See, et asja teeb jälle Black Box paneb mul küll häirekellad tööle
Ütleme nii, et võrreldes Criterioni toodanguga (NFSHP 2010) on ootused olematud.Vaatame mis sealt tuleb.Ainuüksi see, et nii kiiresti juba tuleb ei tõota head.
Jään ka ootama, kuid midagi väga erilist küll ei looda. NFSHP oli ikka niid feil, et jube kohe _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Erinevad developerid on mängude taga seekord anyway, seega tomorrowi mure et "liiga kiiresti tuleb" ei ole ka eriti täppis. (Viimane NFS tuli neilt 2008 / vahepeal tuli mmo sarnane käkk)
Vanast HP ei tea midagi, kuid uus ei kannata küll mitte mingit kriitikat. Aga see pole ka see teema, kus selle üle vaielda _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Erinevad developerid on mängude taga seekord anyway, seega tomorrowi mure et "liiga kiiresti tuleb" ei ole ka eriti täppis. (Viimane NFS tuli neilt 2008 / vahepeal tuli mmo sarnane käkk)
No ei tea kaua nad seda teinud on.Kui üle aasta siis kui vähem siis
jään ootama. Treilu järgi saab aru, et ei ole nagu MW (ja carbon'is oli ka vist), kus videoklippides päris inimesed sulandati mängu maailma. Aga loodame paremat: open world, ilusaid ja võimsaid tuuninguid, shifti laadset juhitavust. Ausalt öeldes see mw, carbon jne juhitavused ajavad oksele _________________ PSN - Est_Rulx87
Gran Turismo Planet Eesti - Eesti Gran Turismo foorum ja võidusõitude sarjad
Kindlasti ei tule Shifti sugust juhitavust, kuna nel on ju mängu arendus suunda. Üks (Shift) suund on simu poole teine aga on selline linnas ringi kihutamine ja rohkem arcade värk. _________________ Ega käsi kännust kaugele kuku!
See, et asja teeb jälle Black Box paneb mul küll häirekellad tööle
Ütleme nii, et võrreldes Criterioni toodanguga (NFSHP 2010) on ootused olematud.Vaatame mis sealt tuleb.Ainuüksi see, et nii kiiresti juba tuleb ei tõota head.
no kui criterion uue HP tegi, siis just hea, kui uut äkshen-arcadet teine firma teeb. black box oli vist see firma, kes undercoveri tegi noh jah, siis suht nutune seis jah.
aga mis siis teada on sellest mängust? tuleb ikka mingi underground-most wanted-carboni taoline jou-jou teema? see oleks päris lahe teglt. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
No jään huviga ootama mida uut või vana on mängu lisatud, tõenäoliselt ei midagi uut. Nagu tavaliselt ikka graafika on ulme, mängu sisu või lõbu selline keskpärane. Ei midagi sellist nagu most wanted'is. Klaveriga ilmselt ikka ja jälle võimatu mängida Pean rooli muretsema vist ikka.
It’s called The Run. An illicit, high-stakes race across the country. The only way to get your life back is to be the first from San Francisco to New York. No speed limits. No rules. No allies. All you have are your driving skills and sheer determination as you battle hundreds of the world’s most notorious drivers on the country’s most dangerous roads. In Need for Speed The Run, you’ll weave through dense urban centers, rocket down icy mountain passes and navigate narrow canyons at breakneck speeds, all the while evading a relentless police force prepared – and willing – to use lethal force to take you down.
PLATFORMS: Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, Nintendo 3DS
Kotaku It's being built using Frostbite 2, the same engine that's powering the gorgeous Battlefield 3, so we can expect some stunning visuals and effects.
Need for Speed The Run will be available for the Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, and 3DS on November 1225 in North America, November 17 in Europe.
sellest tuleb taas mingi mõnus meelelahutus peale stressirohket tööpäeva
raudpolt muidugi kõvad sägad nutavad, et ei ole ikka mingi simu ega pinget pole - kuid mis see elu väärt on, kui meelelahutusest pinget otsitakse
see nagu lahustit värviga eemaldada _________________ ☠
Kotaku It's being built using Frostbite 2, the same engine that's powering the gorgeous Battlefield 3, so we can expect some stunning visuals and effects.
Need for Speed The Run will be available for the Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, and 3DS on November 1225 in North America, November 17 in Europe.
Kõlab huvitavalt
Mida? Nad kasutavad Frostbite't? Sõidumängus? Peab siis väga paindlik mootor olema, kuna UE3 ja CE2 ei sobi näiteks üldse automängudeks.
Kahju, et mootor nii keeruline on. Tahaks midagi UDK laadset selle mootoriga.
Edit: See on minu jaoks väga üllatav.
Võib ju loota, et saab valida simu ja arcade handlingu vahel, Shifti füüsikaga taänavakihutamine oleks suhteliselt lahe, kuigi ilmselt on tegemist jälle NOS+handbreak mänguga, kus taktikaks on hobujõud.
ja hakkabki pihta see, mida võiski arvata. need4speed jookseb 2 rada. üks on arcade ja teine sim-arcade. kumbagi lastakse välja kord aastas, ehk siis 2 need4speedi aastas, millest üks on shift ja teine most wanted. ja kuna tehakse 2 asja paralleelselt, siis ei olegi ju vaja, et mõlemad tuleksid 1:1 sama asjaga välja. alles said oma shift2, nüüd ootad aastakese shift3 tulekut. HP2010 tuli 2010 sügis, run tuleb 2011 sügis, kõik korras ju. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.