No-nii, nüüd veel ainult "self-aware/sapient" IBM-i watson sky(pe).net-ile juurde kombosse lisada
ja ma siis hakkan punkrit ehitama ja terminaatorite vastu sõdimiseks valmistuma. :3 *equips he's tinfoil hat* _________________ apt-get moo
Bill Gates rändas Aafrikas ringi, tegeles heategevusega .. no aga korraga sai Skype krediit otsa.
Helistas siis Ballmerile, et "Kuule, osta mulle Skype krediiti".
Aga nagu Aafrikas ikka.. ühendus kehv .. osa sõnu läks kaduma ...
Skype ostuga võibolla seda ei juhtu, et MS ostis kallilt ja lõpuks tahab iga hinnaga lahti saada asjast Nagu ennegi on selliste ostudega juhtunud. Juba arvatakse, et igasugused sotsiaalmeediat evivad keskkonnad ja vahendid on ühe suure mulli osad - kas ja millal kogu kupatus kokku kukub .. seda saame kunagi vast näha ka
Mullijutt on värskes uudises siin: http://www.e24.ee/?id=433690
Isiklikult arvan, et taolised sotsiaalmeedia "asjad" on kõvasti ülehinnatud. Facebook näiteks oma reklaamikäibega praegu küll kilkab, aga praktikas leian vähemalt mina, et facebooki reklaamid on kasutajate seisukohalt pigem häiriv nähtus mille kohal silm kinni pigistatakse ja asi lihtsalt välja kannatatakse _________________ Olgem sõbralikud!
Pole ka erilist vajadust tehnoloogilise poole pealt. Gtalk funksib üsna asjalikult. Ka üle 3g data sai suht-koht asjalikult videokõnet peetud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Pole ka erilist vajadust tehnoloogilise poole pealt. Gtalk funksib üsna asjalikult. Ka üle 3g data sai suht-koht asjalikult videokõnet peetud
Samas gtalki kasutajaskond on vähemalt minu meelest oluliselt väiksem... _________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele
... kuid olen enam kui kindel, et google'i kontot omab paar korda rohkem inimesi, kui skype'i oma _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ma olen ammugi msn-i ja skype-i pealt gtalkile üle läind, neil kel asja minuga ühendust võtta teavad mind sealt kätte saada ja mingit suvalist möla ma sealt ei kuule. _________________ apt-get moo
Varsti on kõigil Microsoft`i toodete akende üleval nurgas väike Skype`i nupuke, on-line abi tarvis. Kui aga sellega liiale minna võib see lõppeda sellega, et see nupuke on iga kaustaakne kohta üks. Logid oma Live kontoga sisse ja saad küsida kuidas peidetud faile ja kaustu nähtavaks teha.
Mis takistas neil senini seda msn'iga teha? nii video, heli kui tekstisuhtlus ju seal olemas _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ho Ho, minu kogemuste põhjal saab skype kõigi kolmega palju paremini hakkama kui msn _________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele
Mis takistas neil senini seda msn'iga teha? nii video, heli kui tekstisuhtlus ju seal olemas
See mõttekäik võib olla nüüd lodev, aga ehk see, et msn pole algselt mõeldud selleks- video ja heli edasi andmiseks. Skyp`e loodi kohe algul selleks, MS`le meeldib uusi asju integreerida.
Pigem vaevleb MS NIH sündroomi käes ning seetõttu ei ole eriti aldis teiste lahenduste integreerimiseks. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Mis saab häälkõne turvalisusest, failide saatmine, mis on Skype kaudu oluliselt kiirem kui MSN`iga. Kas MS paned Skype`i arengule platvormidel nagu Mac ja Linux jala taha? Viimane käik poleks just tulus, niivõrd mitte rahakotile vaid mainele. Skype mainele rohkem, siis saaks IT maailm tõdeda, et kellel raha see tellib lehed ja ise valib millised.
Hakkab otsast tulema _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
See skype kõnekvaliteet on selline suhteline asi, olen rääkinud inimestega erinevatest maailmaotsadest, näiteks: usa, austraalia, saksamaa, inglismaa, holland, soome, rootsi, kuigi inimesed on tihti sama kohapeal, samas võrgus, sama kiire neti taga siis olenemata sellest on kõned erineva kvaliteediga, varieerub see kui kiiresti jõuab kohale hääl/pilt.
Tihedamalt pean ühendust usa ja austraaliaga, sellega on puhas loto, pilt ja heli vägagi hea, vahepeal pilt ühenduse tõttu läbi ei tulegi. _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Kvaliteet oleneb väga palju hetke võrgukoormusest (ja mitte ainult nendest, mis on lõpp-punktides). Kuna Skype'i kõnede jaoks oma kanalit ei reserveerita, vaid paketid lähevad läbi kurat teab kuskohast, siis juhtubki, et kord on video-heli väga hea ja teinekord on kõik väga paha. _________________ The sh*t has hit the fan.
Mis takistas neil senini seda msn'iga teha? nii video, heli kui tekstisuhtlus ju seal olemas
msn ja skype ei saa küll omavahel võrreldagi. skypega võib vabalt terve päev rääkida, 12h järjest, ilma et probleeme esineks, msn hakkab poole tunni pärast hakkima ja mingi aja pärast jookseb üldse kokku. kardan, et skype rikutakse ka nüüd ära peab hakkama google talki proovima.
Tundub, et pole ainult sisselogimis probleem OS Win7 64
Kellel veel sama jama siis töölesaamiseks:
The solution to fix this for those under Windows, is delete everything in C:\Users\[UserName]\AppData\Roaming\Skype and restart it. Kuid sellega läheb ka kogu ajalugu, piisab kui kustutada ainult shared.xml
Muidugi negatiivne igaljuhul, eks näis mis saab... _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Euroopa Komisjon andis oma heakskiidu Microsofti poolsetele Skype kosimisplaanidele. Ehkki huvi näidati üles juba maikuus, pidi tarkvaragigant ootama eurooplaste heakskiitu kuna Skype on registreeritud Luksemburgi. Tehingu läbiviimisega aega ei viideta - nii Nokia pihuseadmed kui uus Windows 8 vajavad edukaks müügiks seda väikest ostuargumenti, mida Skype lahkesti pakub.
Microsoft teatas eile õhtul, et Skype'i ostuprotsessile, mille käigus saab tarkvaragigant internetitelefoni 8,5 miljardi dollari eest, on nüüd punkt pandud.
Skype’i tegevjuht Tony Bates asub tööle Microsofti Skype’i divisjoni presidendina ning allub otseselt tarkvarafirma juhile Steve Ballmerile, teatas ettevõte.
Skype’i töötajad jäävad oma praegustesse kontoritesse, mis asuvad Eestis, Tšehhis, Venemaal, Rootsis, Suurbritannias, Luksembrugis, Jaapanis, Singapuris, Hong Kongis ja USAs, kinnitati pressiteates.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.