Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jann1
HV Guru

|
05.04.2011 18:59:51
|
|
|
Minul küll ei nagise midagi, ega kuidagi...
Milline oleks parem froyo ja jms ?
Avastasin just, et mu tell polegi võrgulukus. Kuigi ostes öeldi, et on võrgu lukk peal Ehh kohalikud Uk kaardid töötavad sees ja isegi eesti tele2 töötas sees
Tegi kohe tuju paremaks
Aga kas mingit kohta moblas on, et vaadata kas on lukus või ei? Just for incase.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
06.04.2011 13:46:47
|
|
|
Avastasin just, et mu Google Maps versioon on 4.5.0 ja uuendusi ei paku, kuigi juba on 5.3 väljas...
Kas kellelgi teisel ka see probleem?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
06.04.2011 13:47:43
|
|
|
Minul pakkus. Uuendas ära kaa:)
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.04.2011 13:59:15
|
|
|
Rain01 kirjutas: |
Avastasin just, et mu Google Maps versioon on 4.5.0 ja uuendusi ei paku, kuigi juba on 5.3 väljas...
Kas kellelgi teisel ka see probleem? |
Probleem on selles, et elame Eestis...
ja sellistes pisikestes vähearenenud riikides marketist ei saa Google Maps uuendusi. Ka Google Maps navigeerimise funktsioon on meil keelatud (sellest saab üle Brut maps häkitud variandiga).
Variant on kas hankida kuskilt mujalt (ise olen tavaliselt leidnud xda foorumist installfaili) või siis rootida ja kasutada market enablerit - saad ise määrata piirkonna.
Kolmas variant on hankida mõne välismaise operaatori SIM, selliset riigist kus normaalselt uuendusi pakutakse.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
06.04.2011 14:49:24
|
|
|
Google Mapsi 5.3 saad näiteks siit downloadida.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
06.04.2011 15:17:14
|
|
|
Draqula kirjutas: |
ja sellistes pisikestes vähearenenud riikides marketist ei saa Google Maps uuendusi. Ka Google Maps navigeerimise funktsioon on meil keelatud (sellest saab üle Brut maps häkitud variandiga).
Variant on kas hankida kuskilt mujalt (ise olen tavaliselt leidnud xda foorumist installfaili) või siis rootida ja kasutada market enablerit - saad ise määrata piirkonna.
Kolmas variant on hankida mõne välismaise operaatori SIM, selliset riigist kus normaalselt uuendusi pakutakse. |
tirisin xda'st ja uuendasin ära
tnx info eest
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
10.04.2011 12:21:46
|
|
|
dataq kirjutas: |
Nii istun nüüd 3 päev Darky 10RC peal. Kiirus hea, lage pole täheldanud ainuke millest puudust tunnen on vodoo app mida veel antud versioonile pole. Aku kestvus ka uuel tasemel, tavaliselt kasutan telefoni nii palju, et teiste romide puhul pole vahet märganud aga nüüd märkasin isegi mina, et kestvus oleks nagu kahekordistunud. Üübervinge on ekraani kustumine nagu vanal CRT monitoril. |
kas sul wifisse ühendab kenasti ära?? GB 2.3.3 ja Darky 10 RC3 selline kooslus peal ja minul wifisse ära ei ühenda
_________________ dimidium facti, qui caepit, nabet - alustamine on juba pool tehtut |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
dataq
HV kasutaja
|
10.04.2011 17:58:31
|
|
|
wonder kirjutas: |
Nii istun nüüd 3 päev Darky 10RC peal. Kiirus hea, lage pole täheldanud ainuke millest puudust tunnen on vodoo app mida veel antud versioonile pole. Aku kestvus ka uuel tasemel, tavaliselt kasutan telefoni nii palju, et teiste romide puhul pole vahet märganud aga nüüd märkasin isegi mina, et kestvus oleks nagu kahekordistunud. Üübervinge on ekraani kustumine nagu vanal CRT monitoril. |
kas sul wifisse ühendab kenasti ära?? GB 2.3.3 ja Darky 10 RC3 selline kooslus peal ja minul wifisse ära ei ühenda  |
Kõik funkab ilusti ainult, et vodoo appi soundi osa pole ja selle tõttu olen sunnitud 9.5 peale tagasi minema. Ilma selleta autos podcasti ja mussi kuulates on ikka heli väga nutune.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuletegija
HV kasutaja

|
11.04.2011 11:02:00
|
|
|
Garantii osakonnast niipalju uudiseid et helistati paluti viga täpsustada ja vsjoo. Eks näis mis tulemus sealt tuleb.
_________________ Rolling Thunder |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
11.04.2011 11:51:32
|
|
|
kas sul wifisse ühendab kenasti ära?? GB 2.3.3 ja Darky 10 RC3 selline kooslus peal ja minul wifisse ära ei ühenda  |
Kõik funkab ilusti ainult, et vodoo appi soundi osa pole ja selle tõttu olen sunnitud 9.5 peale tagasi minema. Ilma selleta autos podcasti ja mussi kuulates on ikka heli väga nutune. |
njaa, lähen ka ilmselgelt 9.5 peale tagasi, kohe kui usb kaabli üles leian :S
_________________ dimidium facti, qui caepit, nabet - alustamine on juba pool tehtut |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.04.2011 12:50:47
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Kolmas variant on hankida mõne välismaise operaatori SIM, selliset riigist kus normaalselt uuendusi pakutakse. |
see Brut on huviav vidin
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronn
HV kasutaja
|
14.04.2011 10:41:11
|
|
|
Kuidas klaviatuurile Õ tähe saab, ruutimata soovitavalt.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
14.04.2011 10:52:55
|
|
|
Vb kõik teavad juba, aga minule oli see uus asi. Nimelt Mobiil-ID puhul pidi varem ekraanilukk maas olema, et üldse küsiks PIN koodi sisestamist. Täna aga ununes maha võtta, aga selleks hetkeks kui koodi küsib, võtab telefon nagu ise ekraaniluku maha ja saab ilusti koodi sisestada. Peale seda ekraan automaatselt lukus uuesti.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuletegija
HV kasutaja

|
14.04.2011 12:52:13
|
|
|
Ja elioni/mobiteci saaga jätkub. Paistab et minu vekairjeldus polnud pisavalt täpne... Igastahes sai seekord siis koos kahe elioni klienditeendajaga uuesti telefoni tudeeritud ja viga veel täpsemalt sõnastatud ja läks telefon uuele ringile. Eks näis mis nüüd saama hakkab.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.04.2011 13:58:40
|
|
|
Tuletegija kirjutas: |
Ja elioni/mobiteci saaga jätkub. Paistab et minu vekairjeldus polnud pisavalt täpne... Igastahes sai seekord siis koos kahe elioni klienditeendajaga uuesti telefoni tudeeritud ja viga veel täpsemalt sõnastatud ja läks telefon uuele ringile. Eks näis mis nüüd saama hakkab. |
Tuletab meelde seiklusi HTC ja Infocare'iga. Sai rõõmsalt telefoni liigutatud väga mitmeid kordi Läti vahet.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
14.04.2011 14:17:31
|
|
|
Eestis on ikka väga nadine see garantii teema.
Kujutan ette et baltikumis ongi ainult 1 firma kes repair'ib garantii telefone
Aga mis moodi korpus nagiseb siis?
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuletegija
HV kasutaja

|
14.04.2011 14:49:12
|
|
|
See raam mis ekraani ümber on see on paremalt poolt osaliselt lahtine ja nagiseb.
Igastahes samsungi teemas tõstatasin ka küsimuse üles ja juba tuli ka üks kaaskannataja lagedale kel sama probleem. Nüüd ootame samsung eesti poolset kommentaari selle kohta et kas asi on garantiiline või mitte.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
15.04.2011 09:14:10
|
|
|
mmm, kas keegi saaks positada w saata mulle kirja oma tele2 APN seadmete setingutest, lasin peale tagasi Darky 9.5 ja 2.2.1 ja ei ühenda netti ära, seda andmeside märki üles levi tugevuse kõrvale ei tule, tele2 klienditeenindus soovitas minna esindusse mul ilmselt miskit kahesilmavahele jäänud...
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
15.04.2011 09:24:01
|
|
|
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6291975&highlight=APN#6291975
mmm, kas keegi saaks positada w saata mulle kirja oma tele2 APN seadmete setingutest, lasin peale tagasi Darky 9.5 ja 2.2.1 ja ei ühenda netti ära, seda andmeside märki üles levi tugevuse kõrvale ei tule, tele2 klienditeenindus soovitas minna esindusse mul ilmselt miskit kahesilmavahele jäänud... |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
15.04.2011 10:04:28
|
|
|
Six kirjutas: |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6291975&highlight=APN#6291975
mmm, kas keegi saaks positada w saata mulle kirja oma tele2 APN seadmete setingutest, lasin peale tagasi Darky 9.5 ja 2.2.1 ja ei ühenda netti ära, seda andmeside märki üles levi tugevuse kõrvale ei tule, tele2 klienditeenindus soovitas minna esindusse mul ilmselt miskit kahesilmavahele jäänud... |
|
Tänud Sulle! Sain tööle kuid viga oli selles et "Kasuta pakettandmesidet" kastist puudus linnuke
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
16.04.2011 14:26:04
|
|
|
Ei tea, kui ametlik see GB nüüd on, mida usinasti levib täna igal pool?
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sandrew
HV vaatleja
|
16.04.2011 14:45:27
|
|
|
ToTuMaN kirjutas: |
Ei tea, kui ametlik see GB nüüd on, mida usinasti levib täna igal pool? |
Loodetavasti piisavalt ametlik, et Darky 10 ja CM7 kolivad alfale.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.04.2011 15:12:50
|
|
|
Tuletegija kirjutas: |
Tahad sa sellest lähemalt rääkida ? |
Eelmine Samsung Jet käis mul 3 korda Mobiteci garantiis. Ühegi korraga probleeme ei suudetud kõrvaldada (kuigi veakirjeldus sai korduvalt kirjutatud välja puust ja punaseks nagu algkooli lapsele). Samuti unustasid nad mu mobiili 3-ks nädalaks lihtsalt riiulile seisma ja peale minu pahameelset kõne hakati end liigutama. Valetasid, et on korras ja et tarkvara on uuendatud, tegelikult aga ei tehtud midagi - ikka samad vead küljes ja tarkvaraversioon sama. Selle kolme korra peale oli telefon ära vähemalt 2 kuud. Viimase korraga suudeti telefon nii ära "parandada", et aku ei pea enam poolt päevagi vastu (enne pidas 4-5 päeva). Kõik kolm korda, mis sinna sai viidud, sain ainult ebapädevat teenindust, millest polud grammigi kasu. Täielik ajaraisk hoopis. Eesti keele oskamisega on seal asutuses ka probleeme, ei tea, kas peaks teatama kuskile... Ei viitsinud enam jamada nendega ja ostsin uue telefoni. Kahju, et Samsungi mobiilide garantiiteeninduse monopol selliste käpardite kätte on antud. Kliendil pole valikut pädevasse kohta viia.
Tegelikult andsin asja ka Tarbijakaitseametisse, kuid teatud põhjusel jäi juhtumi lahendamine pooleli, kuna ei saanud ise enam sellest aktiivselt osa võtta.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
16.04.2011 16:05:49
|
|
|
tsitaat: |
Loodetavasti piisavalt ametlik, et Darky 10 ja CM7 kolivad alfale.
|
CM7? Kindel?
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
   |
3 |
|