Aga oleks üks palve edasise suhtes. Et rahakogumist ja maksmist edaspidi teeksite ise.
Minul paraku reisimisega ja tööga on nii palju tegemist, et esiteks ei jõua trennis käia ja teiseks ei jõua rahaasjadel silma peal hoida.
Üritan veel täna/homme teha aprilli arvestuse, kes on maksnud jne.
Kui Aeron õlut jooks, siis ma teeks talle välja (sellepärast on hea lubada).
See aeg kõigile sobis ning hind ei erine eelnevalt räägitust. Kui me nüüd kuidagi tekitaks seal sellise kombe, et meie just hakkame valgustatud poole peal mängima, siis oleks hea. Suurepärane.
Väike huumor ja samas ka Link asukohale - alla 1km kaugusel meie preagusest kohast.
Selline kena kant Toompea Balti jaama poolses küljes Schnelli tiigi ääres.
Spoiler
Mis valgustusse puutub, siis ma millegi pärast arvan, et see on pigem pikuti ühel pool küljes, mitte laiuti. Ilmselt toompeapoolsel küljel.
Täiendus:
Sõbrad, uudis selline.
Kuna Tanel HV alt on komplikatsioonides jagpalli kajastamisega ettevõtte aruannetes, siis tuleb meil kõigil suur kummardus teha Riivo ees, kes on nõus olnud meie uueks fiskaalseks kehaks olemisega ning meid esindama. Oma tänu ja suurt lugupidamist saame avaldada raha asjad korras hoides. Üldiselt ma väga ei muretse, sest meil on nö hooajaväliselt juba üsna meeldiv-püsiv sats välja kujunenud ning suvel ehk tuleb mõni juurdegi [peaks tanelile ütlema, et ta nüüd välihooaja hakul jälle teema punaseks korraks teeks].
Et siiski Riivo huve kaitsta, siis teeme kuu tasud selliselt, et maksame just kui kohal käiks 10 meest, see tähendab.
20 [pool väljakut]x2h x 8korda kuus = 40 x8 = 320 € / 10 meest = 32 € kuu. [kui mehi tuleb juurde, siis teeme meeste hulk -2 nt kuutasu arvestamisel + üksikutel kordadel kohal käiad maksavad 5 €]
See on meie suvine tariif kuus. Hooaja lõpus toimub tasaarveldamine laekumistest lähtuvalt ning ülejääk kantakse tagasi, puudjäägi korral on aga buffer.
Arveldame ainult elektrooniliselt, sest nii jääb jälg maha ning pole sulga tõmblemist. Kuutasu maksmine võiks toimuda enne iga kuu 12 kuupäeva. Maksetähtaeg on 15 vms.
Ma eeldan, et see sobib kõigile.
See on esmane mõte, kaasamõtlemine on lubatud. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Mängupilti vaadates peaks rohkem filmima. Inimeste liikumist, kaitse tööd jne. Seal oleks kõvasti kohti ,kus saaks nõu anda ning samas mind huvitaks ka ennast väljakul näha. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Kusjuures selle pildi põhjal võiks veel isegi vaielda, kas pall on 100% üle joone, aga tol hetkel liigub pall väravast välja ehk siis ma julgen video põhjal väita, et pall oli tõesti mingi hetk 100% üle väravajoone.
Seda ma ütlesin ju kohe, kui m4rtti (pool naljatamisi) filmimist mainis, et seda tasub teha küll.
Põrkas kindlasti välja, aga oli enne seda siis järelikult ikkagi väravajoonest üle. Õnneks komisjon otsustas juba peale mängu lõppu, et loeme värava ära
Tõsi!
järgmine kord peaks filmima mängu alguses, praegu pole midagi järel sellest
Ma juba siis lärmasin, et vaatame videokordust, meil ju see võimalus, aganoh, jah...
Endal oli meelde jäänud, et see šnelli on laiem tunduvalt, aga pole ta nii lai midagi. Aga eks mai algul paistab _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Salme kohta see majandusjuhataja ütles, et seal mingid aiad pidid olema katki vms (keeruline aru saada, kuidas see segab) ja siis ainult lastetrenne lubatakse sinna seni kuni ära remonditakse. Ja seda ei tea, millal remonditakse. Mulle endale tundus ka natuke kahtlane, sest ei olnud otseselt juttu, et väljakukattega oleks midagi lahti. Ei hakanud vaidlema ka - kui ei, siis ei. Kui mind mingi hetk suvel sinna jälle mängima kutsutakse, siis on hea põhjus helistada ja selle kohta üle küsida.
RAHVUSVAHELISE JALGPALLINÕUKOGU (IFAB) OTSUSED
Juhul kui mäng toimub sisetingimustes ning pall põrkub vastu lage , jätkatakse mängu
sisselöögiga viimasena väljakul palli puudutanud mängija vastasvõistkonna poolt.
Sisselöök sooritatakse küljejoonelt lähimast punktist, kus pall põrkus vastu lage.
Ehk siis palli lakke löömist võiks liigitada palli kokkupõrget mõne väljakust ülelendava objektiga? Sellisel juhul tuleks vist tegelda punkti projektseerimisega(projektsioonist tuletatud keeleväärastus) mänguväljakule ja tõepoolest vabalöök teha _________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J.
Ehk siis palli lakke löömist võiks liigitada palli kokkupõrget mõne väljakust ülelendava objektiga? Sellisel juhul tuleks vist tegelda punkti projektseerimisega(projektsioonist tuletatud keeleväärastus) mänguväljakule ja tõepoolest vabalöök teha
Kui pall põrkab väljakult vastu nurgalipu posti ja maandub uuesti väljakul, siis loetakse pall kogu aeg väljakul olnuks ja mäng läheb segamatult edasi. Ehk siis nurgalipu postiga võib seinasöötu mängida. Seega siis küsimus, et mille poolest tundmatu lendav objekt nurgalipu postist nii põhimõtteliselt erinev on, kui pall jääb väljaku piiride vahele? Ei ole ju. Kõik väljaku piirides olevad esemed ja objektid loetakse mängu lahutamatuks osaks. Kui väljakule jookseb hullunud fänn kelle põrkest lüüakse värav enne kui kohtunik mängu peatab, siis see värav põhimõtteliselt loeb. Nii et vabaõhu reeglite järgi saalis mängides nagu jah pole laepõrkest antav vabalöök põhjendatud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.