praegune kellaaeg 20.06.2025 00:48:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
russel
HV vaatleja
|
25.04.2011 15:17:36
Interneti ühenduse probleemid |
|
|
Tere,
Ma pole täitsa kindel, kas asi on riistvaras või tarkvaras, kui kipun arvama, et tarkvaras.
Nimelt mul on Ordi laptop, http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=ARVUTID&IC=9920&Page=1&ItemID=9920-1671 , sarnase configa, kui ATI videokaardiga.
Probleem seisneb selles, wifis olles kaob net vahe peal ära, kuid ühendus ei katke, progammid mis ennem jooksid ala MSN, skype töötavad edasi, youtubes video laeb edasi, kuid uusi aknad ja uutele lehekülgedele minna ei saa.
Aitab vaid see kui teha cmd-s ipconfig /release ja seejärel kohe ipconfig /renew, siis tuleb net natukeseks ajaks tagasi ning kaob natukese aja pärast jälle ära. See probleem pole mitte ainult kodus, vaid ükskõik kus wifis.
Sama probleem on ka kui juhtmega ühendada.
Vahepeal kaotab interneti ühenduse täitsa ära, ei leia isegi ühtegi wifi võrku üles, aitab ainult restardi tegemine.
Olen proovinud ka driverite uuendusi, kuid need ei ole aitanud.
Arvutis on järgnevad interneti kaardid: Realtek PCIe GBE family controller(kaabli oma), Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6200 AGN ning mingi Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter.
On kellelgi mingeid ideid, milles probleem võib olla ning kuidas seda parandada?
Mul on ka intallitud Hamachi, kui isegi kui see on disabletid ei muuda see midagi.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.04.2011 16:01:02
|
|
|
Hamachi ja Logmein si**sid ühel Wifi ühenduse otsas elutseval lauaarvutil küll ühenduse totaalselt ära. Sümptomid olid üsna sarnased. Võib-olla oleks mingi ümberseadistamisega korda saanud, aga mul polnud mahti uurida ja omanik polnud huvitatud, nii et sai lihtsalt see tarkvara eemaldatud ja sellest peale pole probleeme rohkem olnud. Disablemisest pole tolku, pead ta välja viskama kõige täiega.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
russel
HV vaatleja
|
30.04.2011 16:31:47
|
|
|
okei, proovin, annan tulemustest teada.
E: tundub, et aitas, aitäh
E2: Üks probleem on ikka veel alles, nimelt mingi aeg kaob ikka ühendus ära, nagu täiesti, wifi ikoonile tuleb punane rist peale ning ei leia ühtegi ühendust, kui Change adapter settingsist panna disable ja siis uuesti enable, siis tuleb natukeseks ajaks tagasi kuid kaob jälle ära, vahest on ka peale restarti nii, natukene aega on ja siis kaob ära, kas võib olla, et wifi kaart on arvuti korpuses natukene lahti tulnud ning ei anna kogu aeg täieliku ühendust?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
30.04.2011 20:38:38
|
|
|
Kas system restore ei aita?
|
|
tagasi üles |
|
 |
russel
HV vaatleja
|
01.05.2011 02:28:13
|
|
|
Ei taha nagu väga teha seda, kuna ma ei tea täpselt, kuna need probleemid peale hakkasid, kuid need olid suht ammu juba, seega läheks palju asju kaduma.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|