Minu teada täpselt ei ole teada, et kuidas see k/d teema oli. Scoreboardis lihtsalt seda ei ole näha, aga match'i lõpus vast enda oma ikka näed ja ehk on "Most kills" ja muud awardid kah nagu ET's. _________________ TALUSILDID
The Man, põhimõtteliselt. Cutscene'id ja asjad on kah, aga üldiselt küll.
Vähemalt on tänu botidele ettearvamatud ja rohkem taasmängitavad, kui viimased 3 tunnilised script-festid, mida nimetatakse mängudeks.
Midagi igavat küll nagu eriti ei näinud.
viimati muutis Dude . 27.04.2011 06:48:54, muudetud 1 kord
tahaks küll loota et vähemalt MP tuleb selline mida saab pikalt mängida, singel player mind väga ei huvitagi. Nagu enamusel teed SP üks kord läbi ja siis kogu ülejäänud aeg kulub MP peale.
tahaks küll loota et vähemalt MP tuleb selline mida saab pikalt mängida, singel player mind väga ei huvitagi. Nagu enamusel teed SP üks kord läbi ja siis kogu ülejäänud aeg kulub MP peale.
Sp ja mp on peaaegu samasugused sellel mängul. Sp'l on ainult cutscened ja botid.
Info dedicated serverite kohta: http://www.splashdamage.com/node/792
Lõpuks ometi saavad Eestlased endale korralikud Eesti serverid... Mingisugused eksklusiivsed diilid teatud varustajaga on väga .
kust kõige odavamalt saaks hankida seda ? tundub suht hea, parem kui QW igatahes (ma ei tea, miks mul ikka veel QW avatar on )
Ise mõtlesin alguses võtta Amazon.co.uk'st... Hind on 25£, aga postikulu tuleb kopsakas 10£.
Seega vb on mõttekam Game.co.uk, hind on sama aga postikulu oli viimati tellides kõvasti madalam.
Direct2drive on üks mugavamaid vast. 30£ on kah vast odavam, kui hind Steam'is.
Hea demagoog, räägi asjast, mitte ära kommenteeri teisi. Mäng paistab igav, sest sellel pole üksikmängu ja võrgumäng on analoogne paljude varasemate võrgushooteritega, ühtegi "ahaa!" tekitavat elementi ma videotes veel näinud ei ole. Ehk ütled, mille poolest see siis teistest eristub, vbolla on mul midagi kahe silma vahele jäänud. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Hea demagoog, räägi asjast, mitte ära kommenteeri teisi. Mäng paistab igav, sest sellel pole üksikmängu ja võrgumäng on analoogne paljude varasemate võrgushooteritega, ühtegi "ahaa!" tekitavat elementi ma videotes veel näinud ei ole. Ehk ütled, mille poolest see siis teistest eristub, vbolla on mul midagi kahe silma vahele jäänud.
The Man, rõhk tiimitööl kindlasti suurem, kui teistes mängudes. Omapärane mängulaad (ET mängud on ainukesed, kus see on varem olnud, samad autorid ikkagi), mis jällegi vajab tiimitööd. SMART on üpris geniaalne. Tegelase loomine näib põnev (mitte ainult erienvad riided jms, aga üldse süsteem tundub väga huvitav) jne. Üleüldse ei paista olevat ühtegi halba otsust.
Renka, osa asju saab juba eeldada faktist, et tegu on põhimõtteliselt Enemy Territory 3'ega. Ülejäänud on üsna selged videotest.
Inimestel, kes käivad Splash Damage'i enda foorumis on mäng juba üsna selge vast... seal pidevalt dev'id suhtlevad kommuuniga. Ning loomulikult käivad seal ka inimesed, kes reaalselt mängu katsuda juba on saanud, Brink on olnud üsna populaarne erinevatel üritustel.
Renka, osa asju saab juba eeldada faktist, et tegu on põhimõtteliselt Enemy Territory 3'ega. Ülejäänud on üsna selged videotest.
Inimestel, kes käivad Splash Damage'i enda foorumis on mäng juba üsna selge vast... seal pidevalt dev'id suhtlevad kommuuniga. Ning loomulikult käivad seal ka inimesed, kes reaalselt mängu katsuda juba on saanud, Brink on olnud üsna populaarne erinevatel üritustel.
No selline väide - sorry aga mitte ühegi mängu kohta ei saa seda öelda enne reliisi. Ka parimad tegijad fixivad balanssi järgnevate patchidega alles siis kui reaalsed kasutajad on kallale lastud.
tsitaat:
Ja mäng on väga tasakaalus.
_________________ There is no place like 127.0.0.1
Hea demagoog, räägi asjast, mitte ära kommenteeri teisi. Mäng paistab igav, sest sellel pole üksikmängu ja võrgumäng on analoogne paljude varasemate võrgushooteritega, ühtegi "ahaa!" tekitavat elementi ma videotes veel näinud ei ole. Ehk ütled, mille poolest see siis teistest eristub, vbolla on mul midagi kahe silma vahele jäänud.
See mäng on sinule liiga raske ja keeruline. Sa ei peagi kõigest aru saama ja seda mängima. Võib olla kunagi hiljem jõuab sulle kohale mis on teamwork , objective, fireteam voice chat jne. Seniks mine ja naudi oma ahaa ja vau jura ilutulestikku vaadates.
see get smart series on küll hea idee tutuvustamaks mängu mulle igastahes aina rohkem meeldib aga kindlasti ootan ära review. Just kõrbesin ühe mänguga mis ostsin ja tuli välja et on ikka väga kehva
Renka, maitse asi , ise kasutan teamspeak 3. Üldjuhul teen TS Fireteami (ET) ja enamus juhtudel on map võidetud.
Endal ei ole kavatsust seda mängu mängida
Liiga palju segavaid faktoreid on sees . Ehk mõtlen kunagi ümber.
Muide, kas keegi on ennem direct2drive.co.uk'st midagi tellinud. Mõtlesin, et muudaksin oma eeltellimuse sinna ümber, aga absoluutselt ei võta SEB virtuaalkaarti vastu.
on asi ainult minus või .... mis? kuidagi kahtlane tundub ja selline karvane.
tundub mingi totaalne konsooli käkk ju.. kohutav gfx ja netcode... ma ei leia mitte midagi selle kohta, et oleks korralikud dedi servud ning netcode ei töötaks jälle kliendi masinas nagu crysis 2 puhul.
on asi ainult minus või .... mis? kuidagi kahtlane tundub ja selline karvane.
tundub mingi totaalne konsooli käkk ju.. kohutav gfx ja netcode... ma ei leia mitte midagi selle kohta, et oleks korralikud dedi servud ning netcode ei töötaks jälle kliendi masinas nagu crysis 2 puhul.
idtech 4 mootor.. ok..
16 players max multiplayer?
Kui oleks rohkem mängijaid niisuurtel kaartidel nagu praegu siis oleks täielik spamfest.
Vägagi korralikud dedi serverid on olemas.
Kust sa seda järeldad, et kräpp netcode on?
Dedicated serverid on ju täitsa olemas? Visuaalselt on tegu väga kena mänguga minu meelest, aristiliselt igati tip-top, tehniliselt ei näe ma küll, mida rohkemat konsooliversioonist oodata.
Ja ega rohkem mängjaid ei tähenda paremat mängu. Mäng on ju tasakaalustatud täielikult selle järgi. Ja kui veel arvestada SD eelmisi mänge, siis sobib väga hästi. _________________ TALUSILDID
see kohutav ei käinud netcode juurde tegelt aga jah tuleb näppude vahelt igast sodi...
pigem on see, et kuna ma näen, et mäng on ka konsoolidele siis ma juba eeldan ja kardan, et raudselt on ka pc-le ühe latiga löödud netcode...
aga kuidas on siis? kas sellist idiootsust nagu crysis 2-s toimub ei ole?
näiteks, et mina lagin ning sa võidki jääda mind tulistama sest tänu minu lagile ei registreerita pihta lastud kuule vms. aga samas sina oled mulle free kill.
FOV saab muuta?
GFX-i saab pc peal korralikult näppida?
bluri , bloomi ja teab mis glow jura ei ole? või vähemalt saab disableda?
see kohutav ei käinud netcode juurde tegelt aga jah tuleb näppude vahelt igast sodi...
pigem on see, et kuna ma näen, et mäng on ka konsoolidele siis ma juba eeldan ja kardan, et raudselt on ka pc-le ühe latiga löödud netcode...
aga kuidas on siis? kas sellist idiootsust nagu crysis 2-s toimub ei ole?
näiteks, et mina lagin ning sa võidki jääda mind tulistama sest tänu minu lagile ei registreerita pihta lastud kuule vms. aga samas sina oled mulle free kill.
FOV saab muuta?
GFX-i saab pc peal korralikult näppida?
bluri , bloomi ja teab mis glow jura ei ole? või vähemalt saab disableda?
Kõik need viimased asjad peaksid olema piisavalt muudetavad jamh.
ma loodan et tulevad mõistliku suurusega mapid, näiteks COD: Black ops oli selle kohapealt ikka tõsine pettumus, mapid nii väiksed et kolm sammu ja juba tapetakse sest mängijaid väikse kaardi peal liiga palju.
ma loodan et tulevad mõistliku suurusega mapid, näiteks COD: Black ops oli selle kohapealt ikka tõsine pettumus, mapid nii väiksed et kolm sammu ja juba tapetakse sest mängijaid väikse kaardi peal liiga palju.
Kaartide suurusest ei tea ma midagi, aga mängijaid on kaartide jaoks täpselt õige hulk.
Ravenclaw, eks nad ET map'ide suurused ole. Ega nad mingi suured ja avatud ei ole. Mängjad peavad ikka koonduma main objective ümber. Eks neid kõrval teid ole ka kindlasti, aga üldiselt on map'id suhteliselt fokuseeritud. Vähemalt on oodata head map design'i kuna nende kallal pidavat töötama sama inimene, kes sai hakkama de_dust ja sellise mappidega.
Näiteks Container City näeb välja selline:
Spoiler
Videos on päris hästi näha, kuidas alustatakse 1'es ja siis üritatakse 2'es seina õhku lasta:
See hea, ega ma ootagi BF suuruseid mappe kus saad lennukiga ringi kimada, pea asi et saaks läheneda erinevalt ja oleks piisavalt ruumi et ei toimu "spawn kaks sammu ja surm" tüüpi mängimist.
Ma pole küll palju ET mänginud ja ei tea kui kiiresti seal vastasesse kuule tuleb sisestada enne kui ta sureb aga mõnes kohas Brinki videodes tundub küll, et laseda magasini tühjaks vastase pihta ja ei midagi
Kuna mäng juba arvustajatel käes ja poodides valmis, siis on hakanud netti igast videosid kah lekkima.
Kuigi praegu on need suhteliselt halva kvaliteediga ja pole eriti vaatamist väärt. Kaua aga enam ei lähe... _________________ TALUSILDID
Brink has 102 quadrillion unique characters EuroGamer
tsitaat:
There are 102 quadrillion different character variations in forthcoming FPS Brink, according to publisher Bethesda Softworks.
The stupidly high figure comes from a developer stat dump which reveals, among other things, that the game has 26,000 lines of dialogue and 4500 different weapon sounds.
Here are the boasts in full, as detailed on the
Bethesda Blog:
Spoiler
•Voice Packs: 8
• Number of ways to die: 45
• Individual weapon sounds: 4,500
• Lines of Dialogue: 26,000
• Minutes of Music: 60
• Weapon attachment combinations (not counting for Resistance variations or pre-order content): 4,963
• Unique Security Characters (not counting minor tint variations or body types): 4,530,240
• Unique Security Characters (not counting minor tint variations but including body types):13,590,720
• Unique Security Characters (including minor tint variations, but not body types)15,775,119,360,000,000
• Unique Security Characters (including minor tint variations and body types) 47,325,358,080,000,000
• Unique Resistance Characters (not counting minor tint variations or body types): 4,530,240
• Unique Resistance Characters (not counting minor tint variations but including body types):13,590,720
• Unique Resistance Characters (including minor tint variations, but not body types): 18,307,441,152,000,000
• Unique Resistance Characters (including minor tint variations and body types): 54,922,323,456,000,000
• Total Unique Characters (including minor tint variations and body types): 102,247,681,536,000,000
Kõik peale vasaku nurga on sama. Üldiselt on aru saadav, sest konsooli peal on see osa ehitatud D-Pad'i järgi ülesse, PC peal aga on need 3 ability't lihtsalt järjest ritta pandud ja arvatavasti kasutatakse lihtsalt numbreid selle jaoks. _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.