praegune kellaaeg 16.07.2025 20:40:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Villemk2
HV veteran

|
25.04.2011 17:01:13
läpaka hdd teeb imelikku häält |
|
|
lugu selline, et mul läpaka ketas teeb nii: aeg ajalt piniseb u 2 sec ja siis teeb klõpsu...
ketas samsung HM500JI
see algusest peale nii teinud, aga ei viitsinud teemat teha enne
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.04.2011 17:04:53
|
|
|
Mu 160GB Samsung teeb aeg-ajalt sama. Tundub normaalne olevat. Diagnostikad ja värgid näitavad sellele vaatamata, et ketas on OK.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
25.04.2011 17:10:17
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Mu 160GB Samsung teeb aeg-ajalt sama. Tundub normaalne olevat. Diagnostikad ja värgid näitavad sellele vaatamata, et ketas on OK. |
mul sama ja ketas töötab terve aja ilusti, ei oskagi arvata sellest nagu midagi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
25.04.2011 18:00:05
|
|
|
kahtlen, et ta töötamise ajal pargib neid kuhugi
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.04.2011 18:07:49
|
|
|
Tasub võtta mõni teine, täiesti korras ketas prooviks ja siis vaadata, kas see "plõksimine" on ka siis edasi või mitte.
Kui ei, siis on see kõvaketta probleem ja tasub hakata tasapisi back-Uppe tegema.
Kui ka järgmine ketas "plõksib ja mõni toiteahel genereetib", siis tasub tasapisi emaplaadil endal silm peal hoida.
---------------------------
Igatahes Samsungi korras ketas töötab täiesti vaikselt ja "plõksumisi" kohe kindlalt ei esine.
Kuid samas viitavad sellised "kõrvalhelid" väga tihti mingile väga valele toimingule. Ja sõltumata sellest ,et veel kontrollerid näitavad korras ketast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
25.04.2011 18:21:08
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Tasub võtta mõni teine, täiesti korras ketas prooviks ja siis vaadata, kas see "plõksimine" on ka siis edasi või mitte.
Kui ei, siis on see kõvaketta probleem ja tasub hakata tasapisi back-Uppe tegema.
Kui ka järgmine ketas "plõksib ja mõni toiteahel genereetib", siis tasub tasapisi emaplaadil endal silm peal hoida.
---------------------------
Igatahes Samsungi korras ketas töötab täiesti vaikselt ja "plõksumisi" kohe kindlalt ei esine.
Kuid samas viitavad sellised "kõrvalhelid" väga tihti mingile väga valele toimingule. Ja sõltumata sellest ,et veel kontrollerid näitavad korras ketast. |
teise kettaga ei olnud jah, mis samuti samsungi oma
see ketas oli vahepeal karbis, siis vist ei teinud nii... aga siis sai vähe kasutust ka
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|