praegune kellaaeg 26.06.2025 08:47:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
poroloon
HV kasutaja

|
13.05.2011 19:19:25
phpbb3 integreerimine kodulehele |
|
|
Otsinguga ma ei leidnud et keegi oleks midagi sellist varem siin rääkinud.
Mu vaene aju on peedistunud, olen 3 päeva üritanud phpbb3 foorumi sisselogimist teha koos põhilehele sisselogimisega. Sain hakkama vaid sellega, et kui phpbb users tabelis puudub emalehega sama kasutaja, siis see tehakse (kloonitakse) sinna automaatselt (ise ei pea regama), et sama kasutaja oleks ka foorumis olemas.
Kahjuks ei saa hakkama sellega, et emalehe login-formi sisestades oleks automaatselt ka phpbb sisse logitud.
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=71&t=718245
Siin mingi teema on, mõned väidavad et "works perfectly", aga minul ei tee mitte m****gi, olen proovinud õigetpidi ja tagurpidi kõik läbi! Kuna mõnel oh imet see toimib, siis ilmselt jääb mul midagi olulist märkamata.
Tundub, et järgnev koodijupp teeb sama palju kui suvalised php // kommentaariread, see ei toimi ka siis, kui panen user ja pass käsitsi otse sinna login-koodi (nähtav ülalpool lingi taga) sisse!
Veateateid ei ole, mis on veel üks probleem, sest ei tea siis, milles viga on.
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();
|
|
tagasi üles |
|
 |
Celion
HV kasutaja

|
13.05.2011 20:50:06
|
|
|
Sellele eelnev koodijupp on olemas (vastava phpbb pathiga muidugi)?
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = '../phpbb3/';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx); |
_________________ Ostan Roger Zelazny "Amberi kroonikad" (soovitatavalt eesti keeles). |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
13.05.2011 22:22:21
|
|
|
see kood on olemas, ka foorumi path peaks olema õige, muidu ei saaks ka include ja muud asjad toimida. $phpbb_root_path = 'forum/';
{kratsib kukalt, mis on juba paljaks kratsitud}
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|