Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renka
HV Guru

|
01.12.2003 21:24:20
|
|
|
Anc kirjutas: |
1. vale teema 2. ta kahanes sest süsteem ei funksinud õieti ja selle asemel et see viga parandada võeti postid ära. |
Kuidas süsteem õieti ei funksinud? Süsteem ongi selleine, et postituste arv näitab opstitusi mis reaalselt olemas on mitte mis kustutatud.
_________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 01.12.2003 21:24:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
01.12.2003 21:24:25
|
|
|
1. vale teema 2. ta kahanes sest süsteem ei funksinud õieti ja selle asemel et see viga parandada võeti postid ära. |
kahanes pigem selle pärast, et pole vastavaid servereid mis kogu seda möla talletada suudaks... HV läbilaskvus on tohutu...
ja kas sa arvad tõesti, et need noobid kes siia viimase aasta jooksul läbuma on tulnud asja parandavad?
igaüks teeb mõttetuid teemasi
milleks seda läbu talletada?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
01.12.2003 21:24:48
|
|
|
ta kahanes sest süsteem ei funksinud õieti ja selle asemel et see viga parandada võeti postid ära. |
Ooot-oot... Süsteemil küll midagi viga ei olnud. Süsteem on hoopis automaatne mõnes foorumis. Autodelet laseb vanad postid mingi aja tagant müügifoorumites lihtsalt maha. Koos nendega väheneb ka postituste arv.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
01.12.2003 21:27:00
|
|
|
Kõik funksis õigesti.
Lihtsalt mõnele ei jõua kohale, et kõik oligi nii, nagu algselt planeeritud.
Sina muidugi tahtsid, et kustutatud sõnumid kajastuks ka postituste arvus, aga seda lihtsalt ei saa nii teha - probleem on sotsiaalne, mitte tehniline. See et kustutatud sõnumid postituste arvus ei kajastu, oli efektiivne moodus massläbu ohjeldamiseks - läbu kustutati ja number vähenes.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anc
Kreisi kasutaja
|
01.12.2003 21:28:12
|
|
|
|eeeeee. puhta müüda panete! see on õige et vana pask maha läheb. väga õige! midagi ei vaidle selle vastu. AGA... kui lasid maha posti virtuaalselt siis kadus ka number. st kui post oli kustutatud kadus kasutajal ka post tehtud postide arvust. võinoh... loogiline oleks et see arv näitab tehtud poste mitte "elus" poste|
väga hea et poste enam ei näidata ja iganes tore et see arv väheneb kui läbupost kustutatakse. ainult et hea kommentaar müügifoorumis teeb sama töö. ma ei heida midagi ette ju
*KRT KADUGE TEISE TEEMASSE
viimati muutis Anc 01.12.2003 21:30:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
01.12.2003 21:28:31
|
|
|
jah, ok olgu nii, aga ma parem mõtleksin kuidas nö Power Usereid tagasi HV-sse meelitada, ma räägin juba ammu, et vaja teha mingi foorumi osa kuhu igaüks sisse ei pääseks vaid kuhu saaks just need nn Power Userid..sest face it mingit IT meest ei huvita laste kiskumine kui tal abi vaja on...vaja oleks kohta kuhu selline kontingent koguneda saaks, ...nagu öeldud on,: if you build it.... they will come
_________________ ------------
IMHO |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
01.12.2003 21:29:36
|
|
|
eeeeee. puhta müüda panete! see on õige et vana pask maha läheb. väga õige! midagi ei vaidle selle vastu. AGA... kui lasid maha posti virtuaalselt siis kadus ka number. st kui post oli kustutatud kadus kasutajal ka post tehtud postide arvust. võinoh... loogiline oleks et see arv näitab tehtud poste mitte "elus" poste
*KRT KADUGE TEISE TEEMASSE |
Aga see number peakski just vähenema. Muidu tuleb mingi tont teeb 3000 läbu posti ja on järsku HV veteraan?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
01.12.2003 21:30:30
|
|
|
eeeeee. puhta müüda panete! see on õige et vana pask maha läheb. väga õige! midagi ei vaidle selle vastu. AGA... kui lasid maha posti virtuaalselt siis kadus ka number. st kui post oli kustutatud kadus kasutajal ka post tehtud postide arvust. võinoh... loogiline oleks et see arv näitab tehtud poste mitte "elus" poste
*KRT KADUGE TEISE TEEMASSE |
Ei ei.
Ei pane mööda.
See süsteem pidigi näitama olemasolevate postide arvu - "elus" postide arvu.
Mis prügikastis, seda pole, see numbrites ei kajastu.
Selline oli süsteemi idee ja on loodetavasti ka tulevikus.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
01.12.2003 21:31:15
|
|
|
plugger kirjutas: |
jah, ok olgu nii, aga ma parem mõtleksin kuidas nö Power Usereid tagasi HV-sse meelitada, ma räägin juba ammu, et vaja teha mingi foorumi osa kuhu igaüks sisse ei pääseks vaid kuhu saaks just need nn Power Userid..sest face it mingit IT meest ei huvita laste kiskumine kui tal abi vaja on...vaja oleks kohta kuhu selline kontingent koguneda saaks, ...nagu öeldud on,: if you build it.... they will come |
Kusjuures hakkan aina rohkem selle idee poolt olema (kuigi enne olin põhimõtteliselt vastu).
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anc
Kreisi kasutaja
|
01.12.2003 21:31:33
|
|
|
seda oleks võinud rääkida mu esimeses sellekohases teemas
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
01.12.2003 21:31:58
|
|
|
jah, ok olgu nii, aga ma parem mõtleksin kuidas nö Power Usereid tagasi HV-sse meelitada.... |
PowerUserid hoiavad seni eemal, kuni läbu valdavas ülekaalus on.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
01.12.2003 21:33:11
|
|
|
ma tegelikult tahaks siiralt teada, et mis foorumis see ideaalne elus tehtud postituste süsteem eksisteerib? see ju laus jaburus samas nende poweruserite eraldi foorumit pooldan ma igaljuhul kindlasti
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
304 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
01.12.2003 21:35:18
|
|
|
No tehke siis omale www.poweruser.ee 8)
Ja kas peale postituste profiili peitmist on läbuteemad suurenenud või vähenenud?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
01.12.2003 21:37:15
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
jah, ok olgu nii, aga ma parem mõtleksin kuidas nö Power Usereid tagasi HV-sse meelitada.... |
PowerUserid hoiavad seni eemal, kuni läbu valdavas ülekaalus on. |
Kumb on nüüd lihtsam, kas saada lahti läbust ( võimatu ) või luua eraldi foorum nendele poweritele
esimese variandi puhul läheb see HV samas suunas nagu zone foorum...kunagi oli seal muide üsna asjalik arvutifoorum, mis lõpuks dumbjuuseritest nii täis pumbatud sai, et vastav rahvas lihtsalt loobus sellest foorumist.
IMHO |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
01.12.2003 21:38:17
|
|
|
ttt kirjutas: |
Ja kas peale postituste profiili peitmist on läbuteemad suurenenud või vähenenud? |
Kuule, esimesed 24H uut süsteemi pole veel läbigi vist...
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
01.12.2003 21:38:49
|
|
|
Mina pakuks välja, et nüüd võiks need muudatuste teemalised lobateemad ära lukku panna. Mõttetu üksteisele vastu raiumine käib siin. Kannatage nüüd natuke aega niimoodi ära, nagu on, mõne aja pärast ehk selgub, kuidas asjad arenevad ja mida muutma peab, praegu on veel natuke vara halada nii selle postituste arvu puudumise kui ka ostumüügi teemade muutmise võimatuse kohta. Ma arvan, et selle ostumüügi värgi kohta suudavad moded/adminnid veel midagi välja mõelda, mis ehk rahvale natuke rohkem meeldiks.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
01.12.2003 21:40:44
|
|
|
Ja kas peale postituste profiili peitmist on läbuteemad suurenenud või vähenenud? |
Kuule, esimesed 24H uut süsteemi pole veel läbigi vist... |
Sry, tegelt mõtlesin neid teemasid kus ennem küsiti, kus mu postid on.
Nüüd need teemad asendunud suht sarnastega aga teise nurga all
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
01.12.2003 21:41:46
|
|
|
Kuule, esimesed 24H uut süsteemi pole veel läbigi vist... |
Sry, tegelt mõtlesin neid teemasid kus ennem küsiti, kus mu postid on.
Nüüd need teemad asendunud suht sarnastega aga teise nurga all  |
Küll maha rahunevad - iga uus ajab algul närvi...
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
01.12.2003 21:42:28
|
|
|
ihvike kirjutas: |
Mina pakuks välja, et nüüd võiks need muudatuste teemalised lobateemad ära lukku panna. Mõttetu üksteisele vastu raiumine käib siin. Kannatage nüüd natuke aega niimoodi ära, nagu on, mõne aja pärast ehk selgub, kuidas asjad arenevad ja mida muutma peab, praegu on veel natuke vara halada nii selle postituste arvu puudumise kui ka ostumüügi teemade muutmise võimatuse kohta. Ma arvan, et selle ostumüügi värgi kohta suudavad moded/adminnid veel midagi välja mõelda, mis ehk rahvale natuke rohkem meeldiks. |
Krt see võiks ka ära lõppeda, et iga teema kus vähegi vaidlust on keeratakse lukku, nagu mingi haiglane soov mõnel vennal lukustada asju, mis meil siin on N-Liidu aeg või, et kõik sunnitakse vaikima??? Millest kahju on, serveriruumist või...niikuinii läheb see teema prügisse millalgi...millal saabub arusaamine sellst, et parem las olla üks teema kus vaieldakse selle asemel, et peale 10 posti see lukku keerata ja vaadata kuidas tekitatakse 2 uut teemat milles täpselt sama jutt
IMHO |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
01.12.2003 21:47:57
|
|
|
Krt see võiks ka ära lõppeda, et iga teema kus vähegi vaidlust on keeratakse lukku, nagu mingi haiglane soov mõnel vennal lukustada asju, mis meil siin on N-Liidu aeg või, et kõik sunnitakse vaikima??? Millest kahju on, serveriruumist või...niikuinii läheb see teema prügisse millalgi...millal saabub arusaamine sellst, et parem las olla üks teema kus vaieldakse selle asemel, et peale 10 posti see lukku keerata ja vaadata kuidas tekitatakse 2 uut teemat milles täpselt sama jutt  |
Kle tüüp, ütle nüüd, kuhu sinu arvates see teema siis välja jõuab? Selleni, et maailmas lõppevad sõjad ja näljahäda enam ei ole? Rääkimata sellest, et kõik HV kasutajad on äkki roosad ja rahulikud ja kõigega rahul? Kui üks teema on lukku pandud, siis ehk uute vaidlusteemade tekitajatel läheb natuke isu üle. Kui ikka on näha, et teemas mitte kuhugi ei jõuta, siis pole mitte mingit mõtet siin möliseda.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anc
Kreisi kasutaja
|
01.12.2003 21:56:15
|
|
|
kalduks tagasi PÄRIS teemale ehk siis kas seaks sisse korra et admind peavad poste editides märgi maha jätma et kes ja millal?
jumal hoidku kallid operaatorid, ise läbute kõige rohkem etkel! minu teema puhta ära solgitud
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
01.12.2003 21:59:33
|
|
|
kalduks tagasi PÄRIS teemale ehk siis kas seaks sisse korra et admind peavad poste editides märgi maha jätma et kes ja millal?
jumal hoidku kallid operaatorid, ise läbute kõige rohkem etkel! minu teema puhta ära solgitud  |
Tegelikult on sihuke "soovitus" juba ammu adminnide poolt antud. Iseasi kas kõik sellest kinni peavad.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
01.12.2003 22:00:05
|
|
|
kalduks tagasi PÄRIS teemale ehk siis kas seaks sisse korra et admind peavad poste editides märgi maha jätma et kes ja millal? |
Täiesti poolt. Siiamaani vist on probleemiks olnud see, et automaatselt märki maha ei jää. Aga võiks küll.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
woosh
HV Guru

|
01.12.2003 22:05:27
|
|
|
tsitaat: |
jumal hoidku kallid operaatorid, ise läbute kõige rohkem etkel! minu teema puhta ära solgitud
|
kui sa ärifoorumites ringi kolad siis näed et vähemalt mina teen seda
_________________ o |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
72 |
|