Täna sai siis toite vent välja vahetatud (Tänud siinkohal AK müüjatele väikese ale eest) ja nüüd saab jälle elada. Kõrva järgi kuulates pakub korpus default ventidega mürataset ca 20 dB kanti, ning kõige lärmakam on tagapaneeli 120mm vent. Enermax Cluster 120mm samas kohas pakub korpuse kontrolleri taga palju meeldivamat vaiksust. _________________ Let`s go, let`s go, I`m bored, let`s go!
Mis kaardid on? Alumine on Gigabyte, ülemine vist MSI hawk? NVidia kaardid (nvidia kiibiga emaplaat SLI) GTX460-ed? _________________ O: Low-profile pci bracket
Vähe blingi? Blingi polegi ju. Minu meelest natuke peab ikka olema. Aga juhmete paigutus 5+. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Selline veel siis, seest suht ussipesa, ega korpus ei võimalda ka midagi erilist.
Uus arvuti tuleb uue korpusega (Cooler master 690 II), kaablimajanduse sõbralikum peaks ka olema. Vaatab, kas saab paremaks asja
Kaabli majandus on sellel suhteliselt lihtne teha, kuigi peaks mainima, et sinna kuhu kaablid peita on ruumi suht vähe(eest vaadates paremal kaane all)
samas on ta oma ventikate hulga poolest suht vaikne (2x120mm ja 1x50mm stockis).
Mis mulle meeldib on ta blingi vaene kast (välja arvatud eesmine 120mm sinine led) aga kes tahab võib sinna jõulu kaunistsed sisse ripputada
50mm vente pole kunagi korpuseventilatsiooniks kasutatud, kui, siis ehk miskite mini-ITX kastide puhul.
mul Gladiator600 ja sellel kõik vendid vähemalt 120mm (laevent 140mm). _________________ nooope!
aceopel, tagumine on 120mm. Kõrvakuulmise järgi ei mõõdeta vendi läbimõõtu
Ühelgi ATX korpusel pole näinud alla 80mm venti. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
Platinet, Mul oli sama kast kunagi, isegi 4870x2 mahtus napilt sisse, pidi ainult väikse lõike metalli saega tegema Hetkel kast modimisel, et saaks kasti korralikult jahedaks, sest hetkel on see jubeda airflowga
Ehitasin endale HD filmide vaatamiseks ja netis surfamiseks eraldi arvuti.
Välimus siis selline - HP Slimline korpus
Toite paigaldamiseks pidin natuke dremeliga lõikama aga muidu suht standardis korpus ise.
Spoiler
MSI E350IA-E45 (Dual-Core AMD Zacate, Hudson ja HD6310)
2x2GB DDR3 1333mhz
32GB SSD + 320GB momentus XT 2.5" 7200rpm koos flash mäluga (viimane siis Quiet drive karbis)
Hetkel on selle korpuse integreeritud wifi ühendatud aga hiljem panen N kaardi sisse.
120W toide - kaane võtsin maha, ventilaatori ühendasin lahti ja radika külge liimisin termoliimiga lisaradikad. Jahutuseks on 120mm vendi ülemisse serva plastikust õhusuunaja tehtud
Spoiler
Kaanele on kleebitud lõigatud neopreen, et takistada heli peegeldumist. Põhja alla panin neopreeni vibratsiooni vähendamiseks
Spoiler
HDD'l on pandud, et peale 2min inactivity lülitab ennast välja ja 120mm S-flex jookseb umbes 700 rpm peal.
Emaplaadil originaalis olid termopadjad radika all mis ma termopasta vastu vahetasin ja nüüd on idle umbes 25C ja load 35 protsessorite tuumadel, GPU core on 45 ja 60C, system 30C
Peale väikest uuenduskuuri. Välja sai vahetatud stock jahutus ning parandatud sai üldist õhu liiklust
Jube vähe on selles korpuses ruumi ning kaableid pole väga võimalik rohkem peitu panna, järgmise asjana tuleb suur ja korralik korpus organiseerida
oi jummel kui suur see mugen2 tollelt pildilt paistab
mul on true120, mis on 80g kergem tollest, aga pildipealt võrreldes ,tundub ,et vahe peaks olema 3 kordne...
ärge kaablimajandust Hakake mainimagi, ma tean et see on kehvavõitu
Peale väikest uuenduskuuri. Välja sai vahetatud stock jahutus ning parandatud sai üldist õhu liiklust
Jube vähe on selles korpuses ruumi ning kaableid pole väga võimalik rohkem peitu panna, järgmise asjana tuleb suur ja korralik korpus organiseerida
Spoiler
Pildile jäi sutsu nagu sinaka valgusega, kuid tuulutid on tegelikult valged. Korpus läheb mingi aja pärast vahetusse ning Mugenile vaatab ka midagi valget külge _________________ Sounds?...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.