Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
danny
Kreisi kasutaja

|
20.04.2011 22:00:39
Lahti olevatest akentest ei muutu alumine aktiivseks peale klikates. Win7 |
|
|
Ei tea kuhu kategooriasse seda liigitada, nii et tegin teema siia.
Aga mis praegu tähendasin on see, et kui mul on Firefox, või opera lahti ja nende peal on avatud näiteks winamp või msn siis klikates alumisele lahti olevale aknale näiteks firefoxile siis jääb msn ikka peale mitte ei lähe firefoxi "alla" sama ka winampiga(kuid firefox muutub aktiivseks). Aga näiteks kui on mingi kaust lahti ja kausta taga on näha lahti olev firefox ja klikates firefoxile siis muutub firefox pealmiseks aknaks. Millest on antud probleem tingitud? Kui keegi sai aru üldse mida silmas pean, aga hullult häirib see asi, pole nagu varem tähele pannud.
viimati muutis danny 20.04.2011 22:33:22, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
20.04.2011 22:16:53
|
|
|
ot: |
Pidin teema pealkirja mitu korda läbi lugema, et mõista, mis jama sul nende (korteri/maja) akendega täpselt on (VM mõjutused)  |
_________________ No worries! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
20.04.2011 22:34:15
|
|
|
ArQ kirjutas: |
ot: |
Pidin teema pealkirja mitu korda läbi lugema, et mõista, mis jama sul nende (korteri/maja) akendega täpselt on (VM mõjutused)  |
|
Ausalt, pidin ise kah praegu krambid saama kui lugesin Lisasin "win7" lõppu, ma loodan nüüd, et mingit sellist aknamudelit ei ole olemas.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celion
HV kasutaja

|
21.04.2011 02:04:41
|
|
|
Võta vastava programmi (MSN ja Winamp) seaded lahti ja "Always On Top" eest linnuke maha.
_________________ Ostan Roger Zelazny "Amberi kroonikad" (soovitatavalt eesti keeles). |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
21.04.2011 10:20:21
|
|
|
Celion kirjutas: |
Võta vastava programmi (MSN ja Winamp) seaded lahti ja "Always On Top" eest linnuke maha. |
Huvitav, et ise seda ei märganud, olid jah linnukesed ees , täiesti tühja koha pealt, ise neid polnud linnukesi sinna toppinud, aga nüüd korras, tänud.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.04.2011 10:21:50
|
|
|
WinAmpil on see lühivalik Ctrl+A, kui ma ei eksi. Ise olen mitu korda kaustas üritanud kõiki faile valida, aga käsk läheb hoopis Winampile
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
21.04.2011 11:28:09
|
|
|
Betamax kirjutas: |
WinAmpil on see lühivalik Ctrl+A, kui ma ei eksi. Ise olen mitu korda kaustas üritanud kõiki faile valida, aga käsk läheb hoopis Winampile  |
Oot, ma nüüd meenub, eila valisin ma winampis kõik lood Ctrl+a, et tõsta nad uude libaryse, see tuligi siis sellest, aga msn jääb ikka müstikaks.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|