Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olavip
HV kasutaja

|
13.05.2011 19:32:27
|
|
|
Mind isiklikult huvitaks hoopis see, et palju Sony selle probleemiga kaotanud on. Nii rahaliselt kui moraalselt. palju inimesi on jätud ps3 ostu katki paljud on xboxile nt üle läinud. Kui palju on mängutootjatel saamata jäänud, kuna online funktsioone pole, see on kindlasti paljudele teguriks mängu ostul.
Kui kusagil mingisugust statistikat lugeda saaks, siis oleks hea, kui keegi siia midagi postitaks puhtalt huvist, mitte parastamise pärast
Ise olen alati psni sisse logitud olnud, kui mängin, hetkel nagu ei ole mingeid probleeme selle pärast olnud, et psn maas on.
Sel ajal on soetatud portal 2, mortal kombat, crysis 2, little big planet 2, dragon age 2 ja midagi oli vist isegi veel
tõenäoliselt mõjus mulle see hoopis vastupideselt, psn maas, mänge tuli rohkem ligi
aga jah, portal 2 ja MK-d tahaks küll onlines pelada juba, see on ainuke asi, mis natukene kiruma ajab.
aga midagi ju ei juhtu ka sellest, kui saab kuu aega hiljem mängida online.i
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
13.05.2011 19:34:27
|
|
|
Tahaks kah sellist statisitkat näha. Olgugi et väga raske isegi umkaudu täppi panna kuid siiski. Ise praegu ei oska arvatagi mis need tegelikud mõjud olla võivad.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
13.05.2011 20:14:44
|
|
|
Naised saunas rääkisid, et single-player mängude müük on päris hea boosti saanud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
13.05.2011 20:32:26
|
|
|
Ega see positiivne ei olnud. Aktsiaturg on selline nagu see on. Head "üllatused" tõstavad kõvasti aktsia väärtust, ala uue eksklusiivi announcement (hiljutine Starhawk on hea näide) - ent peale seda kui kui avalikustati info et kasutajaandmed võidi kätte saada kukkus Sony stock 2 billionit dollarit [ca 31'st] - mis võib tunduda kui suure summana, kuid kes vähekenegi aktsiaturul ise käppa proovinud teab kui kiirelt selline summa tagasi tekib.
tsitaat: |
Long story short, Sony’s stock has dropped roughly 2.08 billion dollars since the PSN outage. If you personally have stock in Sony worry not, the price will go back up. This is just a minor bump in the road in the grand scheme of things… and a very, very frustrating bump for gamers. |
Samas üks UK retailer väidab et konsoolide trade-in on kahekordistunud PS3 konsoolide puhul, ent tundub et see rahvas on .. khm, CoD'i tõug.
Almost all the retailers say these shoppers are hardcore FPS players, and are acquiring Xbox 360s to get back in their Call of Duty: Black Ops and Modern Warfare 2 routines. |
Pikemaajaline efekt on see et Sony on oma mängur-klientide ees maine maha teinud. Lekkinud kasutajainfo on üks asi, kuid palju valusamini mõjub puuduv online. [Even I am mad..]
Kõige hullem efekt on see vast game developeritele kes oma kraami esitavad vaid PSN poes.
Beatshapers: this is our primary revenue source and this outage makes me worried.
Developers Say PSN Outage Affecting Sales, But Remain Hopeful.
PSN Outage Costing Capcom ‘Hundreds of Thousands If Not Millions of Dollars’
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
cheetahh
HV kasutaja
|
13.05.2011 23:45:02
|
|
|
Ütleme nii, et kui ma varem trophisid ei jahtinud ja ainult mängudele, mis tõesti meeldisid, püüdsin 100% kätte saada. Siis nüüd PSNi puudumisel olen hakanud offline trophisid jahtima
Loodan, et Sony vähemalt saab aru, et Online mängimine ja äritehingud ei peaks toimima sama serveri peal ja uus arhitektuur on selline, et neid saab eraldi käsitleda. Mul oleks suht savi kui PSN Store maas oleks, minu pärast kasvõi aasta aega.
Lisaks sellele loodan, et võetaks natuke tuure maha ja ei püüta kõiges teisi süüdistada ning mõningate asjade puhul nähakse ka oma vigu.
Aga PSNist ma veel väga puudust ei tunne - järelikult suurt sõltuvust ei ole veel tekkinud.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
14.05.2011 10:28:13
|
|
|
Mul just on Online mängimisest jumala savi, tahaks hetkel rohkem PS Poodi kasutada .
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Schumi
HV kasutaja

|
14.05.2011 13:49:13
|
|
|
Sama siin. Online mängust on täiesti ükskõik. Mina elan vabalt 80ndate-90ndate NES/SNES/PS1 stiilis edasi. Ainult PS Store kuluks ära. Ei mõista inimesi, nagu CODi ja teiste FPSide friigid, kes ainult online'is mängivad. Ja veel nii mõttetuid mänge. Ajad on vist muutunud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
14.05.2011 14:16:18
|
|
|
Schumi kirjutas: |
Sama siin. Online mängust on täiesti ükskõik. Mina elan vabalt 80ndate-90ndate NES/SNES/PS1 stiilis edasi. Ainult PS Store kuluks ära. Ei mõista inimesi, nagu CODi ja teiste FPSide friigid, kes ainult online'is mängivad. Ja veel nii mõttetuid mänge. Ajad on vist muutunud.  |
Ei ütleks et nad mõttetud on. Kuid ka mina ei mõista seda online mängurlust. Samas ei saa öelda et ajad muutunud on. Päris pikalt see online mängimise hullus juba kestnud. Inimene võtab ühe mängu ette ja paugutab toda 2 aastat ilma et teist nägugi teeks.
Või veel hullem. Mõned mängivad Quake'i ja StarCrafti aegade algusest peale
mul kah online mängimine suva. PS Store ja Xbox Marketplace asjad mida ma rohkem hindan. Kuid hetkel pole kumbagi kasutanud vast 2 kuud juba.
viimati muutis ArvQ 14.05.2011 14:17:55, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
T4
HV kasutaja
|
14.05.2011 14:17:12
|
|
|
Jälle tullakse enda nn "mõttetut" arvamust peale suruma, kui ei meeldi fps ära mängi, lihtne ju. Aga ei...on vaja alati huiama hakata et kui kole paha ja ala stiilis "ma ei saa aru miks teised nii teeevad".
Ma saan aru et foorum on oma arvamuse väljendamise koht aga igasugu paska ka ei tasu suust välja ajada eks
Teemasse ka, ootan väga millal PSn ülesse tuleb justnimelt online pärast, ja parem oleks kui alles uuel kuul , atm niikuinii pelada ei saa
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
15.05.2011 02:11:51
|
|
|
Toon häid uudiseid, PSN tuli tagasi online
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
15.05.2011 03:03:50
|
|
|
njaa. panin tööle tegi "update" ilusti.
aga ikka ütleb, et maas.
õnneks olen Heat-i ennem ka näiniud
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
15.05.2011 03:27:26
|
|
|
Nojamh, oligi selle mõttega, et passwordi saaks vahetada.
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
15.05.2011 08:48:57
|
|
|
olavip kirjutas: |
Mind isiklikult huvitaks hoopis see, et palju Sony selle probleemiga kaotanud on. Nii rahaliselt kui moraalselt. palju inimesi on jätud ps3 ostu katki paljud on xboxile nt üle läinud. Kui palju on mängutootjatel saamata jäänud, kuna online funktsioone pole, see on kindlasti paljudele teguriks mängu ostul.
Kui kusagil mingisugust statistikat lugeda saaks, siis oleks hea, kui keegi siia midagi postitaks puhtalt huvist, mitte parastamise pärast
|
Kindlasti on selliseid inimesi kes emotsioonidele tuginedes on sellise otsuse kiiruga ära teinud ja võtnud Xbox 360. See arv ma arvan ei ole ehk praegu eriti suur. See arv muutub suuremaks järgmine aasta kui Nintendo ja Microsoft (kuulujutu järgi) tulevad välja uue konsooliga. Siis võib Sonyl raskeks minna. Ootame põnevusega E3 et näha millega nad lagedale tulevad
EDIT: Pack-Attack Special PSNi kohta http://www.gametrailers.com/video/episode-215-pach-attack/713900
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
T4
HV kasutaja
|
15.05.2011 09:46:29
|
|
|
Päris kiirelt tulevad ülesse. Tunni ajaga on lisandunud juba ca 12 osariiki. Ehk varsti jõuab järg ka Euroopa kätte.
link
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
15.05.2011 09:57:52
|
|
|
Heh... Sony on sellele vennale küll vähemalt 2 kuud PSN+ andnud:D
Terve see video on stiilis, et te ei kaotanud ju mitte midagi. Eriti naljakaks läks asi siis kui vend rääkis, et tegelikult ju oli industry standard security...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
T4
HV kasutaja
|
15.05.2011 10:54:19
|
|
|
USA kõik üleval, millal siis Euroopa kätte kord jõuab, arvatavasti mitte enne töönädala algust (spekulatsioon).
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
15.05.2011 12:23:28
|
|
|
T4 kirjutas: |
USA kõik üleval, millal siis Euroopa kätte kord jõuab, arvatavasti mitte enne töönädala algust (spekulatsioon). |
ise küll psn'i sisse ei saa. update tõmbas ära, aga psn endiselt maas. seda siis kõikide kontodega.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
15.05.2011 13:01:42
|
|
|
Goon kirjutas: |
|
Kindlasti on selliseid inimesi kes emotsioonidele tuginedes on sellise otsuse kiiruga ära teinud ja võtnud Xbox 360. See arv ma arvan ei ole ehk praegu eriti suur. See arv muutub suuremaks järgmine aasta kui Nintendo ja Microsoft (kuulujutu järgi) tulevad välja uue konsooliga. Siis võib Sonyl raskeks minna. Ootame põnevusega E3 et näha millega nad lagedale tulevad
EDIT: Pack-Attack Special PSNi kohta http://www.gametrailers.com/video/episode-215-pach-attack/713900 |
Inglismaal nt nii CeX kui ka GAME said päris jõhkraid vahetusvar. , et ps3 toodi ludinal sisse ja xboxidega jalutati välja, juurde võeti ainult call of duty mänge täpseid numbreid ei tea, kuid oli piisavalt, et uudistes kajastuks
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Munapea
HV vaatleja
|
15.05.2011 14:06:35
|
|
|
PSN töötab.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
15.05.2011 14:08:58
|
|
|
noh euroopas veel ei tööta:P
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
T4
HV kasutaja
|
15.05.2011 14:43:54
|
|
|
The phased rollout of certain PSN services has begun and we'll tweet when each territory goes back online.
|
link
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
15.05.2011 15:31:19
|
|
|
Goon kirjutas: |
|
EDIT: Pack-Attack Special PSNi kohta http://www.gametrailers.com/video/episode-215-pach-attack/713900 |
Inglismaal nt nii CeX kui ka GAME said päris jõhkraid vahetusvar. , et ps3 toodi ludinal sisse ja xboxidega jalutati välja, juurde võeti ainult call of duty mänge täpseid numbreid ei tea, kuid oli piisavalt, et uudistes kajastuks  |
Kust sa seda võtad et jõhkralt vahetati ümber?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
15.05.2011 15:46:55
|
|
|
10.10.10, http://www.product-reviews.net/2011/05/12/playstation-network-downtime-now-affecting-retail-ps3s-being-traded/?replytocom=307970
Nathan Brown from Edge is reporting there are more gamers now trading their consoles for cash or an Xbox 360. There has also been an obvious slump in sales for PSN point’s cards, and less pre-orders for anything PS3. On store manager from a major UK retailer has said that from the second week of the outage saw a 200% increase in PS3 being traded in.
These trade-ins have been split equally between cash and Xbox 360s. Another independent retailer also told the site they had seen a huge increase in PS3 consoles being traded in, and added it was mainly gamers who played the same game online. |
kusagil kirjutas sellest ka lähemalt, aga enam ei mäleta, jäi lihtsalt kõrva kusagilt
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
15.05.2011 16:59:41
|
|
|
olavip, seda juttu mainisin ca ~ 15 posti tagasi. Call of Duty rahvas on kärsitu.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|