Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DeTHiCa.
HV Guru

|
15.04.2011 13:24:18
|
|
|
mul süsteem hangub regulaarselt sekundiks-paariks. resource monitorist näen et probleemiks on system protsess, kuid selle alla kuulub ju mitukümmend dll moodulit millest igaüks võib põhjuseks olla. kuidas nüüd leida, milline neist dll moodulitest probleemi tekitab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.04.2011 13:51:09
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
oootoot, misasja "See on huvitav, sest Vista on niivõrd sarnane Win7-le igas mõttes." |
tomorrow, 7 pidi ju olema justnimelt igas mõttes parem ja mitte sarnane vistaga? ma olen nüüd segaduses... |
Jah seda MS-le meeldib öelda aga tegelikult on need 2 suht sarnased, kuigi 7 on kahtlemata parim neist.
aga huvitav fakt, mis eile silma jäi - w7 all arvuti voolukasutus (seinast) 105w (2 ketast väljalülitatuna 95w), samas XP all 117-118w. riistvara sama, järjest tehtud test. idle voolutarbimine siis, mõlemal juhul prosekasutus 0 ja mingit suuremat programmi ei jooksnud.
huvitav, millest see vahe?  |
Oskab paremini rauda ära kasutada .Aga tegelikult vb mingi spets säte mida XP all ei leidu ja mis aitab voolu kokku hoida.On ka power sätted ju üsna kohaldatavad
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.04.2011 16:25:58
|
|
|
peabki vaatama, mis seal power sätete all üldse näitab. vahe ei ole suur, kuid samas siiski mõõteveaks seda kuidagi lugeda ei saa. ise arvan, et erinevus tuleb puhtalt videokaardi manageerimise arvelt. prose kõikvõimalikud "öko" reziimid on mul anyway biosist kinni keeratud.
aga muidu mulle täitsa meeldib see ketaste autom. väljalülitamise teema minumeelest XP'ga pole see kunagi korralikult toiminud (kuigi vb ma pole lihtsalt piisavalt asja uurinud).
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
15.04.2011 22:38:54
|
|
|
Pagana jama on ... sain multi display tööle aga nüüd rikkusin midagi resodega nii ära, et kui teleka juhtme taha lükkan siis mõlemad pildid on mustad. Olen proovinud draiverid uuesti maha lasta ja peale panna aga ei tolku. On kellelgi häid mõtteid kuidas saaks resod kuidagi tagasi default settingusse vms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
16.04.2011 01:07:17
|
|
|
Driver Sweeper
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.04.2011 12:56:54
|
|
|
kas Security Update for Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (KB2467173) on vajalik update või mingi spetsiifiline laks ?
Download size: 18,4 MB
You may need to restart your computer for this update to take effect.
Update type: Important
A security issue has been identified leading to MFC application vulnerability in DLL planting due to MFC not specifying the full path to system/localization DLLs. You can protect your computer by installing this update from Microsoft. After you install this item, you may have to restart your computer.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
16.04.2011 14:57:53
|
|
|
Vajan natuke windows7 kasutajate haldamise abi.
Kasutusel kaks kasutajat: admin õigustega ja piiratud kasutaja
Probleem on piiratud kasutaja startupis mõningate programmide keelamine.
Jama on selles, et kasutajatel erinev startup.
Windowsi enda msconfig.exe käivitub ainult admin õigustega admin kasutaja kohta.
Proovisin Ccleaner abil, aga ilma admin õigusteta ei lase muuta ja admin õigustega kuvab admin kasutaja startupi.
Pildil on näha mõlema kasutaja startup.
Piiratud kasutajal on mõned EI staatusega, need langevad kokku admin omaga.
Spoiler 
PS: miks System Configuration aken suuremaks ei lähe, et terve startup näha oleks?
E: Asi lahendatud registrist kustutamisega.
Vihje allikas http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/ee851671.aspx
viimati muutis ykshuntka 17.04.2011 10:12:44, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.04.2011 19:09:31
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
kas Security Update for Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (KB2467173) on vajalik update või mingi spetsiifiline laks ?
A security issue has been identified leading to MFC application vulnerability in DLL planting due to MFC not specifying the full path to system/localization DLLs. You can protect your computer by installing this update from Microsoft. After you install this item, you may have to restart your computer. |
Sõltub kas sul on C++ 2010 installitud?
Eeldan, et on seega võid peale lasta.Millal turvauuendus varem halb asi on olnud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.04.2011 19:18:43
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
A security issue has been identified leading to MFC application vulnerability in DLL planting due to MFC not specifying the full path to system/localization DLLs. You can protect your computer by installing this update from Microsoft. After you install this item, you may have to restart your computer. |
Eeldan, et on seega võid peale lasta.Millal turvauuendus varem halb asi on olnud?  |
ee, ega ma täpselt tea mis see C ++ on, sellepärast kysisingi
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.04.2011 19:29:52
|
|
|
Eeldan, et on seega võid peale lasta.Millal turvauuendus varem halb asi on olnud?  |
ee, ega ma täpselt tea mis see C ++ on, sellepärast kysisingi  |
Tavakasutaja vaatepunktist on ainult siis vaja, kui mingi programm seda tahab.Tavaliselt on sellisteks programmideks igasugu beetad jms arendusversioonid
Programs all peaks näha olema kas on installitud
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
16.04.2011 19:31:16
|
|
|
Kas mitte nt amd ccc pole üks neist programmidest, mis cpp redisti nõuab?
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.04.2011 19:32:32
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Kas mitte nt amd ccc pole üks neist programmidest, mis cpp redisti nõuab? |
Nvidia kasutajana jään vastuse võlgu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.04.2011 21:13:00
|
|
|
amd ccc nõuba hoopis microsoft .NET frameworki. c++ asju nõuavad tavaliselt erinevad mängud...eriti just viimasel ajal siis.
C++ on progemiskeel ja need installitavad jubinad peaksid vist olema selle keele library'd.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
16.04.2011 23:26:26
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
mul süsteem hangub regulaarselt sekundiks-paariks. resource monitorist näen et probleemiks on system protsess, kuid selle alla kuulub ju mitukümmend dll moodulit millest igaüks võib põhjuseks olla. kuidas nüüd leida, milline neist dll moodulitest probleemi tekitab? |
keegi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.04.2011 23:56:51
|
|
|
ee, ega ma täpselt tea mis see C ++ on, sellepärast kysisingi  |
Tavakasutaja vaatepunktist on ainult siis vaja, kui mingi programm seda tahab.Tavaliselt on sellisteks programmideks igasugu beetad jms arendusversioonid
Programs all peaks näha olema kas on installitud  |
njaa , sa oled siin win numero uno tõsiselt
kui vaja siis vaja
kui peale installi siia ei satu, siis hommikul näeme
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
17.04.2011 00:02:36
|
|
|
Ise ka tükk aega üleeile mõtlesin, et kas seda on ikka mulle vaja, progemisega ei tegele ... Aga peale mõningat vaagimist jõudsin lõpuks järeldusele, et vaevalt nad tavakasutajale important update´na seda pakuksid, kui see ainult "developerite" asi oleks. Ju siis vaja ning läks peale...
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.04.2011 00:38:01
|
|
|
ewur kirjutas: |
Ise ka tükk aega üleeile mõtlesin, et kas seda on ikka mulle vaja, progemisega ei tegele ... Aga peale mõningat vaagimist jõudsin lõpuks järeldusele, et vaevalt nad tavakasutajale important update´na seda pakuksid, kui see ainult "developerite" asi oleks. Ju siis vaja ning läks peale... |
tegin installi ära, nagu näha siis olen olemas
muideks see oli mul valikuline update
muidu poleks kysinudki
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
17.04.2011 00:54:54
|
|
|
mul süsteem hangub regulaarselt sekundiks-paariks. resource monitorist näen et probleemiks on system protsess, kuid selle alla kuulub ju mitukümmend dll moodulit millest igaüks võib põhjuseks olla. kuidas nüüd leida, milline neist dll moodulitest probleemi tekitab? |
keegi? |
Suvalistel hetkedel hangub või on ikka mingi seaduspära sees? Alati võib ka ju katsetada win repairiga, äkki on mingi ime läbi mõni fail pekkis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.04.2011 01:34:32
|
|
|
amd ccc nõuba hoopis microsoft .NET frameworki. c++ asju nõuavad tavaliselt erinevad mängud...eriti just viimasel ajal siis.
C++ on progemiskeel ja need installitavad jubinad peaksid vist olema selle keele library'd. |
Jep enamus asju installivad vanema C++ 2005/2008 versiooni.Nagu mainisin, siis peale beetajärgus softi eriti miski muu 2010-t ei taha.Vähemalt pole silma hakanud.
Ega uut .NET 4 kah eriti miski ei taha.Mul üks proge on mis seda vajab ja sellest ka peal Client Profile (väiksem pakk).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
17.04.2011 07:56:06
|
|
|
C++ on progemiskeel ja need installitavad jubinad peaksid vist olema selle keele library'd. |
AMD Catalyst CCC paneb igatahes VC 2008 teile peale, seega...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.04.2011 14:52:35
|
|
|
a võibolla, et automaatselt paneb peale tõesti...ma mõtlesin just seda nõudmise osa nimelt mul custom XP installist on kõik :NET muidu kunagi ammu välja juuritud (olid ajad kui seda polnud üldse millegi jaoks vaja tavakasutajal), siis mingil hetkel hakkas CCC seda sõna otseses mõttes NÕUDMA...seega pidi eraldi installima .NET'i omale masinasse. muidu CCC üldse tööle ei läinud.
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
17.04.2011 21:37:15
|
|
|
huvitav, millal esimene beta ver. lekkima hakkab....
ootan juba huviga
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|