Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mais
Piiratud kasutaja

|
30.03.2011 00:22:20
|
|
|
Delp kirjutas: |
Täna hakkas huvitav asi silma. Nimelt pakub Facebook mulle sõbraks ühte inimest, keda ma reaalses elus näen peaaegu iga päev, aga kellega mul pole mitte midagi muud ühist kui see, et too inimene on mu naaber. Mille alusel fb seda tegi, ainus variant vist see, et oleme kuidagiviisi sama ip alt oma kontodega sees käinud, aga mul pole wifit-ki püsti ja ma pole tema wifisse ka kordagi roninud  |
Minuteada ta soovitab neid sõpru seal sõprade järgi.
Päris lampi ta siiski ei saa teda sõbraks pakkuda.
Pane ta nime peale ja vaata kes on ühised sõbrad, kui seal pole ühtegi siis asi kuidagi kahtlane juba
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delp
HV vaatleja

|
30.03.2011 09:34:26
|
|
|
See ongi kahtlane, et ei ole ühtegi ühist sõpra ning mittemingisugust seost peale selle, et ta on mu naaber, mul temaga pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
30.03.2011 11:32:07
|
|
|
Delp kirjutas: |
See ongi kahtlane, et ei ole ühtegi ühist sõpra ning mittemingisugust seost peale selle, et ta on mu naaber, mul temaga pole. |
Kas teil äkki on mõlemal elukoha aadress sisestatud?
Krt seda teab mille alusel FB oma oletusi teeb...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delp
HV vaatleja

|
30.03.2011 14:33:37
|
|
|
Ei ole isegi oma elukohalinna ära märkinud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
30.03.2011 17:57:21
|
|
|
On üks üritus, kuhu attendis 800 inimest. Listis näitab umbes esimest kolmesadat. Kuidas ülejäänud listi näha?
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
30.03.2011 19:39:19
|
|
|
No aga vaata siis, kes ta sõbrad on. Piisab ühest ühisest tuttavast, kel ka FB konto ja pakubki.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
30.03.2011 20:08:26
|
|
|
udusiil kirjutas: |
No aga vaata siis, kes ta sõbrad on. Piisab ühest ühisest tuttavast, kel ka FB konto ja pakubki. |
Ta kirjutas juba, et neil ei ole omavahel ühtegi sõpra
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
30.03.2011 20:24:58
|
|
|
et-ee.fbjs.
Sattusin Facebooki lehele mis algas nii ja lõppes nagu peab facebook.com. Chrome esimesel korral blokeeris seda ja panin, et lahku sellelt lehelt, teisel korral aga lasi ilusti lehele. On sellise algusega lehed nakatunud lehed?
viimati muutis andree 30.03.2011 20:34:39, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
30.03.2011 21:00:28
|
|
|
Millegipärast on nii, et kui esilehel "uuendusi" lugeda ja kerides jõuda ca poole peale, siis toimub mingi "refresh" ja leht hüppab üles tagasi.
Suht võimatu sedasi midagi teha seal. Aru pole veel saanud, millest see tingitud on ja kuidas seda ära keelata...
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.03.2011 21:13:30
|
|
|
Alla kerides laetakse käigu pealt uued postitused ette. Enamus brauseritega see probleeme ei tekita. Mis brauserit sa ise kasutad?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.03.2011 21:15:27
|
|
|
lol IT Planeedis ka mingi Facebooki teema
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
31.03.2011 20:39:13
|
|
|
küssa kas facebook kahh kuskile salvestab kõnelogisi nagu seda saab teha msnis?
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
01.04.2011 00:36:52
|
|
|
Mais kirjutas: |
udusiil kirjutas: |
No aga vaata siis, kes ta sõbrad on. Piisab ühest ühisest tuttavast, kel ka FB konto ja pakubki. |
Ta kirjutas juba, et neil ei ole omavahel ühtegi sõpra  |
Kusjuures mullegi pakub sõpradeks inimesi, keda ma "nagu ehk peaksin teadma" ning teangi tegelikult üsna lähedalt, aga - minu konto ei viita mingitki moodi reaalselt minule - vale nimi, gender jne ja need pakutavad tuttavad ei tea, et ma üldse kontot oman! Ehk siis nuhkimine kõrgemal tasemel, fecking näoraamat ...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
01.04.2011 00:46:43
|
|
|
üsna palju oleneb mida kuskilt lubatud on...ta otsib seoseid ju meilikontaktidest (näiteks gmail), Live (MSN) Messengerist jne.
kui neist ühegagi kunagi nõus pole oldud, siis on tõesti kahtlane
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
01.04.2011 00:57:07
|
|
|
HA kirjutas: |
üsna palju oleneb mida kuskilt lubatud on...ta otsib seoseid ju meilikontaktidest (näiteks gmail), Live (MSN) Messengerist jne.
kui neist ühegagi kunagi nõus pole oldud, siis on tõesti kahtlane |
Selge see ja eks ma aiman ka, millest asi alguse sai minu puhul - konto tegemisel on ju vaja e-maili aadressi ja üks neist tuttavatest on Hotmaili contact listis ning edasi selle ühe tuttava contact listis on teised jne. Ehk pea täieliku anonüümsuse oleks saavutanud mingit ühekordset, just registreerumise puhuks tehtud mailiaadressi kasutades. Aga ikkagi...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
01.04.2011 01:06:33
|
|
|
siiski peaks ta küsima meili kasutajanime ja parooli või miskit muud nõusolekut kontode sidumiseks...
edit: aaa...eiei, kui nondest teistest keegi nõus on olnud ja sina kellegi listis oled, siis küll
ta pakub mulle ka suht suva inimesi vahepeal (mõnikord on ainult 1 ühine sõber või miskit)...
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
03.04.2011 10:14:48
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Alla kerides laetakse käigu pealt uued postitused ette. Enamus brauseritega see probleeme ei tekita. Mis brauserit sa ise kasutad? |
Operat kasutan. Mitu päeva toimis kõik normaalselt ja nüüd täna on hakanud jälle üles hüppama.
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
20.04.2011 20:35:36
|
|
|
Miks mul facebooki ei ole :
- ma leian, et facebook'i mõttekus võiks seisneda selle üsna tihedas jälgimises kuna enamus kasutajaskonnast eeldaks seda minult nii või naa. Kasvõi info mingite ürituste, kogunemiste või tontteab mille kohta. Facebooki tihe jälgimine (koos sealt saadava pasalaadungiga) aga sööks ära paraja hulga minu täitsa iseenda aega. Kuna ajasöödikuid on mul virtuaalsel kujul juba piisavalt, siis sorry aga facebook jääb sedakorda vahele.
- teisalt tekib küsimus, et mida ma facebookist peale ajaraiskamise saaksin? Hoida kontakti vanade tuttavate või klassikaaslastega? Eiei, milleks, sellepärast nad ongi vanad tuttavad, et ma nendega tõenäoliselt suhelda ei soovi või vastasel juhul oleks meil mingisugune muu suhtluskanal ammuilma aktiivne. Huvi korral saab ka ilma facebookita inimestega kontakti ja sealjuures ei ole mul vajadust iga päev lugeda, et mida keegi täpselt pannkoogi vahele pani või kui lahe pidu parajasti on (mille käigus on piisavalt aega sellest facebookis teada anda )
- kolmandaks seesama vastumeelsus millegi pealesurutu osas. Kui mõni indiviid peab normaalseks, et kogu tema suguvõsa ja sõpruskond on kursis sellega, mida ta üleeile facebookis kirjutas või keda kuhugi kutsus või mida laikis, siis ma juba nende kiuste hoian sellest kohast eemale. Ja ärge tooge palun nüüd seda mobiiltelefoni võrdlust, see on üsna tobe. Facebook ei ole tehnoloogia.
Üldiselt võtan seda kuidagi sedasi, et kui ühes asjas on minu jaoks 10% kasulikku ja 90% bullshit, siis ei ole asi lihtsalt seda väärt.
_________________ No worries! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
20.04.2011 22:01:08
|
|
|
tsitaat: |
Kuna ajasöödikuid on mul virtuaalsel kujul juba piisavalt,
|
rate.ee?
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
20.04.2011 22:07:38
|
|
|
Tiim kirjutas: |
tsitaat: |
Kuna ajasöödikuid on mul virtuaalsel kujul juba piisavalt,
|
rate.ee?  |
Nice one , siiski pean sind kurvastama ja tõdema, et ma ei ole piisavalt lahe reidis feimi kogumiseks. Küll aga võiks välja tuua näiteks HV foorumi, mis juba iseenesest seoses põnevamate tegevustega kaks aastat minu poolt soikus oli. Aga nüüd ma olen tagasi .... vähemalt mõneks ajaks
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
20.04.2011 22:42:34
|
|
|
ArQ, kuna mõnikord on vaja edastada infot klassile, siis on FB selleks väga hea kanal (ja mitte ainult aja raiskamine). Proovisin luua foorumit paar aastat tagasi, kuid eriti vedu ei võtnud. Ning vabandust, aga eKool oma keskkonnaga on selliseks tegevuseks ikka väga pask.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
20.04.2011 22:53:47
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
ArQ, kuna mõnikord on vaja edastada infot klassile, siis on FB selleks väga hea kanal (ja mitte ainult aja raiskamine). Proovisin luua foorumit paar aastat tagasi, kuid eriti vedu ei võtnud. Ning vabandust, aga eKool oma keskkonnaga on selliseks tegevuseks ikka väga piix. |
Kindlasti on ka kasulikke omadusi kuid samas kas klass on facebookis 100% esindatud? Või miks näiteks mailinglist ei toimiks? Kui keegi on sisuliselt "kohustatud" kasutama facebooki näiteks lihtsalt ühe mingi listi pärast, mille kaudu aegajalt infot edastatakse, siis oleks see nagu natukene osakeste kiirendiga juuste kuivatamine. Just viitasin sellel oma 10/90 teemaga.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|