praegune kellaaeg 20.06.2025 21:55:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Redikate
HV veteran

|
13.04.2011 19:30:57
|
|
|
On vahe kas tehakse seda sinu originaallehel või tehakse selleks uus leht mis näeb taoline välja.
Ma saan aru et on raske mõista, et keegi teine saab su lehte muuta ja paha teha, aga nii on ja parem on seda ennetada ning mitte jätta selliseid turvaauke.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
13.04.2011 21:24:06
|
|
|
Kõik siin räägivad, kuidas originaal lehte muudetakse, kas keegi saaks mingi lihtsa näite teha, ma ei saa tegelikult ikkagi aru, kuidas see muutmine käib, kuidas sinna aadressribele see script äkki tekib? Tehakse link, milles on script sees? kuidas see hakkab avanema, kui tegeliklt avab lehe teiselt lehelt tulev header ?
Kui sa ise kirjutad käsitsi aadressribale, siis on se ju ainult sinu arvuti jaoks, mitte teistele.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.04.2011 21:51:15
|
|
|
andrusny kirjutas: |
Kõik siin räägivad, kuidas originaal lehte muudetakse, kas keegi saaks mingi lihtsa näite teha, ma ei saa tegelikult ikkagi aru, kuidas see muutmine käib, kuidas sinna aadressribele see script äkki tekib? Tehakse link, milles on script sees? kuidas see hakkab avanema, kui tegeliklt avab lehe teiselt lehelt tulev header ?
Kui sa ise kirjutad käsitsi aadressribale, siis on se ju ainult sinu arvuti jaoks, mitte teistele. |
See link tuleb pahaaimamatule kasutajale lihtsalt ette sööta, et ta seda klikiks. Korra juba sinu antud lingi kaudu lehele sisenenud, saad sa juba ise garanteerida, et edaspidised klikid toimuvad sulle sobival viisil.
Meetodeid ettesöötmiseks on ilmselt mitmeid, aga vast kõige lollikindlam on võltsida usaldusväärsena mõjuv meil, milles sisaldub link koos sobiva parameetriga. Küll kasutaja juba klikkima hakkab - pealegi selle ründe korral on lehe aadress ju õige, mitte mingi minimaalse erinevusega võltsdomeen.
Samuti ma kordaks oma eelnevalt öeldud mõtet - selle ründe reaalse rakendamise sotsiaalsed aspektid on antud juhul teisejärgulised. Primaarne on see, et seda võimalust ei tohiks üldse andagi, ükskõik kui ebavajalik, väheoluline ja väikese kasutaja arvuga su süsteem on.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
13.04.2011 23:07:11
|
|
|
tsitaat: |
pealegi selle ründe korral on lehe aadress ju õige, mitte mingi minimaalse erinevusega võltsdomeen. |
Se on üsna suur pluss piraadi kasuks, paljud ei süvene mis on aadressribal peale domeeninime, töötab kuidas töötab. Pealegi uusim Opera näiteks ei näitagi peale failinime get andmeid, need paistavad alles siis kui kursoriga peale minna.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
13.04.2011 23:24:39
|
|
|
ot: |
see opera uus üllitis on saatanast. mul võttis ükskord suht kaua aega, ennem kui aru sain, et mis toimub. testisin erinevates brauserites ühte lehte ja raisk ei töötanud. "joppas" mul, et just operaga see kamm välja tuli. mõtlesin, et mu link ei tööta vms!!! |
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|