praegune kellaaeg 16.07.2025 21:59:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
allavett
Kreisi kasutaja

|
19.04.2011 22:48:48
Acer 5810T |
|
|
Tervist.
Kirjeldan ära oma probleemi:
Puhastasin ülalmainitud arvutit tolmust, veidi jokkis peaga keerasin ühe pikema kruvi valesse auku ja see rikkus ära mõned rajad plaadil. Olen käinud kahes paranduses ja tolku pole saanud miskit.
Arvuti ekraan ei võta enam pilti ette, lihtsalt vilgub. Taustavalgustus paistab normaalselt toimivat, samas ei välistaks esialgu midagi. Välise moluga on asi korras - st töötab ilusti.
Kas kellelgi sama ekraaniga/emaplaadiga masinat, millega saaks proovida, milles asi on?
Ma pole eriti hea probleemikirjeldaja, aga vastan jõudumööda küsimustele. Ma pole isegi kindel, et selles sissekeeratud kruvis asi võiks olla, kuna sai proovitud ilma selle kaardita, mis viga sai. Võibolla on asi videokivis. Kuram seda teab. On kellelgi mingeid ideid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.04.2011 22:53:36
|
|
|
Ehk teed sellest vigastatud kohast pilti? Praeguse ebamäärase kirjelduse põhjal (üks kruvi vales augus) küll midagi tarka keegi sulle kosta ei suudaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
19.04.2011 23:01:50
|
|
|
Mul pole ühtegi head kaamerat, millega sellist pilti teha. Ainult mikroskoobi all on näha, et paar rida ja paar kihti on tuimalt läbi keeratud. Kujuta ette tavalist trükiplaati, millesse on kruvi pooleldi sisse keeratud.
Selle aceril on emaplaat mingi neljaosaline. Ja see kruvikäkk on ühe pisema plaadi peal. Väljundite plaat. Seal on USB-d, hdmi, molu ja heli.
Ma võiks seda pigem näidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maa Mees
HV Guru

|
27.04.2011 09:07:51
|
|
|
Kus ka näha saaks?
Maa Mees
_________________ Some Will Seek Forgiveness, Other Escape... |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|