praegune kellaaeg 19.06.2025 10:45:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Malviina
HV vaatleja
|
02.05.2011 19:56:28
Probleem Hp aku laadimisega!!!??? |
|
|
Mõtlesin, et küsin siin targematelt nõu. Mul on oma arvutiga ( Hp Pavilion, dv600) üpriski raskesti seletatav probleem. Ma ütleks, et mul on probleem laadijaga. Nimelt kui ma panen laadija arvuti taha juhtmepessa, siis läheb laadija ots täiesti kuumaks ja sealt laadimise kohapealt ka arvuti. Kõrvetasin oma sõrmed tsiselt ära, kui ma ühel hetkel laadija tagant ära võtsin ja siis pahaaimamatult seda katsusin. Kui laadija taga on, siis see ka eriti ei lae ja tuleb sellega siis natuke keerutada. Täna õhtul siis tuli sealt vist natuke ka sädemeid ja kärsahaisu. Hiljem ma enam akulaadijat taha ei pannud ja ei julge seda enam teha ka. Arvutit ma ikka vahel olen puhastada lasknud ja seda tehti ka alles hiljuti.
Tahtsin küsida, et mis võib selle kirjelduse põhjal viga olla ja kui palju umbes selle remont võiks maksta. Arvuti on mul kuskil neli aastat vana ja selle aja jooksul on juba kolm akulaadijat katki läinud ja loomulikult sada muud jama. Kui see peaks nüüd palju maksma minema, siis tasuks vist juba uus arvuti osta, sest ma lihtsalt ei viitsi sellega enam jamada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.05.2011 20:25:39
|
|
|
Uskuda võib, et seesama pesa, mis läppari sees on, on poolkatkine ja siis pesa sees olevad kehvad ühendused-sädelemised selle pesa ja pistiku ka kuumaks ajavad.
Seega selline lahtivõtmise ja oletatavalt pesa vahetuse teema.
-------------------------
Nii, et mõtle, ehk on sul endal mõni tuttav elektoonik käepärast, kes selle värgi kriitiliselt üle kontrollib ja siis vajadusel pesa ära vahetab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ITpoiss
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.05.2011 20:43:29
|
|
|
ITpoiss: Väikse ääremärkusena - selliseid toite-plaate on DV-des kasutusel 2 erinevat, üks 65W ja teine 90W versioon ja nendes kasutatavad pesad on erinevad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ITpoiss
HV vaatleja

|
02.05.2011 21:34:05
|
|
|
Ai kurja, seda kuule küll esimest korda
Tänan mainimast, jällegi targemaks saadud
|
|
tagasi üles |
|
 |
raks18
HV vaatleja
|
09.05.2011 13:07:25
|
|
|
Mina arvan et viga võib olla ka akus endas. Võta tagant ära ja kasuta ilma akuta. Küll aga peab siis juhe taga olema. Anna teada kas siis töötas korralikult.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|