Eks see läbimüük kasvab ikka tunduvalt. Inimestel on sama reaktsioon, mis sinulgi - "Miks kurat peavad kraanajuhid esimesena uusi mappe saama". Kui selliseid asju korduvalt mitme erineva mänguga ette tuleb, siis lõpuks otsustab mõni, et tasub ikka xbox ära osta.
Ma vaatasin ka aga huvitav mis mõte sellel on ? Kas see zombie siis ei ründa sind või ?
WaW zombiedes oli selline custom map, kus teatud summa eest said endale osta sõdureid, kes siis zombisid nottisid. Ehk need inimesed hakkavad ka siis zombisid tapma?
First Strike tuli xbox'ile 1. veebruar ja PC peale 25. märts. Kui neil on Microsoftiga sama leping ka teise DLC jaoks, siis võib järeldada, et alles juuni lõpus saavad PC omanikud Escalation'ile küüned taha.
selle järgi võib järeldada et nad ei lase mod tool kiti veel see kuu välja. öeldi küll et loodetavasti mais, aga kahtlen et nad teeks seda enne map packi väljatulekut..
Kuigi otseselt map pack ja mod toolsid seotud ei ole, siis tõepoolest on väga ebatõenäoline, et mod toolsid enne map packi välja lastakse. Vaja ju DLC pealt ikka maksimaalselt raha koorida. :p Ma pakuks, et juulis võib alles mod toolside peale mõtlema hakata ning heal juhul juuli lõpuks annavad kätte.
Kui ma õigesti mäletan, siis juba jaanuaris tehti juttu mod-toolidest. Tänaseni pole midagi konkreetset selgunud. Mannetu tegutsemine 3archi poolt igaljuhul.
tellisin ka endale. Küsimus... kas mulle tundub või ongi nii, et pc peal suht keegi mikrofoni ei kasuta? sest igas xkasti gameplay videos on alati mingi jutt taustal. mw2 mängides pole absull ühtegi korda kedagi rääkimas kuulnud.
Aeg ajalt teevad mingid tundmatud tüübid mulle kutseid oma serverisse mängima. Ei ole siiani pointile pihta saanud.
Viimased nädalaid kolm olen peamiselt S&D mänginud. Vahelduseks päris hea "ajudega" mängida.....
Pole kordagi zombie mänge mänginud, peale selle mängu mis single playeri lõpus ette tuli, siis proovisin. niiet kui keegi mängib siis võib mind lisada ja kutsuda mõnikord, teeks kah proovi. Mul esimene map pack kah peal.
Steamis kasutaja: vintario
Viimased nädalaid kolm olen peamiselt S&D mänginud. Vahelduseks päris hea "ajudega" mängida.....
SnD on ikka üle prahi. Teisi häid mode on ka, näiteks CTF, aga kuna spawnid kriitikat ei kannata ja mapid on (CoD-le omaselt) väikesed, siis ongi SnD suht hea imo. Lisaks on see minumeelest ka teistest gamemodedest kordades põnevam
NO kurat. Leidsin ka enamvähem hea Team Tactical servu DLC'ga ja täna siis clutchisin 3x järjest serverit "haldava" klanni ära SnD's ja Demos ja tuli mitu kicki ära kohe
Faking lambakari
S3 clan server vms oli _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mida tuleks teha, et Black Ops ei hakiks või hakiks vähem?
Üldiselt on fps üle 35-e, aga väga tihti jääb pilt hetkeks seisma, et nõnda ei saa seda õiget mänguelamust.
steam.exe oli vähemalt minul stopped olekus ja blackops.exe priority muutmine (Windows Task Managerist) probleemi ei lahendanud (võib-olla natuke tegi paremaks, täpselt ei oska öelda).
Kas mõnel quad-core prose omanikul esineb ka seda lagi probleemi _________________ ...
Peale viimast fix-i on ka lahendatud C2D lagg kellel veel oli, aga kõiuge hapum seis peaks olema ATI kaartidega süsteemidel.
Quadid NV kaartidega on töötanud alates esimesest päevast IMO
Rohkem ei oska kah kommida, kuna majas on E8400+Hd4870 ja see süsteem töötab korralikult, seda siis jah peale viimast suuremat fix-i (kuupäeva ei mäleta).
arvutisõber, core 2 duo oli õudusunenägu selles mängus. Kuigi on hiljem ka paar patchi tulnud, pole see minuteada olukorda oluliselt parandanud.
Kui kolisin phaenom x4 peale + 8gb ddr 3 rammi + 6870 kaart ja jookseb kui siidi.
In Windows 7 map loading times are horrible, I have to wait up to 40 secs for a map to load, I always miss the 1st round in Search & Destroy games
selle mapi loadimise kohta mul küll midagi kobiseda ei ole. ALATI saan pre-matchis paar törtsu teha ja grana omale seinapõrkega vastu pead visata. Mul win7 ultim. 64bit.
Veel viimaseid päevi C2D peal ja jookseb sujuvalt küll.
Probleemiks on hoopis see, et ca 5 mapi järel hakkab graafiline pool katki minema. Suva hetkel tekivad hetkelised freezid ja järgmisel mapil hakkab juba must vilkumine peale.
Ainus lahendus on mäng taaskäivitada.
Milles asi võiks olla?
Ainule selle mänguga see jama. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Steamis saab Escalation Packi juba ettetellida. Praegu nagu eelmisegagi, allahindlus 10%, ehk siis hind 12.59€, muidu 13.99€ . Release date - 2. Juuni.
parem ootan kuni mingid sooduka kupongid tulevad siis äkki saab sealt nagu first strike 9.5€ga
ja üldse mõtlen kas ikka tasub, ainult zombie map huvitab.
Keegi mingeid ägedaid commande teab , mida fpsi tõstmiseks konsooli trükkida?Mina ei saa aru miks mul BO nii rängalt lägib koguaeg,fps 15-125 profiilis oleva arvutiga.Sõbral on nats nirum pc aga jookseb millegipärast paremini kui mul :=).BO on ainuke mäng mis lagib,nt bad company 2 veab pc high peal väga hästi välja ja seda uut crysist ka :/
Kel Win 7 all hakib proovige Services alt Multimedia Class Scheduler välja lülitada. Stop ning siis Startup type: Disabled.
Enne tuleb Registry's "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv" DependOnService alt MMCSS ära kustutada.
Igaks juhuks korrata sama ka ControlSet001 ja ControlSet002 puhul.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.