praegune kellaaeg 20.06.2025 23:48:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2011 11:49:18
|
|
|
hiir kiirelt käes, õhtul proovin performance mx ära.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
12.03.2011 14:25:54
|
|
|
Olen hädine närukael ja murran oma sõnu "ATF-ist enam midagi ei telli."
Öösel pool tohlas peaga sai 16GB mälukaart tellitud.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
12.03.2011 20:24:04
|
|
|
Juhtub.
Mul üks tuttav tellib postikataloogidest kõika asjad omale kokku mälus peaga. Siis kui asi kohale jõuab, siis hakkab alles nuputama, et kes tellis, miks, mille jaoks kasutatakse, kuidas kasutatakse, mismõttes jne. Viimati tellis miskised puidust istmekatted autosse, autoliisingu sissemakset kogub alles.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
28.03.2011 17:09:28
|
|
|
Tellisin ka mingi hunniku tavaari. Kui ikka ise pole proovinud ja negatiivset kogemust saanud, siis ei peleta eemale küll. Aga vaatame, omad vitsad peksavad võib-olla.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraister
HV vaatleja
|
29.03.2011 11:53:26
|
|
|
Ma tellisin eelmine nädal esmaspäeval ja siiamaani ootan oma pakki.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
29.03.2011 17:23:41
|
|
|
Ma tellisin eelmise nädala reedel ja täna (teisipäev) on pakk käes. Kohaletoimetamise poolt on ok, garantii suhtes hoian pöialt.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
14.04.2011 19:47:23
|
|
|
Ma tellisin 05.04, pidi olema 2-7TP, aga siiamaani ootan. ATF kodulehel on märgitud
COMPLETE: YES (mai saa aru mis see tähendab, kui pakk ple veel minuni jõudnudgi)
MAKSTUD: YES
TARNE: -
Pole õrna aimugi kus mu ~170€ pakk üldse asub, kullerifirma poolt ka mingit kirjakest pole saanud. Esimene negatiivne kogemus selle firmaga ~2a jooksul
_________________ wat? |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
15.04.2011 02:17:40
|
|
|
Wtf kirjutas: |
Ma tellisin 05.04, pidi olema 2-7TP, aga siiamaani ootan. ATF kodulehel on märgitud
COMPLETE: YES (mai saa aru mis see tähendab, kui pakk ple veel minuni jõudnudgi)
MAKSTUD: YES
TARNE: -
Pole õrna aimugi kus mu ~170€ pakk üldse asub, kullerifirma poolt ka mingit kirjakest pole saanud. Esimene negatiivne kogemus selle firmaga ~2a jooksul  |
anna ka edaspidi infot, kuidas asi laabub (juba tükil ajal on kõigil "ebanormaalselt" hästi selle firmaga läinud).
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
15.04.2011 10:19:12
|
|
|
No täna hommikul kell 10:00 helistati mulle, et kauba saan täna ikka kätte! woot, E-maili kaudu palus atf vabandust ka viivituste eest.
_________________ wat? |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
15.04.2011 16:26:01
|
|
|
Täna toodi DDR3 mälupulk kohale sellises pappkastis , kuhu mahuks terve arvut ise ära :=)
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
15.04.2011 18:46:59
|
|
|
Mulle toodi micro-sd kaart mingis laserprinteri karbis.
Andis ikka otsida sealt pahna seest oma jullat.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
15.04.2011 23:37:31
|
|
|
StaticX kirjutas: |
Täna toodi DDR3 mälupulk kohale sellises pappkastis , kuhu mahuks terve arvut ise ära :=) |
No norm ju, ei kao kuskile "prakku" ära ja on igatepidi ära polsterdatud, pehme kukkuda, kui kulleril kaup käest ära pudeneb ning ei ole ohtu, et peale astub...
Ja pärast on hulgim küttematerjali, saad toa soojaks. Peaaegu.
Aga huvitav et nii viisakad viimasel ajal, midagi on kardinaalselt muutunud seal...
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kolmik
HV vaatleja
|
20.04.2011 19:32:00
|
|
|
Uued inimesed või siis uued omanikud
Samas võis keegi ATF-ist siin kiikamas käia, et mis rahvas räägib
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lilleke
HV kasutaja

|
21.04.2011 17:24:12
|
|
|
esimene kogemus oli ost ja suht-koht rahuldav.
teine oli kah ost. kauba saatmine võttis neil veidi aega, aga jäi talutavuse piiresse.
Sai sealt siis kaks ketast ostetud. Ja kui paks saabus, oli esmanemulje hää, kast oli paras pirakas.
Avasin pealt kaaned ja palju pehmendust. Ise mõtlesin veel, et hästi pakitud. Hakkasin siis seda vaikselt välja võtma.
Kui olin peaaegu kasti põhjas väljas, ei olnud kettaid kusagil. mnjah. kui olin viimase pehmenduse ära võtnud, siis avastasin,
et ketad on kasti põhja pandus ja pehmendus lihtsalt nende peale. Nuh jah. õnneks mõlemad 2tb kettad on siiani kenasti toiminud.
Kolmas juhtum, mis hetkel veel käsil. Kuna endal ei olnud võimalik kohapeale minna, siis öeldi, et võin ka postiga selle videokaardi
garantiisse neile saata. Panin siis paki teel. Nädala pärast hakkasin uurima, et mis seis on, kuid mailidele nad enam ei vastanud.
Hakkasin siis neile helistama, kuid ei midagi. Neli päeva läks aega, enne kui keegi lõpuks toru vastu võttis ja sain teada,
et nad on kaardi tootjale edasi saatnud ja 3-4 nädalat võib aega minna. Peakski järgmine nädal ilmselt neid jälle torkima hakkama,
kuna siis peaks juba kolm nädalat möödas olema, või siis kannatan nädala veel, kuni neli täis on. eks näis
Et jah, minu kogemused nendega lähevad aina kehvemaks ja ilmselt üritan neid nüüd vältida.
_________________ 2+2=22,2 |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
21.04.2011 18:45:32
|
|
|
Kui kaup garantiist tagasi, siis nad tavaliselt saadavad SMS-i.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristo5380
HV vaatleja

|
26.04.2011 13:16:05
|
|
|
Niisiis tellisin sealt klaviatuuri (Gigabyte GK-K6800 Black Eng, Kohaletoimetamine: 1-2 tp) ja termopasta (Zalman ZM-STG1, Kohaletoimetamine: 2-7 tp).
19nda õhtul maksin ära, aga kuna vahepeal olid pühad, siis ei oodanud eriti kiiret kohale toomist.
Täna sain kauba koju kätte(kui ise kunagi koju jõuan, siis oskan ehk kvaliteedist kah öelda midagi:D)
Muidu suht normaalsed hinnad, kuid tellimiskulu on priske(oleks muidu Tartu Ordist ostnud need asjad, a seal oleks klavi läinud 11€ asemel 26€ ja pasta oleks kah umbes sama hinnaga jäänud- elan nimelt Põlva Maakonnas)
Minuarust normaalne koht
Edit: Kast, milles mu asjad saabusid, oli üpris suur. Sinna oleks ära mahtunud 10 samasugust klaviatuuri veel Ohtralt kilet ja papist välja lõigatud kärje taolisi pehmendusi:D saavad oma rämpsust lahti, kui keegi tellimuse teeb
viimati muutis Kristo5380 04.05.2011 13:39:55, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
26.04.2011 17:07:45
|
|
|
Kulumaterjalide ostmiseks tundub jah igati mõistlik, aga nagu eelpool on välja toodud, siis võimalik, et garantiiga tekib probleeme. Tahakski kuulda just selle poole pealt kellegi viimast kogemust, kuna teenindus ja tarneajad tunduvad tip-top olevat.
|
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
topsu
HV vaatleja

|
11.05.2011 19:08:37
|
|
|
Tellisin atf-ist arvuti 27.04.11 ... lubati kohe tegelema hakata ja arvuti postiga(dpd) teele panna paari päeva jooksul.
2.05.11 saatsin kirja, et kus arvuti siis on? Vastuseks tuli, et hetkel arvuti testimisel ja järgmisel päeval panevad teele.
Ottasin siis veel paar päeva ja 5.5.11 sain ta siis lõpuks kätte.
Arvuti oli selline nagu soovisin ja töötas ilusti kuni...
Täna õhtul panin arvuti tööle ja jooksis omadega täiesti kokku. Üritasin paar korda uuesti käima saada, aga kas jäi poole peal windowsi laadimisega seisma(kõvaketas tegi ebanormaalseid hääli) ja viskas restarti või siis lihtsalt viskas alguses kohe teksti ette et boot diski ei leia vms.
Sellest järeldan, et kõvaketas vist andis omadega otsad.
Helistasin nüüd kohe atf-i, et mis saab edasi. Öeldi, et pean oma raha eest selle arvuti neile tagasi saatma, et teevad diagnostika ja siis ütlevad mis edasi saab.
Ma polnud päri sellega, et pean oma kuludega selle arvuti neile saatma, et nad peavad selle mulle kompenseerima. Selle peale tuli vastus, et nii need asjad käivad. Elus tuleb tihti teha selliseid asju, mida ei peaks tegema vms(täpset sõnastust ei mäleta).
Hing suht täis selle peale, et arvuti esimesel nädalal juba otsad annab ütlesin, et soovin üldse arvuti tagatada ja raha tagasi küsida. Hakkas ikka pobisema, et teeme diagnostika ja tema seda ei otsusta, et boss otsustab. Palusin siis bossiga rääkida, aga selgus et too ei oska sõnagi eesti keelt, et peaksin rääkima vene keeles. Sinna see bossiga jutuajamine siis jäi!
Igatahes saadan homme arvuti neile ära ja vaatab mis edasi saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
11.05.2011 19:20:02
|
|
|
Ma ei mõista taolisi postitamisi, nagu tõesti ATF teenib pappi DPD-le ja spetsiaalselt valisid praak ketta, et ikka nädalaga läheks katki ja DPD saaks oma koppika kuller teenuse eest.
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
11.05.2011 19:22:35
|
|
|
14 päeva on tagastus õigus ju ..... ma täpselt ei kujuta ette mille alusel see käib
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
topsu
HV vaatleja

|
11.05.2011 19:31:57
|
|
|
Ok see tagasi saatmise kulu on neil kirjas ka e-poe tingimustes. Et seal pole midagi teha. Eks nagunii tuleb mul see maksta. Vaevalt jah nad nimelt sinna katkise ketta sisse panid. Lihtsalt ajab selline suhtumine vihale ja täna lihtsalt sitt päev mul ja nüüd see arvutijama ka veel otsa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
11.05.2011 23:10:33
|
|
|
topsu kirjutas: |
Tellisin atf-ist arvuti 27.04.11 ... lubati kohe tegelema hakata ja arvuti postiga(dpd) teele panna paari päeva jooksul.
2.05.11 saatsin kirja, et kus arvuti siis on? Vastuseks tuli, et hetkel arvuti testimisel ja järgmisel päeval panevad teele.
Täna õhtul panin arvuti tööle ja jooksis omadega täiesti kokku. Üritasin paar korda uuesti käima saada, aga kas jäi poole peal windowsi laadimisega seisma(kõvaketas tegi ebanormaalseid hääli) ja viskas restarti või siis lihtsalt viskas alguses kohe teksti ette et boot diski ei leia vms.
Helistasin nüüd kohe atf-i, et mis saab edasi. Öeldi, et pean oma raha eest selle arvuti neile tagasi saatma, et teevad diagnostika ja siis ütlevad mis edasi saab.
Ma polnud päri sellega, et pean oma kuludega selle arvuti neile saatma, et nad peavad selle mulle kompenseerima. Selle peale tuli vastus, et nii need asjad käivad. Elus tuleb tihti teha selliseid asju, mida ei peaks tegema vms(täpset sõnastust ei mäleta).
Hing suht täis selle peale, et arvuti esimesel nädalal juba otsad annab ütlesin, et soovin üldse arvuti tagatada ja raha tagasi küsida. Hakkas ikka pobisema, et teeme diagnostika ja tema seda ei otsusta, et boss otsustab. Palusin siis bossiga rääkida, aga selgus et too ei oska sõnagi eesti keelt, et peaksin rääkima vene keeles. Sinna see bossiga jutuajamine siis jäi!
Igatahes saadan homme arvuti neile ära ja vaatab mis edasi saab. |
Veri bääd, see on see, mille eest siin on hoiatatud... "Keeruliste asjade" ostmine ja ATF ei käi kokku. Ja garantii - vähemalt kuuajane laks, alates siis sellest kui nendeni asi jõuab. Tunnen kaasa.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.05.2011 23:45:02
|
|
|
Spoiler 
ewur kirjutas: |
topsu kirjutas: |
Igatahes saadan homme arvuti neile ära ja vaatab mis edasi saab. |
Veri bääd, see on see, mille eest siin on hoiatatud... "Keeruliste asjade" ostmine ja ATF ei käi kokku. Ja garantii - vähemalt kuuajane laks, alates siis sellest kui nendeni asi jõuab. Tunnen kaasa. |
ei tea kas see ostja luges viimaseid 100 posti või mitte, aga joppamis % hyva nahaga pääseda, muutub selles ettevõttes järjest väiksemaks.
Mitte midagi isiklikku
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lilleke
HV kasutaja

|
17.05.2011 19:21:34
|
|
|
Tuli eile meelde, et saatsin neile kaardi ju kunagi garantiisse. 49 päeva siis sellest, kui nad selle kaardi kätte said. täna siis juba 50nd päeva sellest. Eile ei õnnestunud neid telefonitsi kätte saada. Täna läks esimesel korral õnneks. Täitsa ok ja kannatlik tegelane oli seal. Esimene kõne läks minu poolt vähe aia taha, kuna ei suutnud õiget arvet tuvastada. Otsisin selle välja ja helistasin uuesti ning jälle sain nendega kohe ühendust. Suhtlesin sama tegelasega edasi, kuid kaardi saatus jäigi teadmata. Võttis numbri, lubas uurida ja siis tagasi helistada. Jättis positiivse mulje see tegelane. Kuna kell oli vist juba veidi üle poole viie, siis täna väga ei lootnudki tagasisidet saada. See on nüüd positiivne, et sain nendega ikka telefonitsi suhelda. See et mulle ei osatud staatust öelda, nuh jah. Eks loodame homsest kõige paremat.
_________________ 2+2=22,2 |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.05.2011 22:56:11
|
|
|
Lilleke kirjutas: |
Tuli eile meelde, et saatsin neile kaardi ju kunagi garantiisse. 49 päeva siis sellest, kui nad selle kaardi kätte said. täna siis juba 50nd päeva sellest. Eile ei õnnestunud neid telefonitsi kätte saada. Täna läks esimesel korral õnneks. Täitsa ok ja kannatlik tegelane oli seal. Esimene kõne läks minu poolt vähe aia taha, kuna ei suutnud õiget arvet tuvastada. Otsisin selle välja ja helistasin uuesti ning jälle sain nendega kohe ühendust. Suhtlesin sama tegelasega edasi, kuid kaardi saatus jäigi teadmata. Võttis numbri, lubas uurida ja siis tagasi helistada. Jättis positiivse mulje see tegelane. Kuna kell oli vist juba veidi üle poole viie, siis täna väga ei lootnudki tagasisidet saada. See on nüüd positiivne, et sain nendega ikka telefonitsi suhelda. See et mulle ei osatud staatust öelda, nuh jah. Eks loodame homsest kõige paremat.  |
no siis on hea kui kaart 50 päeva garantiis ja tuju hea
mida eluslt veel tahta
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|