|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
namstoop
HV Guru

|
12.04.2011 13:41:29
|
|
|
Meremees1, mul autos on Oomipoest ostetud junn (maksis alla 100 eeq), millele USB juhe lihtsalt külge käib. Töö juures on mikro-USB juhe arvuti küljes. Ja kusagil kotis vedeleb veel Logitechi juhtmevaba komplekti hiire laadimisjuhe, mis samuti mikro-USB on.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
12.04.2011 13:42:53
|
|
|
Meremees1, hiinakaid on seinast-seina, saastamarketi kraam ja muud lelud, mis meil ametlikult poes müügil, peaks vähemalt teoorias olema kontrollitud toote vastavuse suhtes lubatud parameetritele. Otse kollaste näppude maalt tellides, maksaks küll ettevaatlik olla ja kui ise ei oska, siis lasta kellelgi üle kontrollida, kas laadija annab ikka seda välja, mis pakendil kirjas ...
   |
2 :: |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
12.04.2011 14:26:50
|
|
|
Ma kasutan laadimiseks variante:
- originaallaadija seinast
- Jabra HF'ga kaasa tulnud seinalaadija, mis on micro-usb otsaga
- Jabra HF'ga kaasa tulnud 10cm micro usb kaabel arvutist laadimiseks
- Autos: link
See autojublakas mul konkreetselt pole Insmat brändiga, kuid näeb samasugune välja ja valitud sai sellepärast, et mahub tuhatoosi ja sigaretisüütajat katva kaane alla ära - ei pea eraldi kindalaekasse toppima peale kasutamist.
Kui nüüd kuskilt veel leiaks niiöelda "krussis" micro-usb otsaga kaabli, see oleks autos vast mugavam kui originaalina kaasa tulnud tavaline USB kaabel.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
0 :: |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.04.2011 14:59:10
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
| Meremees1, hiinakaid on seinast-seina, saastamarketi kraam ja muud lelud, mis meil ametlikult poes müügil, peaks vähemalt teoorias olema kontrollitud toote vastavuse suhtes lubatud parameetritele. Otse kollaste näppude maalt tellides, maksaks küll ettevaatlik olla ja kui ise ei oska, siis lasta kellelgi üle kontrollida, kas laadija annab ikka seda välja, mis pakendil kirjas ... |
kargas pähe, et micro-usb laadija peaks olema ju alates sellest aastast standard kõikidele mobladele.
Järelikult peaks neil ka suht samad standardile vastavad näitajad olema või panen puusse?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
12.04.2011 15:06:21
|
|
|
... põhimõtteliselt õige, kui see laadija on mõeldud EU kasutamiseks ja vastavad märked peal, ettevaatlik peaks olema suvaliste hiinakatega, mida ametlikult maale ei tuua ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
12.04.2011 15:09:22
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| Meremees1, hiinakaid on seinast-seina, saastamarketi kraam ja muud lelud, mis meil ametlikult poes müügil, peaks vähemalt teoorias olema kontrollitud toote vastavuse suhtes lubatud parameetritele. Otse kollaste näppude maalt tellides, maksaks küll ettevaatlik olla ja kui ise ei oska, siis lasta kellelgi üle kontrollida, kas laadija annab ikka seda välja, mis pakendil kirjas ... |
kargas pähe, et micro-usb laadija peaks olema ju alates sellest aastast standard kõikidele mobladele.
Järelikult peaks neil ka suht samad standardile vastavad näitajad olema või panen puusse? |
Siin asub tehniline kirjeldus:
http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/rtte/files/chargers/chargers_annex_ii_to_mou_january_12_2010_en.pdf
| tsitaat: |
5. DC Output Characteristic
As per: USB Battery Charging Specification, Revision 1.1 (BC 1.1), Section 4.1
Charging Port. An EPS shall meet the USB-IF Charging Port Test Requirements.
Top level requirements listed below:
• Output Voltage Range: 5V +/-0.25V from no load to maximum output
current measured at the Micro-B plug of the captive cable
• If the cable is detachable, the voltage at the Standard-A receptacle is
required to be 5V +/-0.25V
• Allowed voltage drop over detachable cables as per USB Cables and
Connector Class, Aug 2007: 125 mV max drop across power pair from
pin to pin tested at 5V and 500 mA.
• Output Current Range at 5V +/-0.25V: 500 mA to 1500 mA
• Max Load Current at voltages below 4.75V: 1.5 A
Output Voltage Ripple (Under load conditions from idle to full):
80 mVp-p measured at 20 MHz bandwidth using the test method as defined in
Addendum II.
|
Minumeelest siiani on amprite osa USB laadijatel varieerunud. Mõni lubab 1A, mõni vähem, mõni rohkem. Mõtlen siis neid mis seinast laevad.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.04.2011 15:15:00
|
|
|
Mida vähem ampreid, seda tervislikum peaks akule olema, kuid laeb kauem.
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
12.04.2011 15:20:57
|
|
|
... samas, kuna tänapäeval on kõikjal juba arvutid olemas, siis pole ju mingi probleem laadida arvuti USB kaudu, kuigi mitte just kiireim viis laadimiseks, siis vähemalt kõige ohutum. Mul n. kogu aeg kaasas selline vidin, kui kuhugi pikemaks lähen:
... on siiamaani kenasti asja ära ajanud sest tänapäeval on märksa kergem leida vaba USB porti, kui laadijat
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.04.2011 16:11:04
|
|
|
... samas, kuna tänapäeval on kõikjal juba arvutid olemas, siis pole ju mingi probleem laadida arvuti USB kaudu, kuigi mitte just kiireim viis laadimiseks, siis vähemalt kõige ohutum. Mul n. kogu aeg kaasas selline vidin, kui kuhugi pikemaks lähen:
... on siiamaani kenasti asja ära ajanud sest tänapäeval on märksa kergem leida vaba USB porti, kui laadijat  |
selles on sul õigus + andsid mulle yhe hea mötte
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
12.04.2011 18:12:11
|
|
|
| Kui palju laeb tavaline Desire USB-st kauem ? Ma siiani seinast laadinud ja laeb 2 h ja natukene peale minumeelest.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
12.04.2011 18:49:59
|
|
|
| Tekkis selline küsimus. Kui ma kasutan tunni ajase vahega ütleme 5 minutit netti, siis kas mul on mõttekam vahepeal wifi välja lülida või peaks see hoidma? Ja kuidas siis, kui on wifi asemel mobiilne internet hoopis.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
12.04.2011 18:53:55
|
|
|
| Muidugi lülita wifi välja...
|
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
12.04.2011 19:20:31
|
|
|
| Küsiks siis nii. Kui tihedal kasutamisel on mõistlik wifi sees hoida? Tund oli liiga suur vahe, aga ütleme 15-20 minutise vahega interneti kasutades, kas on mõistlik aku seisukohalt wifi välja lülitada? Või kui palju see sisse-välja lülimine voolu võtab?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
12.04.2011 19:45:14
|
|
|
| Igaljuhul on mõttekam sisse välja lülitada. See sisse lülitamine ei võta voolu.
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.04.2011 09:39:15
|
|
|
Telefon lülitab ju wifi ise automaatselt välja kui ekraan kustub. Muidugi, kui ta teil nii seadistatud on "wifi sleep policy" alt. Ma ei viitsi küll wifit sisse-välja kruttida. sama on GPS'iga ja synciga jne... GPS toimib nagunii ainult siis kui mõni programm tema poole pöördub ja wifi toimib siis kui ekraan on kasutuses, seega pointless enda nussimine kõike sisse-välja kruttida.
edit: no väga vabandused Teie ees, õrnhing AKE. htc wildfirel tõesti nuditud seda menüüd järelikult: http://www.htc.com/sea/faqs.aspx?p_id=316&cat=264&id=153798
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
viimati muutis Sold OUT 13.04.2011 10:36:49, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
13.04.2011 10:06:35
|
|
|
| carlking kirjutas: |
| Telefon lülitab ju wifi ise automaatselt välja kui ekraan kustub. Muidugi, kui ta teil nii seadistatud on "wifi sleep policy" alt. |
kle ega ikka ei lülita küll ja vähemalt mul Wildfire'il pole mingit sleep policyt wifi settingute valikus.
| carlking kirjutas: |
| seega pointless enda nussimine kõike sisse-välja kruttida. |
Äkki sa võiksid austada teisi foorumilugejaid ja kasutada vähe viisakamaid väljendeid. Oma kodus peldikus ropenda ja räägi kuidas tahad, avalikus foorumiruumis võiks mõistusega inimene ikka vaadata, mida suumulgust välja ajab
|
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
13.04.2011 16:59:12
|
|
|
Hommikul lükkasin prooviks telefoni (Desire HD) tagavaraks ostetud odava vuhvelaku. Siiani peab küll nagu originaal. 6€ pole paha diil - koos eraldi laadijaga ja puha. Võib-olla eluiga on lühem kui originaalil, aga eks rohkem tagavaraks ongi mõeldud. Väljamaale minek, kus laadimisvõimalusi ei pruugi palju olla, aga vaja navigeerida vms. Saab lennukis vähemalt rahulikult filme vaadata ja raamatut lugeda, ei pea muretsema kas kohale jõudes ka veel pilt ees on telefonil.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
13.04.2011 17:10:26
|
|
|
Ega keegi omale sellist akut pole ostnud?
Huvitab kas see lisa 430mAh peab paremini vastu.
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
14.04.2011 15:32:20
|
|
|
| Jann1 kirjutas: |
Ega keegi omale sellist akut pole ostnud?
Huvitab kas see lisa 430mAh peab paremini vastu. |
Huvitab sama asi I5700 aku kohta
|
|
| Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.04.2011 21:49:58
|
|
|
| namstoop kirjutas: |
Hommikul lükkasin prooviks telefoni (Desire HD) tagavaraks ostetud odava vuhvelaku. Siiani peab küll nagu originaal. 6€ pole paha diil - koos eraldi laadijaga ja puha. Võib-olla eluiga on lühem kui originaalil, aga eks rohkem tagavaraks ongi mõeldud. Väljamaale minek, kus laadimisvõimalusi ei pruugi palju olla, aga vaja navigeerida vms. Saab lennukis vähemalt rahulikult filme vaadata ja raamatut lugeda, ei pea muretsema kas kohale jõudes ka veel pilt ees on telefonil.  |
Mul sain nüüd vuhvealku tühjaks õhtuks. Kuigi kirjade järgi peaks mahtuvus olema suurem kui orikal, siis reaalsuses kestis umbe sama kaua. Aga ega ma muud eeldanudki. Hea diil ikkagi.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shadow25
HV vaatleja

|
17.04.2011 19:08:13
|
|
|
Seekord minu HTC Desire üllatavalt hästi vastu pidanud - 3d 20h 35m 15s ja 9% akut alles veel. Mingeid laadimisprogesid ei kasuta. WiFi pea 24/7 sees. Selle sees mõni lühike kõne tehtud, Robo Defence'i mängitud, muusikat kuulatud ja niisama näpitud. imo instant messenger ka viimased 24 tundi sees olnud. Panen laadima nüüd, aga arvan, et 4d tuleks kokku ära küll.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
18.04.2011 17:24:41
|
|
|
Mul ei pea üldse enam aku, iga päev laen. Vahel harva pigistab 1,5-2 päeva välja, peab vist vähem Angry Birds-i mängima
Aga see peab vist tõesti paika, et ei ole vahet kas laadida niisama või Battery Doctoriga sest vahet tõesti ei märka.
Kui telefon seisab STBY ja ei näperda, siis võibolla on mingi vahe. Sellega harjub tasapisi ära, et igal pool kus võimalik on juhe laadimiseks taga kohe.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Guun
HV vaatleja
|
25.04.2011 20:52:36
|
|
|
kas keegi battery doctorit ka kasutab? mul selle kohta selline küsimus, et battery doctori akutaseme näit ja telefoni settingutes näidatav näit ei klapi omavahel, et kas see on normaalne? battery doctor näitab kõrgemat akutaset.
edit: hetkel sain toimima nii, et mõlemast kohast näitaks ühesuguseid numbreid akule. lülitasin mobiilse andmeside sisse ja wifi lülitasin välja.
viimati muutis Guun 29.04.2011 07:44:18, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
25.04.2011 22:10:54
|
|
|
| Kasutan Battery Doctorit ja ausaltöeldes pole neid aku tasemeid uurinud. Viskan tavaliselt siis juhtme seina, kui akunäit battery doctori järgi langeb alla 20%. Kasutan battery doctorit ka Task killeriga. Minule hädavajalik programm. Minu meelest kõik muud killerid tunduvad palju keerukamad. Vb on asi lihtsalt minus. Ei tea, kui palju see doctor aitab aga peale doctoriga laadimist peab aku ikka 4 päeva vastu. Doctori äppi tõmbasingi, sest aku pidas vaevu vaevu kaks päeva vastu. Ei tea, millest nii suur muutus. Vb mingi programm jooksis lihtsalt taustal, mille doctoriga välja lülitasin.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.04.2011 22:54:34
|
|
|
| Peale laadimist tuleks see doctor tööle jätta?
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
26.04.2011 12:36:37
|
|
|
Tavaline Desire, ja krt ma lihtsalt ei saa sellest aku tühjenemise fenomenist aru...
Eile hilisõhtul sai aku täis laetud ilma doctorita ning saba sai tagant võetud umbes 00:30
Vaatan Battery Monitor historyst aku tarbimist ja see on:
100% peal tarbis - 33-43 mA
siis võttsis vahepeal 140 mA
ning alates 95% tarbis miski konstantselt 63-65 mA ja seda kuni 71%-ni
siis on visanud jälle 127 mA peale
Ühesõnaga aku sai täis laetud ca 00:30 ning kell 06:30 oli akut järgi 67% lihtsalt STBY olekus, kõik wifi-d ja muud asjad olid väljalülitatud.
6 tunniga -33% suht iga päev saab nii laetud ja tavaliselt kaob akust sellise ajaga 4-10%
Tegin telefonile kell 06:30 ka restarti ning peale seda langes aku tarbimine STBY olekus kohe normaalsele tasemele 3-7 mA
Jube hea oleks, kui saaks Battery Monitorys täpselt vaadata ka historys, mis app või misasi see voolu tarbis 65 mA terve öö kui normaalne on 5 mA.
Battery doctori all TASKS vaadates töötavad samad asjad nagu iga päev, midagi eriskummalist ma töötamas ei näe...
EDIT:
Nii, ajavahemikul 06:30-12:30 on akust kadunud 11% ja aku jääk on praeguseks hetkeks 58%. Telefoniga pole kordagi helistanud ega niisama näppinud ehk siis minule ei mahu pähe, miks öösel kadus sama ajaga 33% Üks mingi imelik asi oli veel, et peale eile õhtust laadimist lambist lõi telefonil ekraani valgeks ja jäi sisselülitatud olekusse. Keegi sisse ei helistanud ega muud säärast. Äkki sellest tulenevalt mingi kala oli, et läks lolliks ja tarbis rohkem voolu... ei tea. Peab hakkama iga kord peale laadimist restarti tegema, siis ei jookse mõne tunniga aku tühjaks
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
26.04.2011 16:57:21
|
|
|
| Ma olen battery doctoris vajutanud task manageri sektsioonis kill all ja siis refresh. Tapab kõik mittevajalikud programmid ära. Äratuskella app jääb näiteks ilusti tööle. Minul standby reziimis akukasutus keskmiselt 2-4ma. Kui mängin mõnda mängu siis viskab sinna 100 ma kanti. Sul järelikult midagi jookseb taustal. Vaata doctori listist ja servicitest järgi.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
26.04.2011 18:49:35
|
|
|
| Ei saa ju nagunii aru, mis jooksvatest servicetest seda voolu tarbivad. Androidi enda settingute, manage applications ja running all töötab igasugu asju kogu aeg, osadest ei saa arugi misasjad need on. Kõike lampi kinni panna pole ka mõistlik. Yhesõnaga ma ei oska nii midagi kinni panna. Battery doc tasks alt kill all services ei ole ka minu arust hea. Kui miski app naitaks, et see app tarbib 5mA ja see service vottis 98mA siis näeks mis ja kui palju tarbib voi tarbis.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
26.04.2011 21:45:46
|
|
|
| See, et näitaks iga appi akukasutust, oleks tõesti hea lahendus aga seni pole sellist prograt leidnud. Samas kui killid kõik appid ära, siis Android jätab kõik vajalikud ikkagi tööle ja killib minu arust need ära, mis tõesti lihtsalt raiskavad akut. Näiteks lahtine netibrauser.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
27.04.2011 11:07:11
|
|
|
| Panin oma galaxyle ka battery doctori peale ja nüüd läks ööga 20% akut ära, võrreldes, et varem läks 1-4% Väga üllatav.
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Guun
HV vaatleja
|
27.04.2011 20:52:35
|
|
|
| laadisin aku battery doctoriga täis aga tekkis küsimus, et kaua ta selle 100% peal veel laadima peab, kuni annab märku, et aku täiesti täis?
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
27.04.2011 20:56:59
|
|
|
| Guun kirjutas: |
| laadisin aku battery doctoriga täis aga tekkis küsimus, et kaua ta selle 100% peal veel laadima peab, kuni annab märku, et aku täiesti täis? |
alla 20% pead laadima panema, siis 100%-ni laadid ja siis ütleb, et full cycle charge. laadimise ajal ei tohi battery doctorit kinni panna, muidu seda full cyclet ei saa.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
27.04.2011 21:14:37
|
|
|
| Kui niisama ka laadima panna Battery Doctoriga ehk siis aku jääk on üle 20%, siis laeb esmalt 100-ni ning siis alustab cycle charge ja see kestab 15-45 min kuskil.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.04.2011 21:23:15
|
|
|
| Guun kirjutas: |
| laadisin aku battery doctoriga täis aga tekkis küsimus, et kaua ta selle 100% peal veel laadima peab, kuni annab märku, et aku täiesti täis? |
seal kirjas, et ca 20 min
mul nüüd 2.3.3 android peal, siis nüüd laeb 99% aku täis( tel enda info) ja siis mingi 30-40 min laeb seda yht protsenti, kuigi battery solo widget näitab ammu, et aku täis
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Guun
HV vaatleja
|
28.04.2011 10:01:44
|
|
|
Ma ei saanud aru sellest, et kas see doctor annab heliga märku siis kui aku on 100% laetud või hoopis siis, kui lõpetab selle cycle charge?
küsiks veel sellist asja kas, sellist app´i ka on, kus üleval status baril oleva aku ikooni sees näitaks järele jäänud aku mahutavust protsentides? hetkel leidsin battery status bar´i aga see kahjuks tekitab uue ikooni vasakule nurka.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
28.04.2011 10:49:25
|
|
|
| Xperia x8, peal 2.1, 3G andmeside 24h töös ja keskmiselt iga 24h tagant laen akut.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.04.2011 10:56:10
|
|
|
Guun vaata marketisse. Seal igal appil kirjeldus juures. Battery solo widget prol oli see võimalus kui hästi mäletan. Neid on veel ja veel. Proov erinevaid. Ma endal otsest vajadust selle jägi ei näe
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
28.04.2011 15:59:23
|
|
|
| Olemasoleva akuindikaatori muutmine on keerulisem ja nõuab root õiguseid ning modimist. Aga lisaikoone saab vabalt juurde panna. Ise kasutan Circular Battery nimelist vidinat.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.04.2011 16:27:12
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
| Olemasoleva akuindikaatori muutmine on keerulisem ja nõuab root õiguseid ning modimist. Aga lisaikoone saab vabalt juurde panna. Ise kasutan Circular Battery nimelist vidinat. |
Ajasin nats asja segaseks. Mõte oli, et ikoone juurde lisada. Seda olemas oleva aku indikaatori modimise kohta ei oska kahjuks midagi öelda
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
28.04.2011 16:41:01
|
|
|
Infoks, kes on huvitatud sellest rohkem. Ma ise pole proovinud muidugi. Pigem olen custom romi sellise valinud, millel oleks juba ikoon muudetud. Ja kui default rom käigus (nagu hetkel 2.3.3), siis kasutan ülevalmainitud lahendust.
Spoiler 
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
29.04.2011 16:55:58
|
|
|
Kui telefonil mobile data ja wifi maha keerata peab aku ikka üsna hästi. Küsimus aga selline, kas mingi app sellist nalja oskab, et näiteks iga tunni tagant lülitab mobile data sisse, teeb süngi ära ja siis lülitab taas välja?
_________________ PSN: weaselEST |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
29.04.2011 18:05:40
|
|
|
| Tasker soovitaks Marketist tõmmata...
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
02.05.2011 10:19:01
|
|
|
Meremees1, lihtsalt selline loll küsimus - aga mida antud suhteliselt lihtsa vidina puhul ORIGINAAL teeb paremini kui suvaline oomipoest ostetud analoog?
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
02.05.2011 11:00:46
|
|
|
| Ega ei teegi, kui on väljundvoolud õiged. Mul üks "HIINA" autolaadija on aga see tundub nii rublane ja väljundvoolu andmetest pole loomulikult aimugi ei julge sellist küll järgi ühendada. Sigaretisüütaja / USB üleminek on olemas oomipoes täiesti miski 5-7 euri ja ilmselt selle ka ostan ja saan kasutada Desire-ga kaasas olnud tavalise juhtmega, küll aga tahaks seda spiraaljuhet saada kuna see pikem ja flexiblem, äkki Euronicsist või kuskiult saaks seda spiraaljuhet ka, oomipoes ei ole igatahes.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
02.05.2011 11:28:14
|
|
|
Kännukast saab neid ju väga hästi...
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 198 loe/lisa |
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
02.05.2011 12:01:52
|
|
|
DigeBeni, veidi kallim (siiski poole odavam kui kännuka oma), aga mitte nii suur kui sinu lingil
http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=CARSUSB1
Mul on see, töötab.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
02.05.2011 12:45:37
|
|
|
Tellisin omale selle SAMSUNG GALAXY S I9000 GOLD BATTERY 1930mAh ära. Ootan nüüd, et millal kohale tuleb ja siis saan juba öelda kas peab ka paremini kui originaal või astusin ämbrisse.
E: Kui kellelgi veel mingite akude vastu huvi mis on suurema mahutavusega kui originaal siis võin aidata tellimisega.
Saadaval näiteks,
SAMSUNG: Galaxy Lite, Galaxy Portal, i5700 Galaxy
Spica, Omnia HD i8910, Omnia Pro B7610, Wave
S8500, F859, i8320 GALAXY S
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
02.05.2011 14:40:13
|
|
|
No Kännukast saab originaali, mida ka taheti. Kuigi põleva HTC kirja eest on 10 euri ehk tõesti tiba palju.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|