Videod tundusid päris head. Eriti lahe oli see witch trailer. See tasub kindlasti alla tõmmata ja eraldi meediaplayeriga vaatamist. Silmailu niipalju pole, aga mängupool tundub tulema lahe. Kindlasti väärib see mäng eraldi teemat. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Võiks mänida ka saada, jama kui satun mingi mängu peale, mida tahaks kohe proovida, aga ei - oota ära mingi beta algus või sinu valimine vm. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Päris huvitav tundub see D3 arena. WoW ripoff, aga mis siis.
Kui see mäng tõesti lõpuks väljas ja ka hea on, siis byebye WoW. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Jah. Kuid tegemist on kinnise betaga. Esialgu saavad key vaid tuhatkond huvilist.
Kahjuks on suht kaduvväike võimalus, et üks võti ka minu battle.net accountile kukub
Wowi ja SC on üle 5a orjatud. Võiks öelda, et olen oma esimese key ära teeninud küll. Cata beta võtit sai ka pikkisilmi oodatud, aga ei saanud sedagi.
Jah. Kuid tegemist on kinnise betaga. Esialgu saavad key vaid tuhatkond huvilist.
Kahjuks on suht kaduvväike võimalus, et üks võti ka minu battle.net accountile kukub
Wowi ja SC on üle 5a orjatud. Võiks öelda, et olen oma esimese key ära teeninud küll. Cata beta võtit sai ka pikkisilmi oodatud, aga ei saanud sedagi.
ja tõenäoliselt on inimesi, kes on sinuga samapalju seda teinud + veel diablot, sc2, war3 jms pelananud juba kokku üle 10a... eks antakse kutsed üle mingitele suurematele portaalidele ja siis võetakse randomiga. Ma eriti ei muretseks selle pärast, kui saab siis saab.. tore, kui mitte siis kahju küll aga mängu ostan nii või naa ja seejärel saab mängida küllaga.
SC2 näiteks esimese raksuga ei saanud aga pisut hiljem sain beta accessi kätte.
tänapäeva beeta on pooleldi stresstesting ja reklaam niikuinii, nii et küll seda ka laiale avalikkusele mingi hetk näidatakse. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
KillerXP, nu täpselt. Kui broodwariga koos veel d1, wc2 ja3 veel sisse arvestada, siis minulgi üle 10a blizzi mänge mängitud. Diabloga sai omal ajal alustatud vist isegi 96 või 97a ja 486 peal, millel oli 2x CDrom Ilmselt see nagunii kaasa ei aita. Nad vist jagavad ikka suht suvaliselt neid võtmeid. Riistvara nüüd ilmselt vist arvestavad, mingite valemitega.
Lõpuks hakkab ka see mäng valmis saama. Loodetavasti on d3 beta sama ajavahemikuga nagu sc2, et 2-3 kuud on beta, siis mingi 1-2kuud pausi ja väljastatakse mäng. Siis saaks see aasta lõpp või järgmise algus juba nolifeda korralikult.
Kahju, et see 720p seal videos tegelikult vaid 360p oli. Vähemalt tundus küll nii.
Ootaks ikka mängu, mis oleks võimeline 6970CF kooma tõmbama, aga mediumi peal ka HD5770 mängitav.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.