehva on.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ownaid
HV vaatleja
|
13.09.2011 22:56:16
|
|
|
| ewur kirjutas: |
| ownaid kirjutas: |
15 eur kokku hoida sellepealt, et nädal aega oodata.. |
Küll kohale tulevad. Siin teemas on piisavalt selle kohta infot, et asi tihti kauem aega võtab ning firmapoolne tagasiside üsna kehva on. |
Nojah loodan ka, et kunagi kohale jõuab. Tarneaeg on neil vist 2-7 TP, et enne seda vist pole mõtet helistada ka. http://www.upload.ee/image/1656938/whyuno.PNG - Mida kõike internetist leida võib.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WAUZZZ
HV kasutaja

|
25.10.2011 21:07:49
|
|
|
Tellisin laupäeval ühe monitori, makse jõudis nende pangakontole esmaspäeval ja täna, kolmapäeval, toodi kaup uksetaha. Väga positiivne esmakogemus, lisaks sain veel tasuta transpordi, sest ostusumma ületas €130
E: Ostsin e-poest pühapäeva hilisõhtul arvutijagu komponente ja teisipäeva lõuna paiku tuli SMS, et kaup on kohal.
_________________ Just my stupid and uneducated opinion. |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
26.10.2011 09:06:54
|
|
|
Tellisin Laupäeval ketta ja tänaseks pole kipu ega kõppu. Saab näha kas pean neilt ise raha tagasi küsima hakkama või nad loodavad, et ma oma raha neile unustan
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
26.10.2011 09:39:04
|
|
|
Vahepeal ketta hinnad ju 100% tõusid... ma ise ka jäin paar päeva ostuga hiljeks ... sellise hinnaga nagu need hetkel müügil on, EI AITÄH!
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
| Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
6 :: |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
26.10.2011 09:47:25
|
|
|
| See ongi selline taktika. Eraisikud jäetakse kuivale. Ja firmadel kellel on igaljuhul vaja kettaid, väljapääsmatus olukorras peavad ostma.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
26.10.2011 09:48:48
|
|
|
| -FoX- kirjutas: |
| Vahepeal ketta hinnad ju 100% tõusid... ma ise ka jäin paar päeva ostuga hiljeks ... sellise hinnaga nagu need hetkel müügil on, EI AITÄH! |
Ise vist jõudsin osta ühe 500gb 7200rpm 16mb Samsa F3, maksis 38.-. Tea kas see oli juurdehindlusega või ilma aga sama asi oli 36.-eest 1a-s müüa ja seda neil polnud enam võmalik tellida. 24.10 ostsin ATF-ist selle.
|
|
| Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
270 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
03.11.2011 23:58:24
|
|
|
| Kas ATF'st mingi kiri kah tuleb, et raha laekunud / pakk kullerile üle antud ?
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
04.11.2011 00:02:20
|
|
|
Mulle kanti raha tagasi sõnagi lausumata. 24. okt tellisin samsa 2TB 66€, näitas, et poes kohal
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
04.11.2011 12:31:16
|
|
|
| Timo1337 kirjutas: |
| Kas ATF'st mingi kiri kah tuleb, et raha laekunud / pakk kullerile üle antud ? |
SMS tuli mulle. Tellinsin netipoest neil.
edit:
oih, raha laekumise kohta küll ei tulnud, kauba kohta tuli...
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p33rs6
HV Guru

|
13.11.2011 13:15:20
|
|
|
paar nädalat tagasi, kui algas see kõvaketta "boom" , leidsin lehel ühe kõvaketta, tellisin..mulle saatis süsteem kohe arvet.... Ja 5 minuti pärast mulle helistavad ja räägivad, et sorry, need kõvakettad on lõppenud..ärge makske seda arvet.. Jäi halb mulje lihtsalt.
   |
7 :: |
379 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.11.2011 13:22:07
|
|
|
| p33rs6 kirjutas: |
| paar nädalat tagasi, kui algas see kõvaketta "boom" , leidsin lehel ühe kõvaketta, tellisin..mulle saatis süsteem kohe arvet.... Ja 5 minuti pärast mulle helistavad ja räägivad, et sorry, need kõvakettad on lõppenud..ärge makske seda arvet.. Jäi halb mulje lihtsalt. |
nad ei jõudnud nii kiiresti hinnale otsa vändata kui hind tõusis
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
13.11.2011 13:41:09
|
|
|
Mul jäi halb mulje kui ostsin kah ühe "vidina" karbist oli 1 asi puudu + karbi nurgad nägid välja nagu oleks seda päris palju avatud.
võtsin ühendust kah , kiri loeti läbi aga ei vastatud, saatsin uue kirja vihaga ja siis vastati , et tegu 100% uue asjaga , paluti täpsustada mis puudu on. ( saatsin täpsustava kirja )
ja nüüd nädal möödas ja ei ole ikka vastatud. viimane ost ATF'st. Arvutikeskusega pole kunagi selliseid probleemne ilmnenud.
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
16.12.2011 00:00:51
|
|
|
| p33rs6 kirjutas: |
| paar nädalat tagasi, kui algas see kõvaketta "boom" , leidsin lehel ühe kõvaketta, tellisin..mulle saatis süsteem kohe arvet.... Ja 5 minuti pärast mulle helistavad ja räägivad, et sorry, need kõvakettad on lõppenud..ärge makske seda arvet.. Jäi halb mulje lihtsalt. |
Kuule, mis seal imelikku on. See on ju hea klienditeenindus, et helistati. Tihti lõppevad tooted otsa ennem kui need lehelt maha on läinud.
Ma olen mujalt, erinevatest kohtadest, tellinud ja arve silmapilkselt ära maksnud. Hiljem siis kirjutatakse, et toodet enam pole ja tagastatakse raha. Sinu puhul läks ju palju paremini!
Endal ainult postiivsed kogemused. Tooted on väga hea hinnaga ja klienditeenidus on ka tasemel olnud
|
|
| Kommentaarid: 253 loe/lisa |
   |
230 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Angryhead
HV kasutaja

|
22.12.2011 22:18:30
|
|
|
9. kuupäeval tellisin ühe objektiivi, 19. (esmaspäeval) saatsin meili sisuga et kas võib juba järgi tulla, kuna mingit teadetist ega kõnet polnud tulnud.
Täna oli raha tagasi kantud, meilile mingit ei ole tulnud.
Eks oleks võinud ka hullemini minna
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
22.12.2011 22:26:12
|
|
|
| nad ei saadagi meile, ega vasta meilidele kui mingid jamad on. mõttetu pood.
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
22.12.2011 23:27:38
|
|
|
5 palli systeemis:
Kauplus: 4
Teenindus: 2
Hinnad: 5
Koduleht/E-pood: 3
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ekupeku
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.01.2012 01:12:42
|
|
|
mine Ärifoorumid » Ostuabi/hinnapäring , kui seal pole sellise summa eest arvutit, mida soovid, siis tee teema ja lase asjatundjatel asi kokku panna . saad sama raha eest osad jupid kindlasti paremad
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=8
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.01.2012 01:15:40
|
|
|
| 1dumbpcuser kirjutas: |
| SÕltub, milleks arvuti läheb. VIdeokaardiks võta sel komplektil 6450, kui üldse. |
ei loomulikult
vaba valik kõigil olemas, ma lihtsalt soovitasin
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
04.01.2012 10:44:29
|
|
|
Mu kommentaar mõeldud tolle ATF kasti kohta/pihta, seal kirjas, et videokaardiks kas g210 või HD6450. Iseenesest on ju prosel ka videokaart sisse-ehitatud, seega pildi näitamiseks pole eraldi videokaarti vaja, mängimiseks need pakutavad videokaardid niikuinii ei sobi- eriti G210, mis on samal tasemel Inteli integr. videokaardiga, HD6450 on sellest tibake kiirem (10 vs 11fps on muidugi hull näitaja )
_________________ M: MSI B660M MORTAR
M: Dell RTX 2060
O: AM5 ITX emaplaat |
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ekupeku
HV kasutaja

|
04.01.2012 13:46:24
|
|
|
aga muidu tasub sealt poest osta ??
et mingit sellist asja pole et ostad arvuti ära teed karbi lahti ja vaata ,oi hoopis mingi kasutatud arvuti sees ja siis lähed tagasi viima siis saadavad p*rse ?
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
30.01.2012 21:45:03
|
|
|
Hakkasin ka siis AFT kodulehelt tooteid vaatama. Täpsemalt vaatasin hiiri.
Päris vigane on see leht seal.
Toote juures on vale pilt. Koduleht tahaks tõsist värskendust saada.
Paar näidet:
Siiski peaks tegema sealt esimese ostu ära. Mõni toode, mida mul vaja on just seal väga hea hinnaga.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|