Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Moded ikka võiks mainida ka mida nad muudavad? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 22:16:09 vasta tsitaadiga

siis on hää!
Kutsun üles kõiki seda tegema või muutma veidi foorumi aluspõhja nii, et see jääks sunniviisiliselt näha icon_wink.gif
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
escucha
HV veteran
escucha

sõnum 01.12.2003 23:00:00 vasta tsitaadiga

plugger kirjutas:
näga näha hakkavad sellised kõvemad tegijad aina väham postitama ja mõningad päris spetsid nagu Markos on üldse lahkunud...ja miks...selle pärast, et foorum on täis vajunud uusi ca 6-9 klassi nagasid kes masside viisi mõtetuid postitusi tekitavad

kas keegi kunagi mingit kysitlust ei ole teind, määramaks HV kasutajate vanuste(vanusegruppide %)? huvipärast võiks teha ju thumbs_up.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
pl1600
HV Guru

sõnum 02.12.2003 02:04:48 vasta tsitaadiga

escucha kirjutas:
plugger kirjutas:
näga näha hakkavad sellised kõvemad tegijad aina väham postitama ja mõningad päris spetsid nagu Markos on üldse lahkunud...ja miks...selle pärast, et foorum on täis vajunud uusi ca 6-9 klassi nagasid kes masside viisi mõtetuid postitusi tekitavad

kas keegi kunagi mingit kysitlust ei ole teind, määramaks HV kasutajate vanuste(vanusegruppide %)? huvipärast võiks teha ju thumbs_up.gif

on tehtud
enamus olid 20-24 vahel vist

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 02.12.2003 03:19:09 vasta tsitaadiga

pl1600 kirjutas:
escucha kirjutas:
plugger kirjutas:

on tehtud
enamus olid 20-24 vahel vist

HinnaVaatluse 2002 märtsis läbiviidud kasutajauuringust
Vanus: Alla 18: 8% 18-25: 48% 26+: 44%
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 358
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 02.12.2003 09:41:02 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
HinnaVaatluse 2002 märtsis läbiviidud kasutajauuringust
Vanus: Alla 18: 8% 18-25: 48% 26+: 44%
Usun, et nüüd on all 18a % vähemalt 2x suurem icon_confused.gif
Novembre
Kreisi kasutaja

sõnum 02.12.2003 10:20:21 vasta tsitaadiga

HV on viimase aasta jooksul võimsalt alla käinud. Modede diktatuur õitseb. K-meeste kirumine ja 3dmarki punktide tagaajamine on ühed populaarsemad. Kedagi enam ei huvita "raualised teemad". Pidev lollide muudaduste kuur. Mileks siis liitunud aega kuvada? Asukohta? Võtame need ka maha. Peidame ära. Mis vahe on kas 3dmargi skoori postitab Tallinna või Võru kasutaja?
Kes teile ütles, et power userid teie juurde üldse tulevad? HV pole hetkel ühtegi kõvat tegijat. Ükski tegus inimene ei saa endale lubada mitme tuhandedes postide arvu.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 02.12.2003 10:38:55 vasta tsitaadiga

Novembre kirjutas:
HV on viimase aasta jooksul võimsalt alla käinud. Modede diktatuur õitseb. K-meeste kirumine ja 3dmarki punktide tagaajamine on ühed populaarsemad. Kedagi enam ei huvita "raualised teemad". Pidev lollide muudaduste kuur. Mileks siis liitunud aega kuvada? Asukohta? Võtame need ka maha. Peidame ära. Mis vahe on kas 3dmargi skoori postitab Tallinna või Võru kasutaja?
Kes teile ütles, et power userid teie juurde üldse tulevad? HV pole hetkel ühtegi kõvat tegijat. Ükski tegus inimene ei saa endale lubada mitme tuhandedes postide arvu.
Põhjenda oma väiteid (modede diktatuuri suhtes just). Millised lollid muudatused? Minuarust pole tehtud ühtegi muudatust mida poleks vaja olnud. Postituste arv on siiski suhteliselt mõttetu näitaja. Asukoht ja telefoni nr on siiski vajalikud (tõesti põhiliselt müügiteemades).

Võibolla teeks omapoolsed ettepanekud, et kuidas asja parandada?

Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 02.12.2003 11:02:12 vasta tsitaadiga

Novembre kirjutas:
HV on viimase aasta jooksul võimsalt alla käinud

Nõus, kasutajate massiline juurdevool (Eesti teistest foorumitest) on juurde toonud ka nooremaid kasutajaid, kes eriti muud teha ei oska kui läbustada/sisutühje sõnumeid postitades ja siis HV moderaatorite armee peab neid vaeseid laste postitusi modereerima. icon_mad.gif icon_razz1.gif

Minugipärast võiks kasvõi terve foorumi kinni panna, sest enamik teemasid on juba läbi arutatud ja eriti keegi tõesti mingit suurt lisaväärtust enam anda ei suuda. Ka mulle ei meeldi läbustajad icon_exclaim.gif icon_mad.gif
Enne foorumi sulgemist tuleks ettepanekuna veel ehk kõne alla kinnise power-userite foorumi avamine ja ülejäänud foorumi(kasutajate) karmide reeglite alla panemist.

Novembre, iga inimese arvamus on püha, kuid ainult destruktiivse kriitikaga kaugele ei jõua.
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 358
tagasi üles
nevermind
HV Guru
nevermind

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2003 11:17:35 vasta tsitaadiga

Novembre kirjutas:

Modede diktatuur õitseb.

sa ikka tead sõna diktatuur tähendust?
kui tead, siis seleta lahti tsiteeritud lause
kui ei tea, siis nii ka ütle

Novembre
Kreisi kasutaja

sõnum 02.12.2003 11:57:19 vasta tsitaadiga

nevermind kirjutas:
Novembre kirjutas:

Modede diktatuur õitseb.

sa ikka tead sõna diktatuur tähendust?
kui tead, siis seleta lahti tsiteeritud lause
kui ei tea, siis nii ka ütle

Selle all mõtlesin, et teevad mis tahavad. Hinge jäi Neroga seotud teemas mu postide kustatamine. Kõik olid asjalikud ja teema kohased postid. Sellest ma saan aru, et M/V postid ja läbu kustutatakse, ja sellega olen nõus. Aga minu postid, pikema jutuga vastavalt teemale oli kustutanud mode poolt kel mitu tuhat postitusi nagu: Ok; ise oled loll; kasuta otsingut jne. Ma tõsiselt kaalusin siit foorumist üldse ära minna, kuna siin postitamine tundus mõttetuna. Pikemat aega olingi eemal.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
donRamses
HV veteran
donRamses

sõnum 02.12.2003 11:58:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

plugger kirjutas:
jah, ok olgu nii, aga ma parem mõtleksin kuidas nö Power Usereid tagasi HV-sse meelitada, ma räägin juba ammu, et vaja teha mingi foorumi osa kuhu igaüks sisse ei pääseks vaid kuhu saaks just need nn Power Userid..sest face it mingit IT meest ei huvita laste kiskumine kui tal abi vaja on...vaja oleks kohta kuhu selline kontingent koguneda saaks, ...nagu öeldud on,: if you build it.... they will come
Kusjuures hakkan aina rohkem selle idee poolt olema (kuigi enne olin põhimõtteliselt vastu).

Tükk aega mõtlesin...hmm kas teha siis uus teema aga parem mitte...
ülalpool toodud tsitaadi kohta, mille järgi hakataks eristama powerusereid ja läbustajaid...mina ei kuulu esimesse kategooriasse ja loodan, et ka viimasesse mitte, aga samas teinekord oleks väga vaja asjalikku nõu...ehk oskan isegi tulevikus kedagi aidata jne
HV-s olen aga uus kasutaja...sest tudengi rahakott mitte ei lubanud varem koju(maapiirkonda) raadiolingiga(kernel oli ainuke pakkuja) ja praeguse ADSL-i sain kah nii,et elioni kaabli kaevasin maa seest välja ja kaabli sealt majani vedasin ise 8) seetõttu ei teinud varem kasutajat siia, kuid siiski lugesin vahest HV-d kui pääsesin netiga varustatud kasti taha
ja krt kogu see jama siin üldse küttis nii üles, et paraku vist hakkasingi ka läbustama:P

tagasi üles
B6
HV Guru
B6

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2003 12:20:17 vasta tsitaadiga

tundub, et päris paljudele on vaja kuuluda kuhugi, et saada natukenegi oma enesehinnagut upitatud.
loomulikult peab see koht olema "väärikas", sest ainult siis turgutab sinna kuulumine oma hädist egot.
ma saan kuhugi kuulumistunde vajalikkusest väga hästi aru ja mul pole ka midagi kinniste klubide vastu.
aga, kui HV on muutunud nii populaarseks ja haarab kaasa järjest rohkem noori oleks imelik hakata
neid laiali peksma lihtsalt sellepärast, et väike grupp power usereid tunneksid end, no ma ei tea - vägevamate meestena?

kuna minu jõmpsikapõlves arvutivärki polnudki(mõtlen tolleaegset ENSV-d), viitsime me palju aega kuskil kuuri all midagi nikerdades.
jalgratas->võrr->tsikkel oli asi mida nikerdada. ja loomulikult käisime me suurtes töökodades uurimas, et mis ja kuidas.
enamik nn. power usereid(oskustega lukkseppi) olid toredad ja normaalsed mehed, kes aitasid ja õpetasid, kui neil oli aega.
alati oli ka paar hullu, kes enamiku aja karjusid ja ajasid poisikesi taga. argumente oli ju küllaga: segavad, varastavad jne,
aga põhjus tundus ikka olevat selles, et nad üritasin ennast välja elada kellegi peal.

peaks ikka leidma endas pisut tolerantsi ja väärikust, et mitte igast asjast närvi minna beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 183 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 156
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 02.12.2003 16:15:44 vasta tsitaadiga

Lahterdamine pole vist jah parim lahendus.
Prooviks kuidagi läbu ja vaidlusi selleks mitte ettenähtud kohtades vältida.
Prooviks üleoleva suhtumise ka ära unustada...
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Moded ikka võiks mainida ka mida nad muudavad? mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.