Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
max68
HV vaatleja

|
01.05.2011 19:03:39
|
|
|
[quote="indrekp"]Mina tahtsin ja sina tahtsid ja igaüks tahtis oma....
Inrekp "Kuidas on nii lihtsatest asjadest raske aru saada, on olemas turg ja on olemas pakkujad. Kaupa pakub Elion kõigile isegi tasuta 30 päeva katsetamiseks ja me kõik saime aru, et SINA seda ei taha. Siiski on palju kliente kes tahavad ning suuremale enamusele piisab eestindatud kanalite salvestamisest ning see, et salvestusi saab vaadata ka järgmisel päeval pärast äikesetormi kui terve õhtu majas voolu polnud (näide)."
Millegipärast pole siin ega ka Elioni enda foorumis positiivset tagasisidet nn."pilveteenusest" kohanud(väljaarvatud elioni enda jüngrid).
Ise ka ei kavatse seda pilve iialgi nuumama hakata -" VÕID KINDEL OLLA", vähemalt sellisel poolikul kujul.
Tahan ise olla peremees ja vaadata salvestusi siis kui mulle sobib, kustudada siis kui ise heaks arvan.(kusjuures elionil oli selline teenus).
Tõde on ikka selles kuidas rohkem klientidelt raha välja pressida saaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
01.05.2011 19:34:40
|
|
|
indrekp kirjutas: |
eldorado, sinu jutt pole kriitika vaid möla mis kõigil essu keema ajab, müüd aga oma "kuu" netti 100 rublaga üle eesti, keegi küsib siis oih, seal me ei levi. Pealegi pole sinu viimane postitus kuidagi antud (Elioni) teemaga seotud.
Kuna ma ei esinda foorumites Elioni ning ma ei ole mode siis ei ole mul õigust ka mingisuguseid postitusi kustutada.
REKLAAM:
Salvestused märgid moblast ükskõik kus oled, jõuad koju või ei, saade nägemata ei jää. |
kuna sina ise kirjutasid, vähemalt minul see sada rublaga nett aka 6,33euroga sama kiirusega mis teil 16euroga. ülejäänud on bla bla bla
jah, piirkond on piiratud, aga parem kuninga olla väikes linnas kui väikse ettevõtjana pealinnas; teine asi, et ka autogaas hästi huvitav ja tuluv asi, sega lüüa ASSid hinnatega hetkel mujal ei soovi
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
T1000
HV kasutaja

|
01.05.2011 20:02:06
|
|
|
Ehk ootaks nüüd veidike selle teemaga nii mai keskpaigani kui pidid uued paketid, süsteemid jms kõik tulema. Ehk siis muutub ka salvestamine mingil määral. Selge see, et Elion peab midagi muutma või ümber tegema aga see ei käi nii ruttu, eriti Elioni suuruse ettevõtte puhul. Samuti ei ole siin mõtet maha teha nn elioni töötajate postitusi ega nende kallal naakida - ega nad mingid mägede liigutajad seal korporatsioonis pole!
Pealegi räägiti juba, et aminode kõvakettad on pehmelt öeldes saast, 2a kestab ja siis on läbi... Ise leian elioni salvestuse palju mugavamana kui mingi suurde kolakasse salvestamine + näeb veel kõikidest boxidest oma kraami.
Asi millest ma aga aru ei saa, on ülejäänud kanalid. Mille kuradi pärast ei lase teised kanalid end salvestada? Kõvakettaga boxist pira levitamine on kordi lihtsam (ehk ka mugavam) kui elionist, seega see asi jääbki arusaamatuks kuid mine tea ... ehk midagi muutub nüüd lähitulevikus...
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
01.05.2011 21:06:24
|
|
|
[quote="max68"]
indrekp kirjutas: |
Mina tahtsin ja sina tahtsid ja igaüks tahtis oma....
Inrekp "Kuidas on nii lihtsatest asjadest raske aru saada, on olemas turg ja on olemas pakkujad. Kaupa pakub Elion kõigile isegi tasuta 30 päeva katsetamiseks ja me kõik saime aru, et SINA seda ei taha. Siiski on palju kliente kes tahavad ning suuremale enamusele piisab eestindatud kanalite salvestamisest ning see, et salvestusi saab vaadata ka järgmisel päeval pärast äikesetormi kui terve õhtu majas voolu polnud (näide)."
Millegipärast pole siin ega ka Elioni enda foorumis positiivset tagasisidet nn."pilveteenusest" kohanud(väljaarvatud elioni enda jüngrid).
Ise ka ei kavatse seda pilve iialgi nuumama hakata -" VÕID KINDEL OLLA", vähemalt sellisel poolikul kujul.
Tahan ise olla peremees ja vaadata salvestusi siis kui mulle sobib, kustudada siis kui ise heaks arvan.(kusjuures elionil oli selline teenus).
Tõde on ikka selles kuidas rohkem klientidelt raha välja pressida saaks. |
Eestlane ei tule nii väga tihti hea teenuse eest kiitma
Järelikult nn Elioni pilveteenus ei sobi kõigile, valik on vaba, ära kasuta siis. Otsid endale alternatiivi, mis meeldib ja kasutad. Minule endale meeldis A530 salvestav boks, kuid jäi väga aeglaseks.
Väga suur enamus HV kasutajaid on suuremate nõudmistega oma tehniku vastu.
T1000 kirjutas: |
Ehk ootaks nüüd veidike selle teemaga nii mai keskpaigani kui pidid uued paketid, süsteemid jms kõik tulema. Ehk siis muutub ka salvestamine mingil määral. Selge see, et Elion peab midagi muutma või ümber tegema aga see ei käi nii ruttu, eriti Elioni suuruse ettevõtte puhul. Samuti ei ole siin mõtet maha teha nn elioni töötajate postitusi ega nende kallal naakida - ega nad mingid mägede liigutajad seal korporatsioonis pole!
Pealegi räägiti juba, et aminode kõvakettad on pehmelt öeldes saast, 2a kestab ja siis on läbi... Ise leian elioni salvestuse palju mugavamana kui mingi suurde kolakasse salvestamine + näeb veel kõikidest boxidest oma kraami.
Asi millest ma aga aru ei saa, on ülejäänud kanalid. Mille kuradi pärast ei lase teised kanalid end salvestada? Kõvakettaga boxist pira levitamine on kordi lihtsam (ehk ka mugavam) kui elionist, seega see asi jääbki arusaamatuks kuid mine tea ... ehk midagi muutub nüüd lähitulevikus... |
Juriidilisel ja eraisikul on erinevad õigused lepingutega paika pandud, mida tohib teha ja mida mitte. Enamus peaks autoriõigustes kinni olema, mis on väga jäigad ja ei liigu tulevikumaailmaga kaasa
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.05.2011 21:06:54
|
|
|
darkside: OT: Eks konkurendid ole kadedad ja tahavad ka väikest osa sellest IT-pirukast kätte saada, mis Elioni valduses on. Aga eks samasugused madinad klientide kättesaamiseks ja kellegi mahategemiseks käib ka mujal maailmas.
Kasvõi USA-s, kus igasugu IT-firmad üritavad, USA suurima firma AT&T käest, kliente ja turuosa igasuguste võtetega kätte saada...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
01.05.2011 21:09:08
|
|
|
äss kirjutas: |
mul 2kw genekas selleks korraks
2012. tulevatele päikesetormidega pidi elekter ju 5päevaks kaduma  |
Ansip soovitas mingit mütsi selle vastu.
Tule taevas appi.
Sellist jama on ikka raske kommenteerida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
01.05.2011 21:10:50
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
darkside: OT: Eks konkurendid ole kadedad ja tahavad ka väikest osa sellest IT-pirukast kätte saada, mis Elioni valduses on. Aga eks samasugused madinad klientide kättesaamiseks ja kellegi mahategemiseks käib ka mujal maailmas.
Kasvõi USA-s, kus igasugu IT-firmad üritavad, USA suurima firma AT&T käest, kliente ja turuosa igasuguste võtetega kätte saada... |
No loomulikult, samas peab Elion ka ennast liigutama, et võtta kliente turult. Elion ei tegele heategevusega ja on äriettevõte, kui teenuse või seadme arendamine ei tasu ennast ära ja lootust ei anna, siis ei tehta veel.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
scream
HV kasutaja

|
01.05.2011 23:01:39
|
|
|
Kas endiselt on veel võimalik vaadata arvutiga eesti 3 tasuta kanalit või juba on ära krüptitud? Püüan juba mitu tundi aga kuidagi ei sa pilti ette. Proovisin nii Mac aadressiga amino box pealt kui ka ip muutmisi kuid endiselt vlc ütleb error ei leia. Ehk keegi jagab õpetusi
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
01.05.2011 23:26:25
|
|
|
5 kohalikku kanalit tulevad vabalt. Muidu IGMP peab v2 olema (LINK), aga kui VLC errori annab, siis pole ilmselt selle viga. Loe parem seda veateadet ja mõtle veidi selle üle, mida sa tegid. Kuna keegi teine ei tea, mis seadmed sul seal on ja mida sa oled teinud, siis ei oska midagi konkreetset soovitada.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
infarkt
HV kasutaja
|
01.05.2011 23:29:14
|
|
|
Sellest Elioni salvestamisvõimalusest niipalju, et sellelsamal Motorola digiboksil on riistvaraline tugi USB pulgale salvestamiseks täiesti olmas, aga Elion on selle oma tarkvarast täiesti välja jätnud. Sisuliselt on digiboksi riistvaralistest võimalustest kõik rakendamata jäetud, millega pole võimalik raha teenida.
Nüüd kui Elion tuli tasulise pilvesalvestamise teenusega välja, siis ärge lootkegi, et Elioni digiboksiga kunagi tasuta salvestamise võimalus tekib.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
max68
HV vaatleja

|
02.05.2011 00:03:11
|
|
|
infarkt kirjutas: |
Sellest Elioni salvestamisvõimalusest niipalju, et sellelsamal Motorola digiboksil on riistvaraline tugi USB pulgale salvestamiseks täiesti olmas, aga Elion on selle oma tarkvarast täiesti välja jätnud. Sisuliselt on digiboksi riistvaralistest võimalustest kõik rakendamata jäetud, millega pole võimalik raha teenida.
Nüüd kui Elion tuli tasulise pilvesalvestamise teenusega välja, siis ärge lootkegi, et Elioni digiboksiga kunagi tasuta salvestamise võimalus tekib. |
Lootus sureb viimasena.....
Loota võib ka veel konkurentsile, kui konkurentidel vastavad teenused olemas ja ka soodsamad, kellele nad seda pilve siis veel pähe määrivad. Kui kliente kaotama hakkavad, küll siis tuleb jälle pilvedest maapeale tulla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.05.2011 00:08:13
|
|
|
tsitaat: |
Loota võib ka veel konkurentsile, kui konkurentidel vastavad teenused olemas ja ka soodsamad, kellele nad seda pilve siis veel pähe määrivad. Kui kliente kaotama hakkavad, küll siis tuleb jälle pilvedest maapeale tulla. |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
02.05.2011 08:34:36
|
|
|
Ma siin vaikselt ka kiikan starmani poole, kuna eile tahtsin hoki MM peale võtta, aga ei saanud ja see ajas harja punaseks küll, üle kuue euri ja ei saa täit teenust. Miks siis A530 puhul autoriõigused ei laiene? Tee mis tahad oma saadetega, Pira nii palju kui jaksad. Miks siis Elioni serverist vaatamine pira on? Umbes sama kiiret netti saab ka juba 3.5G või kõu käest odavamalt.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
02.05.2011 09:17:30
|
|
|
infarkt kirjutas: |
Nüüd kui Elion tuli tasulise pilvesalvestamise teenusega välja, siis ärge lootkegi, et Elioni digiboksiga kunagi tasuta salvestamise võimalus tekib. |
Kahjuks jah tundub see nii olema. Pehmelt öeldes selge sigadus, aga mis teha. Eks nad ise teavad - sellevõrra saab torrent ( ja välislink) rohkem valu.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
02.05.2011 09:24:41
|
|
|
Vaevalt nüüd sellepärast torrentiliiklus massiliselt suurenema hakkab. Võetakse kasutusele kaks vana-head moodust: Saate ajaks telekaette või siis kordussaade,
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
02.05.2011 11:29:34
|
|
|
Mul oli viimane elioni arve 45 euri =lisa+(oli vaja salvestada paar korda)
vs starman: 2 vaataja kaarti 14 eur + 12 euri kellegi teise ~6mbit internet=26 eur
Aastapeale tuleb päris suur summa võitu, kui vahetaks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
02.05.2011 20:01:06
|
|
|
mul on arve mingi 52€ kuus, milles siis 100megane nett + kaks järelmaksu (üks monitor + linksysi ruuter). lisaks veel ammu omastatud 3 digiboksi.
minuarust teenus täiesti ok. meelt mööda eriti see, et kui ma olen olnud eeskujulik klient, siis pakutakse mulle nende poes krediiti e järelmaksu, mida ma muidu ei saaks kuna töökohtade muutusi on olnud viimasel ajal ja töötu ka olnud. lisaks tuldi vastu ja tehti uus tähtajaline koos tasuta seadmetega. probleeme teenusega on olnud väga väga minimaalselt.
jah, see salvestusteema on veits kahe otsaga - samas ei ütleks, et see terve muu teenuse ära varjutab. muidugi olen kahe käega poolt kanalite komplekteerimisele, loodetavasti mõistliku hinnaga. saaks jälgida just seda mida mina tahan, aga sellepärast teenusepakkujat vahetama ei hakka, kuna telekas rohkem taustal mängib enamjaolt.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
JAANU5
Kreisi kasutaja
|
05.05.2011 08:05:41
|
|
|
Kas ma saan asjast valesti aru või on päevakaupa F1 vaatamisel peagi kriips peal?
Elion kirjutas: |
Alates 1. juunist 2011 muutub televisiooni (TV) kuutasuliste lisateenuste hinnastamise põhimõte - teenuse
lõpetamisel enne 1 kuu täitumist rakendub Hinnakirjas toodud kuutasu täies ulatuses.
Hinnakirjajärgsed kuutasud ise jäävad samaks. Antud muudatus puudutab järgimisi kuutasulisi TV
lisateenuseid:
- TV teemapaketid
- kuutasulise videolaenutuse paketid
- TV mängud
- salvestamine
Uus hinnastamise põhimõte kajastub esimest korda juuni teenuste arvel, mis jõuab Teieni juuli alguses. Aprilli
ja maikuu arvetel arvutatakse TV kuutasuliste lisateenuste maksumused tavapärasel viisil. |
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.05.2011 08:48:03
|
|
|
Kriips peal jah.Aga kas varem polnud tähtaeg mitte 12 Mai?.Nüüd on 1 Juuni peale lükatud?
Mahuvad veel kolm järgmist etappi vana süsteemi sisse (Türgi,Hispaania,Monaco) ja alates Kanada (10-12 Juuni) etapist on uus süsteem.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
05.05.2011 09:06:21
|
|
|
Panen kirja midagi positiivset. Öö jooksul oli lambist ära kadunud teise vaatajakoha pilt. Paar korda restarti ei aidanud ja tegin kõne tehnilisele toele. Mõni kuu tagasi pidi toru otsas kümneid minuteid passima - nüüd ütles automaat kohe, kui pikk on järjekord ning pakkus ka kindla aja jooksul võimalust,et elion ise helistab tagasi. Suht-koht täpselt võetigi ühendust ning ruuteri uuendamisega lahenes ka probleem. Helistati veelkord tagasi ja küsiti üle, kas nüüd on ok. Teeninduse kvaliteet jättis varasemaga tunduvalt parema mulje
_________________ rohkem liha riigile |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
05.05.2011 11:11:19
|
|
|
Tekkis ka huvi oma arvutisse digiTV saada, aga kuna 680 lk läbi lugeda tundub veidi hirmutav, siis küsiks, kas keegi teab, töötab esimeses postis lingitud Wiki õpetus ikka veel ja kas seda oleks võimalik rakendada ka SpeedTouch 716 ruuterile? Pole sellel alal siiani veel kogemusi
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaarta
Kreisi kasutaja
|
05.05.2011 13:59:16
|
|
|
#
viimati muutis Kaarta 15.01.2016 20:06:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.05.2011 14:54:08
|
|
|
Krt jaman siin win7 all. Seadistasin täpselt nagu XP all ja no ei lähe tööle.
Lihtsalt on nii et kui DTV on siis nett kaob kuhugi ära ja kui nett on siis kaob DTV ära
Või tegelikult nett täielikult ära ei kao, faili tirib endiselt kenasti alla edasi
Ideid?
(kahe võrkariga)
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
05.05.2011 14:59:05
|
|
|
nesta kirjutas: |
antud lingil hea õpetus olemas  |
Tänud!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.05.2011 17:16:19
|
|
|
tsitaat: |
Lihtsalt on nii et kui DTV on siis nett kaob kuhugi ära ja kui nett on siis kaob DTV ära
|
Äkki on üks ja sama IP?
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|