Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Equinox
HV veteran

|
10.03.2011 12:34:48
|
|
|
Tre,
Ütleme nii, et mina olen ikka üpris rahul selle kulutatud 6.50€-iga. Nüüd 3 päeva pelanud ning väga kaasahaarav mäng on, mäng on mulle juba rohkem pakkunud kui oleks arvata osanud. Imestan ka ise, sest viimasel ajal on tulnud väga palju MMO-des pettuda, aga näe nüüd taasavastatud mäng suudab endagi imestuseks nii suure üllatuse pakkuda. Muidugi, eks tegu on esmase arvamusega ning palju kogemusi veel ei ole. Meeldiv on see, et story on tugev ja atmosfäär mis luuakse. Koguaeg on tegevust (vähemalt seni) ning kõik on see tegevus omavahel seotud. Mäng laseb sul erinevate asjadega tegeleda või põimib seda kõike erinevate questidega Sai siis ka eile oma esimed deed-id ära tehtud ja 35TP-d teenitud, mõned vidinad Online Store-st ostetud, level 11 siis kätte saadud. Nüüd juba on tunda, et leveli kogumiseks läheb natuke rohkem aega, nii nagu peab Ning nagu DDO-ga siis mulle meeldib see F2P lähenemine versus kuumaks - kui ei viitsi paar nädalat või kuu aega mängida siis ei pea kuutasu pärast põdema, et see raisku läheks. Kui tuleb tuhin peale siis mängid nii kaua kui tuhinat on. Ning kui vaja on midagi maksta siis maksad ära ja võid oma eluga edasi minna. Vähemalt alternatiiv on olemas.
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
10.03.2011 13:01:06
|
|
|
mõtlesin ka ise selle lehe siia panna, kuid seal pole sõnagi instade kohta
psydeblo kirjutas: |
Instad ehk instanced? f2p on 4tk neid. |
kas kohe alguses on 4? mis need olla võivad? GB, GA ja veel midagi? kindlasti midagi väikestele levelitele
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
10.03.2011 14:10:10
|
|
|
Mul on lvl 19 Hunter alles Snowbournes, sai tehtud selle traili tulemise paiku (mis muidugi jäigi tulema pikalt).
Eks hakkan varsti katsetama, hetkel veel muid rpg'si tagumas nagu DA.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
10.03.2011 14:31:12
|
|
|
olxter kirjutas: |
mõtlesin ka ise selle lehe siia panna, kuid seal pole sõnagi instade kohta
psydeblo kirjutas: |
Instad ehk instanced? f2p on 4tk neid. |
kas kohe alguses on 4? mis need olla võivad? GB, GA ja veel midagi? kindlasti midagi väikestele levelitele |
Ei pannud tähele jah seda insta asja. Instasi ju 3 GB oma ja 3 GA oma?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
10.03.2011 17:49:31
|
|
|
Cheetah kirjutas: |
Ei pannud tähele jah seda insta asja. Instasi ju 3 GB oma ja 3 GA oma? |
Ehh.. pagan. sedand küll. ma vanaaja lotromees, ei mõtle veel nende uute tükeldatud instade moodi. vanasti oli lihtsalt GB ja GA. nüüd jah, krt teb, palju neid.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
12.03.2011 03:28:07
|
|
|
http://www.casualstrolltomordor.com/2011/03/echoes-of-the-dead-launch-date
21 märts siis expansioni launch nähtavasti
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
iseseisvus
HV vaatleja
|
14.03.2011 12:25:57
Ostetav mäng |
|
|
Mul selline küsimus, et mis selle nt Euronicsist ostetud mänguga kaasa saab täpsemalt?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
14.03.2011 16:04:42
|
|
|
2 plaati, manual, see aktiveerimise kood ja siis veel 2 lehte kus koodid, et saaksid sõpradele anda 14 day triali
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
18.04.2011 20:18:27
|
|
|
Tre,
Kas ja kuidas LOTRO-s see kin-ide'ga liitumine ja info leidmine käib. Ei ole ise veel õnnestunud kuskilt liidesest leida. Näiteks kui tahaks otsida mõnda eestlaste kini ja liituda sellega? Olen muidu Snowbourn'i serveris. Seni olen näinud ainult kuidas keegi üritab sind kutsuda kin'i aga ise algatada/otsida tundub ei saa?
Equ, level 29 Elf Hunter
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
18.04.2011 22:30:27
|
|
|
kini saab ki vaid kutsumise teel.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
18.04.2011 23:18:55
|
|
|
Tre,
olxter kirjutas: |
kini saab ki vaid kutsumise teel. |
Asoh, selge siis. Sellest saan veel aru, et kutsuma peab aga miks nagu üldse otsingut ei ole on imelik. Leidsin siin mingid lehed tagasi paar nime eestlaste kin-ist, lisasin need sõbralisti mängus. Huvitav, et niisama lasi kohe sõbraks lisada, ei mingit kinnitust ega midagi Suht omapärane lähenemine aga ju see siis peab nii olema.
Edit: Seni on küll LOTRO-st positiivsed kogemused. Seni on veel huvitav, deedid, huvitavad guestid ning põhistoori. Deedide eest saadud TP'dest on juba üksjagu stuffi ostetud charile. Kuigi paljud tasuta guestid hakkavad osta saama siis tundub, et tegevust veel on, ennem kui grindimiseks läheb.
Equ
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
19.04.2011 08:15:26
|
|
|
sõbralist on vaid seleks, et sa näeksid, kas semu on sees või mitte. tema ei tea sinu eelistustest midagi.
kui õhtul sees oled, teen ninjainvaidi kini ära
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
112
HV kasutaja
|
27.04.2011 14:13:59
|
|
|
Nägemist Codemasters
tsitaat: |
Turbine to assume operational control of the Lord of the Rings Online™ in Europe
Turbine announced today that it will be expanding its global operations and will assume full control of The Lord of the Rings Online™ (LOTRO) in Europe beginning June 1, 2011. As part of this transition, Codemasters Online will continue to operate the European LOTRO service until June 1st when the existing European players will begin the migration to Turbine’s global service. For more information on the transition, please review the FAQ. |
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
27.04.2011 18:04:16
|
|
|
Varsti läbi kah siis. Mingi filmi haibi pärast oli kunagi veel midagi aga nüüd...
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
27.04.2011 18:42:36
|
|
|
warner bros ostis ju turbine ära, eks tibud tuuakse sama mütsi alla tagasi.
et siis kõik lord of the ringsiga seotud asjad oleks ikka WB käes...
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.04.2011 19:05:31
|
|
|
Mis selles siis halba on kui kogu majandamine kokku pannakse? Vähemalt on lootust, et EU saab omama samu feature mida USA juba aastaid kasutada on saanud.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
29.04.2011 12:32:54
|
|
|
Kui serverid kokku kolivad, kuidas siis ntks moria pakiga on? Mul praegu EU versioon moriast olemas kuigi ise mängin US- serveris. Kui nad kokku lähevad siis ma saan oma expansioni ära aktiveerida?
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
29.04.2011 13:05:58
|
|
|
ei usu et saad.
kui serverid ära kolitakse siis vaevalt enam mingeid euro key'sid (või mis iganes) kasutada saab.
ja isegi kui saab siis mitte vanade USA accountide peal.
16. Will boxed products or Game Time Cards (GTC) published by Codemasters continue to work after the migration?
No. Due to technical incompatibilities between the systems Turbine will not be able to honor any Codemasters GTC or Codemasters retail product keys.
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
olaviv
HV kasutaja
|
29.04.2011 14:06:14
|
|
|
Samas ei saa nad lihtsalt ostetud võtmeid kehtetuks tunnistada. Ilmselt kompenseerivad kuidagi. Euronicis on veel mõned Moria pakid müügil
Natuke nukker, et serverid füüsiliselt üle lombi kolivad, latency kohe suurem. Kuid õnneks enamus mängust ei sõltu sellest eriti.
_________________ digiallkiri |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
29.04.2011 14:51:57
|
|
|
vähemalt ei teki siis enam mingeid kuuajaseid "hetki", kui uut patchi timmitakse. EU foorumis on olnud aegade algusest peale suur häda sellega, et siin pole ei mylotrot, loteriisi ega muud tilulilu. sellega peaks ka nüüd rahu maa peal olema. FAQ
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
29.04.2011 19:54:02
|
|
|
Cheetah kirjutas: |
Kui serverid kokku kolivad, kuidas siis ntks moria pakiga on? Mul praegu EU versioon moriast olemas kuigi ise mängin US- serveris. Kui nad kokku lähevad siis ma saan oma expansioni ära aktiveerida? |
ma usun küll et saab.
kui mythic GOA'lt euro serverid üle võttis siis võttis ka kogu gametime kaartide koodid jms..siiamaani veel EU versiooni omasid liikvel mida edukalt aktiveerida saab. Arvan et Turbine võtab ka kogu stuffi codemastersilt.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
30.04.2011 01:17:03
|
|
|
See oleks küll väga hea kui saaks
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
lawri
HV kasutaja
|
30.04.2011 06:48:42
|
|
|
Usa crickhollow server tundub palju stabiilsem, kui näiteks EU snowbourn'is. Latency on usa omas kõrgem, aga seal ei eksisteeri loss% vähemasti ja DC on harv juhus. Snoubournes pole tihti peale pea üldse võimalik mängida DC'ib iga 10 või 5 min tagant. Snowbournis olen mänginud ainult 2 päeva, aga kui edasi nii ebastabiilne on siis tuleb ainult ühe kontoga piirduda või mingi muu EU serverit proovida. Tahaks samas mängida ka EU serverites. Saaks tulevase kin'iga normaalsel ajal ka midagi teha . Usa serveris hakkavad kini üritused kell 2 või 3 öösel meie aja järgi .
Ma selle kõrgema latency pärast küll ei muretseks, mul ei olnud mingit probleemi usa serveris mängida.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.04.2011 10:36:23
|
|
|
Kusagil veebruarist kuni poole aprillini sai nädalas kümmekond tundi EU Snowbournis mängitud ning kordagi ei saanud ei DC'd ega ei märganud ka lagi. See on mingi viimase aja teema?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |