praegune kellaaeg 21.06.2025 02:17:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ener
HV vaatleja
|
17.04.2011 13:56:04
Smarty |
|
|
Kas keegi oskab seletada, kuidas lisada css fail smartyile. Kui ma lisan index.tpl failile <link type="text/css" href="/css/style.css" type="text/css"/> , siis ei juhtu midagi.
Olen proovinud kasutada ka {literali} aga ikka ei juhtu midagi.
Olen leidnud ka näiteid, kus kood on kohe <link type="text/css"> css koodi </link> sees, aga ka midagi ei muutu.
Proovisin niisama htmli ja seda samat css-i, siis töötab, aga smartyga ei juhtu midagi.
Oskab keegi aidata või öelda mis valesti on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
17.04.2011 15:52:06
|
|
|
Sa vist ei ole CSS-i lisamise põhimõtetest aru saanud, Smartyga ei ole see kuidagi seotud. Kui sul see <link> rida ei tööta, siis ei ole viga Smartys vaid vastavas reas. Võibolla sul on href rida valesti ja vastavat .css faili ei saada selle kaudu kätte. Lisaks sul on näitena toodud reas type attribute kaks korda.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
ener
HV vaatleja
|
17.04.2011 16:25:30
|
|
|
Lõpuks sain korda. Kui lisasin "../" sinna ette, siis töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|