3g annab paremat pingi kui 3,5 on see normaalne?
130 vs 250
cmds pingides vaatasin tegi ühe rea time out hakkas kehvemat pingi andma pulga peale vaadates tume sinine tuluke ehk 3,5g peale lülitus.
Ning seda olen ka juba pool aastat tagasi öelnud, et viimane aeg oleks ISP-del tellida Huaweist tarkvara, mis USB-modemid juba 3,5G võrku lukku panevad, mitte enam ürgsesse 3G võrku.
, aga oled seda neile soovitanud? Ma ei ütle, et sellest kasu oleks, kui "mingi" klient midagi taolist soovitama hakkab, aga kui taoliseid märguandjaid rohkem oleks, ehk oleks kasu?
Kui modemi tulukese värvidest rääkida, siis ikkagi tumedam tähendas 3g-d ja heledam sinine 3,5g-d?
Tuli n2itab ainult yhendust, tuli ei n2ita ei signaali kvaliteeti ega tugevust.
Nii, et tuli p6leb nii -50dB kui ka -100dB korral, samas on aga signaali tugevuste ja kvaliteedi vahe m2ek6rgune.
Minul vähemalt Vodafone Mobile Broadbandiga ühendus kõvasti stabiilsem kui Mobile Partneriga
Mastist ca 11km kaugusel. Kiirused ulatuvad kuni 900kb/s mint strong.
E: Just sain 1,3MB/s
Ilmselgelt väherahvastatud mast
Oleks vaja leida hea lahendus: Nimelt kolleegi maja asub orus ning maja räästa alt sain 20% 3G levi oma netipulgaga. Oleks vaja siis ruuterit mis toetaks Huawei 1752E pulka ning ruuteril peab olema ka suundantenni võimalus. Igatahes sellel ruuteril ei paista seda võimalust olevat. http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/a-link/wnap-3,5-g-wifi-ruuter
Teine võimalus on osta vist netipulk ikkagi, millel on olemas antenni pistik, kuid kas need toimivad normaalselt ? _________________ http://www.lossirestoran.eu/
indu: Nüüd on sul asjad vähe sassis, sest USB-modem annab ruuterile signaali, mida laiali jagada, ruuter ei tea selle signaali võimendamsiest midagi. USB-modemi signaali võimendamiseks pead kasutama näiteks võimendiga USB-pikendust, head asjad muide ja annavad kusagil 15-20dB signaalivõimendust.
---------------------------------------
Ja veel ära vaata seda mõttetut signaalitugevust %-des, vaid vaata parem Diagnostika alt palju see dB-des on.
Huawei E1752 korral piisab stabiilse ühenduse saamiseks-50..-70dB, kui see on mingi a -90 või a -110dB, siis tasub võimendada ja väga täpset suunda otsida.
Nii, et sisseehitatud 3G modemiga ruuterile saad otse väliantenni külge ühendada, aga otsest väliantennipesa ma E1752 küljes kohanud pole.
Edit: Üks selline 3G Wifi-ruuteri tüüp, kus 3G on sisse ehitatud ja kus väliantenn külge käib.
http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/huawei/b260-wifi-marsruuter
Oleks vaja leida hea lahendus: Nimelt kolleegi maja asub orus ning maja räästa alt sain 20% 3G levi oma netipulgaga. Oleks vaja siis ruuterit mis toetaks Huawei 1752E pulka ning ruuteril peab olema ka suundantenni võimalus. Igatahes sellel ruuteril ei paista seda võimalust olevat. http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/a-link/wnap-3,5-g-wifi-ruuter
Teine võimalus on osta vist netipulk ikkagi, millel on olemas antenni pistik, kuid kas need toimivad normaalselt ?
Eks tasapisi neid antenne ikka juurde lisatakse, vastasel juhul tulevad konkurendid kliente endale noolima.
Aga tunda on, et vist ka suve l2henemine annab tunda sellega, et mingeid kiirusepiiranguid on v2hemaks keeratud. USB-modemid n2itavad pidevalt mingeid saladulikke lyhiajalisi kiiruse-peake 4 megani ja seda siis 2 megase paketi korral.
Aga tunda on, et vist ka suve l2henemine annab tunda sellega, et mingeid kiirusepiiranguid on v2hemaks keeratud.
Kardan, et pigem on rahvas lihtsalt arvutite tagant rohkem õue kolinud ja kui vihma peaks sadama hakkama siis on kiirused jälle maas !
Meenutades eelmist suve siis täpselt nii oligi - mõtlesin, et tegemist on mingi ilmastiku ja levi probleemidega aga võib ka nii lihtne selgitus olla. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Eks tasapisi neid antenne ikka juurde lisatakse, vastasel juhul tulevad konkurendid kliente endale noolima.
Aga tunda on, et vist ka suve l2henemine annab tunda sellega, et mingeid kiirusepiiranguid on v2hemaks keeratud. USB-modemid n2itavad pidevalt mingeid saladulikke lyhiajalisi kiiruse-peake 4 megani ja seda siis 2 megase paketi korral.
Postitatud mobile device
See on iga paketiga nii, kiiruse piiraja lihtsalt ei jõua nii kähku jaole.
Mis selle lühikese hüppe pärast ikka erutuda.
Ja sulle personaalselt - kui paned kõik HSPA'sse lukku, hakkab imesid juhtuma
Aga eelmise aasta suvel olid samuti kõik kiirusepiirangud maas ja sügiseni lidus 2 megase lepingu kiiruse asemel vaba kiirus ja mingi 4-5 mega oli see siis kogu aeg.
Kas keegi oskab öelda, kuidas on Elisa MiNT levi Kuressaare linnas..
Kas light paketi kiiruse annab enam vähem sama välja mis tallinnas ning kas katkeb ka tihti ära,
Tänan..
Ning seda olen ka juba pool aastat tagasi öelnud, et viimane aeg oleks ISP-del tellida Huaweist tarkvara, mis USB-modemid juba 3,5G võrku lukku panevad, mitte enam ürgsesse 3G võrku.
, aga oled seda neile soovitanud? Ma ei ütle, et sellest kasu oleks, kui "mingi" klient midagi taolist soovitama hakkab, aga kui taoliseid märguandjaid rohkem oleks, ehk oleks kasu?
Edit: kusjuures Iseteenindusse sisseloginuna on alajaotuses "Teade klienditeenindusele" selline valik nagu Arendusettepanekud täiesti olemas. Kellel leviga kõik korras ja muud probleemid puuduvad, Hakake saatma ettepanekuid et Mobile Partner programmi ilmuks ka valik "3,5g only". Ise taolise ettepaneku saatsin ära.
Muidugi taolisele eelkirjeldatud valikule sarnane ("3g only") on Tele2 Mobile Partner programmis, Elisal on jah "GSM" ja "WCDMA".
Edit: kusjuures Iseteenindusse sisseloginuna on alajaotuses "Teade klienditeenindusele" selline valik nagu Arendusettepanekud täiesti olemas. Kellel leviga kõik korras ja muud probleemid puuduvad, Hakake saatma ettepanekuid et Mobile Partner programmi ilmuks ka valik "3,5g only". Ise taolise ettepaneku saatsin ära.
Muidugi taolisele eelkirjeldatud valikule sarnane ("3g only") on Tele2 Mobile Partner programmis, Elisal on jah "GSM" ja "WCDMA".
WCDMA on üks 3G standarditest. 3,5G only - mis see tähendaks reaalsuses, kas oled "tahanteada" poolt ära hullutatud?
WCDMA on üks 3G standarditest. 3,5G only - mis see tähendaks reaalsuses, kas oled "tahanteada" poolt ära hullutatud?
Ok , "HSDPA only". Vähemalt on see konkreetsem kui "WCDMA only" ("HSDPA - an upgrade for WCDMA/UMTS networks...").
"High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) is an enhanced 3G (third generation) mobile telephony communications protocol in the High-Speed Packet Access (HSPA) family, also dubbed 3.5G, 3G+ or turbo 3G, which allows networks based on Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) to have higher data transfer speeds and capacity. Current HSDPA deployments support down-link speeds of 1.8, 3.6, 7.2 and 14.4 Megabits/s. Further speed increases are available with HSPA+, which provides speeds of up to 42 Mbit/s downlink and 84 Mbit/s with Release 9 of the 3GPP standards..."
vana_urr: Viska ükskord oma peast välja see kiviajal pähe taotud stamp, et HSPA-modemid on HSDPA-modemid.
Nii, et sul pole midagi teha, ürgaegne leiutis HSDPA-modem kuulub vanade aegade mälestuseks 3G alla, kuid moodsad HSPA-asjad kuuluvad moodsa 3,5G alla.
-------------------------------------------------
Ja kui tahad tulevikus veel ulmelisemate kiirustega modemeid kasutada, kui praegused 14 mega väljavedavad modemid, nagu a 40 megabitti, 80 megabitti või siis ka veel-ulmelisemaid 100-10 megabitti võimaldavaid tuleviku-kiiruseid, siis need on kõik 3,5G modemid / või siis ka juba 3,7G modemid, sõltuvalt sellest, kas on HSPA või HSPA+ versioon. Iseasi muidugi, kas HSPA+ välja arendatakse või minnakse täielikult üle 4G arendamisele.
PS: minul isiklikult on üsktaspuha, mida Oponendid arvavad, mul on a 4 kuud istunud HSPA-modem HSPA-võegus, koos suurema, stabiilsema, kiirusega ja oluliselt väiksema pingiga, kui see, mille ma saan HSDPA-modemiga HSDPA-võrgus olles.
vana_urr: Viska ükskord oma peast välja see kiviajal pähe taotud stamp, et HSPA-modemid on HSDPA-modemid.
Nii, et sul pole midagi teha, ürgaegne leiutis HSDPA-modem kuulub vanade aegade mälestuseks 3G alla, kuid moodsad HSPA-asjad kuuluvad moodsa 3,5G alla.
-------------------------------------------------
Ja kui tahad tulevikus veel ulmelisemate kiirustega modemeid kasutada, kui praegused 14 mega väljavedavad modemid, nagu a 40 megabitti, 80 megabitti või siis ka veel-ulmelisemaid 100-10 megabitti võimaldavaid tuleviku-kiiruseid, siis need on kõik 3,5G modemid / või siis ka juba 3,7G modemid, sõltuvalt sellest, kas on HSPA või HSPA+ versioon. Iseasi muidugi, kas HSPA+ välja arendatakse või minnakse täielikult üle 4G arendamisele.
PS: minul isiklikult on üsktaspuha, mida Oponendid arvavad, mul on a 4 kuud istunud HSPA-modem HSPA-võegus, koos suurema, stabiilsema, kiirusega ja oluliselt väiksema pingiga, kui see, mille ma saan HSDPA-modemiga HSDPA-võrgus olles.
Ära muretse, minul on kõik paigas... kui sa oled mu sulle suunatud postitusi lugenud , siis oleks sa sellest ammu aru saanud. või raamatuid lugenud.
ma lihtsalt tahan öelda, et sa ei tea mis sa räägid, või see ei paista välja.
ma lihtsalt tahan öelda sulle et ei ole olemas HSPA võrku, no ei ole. Ei ole ka olemas TEHNILISELT (standardi vaates) 3,5G võrku, on 3G.
Aga on olemas HSDPA ja HSUPA teenused mis kokku on HSPA öelduna.
See mis sina on skriptide ja muu juraga teed, ei ole kuidagi seotud "erinevate lühenditega".
sa lihtsalt hoiad raadioressurssi (mis samamoodi kehtib ka HSDPA only modemi korral) nö ready staatuses.
ja asi toimib kiiremalt...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.