Dirt 2 minu arvutil tööle ei läinud, äkki nüüd saab siis proovida Dirt 3
Mismõttes tööle ei läinud?
Vaadates Su profiilikasti, tekib suur küsimus miks ta tööle ei hakanud? Mul on sama prose, sama video (1x mitte SLI) ning mul jooksutas küll väga hästi seda mängu.
My bad, ei seletanud lahti oma mõtet. Mul on mingi keiss sellega, et pärast neid intro videosi kui tuleb vajutada starti või enterit, minul enam ükski nupp ei tööta. Terve google õpetused olen läbi teinud aga tolku pole. Nüüd vb saab siis Dirt 3'e proovida.
Mäng paistab täpselt olema nagu DIRT 2 paari uuendusega ja uued rajad nii, et ei sea enda ootus väga kõrgeks. Vähemalt see hea, et mõni rallimäng lõpuks.
Meeldib lugeda, et WRC on sees ja ega need teisedki võistlusvariandid pole niisama lõbu poolest vastukarva. Ootused on ikka suured. Praegu tegelen Dirt2 lõpuni tegemisega, päris kaua võtab aega peaks mainima.
Mida teha kui haigus on sind rajalt maha niitnud? Eks ikka hakata DiRT 3 mängima
Esmamuljed päris head, Soome tundub mõnusalt kitsas olema ja nagu koguaeg oleks tee kraavidega piiratud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
gan3b, kohe lükkan rooli järgi, klaveriga tundus uimane olema ja läägima veidike, mis on veidi nõme. Aga graafika kisub ka ikka koledalt madalaks fpsi kui kõik põhja lükata Ultra peale. FSAA ei oma mingit tähtsust kas on OFF või siis ma ei tea mingi 16xQSAA või mis iganes. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
gan3b, kohe lükkan rooli järgi, klaveriga tundus uimane olema ja läägima veidike, mis on veidi nõme. Aga graafika kisub ka ikka koledalt madalaks fpsi kui kõik põhja lükata Ultra peale. FSAA ei oma mingit tähtsust kas on OFF või siis ma ei tea mingi 16xQSAA või mis iganes.
Mida teha kui haigus on sind rajalt maha niitnud? Eks ikka hakata DiRT 3 mängima
Esmamuljed päris head, Soome tundub mõnusalt kitsas olema ja nagu koguaeg oleks tee kraavidega piiratud
Viska siis võrdlusesse dirt 1 ja 2 kah ehk siis kas 3 osas peab kah ühte ja sama rada sõitma 10x + championship = üks sama rada 3'eks osaks jaotatud mida juba mängu alguses 20x pidi läbi sõitma. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
tahan ka mängida _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 19.05.2011 19:00:58, muudetud 1 kord
Esmamuljed päris head, Soome tundub mõnusalt kitsas olema ja nagu koguaeg oleks tee kraavidega piiratud
Viska siis võrdlusesse dirt 1 ja 2 kah ehk siis kas 3 osas peab kah ühte ja sama rada sõitma 10x + championship = üks sama rada 3'eks osaks jaotatud mida juba mängu alguses 20x pidi läbi sõitma.
DiRT 2 tundus siuke lastemäng, et ei mänginudki seda läbi, kokkuvõttes tegin mingi 10 osa läbi ja siis jäi seisma Liiga kaugele oli mindud heast WRC-st ei tõmmanud. Hiljem sain aga teada jah, et vist üle 10 osa poleks mõtet olnudki sõita kuna kõik osad kordusid nii haigelt. Annan mõne tunni pärast mingi eelvaate asjast _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.