Le Inc, korraldab seda asja motoklubi, kurtnas on ka mootorrattamuuseum. me oleme seda tavaliselt teinud ühe ühise kevadsõiduna, kuna kaugus on prast - 28km. vanu motajuppe on ka huvitav vahtida.
No, aga tule siis kiiresti järgi, sest päris paljud on juba helistanud ja tahavad ära võtta . _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
hetkel on käimas läbirääkimised, mille tulemusena antud detail saabub eesti 80€ eest ja see sisaldab ka postikulu 17€. eestis, catwees küsis selle asja eest 13500kr.
Sellise ilmaga on ikka megamõnus sõita EMÜ juures ummikus liikus ka mootorrattaga märgatavalt kiiremini edasi
Autoga eriti hetkel sõitma küll ei kisu _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Ma olen talv otsa peaaegu iga nädalavahetus lenksus olnud, mul aega nüüd tsikliga küll, las ilmad muutuvad ikka soojemaks ja see pask saab teedelt ära, siis terve suvi aega sõita _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Minu ratas ka nüüd lännu _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
koju kaminasimsile võid sa selle osta. ma kahtlustan, et meie lubadega pole seal midagi teha. uurida ei viitsi, sest sinna minna pole kavas.
Sõber käis kolm aastat tagasi Austraalias, seal sõitis autoga ning näitas politseile ID-kaarti. Sõbranna käis aasta tagasi Austraalias, sõitis samuti autoga ning näitas politseile ID-kaarti. Probleeme igatahes ei tekkinud.
ArQ, ma tean, millest räägin. Juhtisin tähelepanu sellele, et kuigi see lollus erandjuhtudel toimis, ei ole see siiski õige.
Milline lollus? Ja millistel erandjuhtumitel? Näiteks mingi aeg tagasi oli olemas nimekiri riikidest, kus see nn rahvusvaheline juhiluba kehtib. Vähemalt tol hetkel Austraaliat seal ei olnud. Kokku olen sealse kohaliku politseiga suhelnud umbes kordi kümme ja rahvusvahelise loa kohta ei ole keegi huvi tundnud. Samuti ei tea ma kedagi, kellel oleks sellega probleeme esinenud. Iseenesest on see ka loogiline kuna nii või naa ei saa nad kontrollida kas antud juhiluba üldse kehtida võiks. Enda meelerahuks on kindlasti mõistlik see võimalusel ära teha kuid pole põhjust paanikaks kui see tegemata jääb.
Küll aga tasub ära mainida, et minnes Austraaliasse mõne muu variandi kui turisti või WHM-ina tuleb kolme kuu jooksul soetada kohalik juhiluba, mille saamiseks piisab teoreetilise ja praktilise eksami läbimisest. _________________ No worries!
Minul tunti lubade vastu huvi - korra soovis härra politseinik mind Eesti lubadega tee äärde jätta ning teisel korral oli samal teemal küllalt pikk kemplemine (mis päädis trahviga, seda küll kiiruseületuse eest).
Minu silm ei näinud mitte ühtegi rahvusvahelist luba, mida kohalikud võimud aksepteerinud ei oleks.
Lollus on see, kui lubadeta ja sõiduoskuseta inimene arvab, et ID-kaart annab talle sõiduoskuse ning ronib rooli.
Regasin end täna a-kati kursustele, kuna võitsin radio maniast soodustuse. Tuleb nüüd end käsile võtta ja legaalselt legaalsete ratastega linnas sõitma hakata.
Mis ratas algajale sobiks? Elus olen ehk mõnikümmend kilomeetrit ainult sõitnud mingi vene tsikliga. _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
honda cb500 (42kw ), erinevalt gs500e 32- 36kw st on tal vesijahutus ja suvel palavaga ei kuumene ummikus üle. natu kallim kui gs aga hinda väärt, sest klappe ei pea nii tihti regullima. muus osas suhteliselt sama. yamaha xj600 ( diversion) on ka hea lihtne. vanematel aga kohati sidur vajab vahetamist, sest " libiseb läbi".
kui "paiki " tahad, siis gsx600f / cbr600f.. esimene vanem on kah õhk-õli, seega pikalt seista ei saa, mootor samas on pommikindel ja öko. primmi gsx600f võttis sajale alla nelja. kui väga rinka himu on, siis szr660 (xt mootoriga rinkakas) cbr600f idel on nukaketi pingutuses miski projekteerimisviga ja need kipuvad " kolisema" iseenesest lihtne viga parandada aga riivab kõrva. vanadel ratastel on karpad kummiluttidega. väga vanadel kipuvad need ära rahkuma ja lisaõhku andma hakkama. margiesinduses maksid lutid vanasti 1k tk.
kui " mutta " tahad, siis xt600 /DR650..
kaval on ka mingid "e-z 500 jad.. " . neid pole katsunud ise.
vanas rahas 25k eest esimese saab. sellega sõidad esimese aasta ja veendud, et " esimene ratas on alati vale ja kukub". keskhark "must be"
12- 14aug alempoisi motpidu
ja kui kellelgi huvi louis.de st pärit kola järgi, siis mootorrattur, kasutajanimega multik kolis saksa ning on valmis meile sealt asji saatma, kui me talle saadame louisist täpse koodi ning vastava summa raha. transakulu jaguneb siis näiteks mitme soovija peale ära. ise lasin omale uue paagikoti tuua. maksis 19.90€ _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.