Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 24, 25, 26  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.05.2011 08:21:07 vasta tsitaadiga

DoF Ehk vist depth of field - kas see mitte see jura ei ole mis kauguses olevad asjad "uduseks" vms "2d moodi" teeb? Sellise jama olen ise alati välja jätnud kuna imo näeb rõve välja. Ubersampling on vast ka overkill mis on mõeldud 6990 ja 590 kaartidele.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 18.05.2011 08:27:56 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Sest mäng oleks muidu liiga lihtne? Kogu point ongi selles, et pead enne lahingut ennast ja oma relvi ette valmistama, vastavalt sellele, et kelle või mille vastu võitlema hakkad.

Ega ta mängu raskemaks just ei tee, lihtsalt natukene häiriv on, kui jooksed ringi ja järsku tuleb mingi tont vastu ja tuleb uuesti 10 min jooksta icon_razz.gif Hea mäng tõesti, aga ma ikka võrdlen esimese osaga ja see konkreetne feature mulle ei istu eriti icon_razz.gif
angel kirjutas:
Ubersampling on vast ka overkill mis on mõeldud 6990 ja 590 kaartidele.

Nagu nimi ütleb icon_lol.gif

viimati muutis Velociraptor 18.05.2011 08:31:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.05.2011 08:29:13 vasta tsitaadiga

peaks ju teadma... witcher 1' vähemalt teatud keskkonnad sisaldasid teatud "vastaseid". Sealgi solgitorus reisides vaatas tuntud tont mulle vastu. Aga jooki ikka sedasi saab panna kui võitled ja minema lidud ning siis relva maha paned ja sisse kulistad? Normali peal on see elude tagasi genereerimine kohati liiga easy. Samas sain ma esimese vastase käest kogemata tappa kuna mõtlesin et ma taon tavalist crappi kus oled über vägilane icon_lol.gif
tagasi üles
dex
HV veteran
dex

sõnum 18.05.2011 09:37:58 vasta tsitaadiga

Ma lendasin ka kohe hardiga peale. Päris mitu korda kärssasin epiloogis.
Kruvi
HV kasutaja

sõnum 18.05.2011 10:22:09 vasta tsitaadiga

Oi oi, ei tohi rasket mängu teha muidu ei saa ju kõik kohe sisse sulada ja stoorit nautida icon_biggrin.gif

Mida rohkem seda juttu loen siin seda rohkem hakkab CD project meeldima ja seda suurem meelerahu tekib, kuna paistab et mingeid nurke pole maha võetud kõigile appealimiseks. thumbs_up.gif

Go on PC thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 18.05.2011 10:26:08 vasta tsitaadiga

Täna tuleb vast jälle pikk öö icon_biggrin.gif
tagasi üles
wazaabi
HV kasutaja
wazaabi

sõnum 18.05.2011 11:04:12 vasta tsitaadiga

Sain ka just postiljoni käest mängu kätte. Oleks juba eile saanud, aga oli kuskil postkontoris kinni.
Kas te DLC saate praegu tõmmata? Mul viskab Connection errorit ainult.

Masin võiks paremini vedada mängu. Tuleb kange tahtmine rauda uuendada...
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 8
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.05.2011 11:09:43 vasta tsitaadiga

Mäng super, kuigi häirivaid asju on. Mõned asjad veidi arusaamatud aga okei... Näiteks müüsin suure hurraaga kõik oma formulad maha poodi esimesed võimalusel. Siis tuli aga välja, et hui ma midagi valmistada saan kui ühtegi Diagrami ei ole. Absurd - Journalis on entry olemas, mida vaja ja mida potion teeb. Aga valmistada ei saa, kuna diagram pole inventorys. Oeh. Sama craftinguga - makes no sense.
Ei meeldi konsoolistunud inventory väga - aga elab üle. Samuti on igasugu nänni ja junki liiga palju. DA2 all over again, kus kraami leiab igalt poolt ning inventory on kiiresti täis asju mida põhimõtteliselt üldse vaja pole - muidugi ega sa ise ei tea kindlalt mida vaja võib minna.
See, et puudub igasugune highlighting va. "z" key all olev short range teema on ka veidi nõme. NPC-sid on mängus terve hunnik aga pole aimugi kelle käest mõnda questi võib saada vms - noh, loogiline kah mõnes mõttes aga kuna kõik liiguvad ringi siis teinekord juba tüütu igat viimastki kui inimest kõnetada, et teada saada, kas tal mõni quest on - aga ok, see on vaieldav - mõnele meeldib selline hardcore rpg element. Kaamera osa kohta rääkisin juba enne, et ei meeldi eriti.
Senini on combat veidi lihtsam ülesehituselt ning igatsen vanu stiile taga. Monster descriptionid pole enam nii ägedad (Edit: Ahah, leidsin üles - characteri all "knowledge", milleks veel journalisse panna icon_razz.gif.

Ütleme nii, et päris mõnes asjas on samm tagasi astutud peamiselt just interfacega ja sellega seotult - aga pole hullu. Kompott on ikka super! icon_cool.gif

viimati muutis Archangel 18.05.2011 11:36:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 18.05.2011 11:11:26 vasta tsitaadiga

Loodetavasti esimene patch mis resolutsiooni värgi ära parandab saabub varsti, ei taha ennem mängimagi hakata kui mustad ääred kadunud on.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.05.2011 11:37:27 vasta tsitaadiga

MatchMaker kirjutas:
Loodetavasti esimene patch mis resolutsiooni värgi ära parandab saabub varsti, ei taha ennem mängimagi hakata kui mustad ääred kadunud on.

Ei tea, kas see kunagi tuleb. Mustad ääred mind küll ei sega.

99% filmidest ja sarjadest mida arvutist vaatan kõik ju mustade äärtega. Absull ei pane tähele kui juba veidi aega vaadanud oled.
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 18.05.2011 12:02:42 vasta tsitaadiga

Järelikult aeg normaalne monitor osta. icon_razz.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.05.2011 12:31:44 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Mõned asjad veidi arusaamatud aga okei... Näiteks müüsin suure hurraaga kõik oma formulad maha poodi esimesed võimalusel. Siis tuli aga välja, et hui ma midagi valmistada saan kui ühtegi Diagrami ei ole. Absurd - Journalis on entry olemas, mida vaja ja mida potion teeb. Aga valmistada ei saa, kuna diagram pole inventorys. Oeh. Sama craftinguga - makes no sense.

Ei tea, minu meelest küll absurd ei ole. Ise jätsin kõik alles, kuna eeldasin, et neid läheb vaja, kui craftima hakkan.
Archangel kirjutas:
Samuti on igasugu nänni ja junki liiga palju. DA2 all over again, kus kraami leiab igalt poolt ning inventory on kiiresti täis asju mida põhimõtteliselt üldse vaja pole - muidugi ega sa ise ei tea kindlalt mida vaja võib minna.

Keegi ei käse ju kõike maast üles korjata. Ise hoian võrdlemisi vähe neid raskemaid materjale inventory's. Kui midagi vaja, siis leiab neid suht kergelt igalt poolt (pean silmas asju nagu Iron, Leather, jne). Lisaks sellele saab enamik tava materjale NPC'de käest osta.

Igasuguseid relvi, mida leiad, on ka suht mõttetu kaasa tirida, sest vähemalt mängu alguse poole on nende hinnad väga madalad. Kui kangesti raha vaja, siis veereta parem natuke täringuid.

Minu meelest on see lahendus väga hea. Sisuliselt tähendab see seda, et sa ei pea mingit hullu materjalide ladu kokku ajama ning kõiki nurgataguseid läbi kobama.

Ennast igastahes praegu veel ei häiri. Samas mingi koht võiks olla, kuhu oma kola paigutada (nagu esimeses osas sai Inn Keeperite kätte anda).
Archangel kirjutas:

See, et puudub igasugune highlighting va. "z" key all olev short range teema on ka veidi nõme. NPC-sid on mängus terve hunnik aga pole aimugi kelle käest mõnda questi võib saada vms - noh, loogiline kah mõnes mõttes aga kuna kõik liiguvad ringi siis teinekord juba tüütu igat viimastki kui inimest kõnetada, et teada saada, kas tal mõni quest on - aga ok, see on vaieldav - mõnele meeldib selline hardcore rpg element.

Mina igastahes üks nendest, kellele väga meeldib, et kõik pole puust ette ja punaseks tehtud.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Daedroth
HV kasutaja
Daedroth

sõnum 18.05.2011 13:12:03 vasta tsitaadiga

Kuidas see mäng muidu on, kas cd-key'ga või üldse polegi midagi? Mõtlen, et kuidas see tasuta DLCde asi välja peaks nägema?
Ja siis see klassikaline küsimus ka, et kas vene key töötab inglise keelse versiooniga ka icon_razz.gif ?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 18.05.2011 13:12:59 vasta tsitaadiga

Daedroth, Key on olemas millega registreerid mängu. Peale seda muutub kõik tasuta DLC sulle tiritavaks. Installimiseks keyd minu teada vaja ei ole, aga pead ei julge anda, mul GOGi versioon.
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.05.2011 13:15:01 vasta tsitaadiga

No ma sisuliselt võrdlen igat Detaili esimese osaga kuna sai just läbi tehtud. Seal oli lihtne - loed läbi formula ja siis võid ära visata, maha müüa. Siin ta isegi ei ütle, et sul see loetud on. Veid nõme - lähed poodi uusi formulaid või craftingu asju ostma ning pole aimugi millised sul juba on ja milliseid pole - pead hakkama otsima ja võrdlema.
Samamoodi raamatutega - lähed poodi vaatad terve hunnik neid ja ei tea milliseid juba lugenud oled, kui just peast ei mäleta. Jälle võrdle jne, või kui maha müüsid oma vanad raamatud siis vapsjee pekkis - kui mälu ei ole siis hakka lausa journalist otsima, kas oled midagi lugenud või ei. See on veidi nõme - Hardcore RPG küll, aga minu arust ei anna see midagi niiväga juurde. Suhtkoht möödas need ajad kui pead ise kodus arvuti taga märkmiku välja kookima, et asju kirja panna. Oleks siis vähemalt mingi "option" kus saad selectida palju sellise abistavaid "tip'e" on.

Loogiline pole just see, et kui sul on Journal Entry, kus kõik kirjas on mida potioni tegemiseks vaja või asja craftimiseks - siis miks pean ikka seda diagrammide ladu kaasas kandma. See võiks ikkagist automaatselt journaly alla jääda nagu Esimeses osas ning see "inf" ei tohiks lihtsalt maagiliselt haihtuda kui diagram maha müüa. Võib-olla bug, ei tea. icon_smile.gif

Kusjuures mis highlightimisse puutub siis mõistan, et ega praeguse graafilise lahendusega see muudmoodi ei sobikski. Kuid graafika on lihtsalt nii detailne, et on raskusi veidi asjade eristamisega. Kohati on umbes sama tunne, mis Oblivionis, kus lõid kellegi mättasse ning otsisid tund aega rohu seest tema mahapillatud nänni. Praegu on medallion abiks, kuidi pole just eriti loogiline, et ta nänni peale vilkuma hakkab icon_biggrin.gif

Mingi Storage koht võiks küll olla tegelt.

Mäng ise väga kõva - lihtsalt tahaks saada veidi suuremat üldist pilti mängust nö. Ehk jooksen metsas võsade vahel, graafika nii detailne, et iga rohulible tundub "point of interest". Kuigi see on reaalsem ja "hardcore'm" veidi, siis veidi mind see kaos häirib. Ei teki seda tunnet, et ma kontrollin oma ümbrust. Esimeses osas lihtne, käisin mingi leveli kõik nurgad läbi, leidsin kõik asjad üles mida leida andis - hea tunne kohe sees, kogu content leitud mis mängus on. Monsterid maha löödud, questid tehtud. Kõik super.
Praegu kolad ringi ühte NPC-d väga teisest ei erista - kuigi kõigil on nimed, siis hui see meelde jääb. Kuna pole märgitud kes on questiandja siis olen kohati nagu peata kana, kes ei tea kuhu suunas joosta, et uut questi saada või midagi avastada. Ehk kui puudub highlighting traditsioonilises mõttes siis "background" ja "activatable objects" on kõik niivõrd ühte sulanud, et pead füüsiliselt peadpidi kõik nurgad läbi nuhkima.
Ma olen harjunud, et ma näen suuremat ala, siis käin hiirega või highlight buttoniga üles ja tean kohe kuhu suunas joosta - kuskohas miski asub mida saab näppida. Ei meeldi see, et mõned kastid on nänni täis ja mõned mitte - aga enne ei tea, kui jooksed sinna ja ei proovi näppida seda. Või ei kasuta äärmiselt lühikese AOE-ga "Z" featurit. icon_razz.gif

Et mu jutt liiga suure trollimisena ei tunduks siis kõik minu arvamus ja üldjoontes mäng ikkagist väga Super. Lihtsalt alati on igas mängus midagi veidi vastukarva. icon_cool.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.05.2011 14:41:14 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel GOGi downloaderiga jama? Mul oli download 7800 mega peal, kui selle hommikul pausile panin. Lükkasin nüüd uuesti jooksma ja downloader hakkas hoopis allapoole kerima. Kukkus 6300 mega peale ja nüüd loeb jälle üles, aga mul on kõvakettal mängu kaustas ainult 2 gigabaiti infot. Kus siis ülejäänud neli ja pool on? icon_confused.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.05.2011 14:56:11 vasta tsitaadiga

Ei tea... mul töötas ilusti. Pre-orderi Predownload läks ilusti järjest kuni 9.6gb ja siis jäi seisma. Pärast tõmbas puuduoleva 100mb ära kui mäng releasiti. Muidugi siis ootasin mingi 1h kuni ta verifies, combines ja integrity checkis. Ja siis Installer lasi uuesti verifiengi otsa. Kokku läks ikka päris kaua. Aga noh, kõik töötab.

Vbl leidis kuskil mingi vea verifiedes ja igaks juhuks tegi väikse rollbacki.
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 18.05.2011 15:05:45 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Kuidas teisi skillpathe saab lahti teha ? Ma saan millegipärast ainult ühte arendada, level juba üle 5 icon_razz1.gif
Samuti ei saa ma aru, miks potione ei saa combatis juua.. väga loll otsus nende poolt IMO. Aga see on kah ainuke selline gameplay viga, mis ma olen täheldanud. Peab siis lihtsalt quicksave tihti kasutama..

Sa pead esimese täis saama siis avanevad teised.

Ma aga ei saa aru kuidas neid mutageene kasutada saab?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.05.2011 15:27:10 vasta tsitaadiga

Valid skilli, millel on mutageni koht ja siis vajutad Enter.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.05.2011 15:31:07 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Ei tea... mul töötas ilusti. Pre-orderi Predownload läks ilusti järjest kuni 9.6gb ja siis jäi seisma. Pärast tõmbas puuduoleva 100mb ära kui mäng releasiti. Muidugi siis ootasin mingi 1h kuni ta verifies, combines ja integrity checkis. Ja siis Installer lasi uuesti verifiengi otsa. Kokku läks ikka päris kaua. Aga noh, kõik töötab.

Vbl leidis kuskil mingi vea verifiedes ja igaks juhuks tegi väikse rollbacki.

Ega sa ei mäleta, mitu väikest faili kokku oli? Mul on hetkel 109 .download faili, kuid need ei anna mitte mingit moodi kokku 10t giga. 109 x 51 mega on ju ainult viis ja pool giga icon_confused.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.05.2011 15:34:34 vasta tsitaadiga

Ei tea jah. Mul praegu seal download kaustas ainult 6 setup faili, mis kokku 9,5gb. No lase lõpuni downloader ja vaata, mis saab.
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 18.05.2011 18:10:00 vasta tsitaadiga

Krt, jaman metsas nende kahe queeniga juba mitu tundi. Ühe sain maha, aga ainult nii, et luresin endaga kaasa neid teisi tüüpe, kes elavad maa all. Nad lõid ise ta mätasse icon_lol.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.05.2011 18:20:15 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Krt, jaman metsas nende kahe queeniga juba mitu tundi. Ühe sain maha, aga ainult nii, et luresin endaga kaasa neid teisi tüüpe, kes elavad maa all. Nad lõid ise ta mätasse icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 18.05.2011 19:15:45 vasta tsitaadiga

kui tekib jama et witcheri save`id olemas õigel kohal aga witcher2 ei näe ja ütleb et puuduvad, vaja esimese osa failid kopeerida 2se osa kaustale win7&vista: \Users\"username"\Documents\Witcher 2\gamesaves\
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
FeZ
HV kasutaja

sõnum 18.05.2011 20:28:39 vasta tsitaadiga

raamat ka witcherist icon_biggrin.gif http://www.kriso.ee/Last-Wish-Orbit-US/db/9780316029186.html?id=hrBGngex
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.05.2011 20:37:20 vasta tsitaadiga

kas mitte mäng ei olegi raamatu põhjal tehtud.

sellepärast ka kindel tegelane ja teatud sündmused ja stiil... mõnes kohas osad pauguvad et omfg ma ei saa tegelast aretada roosade sussidega pekkiks kes ... teeb ei tea mida ja kasutab piu piu relvi.

tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 18.05.2011 21:00:47 vasta tsitaadiga

See esimene bossilahing oli fun icon_razz.gif
tagasi üles
Lammas00
HV vaatleja

sõnum 18.05.2011 21:16:58 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

On. Olles ise lugenud mõlemat seni inglise keeles ilmunud Witcheri raamatut peab tõdema, et Geralt pole mängus päris see, kes raamatus. Raamatutes oli Geralt üdini neutraalne ja ei pistnud oma nina inimeste omavahelistesse konfliktidesse. Samuti ei teinud Geralt inimestele viga (v.a ekstreemsed juhtumid), seetõttu on väga kummaline näha Geralti metsikult mehi maha raiumas.

Muidu mäng igati 10/10. Hardi peal on ikka üpris keeruline. Muidugi sellele tüübile, kes mängu Insane (kui Geralt sureb, on mäng läbi) peal lõpuni teeb, võib küll medali anda.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.05.2011 21:44:47 vasta tsitaadiga

Samas mingi osa vabadust pidi kindlasti ju mängijale jääma.
Esimese osa Neutral path pidigi olema "tõeline witcher". Armor ka minu arust siis parim. (Raveni armor muutub olenevalt sinu valikutest eelnevalt)

Aga jah - suht ideaalne lahendus on leitud, kus peategelane on paljudes asjades eelmääratud, kuid samas on antud mängijale päris suur valikuvabadus. Ehk Geralt on Badass suht ükskõik mis dialoogi vms valikuid sa ka ei teeks jms.

Niih, käisin trennis just, nüüd arvuti taga witcher lahti ja pelama. thumbs_up.gif icon_cool.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.05.2011 21:46:37 vasta tsitaadiga

Lammas00 kirjutas:
angel kirjutas:

On. Olles ise lugenud mõlemat seni inglise keeles ilmunud Witcheri raamatut peab tõdema, et Geralt pole mängus päris see, kes raamatus. Raamatutes oli Geralt üdini neutraalne ja ei pistnud oma nina inimeste omavahelistesse konfliktidesse. Samuti ei teinud Geralt inimestele viga (v.a ekstreemsed juhtumid), seetõttu on väga kummaline näha Geralti metsikult mehi maha raiumas.

Muidu mäng igati 10/10. Hardi peal on ikka üpris keeruline. Muidugi sellele tüübile, kes mängu Insane (kui Geralt sureb, on mäng läbi) peal lõpuni teeb, võib küll medali anda.

Eks see taplemine rohkem "efekti" mõttes pandud. Muidu ei ole ju "action'it" mängus.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 18.05.2011 21:57:50 vasta tsitaadiga

Hmm gog pakub Witcher 2 Digital Premium Edition 49.9€ eest. Samas game.co.uk pakub The Witcher 2: Assassins of Kings Premium Edition nii plaadi kui downloadi variandil £24.99, millest selline vahe?
tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 18.05.2011 22:02:55 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Hmm gog pakub Witcher 2 Digital Premium Edition 49.9€ eest. Samas game.co.uk pakub The Witcher 2: Assassins of Kings Premium Edition nii plaadi kui downloadi variandil £24.99, millest selline vahe?

Mõelge enne 2 korda kust seda mängu ostate. Ise mõtlesin et saan selle mängu steamiga ära ühildada et sittagi.
http://www.en.thewitcher.com/community/entry/16/
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.05.2011 22:09:24 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
sukelduja kirjutas:

Mõelge enne 2 korda kust seda mängu ostate. Ise mõtlesin et saan selle mängu steamiga ära ühildada et sittagi.
http://www.en.thewitcher.com/community/entry/16/

Läbi Gog'i peaks saama 16$ eest mänge nende lehelt + DRM'i puudumine mängus. Ainuke koht, kus seda pakutakse minu teada.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.05.2011 22:10:56 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Mine oma GoGi konto lehele, pane asukohaks USA ning hinnaks saab 45 dollarit. Mis on 32 eurot.
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 18.05.2011 23:20:43 vasta tsitaadiga

Samas Retailil on ilus package, koos igast lisade ja asjadega icon_smile.gif Keda see steam väga kotib tegelt ju icon_razz1.gif

Mäng on kindlasti GOTY kandidaat Portal2 kõrval ning derp age 2 näeb selle kõrval välja kui hunnik s..... icon_lol.gif
Bio lükkas ilmselt ME3 edasi, kuna kartis Witcheriga võistelda GOTY jagamisel icon_wink.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 18.05.2011 23:46:12 vasta tsitaadiga

shit... 1920x1080 reso ainult mängus... alles nüüd märkasin. Loodetavasti on päts soolas icon_neutral.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 18.05.2011 23:50:18 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
shit... 1920x1080 reso ainult mängus... alles nüüd märkasin. Loodetavasti on päts soolas icon_neutral.gif
icon_question.gif
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.05.2011 23:52:31 vasta tsitaadiga

mul settingutes 1920x1200 reso, mängus aga on näha üleval ja all "epic" mustasid ribasid ehk siis 16:9 on asi reaalselt ehk siis -> 1920x1080.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 19.05.2011 00:02:44 vasta tsitaadiga

ongi, enne ei märganud, kui sa ütsid
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.05.2011 00:41:55 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
ongi, enne ei märganud, kui sa ütsid

Usun, et väga palju ei pane tähelegi neid. Must riba või mitte - absull ei märka. Aga eks ma harjunud ka oma 19" monitoriga - kõik sarjad ja värgid arvutist ka ribadega. Seega nothing new. icon_cool.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 19.05.2011 00:52:47 vasta tsitaadiga

see ribade värk näitab enamasti seda et tegemist on konsoolikaga või 16:9 ekraanidele tehtud mänguga, ehk siis suht jama. Tahaks ikka full ekraani nautida. Aga arvatavasti mingi "bug" ja loodetavasti tuleb päts selle tarvis. 16:9 oleks nagu "keegi istus monitorile peale ja venitas laiaks" thumbs_down.gif

19" LCD on isegi juba paras 15" @ laiaks venitatud. Paned need ribad kah ülesse ja alla ja polegi teist enam icon_lol.gif

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.05.2011 01:47:08 vasta tsitaadiga

Noh, kuidas kellelegi. Ma panin neid ribasid alles siis tähele, kui GOG'i foorumist lugesin kaebusi. icon_lol.gif
Aga jah, patch peaks selle jaoks tulema. Kuigi Dev'id ütlesid juba enne release, et mäng on 16:9. Kuid lubasid siiski tavareso jaoks ka lahenduse leida.

Oeh - Esimene Act pole ikka veel läbi. 10h vähemalt juba sinna maetud. icon_biggrin.gif

Igasugu pulli saanud. Näinud kuidas sõdur põõsastes blowjobi saab. Ärganud üles paljana rannas pohmakaga. Kakelnud igaühega keda kätte saanu, kõigil käed ära väänanud ning muud nalja.

thumbs_up.gif - onward icon_lol.gif
tagasi üles
Fatal1ty
HV kasutaja

sõnum 19.05.2011 02:26:12 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=JOoNnygvdrk
mul t66tab nii pole vahet kas low v6i high ikka sama majas sees on fps k6ige hullem

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.05.2011 02:42:12 vasta tsitaadiga

Fatal1ty kirjutas:
http://www.youtube.com/watch?v=JOoNnygvdrk
mul t66tab nii pole vahet kas low v6i high ikka sama majas sees on fps k6ige hullem

Mul suht sama setup mis sul. Jookseb kõik põhjas 20-25fps või paar asja maha keeratult 30+ ilusti kogu aeg. @ 1280x1024 windowed (Crashib fullscreeniga).

Kuskilt mingi kala. Lasid uuemad drivud peale? 3Dvision'i eemaldamine või täpselt selle mitte pealelaskmine driverite installeerimise ajal võib aidata. Samuti võid proovida endal fullscreen maha võtta.

Edit: ok lugesin kommentaare ka. Et uued drivud on peal juba. Aga proovi seda 3Dvisioni värki - mõnel aitab.
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 19.05.2011 03:30:46 vasta tsitaadiga

No ma ei tea, selle Letho alistamine on raske kui kinnisilmi Tallinnast tartusse sõitmine.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 19.05.2011 07:11:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Raamatu ainetel jah, aga witcher 1 ja 2 mängu sisu on kirjutatud mitte raamatu autori poolt, vaid mõeldud järg viimasele raamatule mängutegijate endi poolt.

Mäng ikka parajalt raske kohati minu jaoks ka normaliga, aga olen väga rahul. Kõne ka ikka väga hea.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 19.05.2011 07:55:47 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

Igasugu pulli saanud. Näinud kuidas sõdur põõsastes blowjobi saab. Ärganud üles paljana rannas pohmakaga. Kakelnud igaühega keda kätte saanu, kõigil käed ära väänanud ning muud nalja.

kus? mis icon_biggrin.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 19.05.2011 11:03:40 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Archangel kirjutas:

kus? mis icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
yoyoo
Kreisi kasutaja
yoyoo

sõnum 19.05.2011 11:34:21 vasta tsitaadiga

Keegi mingi puldiga ka mängib seda? Kuidas on?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Iceberg
HV vaatleja

sõnum 19.05.2011 11:41:30 vasta tsitaadiga

Ise mängin xbox 360 puldiga ja ütleks ,et combat on tunduvalt nautitavam.Isegi menüüs liikumine on täitsa ok.
BTW Full HD teleka taga on asi ikka väga nauditav thumbs_up.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 24, 25, 26  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.