mul tuttav ka jebis nendega, nii kui ühekorra puutus sellega külgedel olevat musta materjali, enam ta sealt neid vatipulga valgeid karvu ära ei saanud.
see kondel on seest vist mingi sametiga kaetud vms.
mul tuttav ka jebis nendega, nii kui ühekorra puutus sellega külgedel olevat musta materjali, enam ta sealt neid vatipulga valgeid karvu ära ei saanud.
see kondel on seest vist mingi sametiga kaetud vms.
ega need karvad pilti teha ei seganud muidugi
selle jaoks ongi optika puhastamiseks mõeldud tikud, peenemad ja tihedamad
krt tootjat ei ole meeles, aga need tootsid igasugu tikke
isegi jänese kujuga vatitikke _________________ ☠
Küsisid selle eest 360 krooni. Õnneks küll sain raha tagasi, aga pidin spetsiaalselt selle pärast Pärnust Tallinnasse sõitma ja praktiliselt terve päev läks raisku.
Eniveis. Eeldan ma õigesti, et Pärnus pole võimalik lasta kuskil sensorit puhastada? Ning samuti ootan värskemaid soovitusi, kus seda siis lõppude lõpuks korralikult teha lasta.
Pärnus on ainult pildikoda Fotoluksil, fototarvikute pood ei ole Fotoluksi oma. Minu teada vähemalt. Pildikoda vist ei tegele selliste asjadega. _________________ www.allarifoto.eu
MarioA., ma olen igatahes rahule jäänud. Tunnikesega teeb ära.
http://www.fotoremont.ee/ _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
MarioA., krt ei mäleta täpselt enam. Äkki oli viimati 17€ või umbes nii. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
No ega keegi ei suuda imet teha. Vanal kaameral jäid plekid peale isegi pärast Fotoremondis käimist ja Tiit seal ütles, et ega neid nähtavasti sealt enam maha ei saagi st siis riskid juba kriimustamisega. See muidugi ei tähenda, et ma uue kaameraga tema juures puhastamas edasi ei käiks _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Loodetavasti nii hull ei ole - hiljuti tekkinud ja märgatav vaid kitsa avaga.
Teenuse hinna eest saan vähemalt kolmekordse kasutusega puhastuskompleki ja arvatavasti lähen pigem seda teed.
Mõttetult kallis. 6 swabi ainult ja ära sa looda, et sul õnnestub 1 swab per puhastuskord hakkama saada. Tellisin coperhill imagest poolkaadrile ja täiskaadrile swabid + 2*100 quick stripsi ja eclipsi. 2-3 korda aastas puhastad, jagub aastakümneteks Sensori piilulamp on samuti väga kasulik.
axeon, aitäh info eest!
Tellisin selle kit'i: 30$ + 12$ = ~33€ + käibemaks 20% ning võimalik, et ka teatud protsent tollimaksu?
Kui kiiresti kaup muidu kohale tuli?
axeon, aitäh info eest!
Tellisin selle kit'i: 30$ + 12$ = ~33€ + käibemaks 20% ning võimalik, et ka teatud protsent tollimaksu?
Kui kiiresti kaup muidu kohale tuli?
Summa jääb alla 150.-, nii et tollimaksu ei ole, ainult käibekas. Tuli kohale vist mingi paari nädalaga. Kui juba pole, siis luubiga led lamp hangi ka, väga abiks sensori pinna uurimisel, midagi sellist nagu SensorView
Tooks selle teema üles, et millega võiks peale suruõhu ise sensorit puhastada?
Spets. vahendeid oskan ilmselt ise ka fotopoest osta, üritaks odavamalt hakkama saada, kuna kaamera ka vana Nikon D40 juba.
Või kes Tartus kvaliteetselt ja poeteenustest odavamalt puhastab, siis PS.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.