Pole selle teema jutt aga miks sul prose v. nii kõrgel on, klokitud?
Normaalsed temperatuurid minu meelest. Idle või siis miinimum on alla 40'ne ja mängides alla 80'ne.
Endal umbes sama seis stock heatsink'iga (i7 920 OC @3.4GHz). Kui korralik heatsink peale panna, üks 120mm vent veel külge toppida ja ventide kiirused põhja keerata, siis saaks kindlasti temperatuuri tunduvalt madalamaks, kuid minu meelest pole selle jaoks lihtsalt vajadust.
LightsabeR tänud sulle Tegin selle verified game files ära ja siis tegin mitu mängu ja momendil küll ei kiilund kinni.Temperatuurid olid muidu mängimise ajal 82-86C
See uus zombie map seal relva saab ka upgradeda nagu oli seal kino der totenis ? otsisin terve mapi läbi aga ei leidnud
nagu ma aru saan siis minu pool vist.....
hetkel burbon + kerge pepper segamini voolab mu keresse.
üldiselt peale nädalat kuidas rahavas rahul on uute mappidega?
kämperite paradiis discovery ei lähe ühestki asendist peale
knovloon on päris muhe, samuti stadium.... shiuke camperi vaba madin käib.
Discovery on ikka väga homo map välja kukkunud neil. Igast soppe ja nurkasid täis. Koguaeg komistab mingi claymore'i või turreti või kämperi otsa.
Kowloon on äge, Berlin Wall on ka mingi pseudo-campfest. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Discovery on ikka väga homo map välja kukkunud neil. Igast soppe ja nurkasid täis. Koguaeg komistab mingi claymore'i või turreti või kämperi otsa.
Kowloon on äge, Berlin Wall on ka mingi pseudo-campfest.
berlin wall oleks jummala mõnus madin kui poleks seda f..ing gun areat.
eks see kõik on harjumise asi vist.
viimati muutis villu70 02.04.2011 09:15:53, muudetud 1 kord
Isiklikult tundub mulle, et Berlin Wall on just see map, kus kõik koguaeg campivad. Samas, eks campereid jagub igale mapile ja palju sõltub sellest, milliste mängijate otsa satud.
Discovery ja Kowloon on päris head (ainult S&D's on Kowloon'i bomb site'id liiga lähestikku). Kuigi algselt Stadium ei istunud, siin praegu on suht ok.
Call of Duty: Black Ops' second map pack, 'Escalation', has been accidentally announced by GAME Australia.
Going from the e-flyer below, the second Black Ops map pack will include five maps; Zoo, Hotel, Convoy, Stockpile and Zombie map Call of the Dead.
The DLC will be released on Xbox Live on May 3, followed by PSN and PC at a later date.
Former Infinity Ward Heads Add Fraud to Activision Lawsuit Charges
tsitaat:
Activision offered the former Infinity Ward bosses more autonomy in exchange for their continued employment, but allegedly had no intention of holding up its end of the bargain.
Jason West and Vince Zampella, the former heads of Call of Duty studio Infinity Ward, have updated their complaint against their former employer, Activision. Along with the allegations of breach of contract and unpaid royalties, the pair is adding a count of fraud to the suit, saying that Activision was less than honest with them during its merger with Vivendi.
This new charge says that Activision entered into a Memorandum of Understanding with West and Zampella in 2008 in order to secure their continued employment for a further three years. The MOU granted Infinity Ward a certain degree of autonomy over the Modern Warfare brand, on the condition that the two men remained employed. "To protect its interest in consummating its merger with Vivendi Games," the complaint reads. "Activision needed to do everything it could to keep West and Zampella content with their responsibilities and compensation at Infinity Ward. This gave West and Zampella considerable bargaining power in their negotiations with Activision."
According to the complaint, the pair was skeptical about the autonomy hinging on the continued employment - wondering whether Activision would simply fire them to regain control over the brand - but apparently, Bobby Kotick himself has assured them that it would be impossible for the pair to be fired. Because of this assurance, the pair signed the contract without pushing for a more solid commitment from Activision. Now, West and Zampella allege that Activision never had any intention of honoring the contract, and in fact undertook secret development of Call of Duty projects that it should have consulted Infinity Ward on, as per the terms of the MOU.
"Activision did not inform West or Zampella of such plans or seek their input or approval for them," the complaint said. "Indeed, while breaching the creative authority provisions of the MOU, Activision continued to pay lip-service to them, in an attempt to mask its secret development efforts."
A lawyer representing the pair told GameSpot that as well as damages, West and Zampella wanted to get a recession of the MOU, which would mean that they would co-own the Modern Warfare brand. This would allow them to create new games in the franchise, and release their own copies of existing games.
This isn't the first alteration of the lawsuits between Activision and West and Zampella. In January, Activision was successful in adding EA to its complaint against the pair, saying that the rival publisher colluded with them to delay the release of a map pack for Modern Warfare 2 so that it didn't get in the way of the launch of Battlefield: Bad Company 2. EA tried to have the charges against it dismissed, but last month a judge ruled that there was enough evidence for the suit to go ahead. It's hard to predict who's going to win this case, but it's not going to be over quickly.
KuriVaiM1, See puhtalt MW2 teema arutlus ja ei mingit seost BO välja arvata, et publisher on sama ja selline info koos aruteluga peaks käima oma teemas(MW2)
Päris äge uued mapid jälle tulemas aga nagu ma aru saan siis alguses jälle sellele kuradi shitboxile,PC-le siis tulevad ma arvan mingi juuni lõpp,juuli algus ehk
Päris huvitavad mapid,sellesmõttes et loomaaias hakkab mürgel peale... ei tea kas loomad ka puuridesse on tehtud Hotel ja see mingi convoy tundub ka huvitav .stockpile on kindlasti sarnane nagu need WMD,Grid ja siis oli vist see Summit.
Video tegelikult sõbra oma. Kuid need keerutamised ja muud vigurid aitavad veits täpsemalt isegi automaati käsitleda, vähemalt minu puhul. Muidu soovitan sellist lõbusat tegevust nagu QS lobbyd. Ehk siis nt 19 killi quickscopega ja viimane kill 360 kraadi õhus kusagilt kõrgemalt alla hüpates. Alates mw2 väljatulekust saati olen niimoodi teinud kui mul see idee tärkas
Video tegelikult sõbra oma. Kuid need keerutamised ja muud vigurid aitavad veits täpsemalt isegi automaati käsitleda, vähemalt minu puhul. Muidu soovitan sellist lõbusat tegevust nagu QS lobbyd. Ehk siis nt 19 killi quickscopega ja viimane kill 360 kraadi õhus kusagilt kõrgemalt alla hüpates. Alates mw2 väljatulekust saati olen niimoodi teinud kui mul see idee tärkas
No MW-des hea snipeda, aga BO snipe on ikka suht fail imo, mingit kasu sellest pole. Need sniper serverid on ka suht mõttetud BO-s: mingi ringijooksmine ja meetri kauguselt noscopemine käib, või siis lihtsalt räme camp 24/7 kuskil nurgas (olenemata sellest, mis ümberringi toimub). Selliseid väga ilusaid ja raskesti teostatavaid kille näeb sniper servudes ka ju üliharva - kedagi lihtsalt ei huvita
RedFusion, Täpselt, BOs on ta küll raskem vb vms. Aga no mw2s ja isegi CoD4 oli see QS ja muu siuke nii nauditav lihtsalt. Mul nüüdseks Bops müüdud ja ostukorvi läheb kas MW2 või legendaarne kood neli
Millegipärast pole mul singleplayeris teiste tüüpide hääli,ainult taustahääled.kellelgi veel selline kamm on juhtunud?
Kui inglise versioon, siis tee Steam'is verify integrity of game cache.
Kui vene versioon ja inglise failid sisse copy'tud, siis on arvatavasti mingid heli failid uuesti üle copy'da. Heli peaks paiknema minu teada nendes localized_English_iw00.iwd - localized_English_iw06.iwd failides.
Võibolla ka mingi teine probleem, kuid ise prooviks neid lahendusi.
Suht jube - server browserit pole ikka korda tehtud. Kui filterite alt "Show empty" maha võtta, leiab kokku alla 100 serveri (~80/7000+). Ja siis pooled on mingi 150+ pingiga (kaugel asuvad) servud, Nuketown-only või muud jurad servud. Ehk siis kui tahad 6v6 limiidiga (sest 9v9 ja 8v8 on veidi mõttetu imo) mingit kindlat gametype-i mängida, siis tihti pole selle jaoks üldse serverit võtta kuskilt
Suht jube - server browserit pole ikka korda tehtud. Kui filterite alt "Show empty" maha võtta, leiab kokku alla 100 serveri (~80/7000+). Ja siis pooled on mingi 150+ pingiga (kaugel asuvad) servud, Nuketown-only või muud jurad servud. Ehk siis kui tahad 6v6 limiidiga (sest 9v9 ja 8v8 on veidi mõttetu imo) mingit kindlat gametype-i mängida, siis tihti pole selle jaoks üldse serverit võtta kuskilt
päris jubedalt katki on mäng jah. Tänapäevani _________________ >OSTA ÕLUT
Sattusin täna mängima xiiteriga. Väga vihastas välja see värdjas. Tuulasin netis ja leidsin paar videot tema tegemistest kah. Toon siin esile ühe neist.
Kuna nuud saab asja nö. videosse võtta asiis sellised "kuked" lüüakse kiirelt minema....
Mina oma 300 mangutunni jooksul pole kordagi xiiterit kohanud.
Kuna nuud saab asja nö. videosse võtta asiis sellised "kuked" lüüakse kiirelt minema....
MW-s oli kohe olemas aga see ei takistanud kedagi
Ise olen 2-3 korda kokku sattunud silmnähtava X mehega, seega suht puhas värk kokkuvõttes.
Hetkel näitab 209H mängitud MP-d.
Treyarch aims to launch a mod tool kit for Call of Duty: Black Ops in May – half a year after the game's launch.
Treyarch community manager Josh Olin confirmed the intended May release in a tweet, originally posted by a developer known as "pcdev".
The Activision-owned studio confirmed its intention to open the PC version of Black Ops up for player modding in August last year.
At the time, pcdev said that creating the tool kit was a "non-trivial" amount of work and would have to wait until after the game was finished.
"We plan to open the game up for modding sometime post-launch," said pcdev. "We do not know yet to what extent you will be able to mod the game.
"There are some purely technical issues related to engine and internal tool enhancements that do not easily fit the modtools paradigm. We have looked at it close enough to see that it is non-trivial and we will have to pick it up again post-launch. Right now we are completely focused on finishing the game."
Põnev, äkki muudetakse pro-mod'idega mängitavaks. Ehk saab nüüd map'id kah läbi mod'ide tasuta. Elu sees ei ostaks neid... kui Activision näitab mulle sedasi keskmist sõrme, siis mina näitan vastu kah. _________________ TALUSILDID
Technical issues my ass. Öelgu otse, et mod toolid saab alles siis kui piisavalt DLC'd müüdud on.
Täpselt. Kuradi hästi keerutavad ikka küll. Tahaks teada, kas keegi seda idiootsust usub ka või?
"There are some purely technical issues related to engine and internal tool enhancements that do not easily fit the modtools paradigm."
Mhm, ja uue map packi launch tuleb mai alguses. Esialgu konsoolide peal, aga võib arvata, et hiljem ka arvutil. Raudselt panevad uue DLC müüki ja täiega promovad seda, enne kui mod toolid välja lasevad (kui need üldse tulevad!)
Ma enam ei mäleta MW2 kaarte, aga üldse ei istu need BO värvid. kõik nii tuhm ja hale. need kaardid tuntuvad jälle nagu ei midagi uut. eelmise map packi ostmist niigi kahetsen. mitte et nad nii halvad oleks, vaid et keegi ei mängi neid. Mulle istub ainult Domination mängustiil kuid just seda stiili uutel kaartidel pea ei kohta. servereid nimekirjas 10k aga neist tavaliselt näitab ainult 300-500, nende seas niigi vähe DLC mappide servereid, ja Domination on üldse parimal juhul 1. Niiet pole vist üle 5 korra igat kaarti mänginudki. Täpselt nagu wager matchidega. alguses kui sai ostetud BO, siis mängisin läpparil kus mäng laggis ja kasutasin trackpadi, seepärast wager matche ei proovinudki, videote järgi oli näha et seal kiiruse ja täpsuse peale tapmised, minul polnud tol ajal sellistes lootustki norm mängida. nüüd kui võimas arvuti olemas, paar nädalat tagasi proovisin esimest korda wager matche, nii hakkas meeldima, aga no keegi ei mängi neid. mis jama toimub, tavaliselt kui tahan mängida siis ootan oma 10 minutit enne kui saab 6 mängijat kokku. ja kui üritada teist serverit otsida, siis tihtipeale viskab ikka samasse, niiet näha et keegi ei mängi. samuti pean ütlema et see asjaolu et ei saa ise valida wager matchide tüüpi on üks hale puudujääk, mulle meeldib kõige rohkem see kus iga mingi aja tagant relv vahetub, aga sellisesse mängu sattuda on pea võimatu. pidevalt ainult sticks and stones või arsenal... peaks MW2 uuesti peale laskma,, kuidagi ära tüütanud BO.
samuti pean ütlema et see asjaolu et ei saa ise valida wager matchide tüüpi on üks hale puudujääk, mulle meeldib kõige rohkem see kus iga mingi aja tagant relv vahetub, aga sellisesse mängu sattuda on pea võimatu. pidevalt ainult sticks and stones või arsenal... peaks MW2 uuesti peale laskma,, kuidagi ära tüütanud BO
Server browseris saad ju ilusasti filtri peale panna ja valida, millist tahad mängida.
Kuid servereid, kus vaid uued DLC mapid rotationis, on tõesti raske leida, kui just TDM'i ei taha mängida. Mul mõned favorites listis, kuid vaid üks neist on S&D, ülejäänud kõik TDM. Ise mängigiks hea meelega DEM'i, kuid neid servereid DLC mappidega pole ühtegi leidnud.
Üldse on ikka see sama jama, et 80% serveritest, mis mängijaid täis, on Nuketown serverid. Jube lihtsalt, kuidas see noobi sõbralik map inimesi tõmbab. Aga eks ole mõistetav ka, kui mõned ühelgi teisel mapil hakkama ei saa, siis on hea tunne, kui seal campides ja LMG'ga spray'des paar killi koguvad.
Muidu ei häiriks üldse, minu pärast täristagu selle mõttetu mapi peal palju tahavad, kuid lihtsalt masendav on vaadata, kuidas server adminnid aina rohkem Nuketown only'ks oma servereid muudavad, puhtalt selle eesmärgiga, et mängijaid juurde võita.
Tundub, et peab oma servu vist jälle üles ajama
Aga ootan teise dlc ka ära ja siis paneme rotatsiooni 2x dlc DOM DEM
jään ootama
LightsabeR kirjutas:
Server browseris saad ju ilusasti filtri peale panna ja valida, millist tahad mängida.
Kui loll ma sain olla et seda varem mitte märgata, ma olen alati wager matche valinud menüüst, ei märganudki et nad ka server listis olemas.
"Escalation is an upcoming map pack to be released on Call of Duty: Black Ops on May 3rd, 2011 on Xbox Live, June 3rd, 2011 for the PS3, and July 3rd, 2011 for PC." - huvitav kas see asi õige? see ju täielik näkkupanek PC gameritele sel juhul. samas see info ainult ühe saidi põhjal, kuskil mujal pole PC versiooni kuupäeva näinud, niiet vb see lihtsalt oletus.
Tundub, et peab oma servu vist jälle üles ajama
Aga ootan teise dlc ka ära ja siis paneme rotatsiooni 2x dlc DOM DEM
jään ootama
LightsabeR kirjutas:
"Escalation is an upcoming map pack to be released on Call of Duty: Black Ops on May 3rd, 2011 on Xbox Live, June 3rd, 2011 for the PS3, and July 3rd, 2011 for PC." - huvitav kas see asi õige? see ju täielik näkkupanek PC gameritele sel juhul. samas see info ainult ühe saidi põhjal, kuskil mujal pole PC versiooni kuupäeva näinud, niiet vb see lihtsalt oletus.
No minumeelest pole Treyarch sellist asja öelnud, aga jah...seda võib tegelt mitmelt saidilt välja lugeda ja ma üldse ei imestaks selliste kuupäevade üle
Ühe hea kommentaari leidsin ka:
"Yeah! More BLOPS maps. Prepare your 15$ fanboys. You’re gona suck our di…Ooops. I mean – You’re gonna like our maps" (B.Kotick)
Nii hilise release date-i (võrreldes konsoolidega) ehk PC community otsese solvamise puhul jääb see map pack päris kindlasti ostmata
Call of Duty: Black Ops Update Released
Product Update - Valve
Updates to Call of Duty: Black Ops have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Call of Duty: Black Ops
- Radar now always activates when two players remain in a OIC wager match.
- Pack-a-Punch ammo information now visible at wall weapon purchase points in all Zombie maps.
- Addressed an issue where Challenges were not appearing in After Action Report.
- Zombie Thief no longer freezes when target disconnects from Zombie Pentagon.
- Addressed various exploits.
- Fixed possible wrong gametype shown in server info screen.
- Server browser Hide DLC Content filter saves to player config like other filter settings.
- Call vote menu updated with all maps.
- Addressed issue causing reserved slot kicks on servers with no reserved slots.
- Sniper tweaks for dedicated servers.
- Weapon unlocks no longer appear with wrong icon.
- Friendly names now draw correctly in 3D stereo.
- Fixed some possible crashes during gameplay or film playback.
- Additional stability improvements
tra killcami pole ikka suudetud ära fixida _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.