Dig, fight, explore, build! Nothing is impossible in this action-packed adventure game. The world is your canvas and the ground itself is your paint.
Grab your tools and go! You can do many things in Terraria: make weapons and fight off a variety of enemies in numerous biomes, dig deep underground to find accessories, money, and other useful things, gather wood, stone, ores, and other resources to create everything you need to make the world your own and defend it. Build a house, a fort, even a castle, and people will move in to live there and perhaps even sell you different wares to assist you on your journey. But beware, there are even more challenges awaiting you... Are you up to the task?
--------------
Teistes sõnades, kuidas oleks pidanud MineCraft algselt välja nägema
--------------
Huvitav! Check out PBats latest LP with a guest appearance by... ME! I answer Questions about Terraria! Enjoy! Terraria Ep.23 - Dynamic Duo
--------------
Terraria_Blue kirjutas:
Hey Guys!!!. . . .'Terraria, Coming to your Windows PC, June, 2011'.
viimati muutis Mercury 14.05.2011 12:20:55, muudetud 1 kord
Teistes sõnades, kuidas oleks pidanud MineCraft algselt välja nägema
MineCraft on piiratud võimalustega ja dev on laisk ega talle paku see huvi. Teeb seda puhtalt sellepärast et rohkem raha taskusse panna.
Hetkel on mängus kõigest 5 mobi, piiratud blokke/assju. Ei pea silmas et Mc pidi olema 2D perspektiivis.
Kui vaadata Terraria Trailerit või kuulata mida Blue räägib, saame teada et mängus esineb tohutult erinevaid mobe, asju ja muud lahedat
Täna sai mängitud pisut netis. Alguses oli tip-top, aga siis läks imelikuks. Olime siis kaevanduses ja Zombisid või asju lihtsalt tuli kuskilt. Täielik müstika. Kuhu need zombid ja asjad "tekivad" ja kuidas vältida nende tekkimist?
See, et mäng väljas pole veel, ei tähenda, et piraatlus lubatud oleks.
Ei poolda piraatlust, kuid mängule mingi tutvustus peab olema. Homme mäng väljas, võtan lingid maha ja server kolib steamile. Väga lamp on osta mängu kui ei ole mingit ettekujutust sellest.
Hetkel jätan päeva vahele ja ootan kuni tuleb täna steami. Saab lasta siis täisversiooni serveris. Hetkel olev leak on väga unstable ja crashib pidevalt, rääkimatu CPU loadist. Ega hetkel olev world on kah veidi katki Upin video mis sai eile tehtud...
Hetkel on veidi segane värk kuna terraria on läbi steami ja steami ei saa kasutada samal ajal läbi mõlema arvuti. Jääb üle vaid hostida põhi arvutil mida ma ei hoia ööpäeva läbi. Blue mainis, et tuleb veidi oodata (c.a nädal) kuni tuleb standalone dedicated server. Sellepärast ka homme päeva ajal.
HV Terraria Server IP: 90.190.197.34 Password: HinnaVaatlus (Case Sensitive)
Roheline tähendab Server Online ja punane Offline
e. Hetkel olevad lagid ei ole seotud nõrga raudvara tõttu, vaid terraria hostimine tarbib väga palju arvuti ressursse. Loodetavasti suudetakase uuendustega see otpimiseerida.
e2. Pole paha http://store.steampowered.com/stats/
e. Hetkel olevad lagid ei ole seotud nõrga raudvara tõttu, vaid terraria hostimine tarbib väga palju arvuti ressursse. Loodetavasti suudetakase uuendustega see otpimiseerida.
Proovin praegu sisse logida ja ütleb, et pole sama versioon mis serveril... mis mõttes nagu?
Proovin praegu sisse logida ja ütleb, et pole sama versioon mis serveril... mis mõttes nagu?
Pean uuendama mängu. Üritan teha kiiremas korras.
Uuendan ASAP.
e. Probleem on muidu üsna naeruväärne
Kuna hostimine on teisest masinast mis tähendab, et ma kas saan hostida või saan ise mängida
e2. Server on tagasi.
e3. Palun kirjutage kui esineb probleeme kuna mul endal puudub ligipääs serverile
e4. Hetkel tundub, et server tarbib kõvasti vähem CPU'd. CPU load 100% --> 35%
e5. Terraria osteti 50 000 korda ühe päevaga. Mis kokku teeb ~ 8 580 000 EEK source
Tere mul oleks 1 soov et kuna ma 15 ja mul krediitkaarti ple siis kas keegi on n6us tegema uue steami kasutaja ja siis sealt ostma terraria ja siis ma annaks raha sulas aga umbes +2 euri veel juurde.
Ja siis teine k/simus et kui mul on k6ik port forwarditud ja asjad tehtud ja annan 6ige ip s6brale aga ikka ei saa toole kas siis on asi selles et mul ple ostetud?
Tere mul oleks 1 soov et kuna ma 15 ja mul krediitkaarti ple siis kas keegi on n6us tegema uue steami kasutaja ja siis sealt ostma terraria ja siis ma annaks raha sulas aga umbes +2 euri veel juurde.
Ja siis teine k/simus et kui mul on k6ik port forwarditud ja asjad tehtud ja annan 6ige ip s6brale aga ikka ei saa toole kas siis on asi selles et mul ple ostetud?
Orika ja pira vahel pole suurt vahet. Hetkel puudub mingisugune kaitse, et pirajad ei saaks originaal serverisse sisse. Kuid uuendused lubavad tagada turvalisi servereid.
Vaata et sa suunad ikka õiged pordid. Ehk 31337 UDP ja TCP.
---
tsitaat:
Terraria is becoming a huge success on Steam, being the number 1 selling game 5 days running now! It looks like it will easily tack a 6th day onto that as well.
viimati muutis Mercury 21.05.2011 22:27:29, muudetud 1 kord
Orika ja pira vahel pole suurt vahet. Hetkel puudub mingisugune kaitse, et pirajad ei saaks originaal serverisse sisse. Kuid uuendused lubavad tagada turvalisi servereid.
Vaata et sa suunad ikka õiged pordid. Ehk 31337 UDP ja TCP.
---
Pordid ma suunasin ōieti aga ikka... Mul on juba mc server ka töödand mingi pool aastat aga sellega muresid pole... Aga kas keegi oleks nōus niimodi et ostab steamis uue kasutajaga terraria ja siis ma ostan selle kasutaja umbes 12-13€ eest ära
tsitaat:
Terraria is becoming a huge success on Steam, being the number 1 selling game 5 days running now! It looks like it will easily tack a 6th day onto that as well.
Ei tea mis jama on tahab XNA Framework 4.0 installimist aga vana versiooni ei saa parandatud ega maha lasta. loobib kogu aeg erroried, jääb vist mäng mängimatta
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.